Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
23 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, σε χαρακτηρίζει ισχυρή διορατικότητα και πνευματική ευελιξία. Καταφέρνεις εύκολα, μέσα από μικρές λεπτομέρειες ή την γλώσσα του σώματος, να καταλάβεις έγκαιρα τι γίνεται, όπως και τις προθέσεις του άλλου. Το ένστικτο σου δεν θα σε προδώσει την σημερινή ημέρα, ιδίως σε ζητήματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, από το παρελθόν!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, είσαι απόλυτα ικανός να κρίνεις δίκαια και σωστά τις καταστάσεις, σύμφωνα με τους κανόνες της λογικής και να δεις κάποια πράγματα και από τις δύο όψεις! Με τον τρόπο αυτό, σήμερα θα υπάρχει επιτυχία στην προσπάθεια σου να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί ή να εξομαλύνεις σχέσεις, μέσα από ήρεμη επικοινωνία και συζήτηση!

Δίδυμοι
Σήμερα φίλε Δίδυμε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα ξεπεράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό! Κάθε σου προσπάθεια να βελτιώσεις την ζωή σου, την ψυχολογία σου, την καθημερινότητα σου ή απλά την ρουτίνα σου, θα έχει επιτυχία και εσύ θα είσαι πλήρως ικανοποιημένος! Ξεπερνάς παλαιότερα άγχη και ασχολείσαι με τον εαυτό σου, την εμφάνιση σου, το σώμα σου και την ξεκούραση σου!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, ετοιμάσου να περάσεις υπέροχα σήμερα, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Ο αισιόδοξος χαρακτήρας σου, θα ενισχύσει και θα εμπλουτίσει με πρόσωπα και επαφές, την κοινωνική σου ζωή! Η ημέρα, σου φέρνει τύχη, απολαύσεις, χαρά, καλοπέραση, διαίσθηση , ανεπτυγμένη δημιουργικότητα , άψογη αντίληψη, αλλά και λύσεις για παλαιότερα θέματα!

Λέων
Η εύνοια σήμερα φίλε Λέοντα, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, αφορά τα συγγενικά σου πρόσωπα, αλλά και γενικά, όλους όσους αγαπάς. Μέσω της επικοινωνιακής οδού, βελτιώνεις σχέσεις οικογενειακές, βρίσκεις λύσεις που αφορούν το σπίτι, όπως και σε παρελθοντικές εκκρεμότητες κάθε είδους! Όση αγάπη δώσεις σήμερα, τόση θα λάβεις!

Παρθένος
Σήμερα φίλε Παρθένε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, κερδίζεις πόντους και ευκαιρίες λόγω της εφευρετικότητας σου, της ευστροφίας σου, του επικοινωνιακού σου ταλέντου και του ζωηρού μυαλού σου! Είσαι απόλυτα ικανός να πετύχεις σκοπούς και στόχους, αφού πλέον είσαι ορθά πληροφορημένος και έτοιμος να αξιοποιήσεις αποτελεσματικά τις γνώσεις σου, ακόμα και για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος!

Ζυγός
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, απολαμβάνεις υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα. Μέσα από αποκτήματα και κεκτημένα, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, την αξία του και τη δύναμή του! Δεν χρειάζεται να εκφράζεις με κτητικότητα και απαιτητικότητα, αυτό που θες, αφού μία σου λέξη αρκεί την σημερινή ημέρα, για να σου κάνουν όλα τα χατίρια οι άλλοι!

Σκορπιός
Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, διακρίνεσαι για την γρήγορη σκέψη σου, την καλή σου διάθεση και το επικοινωνιακό σου ταλέντο! Είσαι περιζήτητος, αγαπητός και δημοφιλής! Δέχεσαι ευχάριστα νέα και μηνύματα, ακόμα και από άτομα που έχεις καιρό να επικοινωνήσεις και απολαμβάνεις τους καλούς τρόπους των άλλων απέναντι σου!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, ξεχωρίζεις για την καλοσύνη σου και την ευσπλαχνία σου. Είσαι αρκετά συγκαταβατικός και ευαίσθητος, γεγονός που θα γλυκάνει και θα ευνοήσει τις κοινωνικές σου επαφές και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Η γόνιμη φαντασία σου, αλλά και η ισχυρή διαίσθηση σου, θα σου δείξουν τον σωστό δρόμο, την σημερινή ημέρα και θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις!

Αιγόκερως
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, θα βγάλεις στην επιφάνεια τον πρωτότυπο και επινοητικό σου χαρακτήρα, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Υποστηρίζεις με πείσμα τις αντιλήψεις σου και καταφέρνεις με πρωτοφανή ευκολία, αρκετούς από τους στόχους σου! Θέματα που σε απασχολούν σχετικά με μέσα επικοινωνίας ή ηλεκτρονικά μηχανήματα, λύνονται επιτέλους και τα νέα ή μηνύματα που λαμβάνεις είναι θετικά και χαρμόσυνα!

Υδροχόος
Σήμερα είσαι περήφανος, σοφότερος και σίγουρος για τον εαυτό σου αγαπητέ Υδροχόε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Οι γύρω σου θα σε θαυμάζουν και θα σε σέβονται και αυτό θα βοηθήσει πολύ την κοινωνική σου καταξίωση και θα αναθεωρήσεις το προσωπικό σου μέτρο της αξίας και σημαντικότητας σου! Είναι προσηλωμένος στους στόχους σου, ξέρεις πολύ καλά πώς να τους δουλέψεις και να τους πετύχεις!

Ιχθύς
Σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, αγαπητέ Ιχθύ, έχεις σίγουρα ευστροφία και δεν σου ξεφεύγει τίποτα! Μέσα από κοινωνικές επαφές, απολαμβάνεις ειλικρίνεια, δικαιοσύνη και καλοπροαίρετη διάθεση από τους άλλους! Στιγμές καλοπέρασης, τύχης και ανεμελιάς, αναμένονται, όπως και επικοινωνία, με άτομα από το παρελθόν σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...