Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
23.3 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τις αλλαγές στη διάθεσή σας που μπορούν να σας δημιουργήσουν ψυχοσωματικές αντιδράσεις. Σταματήστε να αγχώνεστε εάν σε κάποια θέματα δεν έχετε βρει ακόμα λύση.

ΤΑΥΡΟΣ: Όσο εσείς φιλοσοφείτε τα γεγονότα, αφήστε τους άλλους να νομίζουν ότι ελέγχουν την κατάσταση. Μην περιμένετε πολλά από τους άλλους, γιατί θα καταφέρετε μόνο να απογοητευθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οργανωθείτε για να μην υπάρχει άγχος και για να ξεπεράσετε ταλαιπωρίες που δε σας αφήνουν να χαρείτε. Αποφύγετε δρόμους που θα προτείνουν και θα σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε σε οικογενειακά προβλήματα να επηρεάσουν την απόδοση στον επαγγελματικό σας τομέα. Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε.

ΛΕΩΝ: Λειτουργήστε με βάση τη λογική και την αποδοχή κάποιων γεγονότων, χωρίς εκρήξεις και χωρίς να σκέφτεστε μονίμως την αξιοπρέπειά σας, που έτσι κι αλλιώς δεν κινδυνεύει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας, έστω κι αν επιφανειακά δείχνετε ότι ελέγχετε τα πάντα σε σχέση με τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε τη ζωή σας με άλλο μάτι και δουλέψτε για να γίνετε περισσότερο ευτυχισμένοι, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν όση προσπάθεια και να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ελάτε πιο κοντά στους φίλους σας όχι μόνο για να περάσετε ευχάριστα, αλλά και για να αναπτύξετε την κοινωνική σας δραστηριότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναθεωρήσετε απόψεις και ιδέες ή να διαφοροποιήσετε την αντιμετώπιση που είχατε σε καταστάσεις που απαιτούν κόπο δίνοντας μικρό όφελος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όταν απρόσμενα γεγονότα εισβάλουν στη ζωή σας, καλλιεργήστε την υπομονή και την ευελιξία σας, πιστεύοντας παράλληλα στις ικανότητές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προωθήστε την προσωπική σας ζωή και μη φοβηθείτε να αναγνωρίσετε τα λάθη σας ή να διορθώσετε λάθη που κάνατε, γιατί οι θετικές αλλαγές στη ζωή σας θα είναι πολλές.

ΙΧΘΥΣ: Μπερδεύεται η προσωπική σχέση με το σύντροφό σας και διχάζετε με τις φιλικές που έχετε, γεμίζοντάς σας διλήμματα και βάζοντας σας να κάνετε ακόμα και ανόητες συγκρίσεις μεταξύ τους.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...