Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
21.1 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 21 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

Ζώδια σήμερα – Αναλυτικές προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ

Ένα μεγάλο μακελειό αποτελεί η Πέμπτη για εσένα, Κριέ, με τις πολλαπλές όψεις που κορυφώνονται σήμερα και τη Σελήνη να βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζοντας έντονα τα αισθηματικά σου. Το τετράγωνό της με τον Δία και η αντίθεση της με τον Άρη προμηνύουν υπερβολικό δράμα στην προσωπική σου ζωή. Από την άλλη πολύ θετικό είναι το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα που θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να νιώσεις όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε μου Ταύρε σήμερα Πέμπτη με Σελήνη στον Λέοντα, οπότε και εσύ γίνεσαι εμφανώς πιο εσωστρεφής. Αποφεύγεις κάποιες καταστάσεις στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου, γιατί σου φαίνονται βουνό και δεν αποκλείεται να αποχωρήσεις από μια συνεργασία. Πρόσεξε τα νεύρα σου, διότι υπάρχουν σκληρές όψεις μεταξύ Σελήνης με τον Άρη και το Δία. Με το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα θα μπορέσεις να βρεις χαρά και να επιτύχεις στα επαγγελματικά σου μέσα από παρασκηνιακή δράση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πέμπτη για εσένα αγαπητέ Δίδυμε, με τη Σελήνη στον Λέοντα, προσφέρει τρομερή κινητοποίηση και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, όμως το δράμα είναι μέρος του σεναρίου. Αυτή η Σελήνη σχηματίζει σκληρές όψεις με τον Άρη και τον Δία κι εσύ βρίσκεσαι σε μια φάση υπερέντασης. Αν σκοπεύεις να τακτοποιήσεις θέματα γραφειοκρατικής φύσεως, διαχειρίσου τα με απόλυτη υπομονή ή αν έχεις και άλλη προθεσμία άφησέ τα για άλλη στιγμή. Σήμερα, είναι καλή ημέρα για να δεις τα φιλαράκια σου χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα.

ζωδια-σημερα-21-3
Ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα Πέμπτη φίλε μου Καρκίνε, με τη Σελήνη να βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο του Λέοντα και τα οικονομικά σου σε βασανίζουν κατά πάρα πολύ. Σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις κάποιες αγορές οι οποίες τελικά θα αποδειχθεί ότι δεν ήταν και η καλύτερη επένδυση, αφού η Σελήνη σχηματίζει σκληρές όψεις με τον Άρη και το Δία. Χαρά θα βρεις από επαγγελματικά σου, γιατί το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα σου προσφέρει μεγαλύτερη δικτύωση ή αναγνώριση των προσπαθειών σου.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη με τη σελήνη να φιλοξενείται ακόμη από το δικό σου ζώδιο, η οποία σχηματίζει σκληρές όψεις με τον Άρη και το Δία. Δυστυχώς παραμένεις απόλυτα επικεντρωμένος στις προσωπικές σου ανάγκες με αποτέλεσμα να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τον άμεσο περίγυρό σου στα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Το θετικό είναι ότι σήμερα μπορείς να κάνεις σημαντικές επαφές χάρη στο εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου σήμερα Πέμπτη με τη Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα να σχηματίζει σκληρές όψεις, οπότε η διάθεσή σου δεν αναμένεται να είναι και η καλύτερη. Αντίθετα, πρόκειται να προσκολληθείς σε κάποιες σκέψεις του παρελθόντος. Οι σκληρές όψεις της με τον Άρη και το Δία υποδηλώνουν τον κίνδυνο εξιδανίκευσης μιας σχέσης η οποία έχει τελειώσει πλέον. Αντίθετα, το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα σου προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου και να λάβεις περισσότερα χρήματα.

ΖΥΓΟΣ

Παρθένε μου σήμερα Πέμπτη με τη Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα να σχηματίζει σκληρές όψεις, οπότε η διάθεσή σου δεν αναμένεται να είναι και η καλύτερη. Αντίθετα, πρόκειται να προσκολληθείς σε κάποιες σκέψεις του παρελθόντος. Οι σκληρές όψεις της με τον Άρη και το Δία υποδηλώνουν τον κίνδυνο εξιδανίκευσης μιας σχέσης η οποία έχει τελειώσει πλέον. Αντίθετα, το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα σου προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου και να λάβεις περισσότερα χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη με τη Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα κι εσύ γίνεσαι πιο φιλόδοξος από ποτέ, χωρίς αυτό απαραίτητα να είναι καλό για τα επαγγελματικά σου. Οι σκληρές όψεις της Σελήνης με το Δία και τον Άρη προμηνύουν τον κίνδυνο να λήξεις μια συνεργασία, χωρίς σοβαρό λόγο. Διαφορετικά, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ανταλλάζεις σκληρές κουβέντες μέσα στη δουλειά. Το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να λάβεις υποστήριξη από οικογενειακά πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα Πέμπτη, φίλε μου Τοξότη, με τη Σελήνη σε ένα αρκετά φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, τον Λέοντα, οπότε και εσύ αισθάνεσαι αρκετή αισιοδοξία. Βέβαια, δεν είναι απαραίτητα για καλό. Οι σκληροπυρηνικές όψεις της Σελήνης με το Δία και με τον Άρη προμηνύουν λεκτικές εντάσεις στα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Το θετικό είναι ότι σε αποζημιώνει στα ερωτικά το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα φέρνοντας σου ένα ανανεωτικό φλερτ ή μια καλύτερη επικοινωνία στη σχέση σου.

ζωδια-σημερα-21-3
Ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, κατά τη διάρκεια της το Πέμπτης με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, αρκετές από τις ανασφάλειές σου έρχονται ξανά στην επιφάνεια. Το σύμπαν δεν υπόσχεται επίλυση αυτών, απαραίτητα, ενώ οι σκληρές όψεις μεταξύ της Σελήνης με τον Άρη και το Δία προμηνύουν πολυάριθμες εντάσεις. Ευεργετικά θα λειτουργήσει η όψη εξαγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα για εσένα προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες ναι αισθανθείς οικονομική ασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα Πέμπτη με τη Σελήνη ακόμη να βρίσκεται απέναντί σου και να σχηματίζει σκληροπυρηνικές όψεις με τον Άρη και το Δία. Αυτό υποδεικνύει ότι στρέφεις την ενέργειά σου προς τις επιθυμίες και ανάγκες των υπολοίπων, με αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας να τα παίρνεις στο κρανίο με την αδιαφορία τους. Η μέρα μπορεί να έχει μια πολύ θετική ανατροπή χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα που σε βοηθά να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Πέμπτη με Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, οπότε και εσύ στρέφεις την ενέργειά σου προς τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη υποδηλώνει τον κίνδυνο υπερβολικού στρες για να τα προλάβεις όλα. Το τετράγωνό της με τον Δία δείχνει ότι θα δώσεις υποσχέσεις που τελικά δεν μπορείς να κρατήσεις. Θετικό βέβαια, είναι το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα που μέσα από παρασκηνιακή δράση μπορείς να νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...