Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
25.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, ορισμένες συγκυρίες ίσως δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και σε φέρουν σε αρκετά δύσκολη θέση! Εσύ πάντως, οφείλεις να συγκρατηθείς και να προσέξεις πολύ το πως θα αντιδράσεις και θα φερθείς! Θα πρέπει να αναμένεις κάποιες δυσκολίες, στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και η ημέρα, μπορεί να φέρει μέχρι και ρήξεις, αν δεν προσέξεις!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα σου φέρει άγχος και αρκετό τρέξιμο για υποχρεώσεις και δουλειές, όπως και αρκετή κούραση, σήμερα! Οι εκκρεμότητες σε πιέζουν για διεκπεραίωση και σε αγχώνουν! Είναι αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και έτσι, αναγκάζεσαι να βρεις λύσεις άμεσακαι να οργανωθείς ορθά, για την βελτίωση της ζωής σου και της καθημερινότητας σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές σου επιδιώξεις και φιλοδοξίες! Διατηρείς την καλή σου φήμη και ασχολείσαι με τις δημιουργικές ασχολίες σου, τον τρόπο που διασκεδάσεις, αλλά και θέματα που αφορούν τα παιδιά! Η ημέρα απαιτεί, την ώριμη προσοχή σου, την ολιγάρκεια σου, σε ενδεχόμενες κρίσεις!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, σε προειδοποιεί να διαχειρίζεσαι ωριμότερα ορισμένα πράγματα και καταστάσεις στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις κλονίσεις με αντιπαραθέσεις! Ακόμα κι αν έρθουν προβλήματα, δυσκολίες και αναποδιές, εσύ θα πρέπει να παραμείνεις έντιμος, ψύχραιμος και κυρίως λογικός, αποφεύγοντας εγωιστικές και επιθετικές συμπεριφορές, για να μην έρθουν ρήξεις!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, να αποφύγεις κουτσομπολιά και επικοινωνιακά λάθη, αλλά γενικά τις επικοινωνίες σου! Προσπάθησε να μην είσαι εγωκεντρικός, ανέντιμος, επιπόλαιος, αγενής και εριστικός, διότι θα παρεξηγηθείς! Γενικά, χρειάζεται προσοχή από μέρους σου, σε κοινωνικές επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, μετακινήσεις, μηνύματα, συναντήσεις, οδήγηση και σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, μπορεί κάποιες απώλειες να σε γεμίσουν άγχος, αλλά να ξέρεις πως είναι παροδικές! Μην παρασύρεσαι, από την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια που φέρνει η ημέρα και συνέχισε να στέκεσαι στα πόδια σου, κρατώντας ψηλά την αυτοπεποίθηση σου! Ορισμένες συγκυρίες, θα σε ωθήσουν να επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου, αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε αφορά άμεσα και ενδεχομένως να σου φέρει μεγάλες δυσκολίες και προβλήματα, αν δεν προσέξεις και δεν συγκρατήσεις την απληστία σου, την νευρικότητα και τις απαιτήσεις σου! Γενικά, την σημερινή ημέρα, φρόντισε να μην το παρακάνεις ζητώντας με εγωισμό και πείσμα, όλο και περισσότερα από τους άλλους, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, χειρίσου σωστά και κυρίως συνειδητά τις συναισθηματικές και ψυχικές σου ανάγκες! Επίσης, την σημερινή ημέρα, προσπάθησε να μην δίνεις λαβές για κουτσομπολιά και σχόλια με την συμπεριφορά σου! Η τάση σου για φοβίες, άγχη και υπερβολική σκέψη, ίσως σε αναγκάσουν να κλειστείς στον εαυτό σου! Πριν ακολουθήσεις την διαίσθηση σου, επιστράτευσε οπωσδήποτε πρώτα την λογική!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, να είσαι συγκρατημένος, ψύχραιμος και κυρίως υποψιασμένος στις κοινωνικές σου επαφές, όσο κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα όρια σου! Γενικά, θα επικεντρωθείς στις φιλίες σου και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις και πιθανόν να αναγκαστείς ίσως να αναθεωρήσεις, σπουδαίες φιλίες, παλιές ή νέες!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, σε επηρεάζει αρκετά αρνητικά και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε κάθε σου δράση! Θα διαπιστώσεις μετά από κάποιες συγκυρίες, πως έχεις αρκετούς κρυφούς εχθρούς ή ανθρώπους που σε φθονούν και σε ζηλεύουν! Γι’αυτό, φρόντισε να τους αντικρούσεις, να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να φροντίσεις με κάθε τρόπο, μην κλονιστεί η καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, επηρεάζει αρνητικά τις κοινωνικές σου επαφές, γι’αυτό απέφυγε σημαντικές γνωριμίες, συμφωνίες και συζητήσεις! Επίσης, επηρεάζει άμεσα τον τομέα της ζωής σου, που σχετίζεται με τις μετακινήσεις, οδήγηση και τα ταξίδια σου και γι’αυτό αν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο τώρα, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και τέλεια οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές που δεν αναμένεις!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, ενδεχομένως να θυμώσεις και να ξεσπάσεις με κάποιες καταστάσεις! Έχεις εξαντληθεί με την πορεία ορισμένων γεγονότων, στα οποία θα θελήσεις να βάλεις τέλος, ξεκινώντας ξανά από την αρχή! Οργάνωσε τώρα, ορθότερα τα πράγματα! Γενικά, θα χρειαστεί να έχεις ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δυσάρεστες εξελίξεις κι αν προκύψουν!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η μεγάλη επιστροφή του Σταμάτη Γαρδέλη σε κορυφαίο κανάλι – Όλα τούμπα!

Ένα χρόνο μετά την περιπέτειά του και την άσχημη κατάσταση της ψυχικής του υγείας, ο Σταμάτης Γαρδέλης φαίνεται πως έχει κάνει ένα καθολικό restart...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 22 Ιουνίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Σήμερα, βρείτε επιπλέον χώρο και χρόνο για να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Μερικές φορές,...

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Αν αισθάνεστε περιορισμένοι με οποιονδήποτε τρόπο, υπάρχει μια απίστευτη ευκαιρία να πιστέψετε στην ευφυΐα σας και...

«Ο Πασχάλης Τερζής είπε «μέχρι εδώ έχω να δώσω», καλύτερα να μένεις με την...

Ο Πασχάλης Τερζής παραχώρησε συνέντευξη την πρώτη του εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. Πρόκειται για τον...

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουνίου: Κριοί, γίνετε ο αρχιτέκτονας του πεπρωμένου σας

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Το θερινό ηλιοστάσιο είναι μια μεταμορφωτική περίοδος για να αναλογιστείτε πώς αλληλεπιδράτε με τον κόσμο, τι...

 Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Πλησιάστε τους συγγενείς και τους γείτονές σας με τους οποίους έχετε κάποιες διαφορές και κάντε μαζί τους μια έντιμη και ανθρώπινη συζήτηση...

Ατύχημα για τον Τερλέγκα – Παραπάτησε και έπεσε από τη σκηνή!

Ένα ατύχημα που ευτυχώς δεν ήταν σοβαρό, συνέβη στον Βασίλη Τερλέγκα κατά τη διάρκεια εμφάνισής του! Ο λαϊκός τραγουδιστής ερμήνευε κάποια επιτυχία του στο νυχτερινό...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...