Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
18.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 14 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Τα άστρα σήμερα σε συμβουλεύουν να μην γίνεις απερίσκεπτος με τα χρήματά σου, φίλε μου Κριέ, μιας και η Σελήνη από τον Ταύρο σήμερα Πέμπτη σε παρασύρει σε υπερβολές και λανθασμένες αποφάσεις. Η ημέρα σου σε κάνει αισιόδοξο και μάλιστα παραπάνω από όσο χρειάζεται. Ως αποτέλεσμα, διαχειρίζεσαι χάλια τα χρήματά σου! Παράλληλα, τα καβγαδάκια μέσα στην ημέρα είναι πολύ πιθανά, οπότε πρόσεξε τι ακριβώς ξεστομίζεις και με ποιον τρόπο.

Ταύρος

Η Σελήνη από το ζώδιο φίλε μου Ταύρε, σήμερα Πέμπτη φέρει πολλαπλές εξελίξεις στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου. Δρας αρκετά εγωιστικά και παραμένεις αμετακίνητος σε αυτά που θέλεις, παραμερίζοντας τις ανάγκες των άλλων. Η συμβουλή της ημέρας είναι να προστατεύσεις τις σημαντικότερές σου σχέσεις ανακαλύπτοντας μία μέση λύση όπου όλοι θα είστε χαρούμενοι. Επιπροσθέτως, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα κάνεις κινήσεις στα επαγγελματικά σου εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια.

Δίδυμος

Η Πέμπτη σου δεν είναι και τόσο κοινωνική και ζωηρή, Δίδυμε μιας και οι εσωτερικές συγκρούσεις δίνουν και παίρνουν. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σε φέρνει σου γεννά την ανάγκη για περαιτέρω εσωτερική αναζήτηση. Το αστρολογικό σκηνικό σου προσφέρει την κατάλληλη στιγμή για παρασκηνιακή δράση και πρέπει να παραμείνεις ιδιαίτερα προσεκτικός σχετικά με τις πληροφορίες που διαχέεις στον περίγυρό σου. Η φύση μας έδωσε δύο αυτιά και ένα στόμα, οπότε μάλλον είναι πιο χρήσιμο το να ακούμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο!

Καρκίνος

Καρκίνε η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, Πέμπτη, αυξάνει αισθητά τη δημοτικότητά σου. Σήμερα συναντάς ανθρώπους που θα σου δείξουν τον τρόπο που μπορείς να καλυτερεύσεις την ποιότητα της καθημερινότητάς σου. Κάνεις πραγματικότητα κάποιους από τους στόχους σου σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, γνωρίζεις ενδιαφέρουσες προσωπικότητες κι ως αποτέλεσμα γίνεσαι πιο σοφός. Ο πρακτικός τρόπος σκέψης σου σε βοηθά να δημιουργήσεις φιλίες με την ελπίδα να μακροημερεύσουν.

Λέων

Μια αρκετά λαμπερή και φιλόδοξη Πέμπτη, έφτασε για εσένα, Λέοντά μου, χάρη στη Σελήνη που βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο του Ταύρου και σε ευνοεί κατά πολύ στα εργασιακά. Η δημοτικότητά σου αυξάνεται, ενώ συνάμα οι πρακτικές ιδέες που συλλαμβάνεις σε βοηθούν να έχεις μεγαλύτερη επαγγελματική πρόοδο και να γίνεις πιο παραγωγικός. Μέσα από όλο αυτό μπορείς να επινοήσεις τρόπους να καλύψεις αυτές τους τις ανάγκες, δημιουργώντας πιο δυναμικές συμμαχίες ή βγάζοντας χρήματα.

Παρθένος

Πέμπτη με την Σελήνη ακόμη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, οπότε για εσένα Παρθένε, παραμένει πολύ ανεβασμένη η διάθεσή σου και κάνεις θετικές σκέψεις. Σήμερα ευνοούνται και πάλι ασχολίες σχετικές με το διάβασμα, την μελέτη τη φιλοσοφία την οργάνωση συναντήσεων και ταξιδιών. Θα μπορέσεις να καταλάβεις σημαντικά πράγματα ή να αναζητήσεις απολαυστικές εμπειρίες που θα σου αλλάξουν τη γενικότερη στάση ζωής προς κάτι πιο δυναμικό κι αισιόδοξο. Η επέκταση των οριζόντων σου βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 14 Μαρτίου;

Ζυγός

Η Πέμπτη με την Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να περάσεις σεβαστό χρόνο στην προσωπική σου αναζήτηση, φίλε μου Ζυγέ. Οι περισσότερες ενέργειές σου στοχεύουν στο να αισθανθείς υλική ή και ψυχολογική ασφάλεια. Τυχόν κληρονομικά ζητήματα, σήμερα μπορούν να διευθετηθούν με μεγαλύτερη ευκολία. Η πιο βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία με τον περίγυρό σου είναι κάτι αρκετά σημαντικό κι αποφεύγεις τις επιφανειακές γνωριμίες ή συζητήσεις. Μπορεί να επανέλθουν κάποιες ανασφάλειές σου στην επιφάνεια.

Σκορπιός

Η Πέμπτη προβλέπεται πολύ ενδιαφέρους για εσένα, φίλε Σκορπιέ, χάρη στην Σελήνη στον Ταύρο που ενεργοποιεί ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων ή επαγγελματικών συμφωνιών. Καταλαβαίνεις τους άλλους πιο εύκολα και το εξωτερικεύεις έμπρακτα δείχνοντας κατανόηση κι αυτό σου αυξάνει τη δημοτικότητα. Αντιλαμβάνεσαι άμεσα αυτό το στοιχείο και το χρησιμοποιείς για να καταφέρεις προσωπικούς ή ομαδικούς στόχους σε προσωπικό ή εργασιακό επίπεδο. Οι εξωτερικοί παράγοντες είναι αρκετά υποστηρικτικοί για να καλλιεργήσεις μία πιο θετική ψυχολογία.

Τοξότης

Σήμερα Πέμπτη η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο φίλε μου Τοξότη, οπότε και εσύ δίνεις βάση στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Σήμερα θα καταφέρεις να αποπερατώσεις όσες αρμοδιότητες σου έχουν ανατεθεί, από τις πιο μεγάλες ως τις πιο ασήμαντες. Μολονότι δεν είσαι ιδιαίτερα οργανωτικός τύπος, η συγκεκριμένη ημέρα σε βοηθά να προγραμματίσεις πολλά πράγματα. Θα καταφέρεις να προλάβεις πολλά από αυτά που έχεις σκοπό να κάνεις. Κάποιες από τις θερμές σου προσπάθειες αναγνωρίζονται κι από την εργασία σου.

Αιγόκερως

Η Πέμπτη με τη Σελήνη στον Ταύρο, ένα ζώδιο αρκετά φιλικό προς το δικό σου φίλε μου Αιγόκερε, σού προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση κι ανανέωση. Κάνεις καινούργιες γνωριμίες ή ενδυναμώνεις το δεσμό που διατηρείς. Σκέπτεσαι αν θα ήθελες να κάνεις οικογένεια με τον άνθρωπο που είστε μαζί. Εσύ που έχεις ήδη παιδάκια, έχεις την κατάλληλη ευκαιρία παίξετε, να περάσετε χρόνο, να διαβάσετε ή και να διασκεδάσετε μαζί.

Υδροχόος

Έφτασε μια σχετικά ήρεμη ημέρα, φίλε μου Υδροχόε, γιατί δεν επιθυμείς πολλά- πολλά με τους άλλους. Η Πέμπτη ήρθε με την Σελήνη στον Ταύρο που σε βυθίζει σε σκέψεις του παρελθόντος και αναστοχάζεσαι παλιές εμπειρίες με στόχο να γίνεις πιο σοφός. Αποφεύγεις τις εντάσεις και καταφεύγεις στην οικογενειακή θαλπωρή όπου κι αισθάνεσαι αποδοχή και ασφάλεια. Αναζήτησε βοήθεια από συγγενικά άτομα σε περίπτωση που σου εμφανιστούν αναπάντεχα εμπόδια σε οτιδήποτε σε απασχολεί.

Ιχθύς

Η Πέμπτη φέρει δυναμικές εξελίξεις, αγαπητέ μου Ιχθύ, αφού η Σελήνη από τον Ταύρο σου προσφέρει μεγάλη κινητικότητα σε πολλαπλούς τομείς. Ψάχνεις καινούριες εμπειρίες, έχεις πολλή περιέργεια και γενικώς θέλεις να εξελιχθείς σε κάθε τομέα, προσωπικά κι επαγγελματικά. Για εσένα έφτασε η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσεις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με κάτι που σε αφορά άμεσα. Κάνεις συναντήσεις, κρίσιμες συζητήσεις, ακούς νέα από τρίτους και μοιράζεις τα δικά σου σε φίλους και γνωστούς.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...