Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021
18 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 27 Νοεμβρίου ανακαλύφθηκε μεγάλος αρχαιολογικός θησαυρός στα Κύθηρα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1900.... Μεγάλος αρχαιολογικός θησαυρός ανακαλύπτεται στα Κύθηρα, που χρονολογείται στα 300 π.Χ.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, ορισμένες συγκυρίες ίσως δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και σε φέρουν σε αρκετά δύσκολη θέση! Εσύ πάντως, οφείλεις να συγκρατηθείς και να προσέξεις πολύ το πως θα αντιδράσεις και θα φερθείς! Θα πρέπει να αναμένεις κάποιες δυσκολίες, στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και η ημέρα, μπορεί να φέρει μέχρι και ρήξεις, αν δεν προσέξεις!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα σου φέρει άγχος και αρκετό τρέξιμο για υποχρεώσεις και δουλειές, όπως και αρκετή κούραση, σήμερα! Οι εκκρεμότητες σε πιέζουν για διεκπεραίωση και σε αγχώνουν! Είναι αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και έτσι, αναγκάζεσαι να βρεις λύσεις άμεσακαι να οργανωθείς ορθά, για την βελτίωση της ζωής σου και της καθημερινότητας σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές σου επιδιώξεις και φιλοδοξίες! Διατηρείς την καλή σου φήμη και ασχολείσαι με τις δημιουργικές ασχολίες σου, τον τρόπο που διασκεδάσεις, αλλά και θέματα που αφορούν τα παιδιά! Η ημέρα απαιτεί, την ώριμη προσοχή σου, την ολιγάρκεια σου, σε ενδεχόμενες κρίσεις!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, σε προειδοποιεί να διαχειρίζεσαι ωριμότερα ορισμένα πράγματα και καταστάσεις στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις κλονίσεις με αντιπαραθέσεις! Ακόμα κι αν έρθουν προβλήματα, δυσκολίες και αναποδιές, εσύ θα πρέπει να παραμείνεις έντιμος, ψύχραιμος και κυρίως λογικός, αποφεύγοντας εγωιστικές και επιθετικές συμπεριφορές, για να μην έρθουν ρήξεις!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, να αποφύγεις κουτσομπολιά και επικοινωνιακά λάθη, αλλά γενικά τις επικοινωνίες σου! Προσπάθησε να μην είσαι εγωκεντρικός, ανέντιμος, επιπόλαιος, αγενής και εριστικός, διότι θα παρεξηγηθείς! Γενικά, χρειάζεται προσοχή από μέρους σου, σε κοινωνικές επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, μετακινήσεις, μηνύματα, συναντήσεις, οδήγηση και σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, μπορεί κάποιες απώλειες να σε γεμίσουν άγχος, αλλά να ξέρεις πως είναι παροδικές! Μην παρασύρεσαι, από την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια που φέρνει η ημέρα και συνέχισε να στέκεσαι στα πόδια σου, κρατώντας ψηλά την αυτοπεποίθηση σου! Ορισμένες συγκυρίες, θα σε ωθήσουν να επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου, αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε αφορά άμεσα και ενδεχομένως να σου φέρει μεγάλες δυσκολίες και προβλήματα, αν δεν προσέξεις και δεν συγκρατήσεις την απληστία σου, την νευρικότητα και τις απαιτήσεις σου! Γενικά, την σημερινή ημέρα, φρόντισε να μην το παρακάνεις ζητώντας με εγωισμό και πείσμα, όλο και περισσότερα από τους άλλους, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, χειρίσου σωστά και κυρίως συνειδητά τις συναισθηματικές και ψυχικές σου ανάγκες! Επίσης, την σημερινή ημέρα, προσπάθησε να μην δίνεις λαβές για κουτσομπολιά και σχόλια με την συμπεριφορά σου! Η τάση σου για φοβίες, άγχη και υπερβολική σκέψη, ίσως σε αναγκάσουν να κλειστείς στον εαυτό σου! Πριν ακολουθήσεις την διαίσθηση σου, επιστράτευσε οπωσδήποτε πρώτα την λογική!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, να είσαι συγκρατημένος, ψύχραιμος και κυρίως υποψιασμένος στις κοινωνικές σου επαφές, όσο κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα όρια σου! Γενικά, θα επικεντρωθείς στις φιλίες σου και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις και πιθανόν να αναγκαστείς ίσως να αναθεωρήσεις, σπουδαίες φιλίες, παλιές ή νέες!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, σε επηρεάζει αρκετά αρνητικά και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε κάθε σου δράση! Θα διαπιστώσεις μετά από κάποιες συγκυρίες, πως έχεις αρκετούς κρυφούς εχθρούς ή ανθρώπους που σε φθονούν και σε ζηλεύουν! Γι’αυτό, φρόντισε να τους αντικρούσεις, να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να φροντίσεις με κάθε τρόπο, μην κλονιστεί η καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, επηρεάζει αρνητικά τις κοινωνικές σου επαφές, γι’αυτό απέφυγε σημαντικές γνωριμίες, συμφωνίες και συζητήσεις! Επίσης, επηρεάζει άμεσα τον τομέα της ζωής σου, που σχετίζεται με τις μετακινήσεις, οδήγηση και τα ταξίδια σου και γι’αυτό αν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο τώρα, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και τέλεια οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές που δεν αναμένεις!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, ενδεχομένως να θυμώσεις και να ξεσπάσεις με κάποιες καταστάσεις! Έχεις εξαντληθεί με την πορεία ορισμένων γεγονότων, στα οποία θα θελήσεις να βάλεις τέλος, ξεκινώντας ξανά από την αρχή! Οργάνωσε τώρα, ορθότερα τα πράγματα! Γενικά, θα χρειαστεί να έχεις ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δυσάρεστες εξελίξεις κι αν προκύψουν!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιο λάθος όταν μας ζητάει κάτι η καρδιά μας; ΤΑΥΡΟΣ Έχει φτάσει η στιγμή όπου όλες σας οι προσπάθειες...

Αυτή είναι η Αναστασία . Το πιο όμορφο κορίτσι που είδα σήμερα στο Instagram

Πρόκειται για μια κούκλα. Με μια εικόνα που μόνο υγεία σου βγάζει. Ένα κορίτσι πολύ δραστήριο μιας και ώς ηλεκτρολόγος μηχανικός συνεργάζεται με μεγάλη...

Όργια σε πρωϊνή εκπομπή – Χρησιμοποιημένο προφυλακτικό κόλλησε σε φόρεμα παρουσιάστριας

Κι όμως συνέβη. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για πολλές εκπομπές. Βλέπετε τα νούμερα έχουν μοιραστεί και οι πρωϊνές εκπομπές έχουν τεράστια πίεση. Και...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Σήμερα φίλε Κριέ, οι συγκυρίες και τα γεγονότα που έρχονται, θα σου φέρουν ενθουσιασμό, ψυχαγωγία, ελπίδα, χαρά και καλοπέραση! Το ενδιαφέρον του...

«Καμπανάκι» για όλα τα ζώδια: Άγχος και πίεση εν όψει Σαββατοκύριακου

Το «καμπανάκι» χτυπά εν όψει Σαββατοκύριακου πως όλα τα ζώδια θα περάσουν ώρες δύσκολες, με άγχος και πίεση.H Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη...

Αυτή είναι η Άννα . Το πιο όμορφο κορίτσι που είδα σήμερα στο Instagram

Αυτή είναι η Άννα. Ένα κορίτσι ταξιδιάρικο. Ένα κορίτσι που σπούδασε ψυχολογία στην Αγγλία και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν και ως αεροσυνοδός στην Aegean...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 25 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, μία τέλεια ημέρα, μόλις έφτασε για εσένα! Ετοιμάσου να διασκεδάσεις, να είσαι δημοφιλής και περιζήτητος στο κοινωνικό σου περιβάλλον και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιο λάθος όταν μας ζητάει κάτι η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Σήμερα φίλε Κριέ, οι συγκυρίες και τα γεγονότα που έρχονται, θα σου...

«Καμπανάκι» για όλα τα ζώδια: Άγχος και πίεση εν όψει Σαββατοκύριακου

Το «καμπανάκι» χτυπά εν όψει Σαββατοκύριακου πως όλα τα ζώδια θα περάσουν ώρες δύσκολες,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 25 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, μία τέλεια ημέρα, μόλις έφτασε για εσένα! Ετοιμάσου να διασκεδάσεις,...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή