Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
20.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 1 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος ξεκινά με την συνάντηση του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, που φωτίζει τις σχέσεις που διατηρείς με το οικογενειακό περιβάλλον. Το σπίτι σε απασχολεί και συζητάς για ανακαίνιση, ή διακόσμηση του χώρου. Η θετική όψη εξάγωνου που σχηματίζουν με τον Δία, δείχνει πως θα χρειαστεί να δαπανήσεις κάποια χρήματα, αλλά ευτυχώς δεν θα ζημιωθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος μπαίνει με την συνάντηση του Ήλιου και του Ερμή μέσα στο ζώδιο του Καρκίνου. Είσαι χαρούμενος, ευδιάθετος και επικοινωνιακός. Συναντάς κόσμο και ανταλλάσσεις ειδήσεις και πληροφορίες. Η θετική όψη του εξάγωνου που σχηματίζουν με τον Δία, που φιλοξενείς στο ζώδιο σου, τονώνουν ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος μπαίνει με την συνάντηση του Ήλιου και του κυβερνήτη σου Ερμή, στο ζώδιο του Καρκίνου. Εστιάζεις το ενδιαφέρον στον τομέα των υλικών και συναισθηματικών ασφαλειών. Σαφώς τονώνεται το αίσθημα της ιδιοκτησίας, της κατοχής, τόσο των περιουσιακών στοιχείων, όσο και των συναισθημάτων, αγαπημένων ατόμων. Η θετική όψη του εξάγωνου που σχηματίζουν με τον Δία, δείχνει ότι υπάρχει στήριξη από το περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος μπαίνει πολύ ευνοϊκά για σένα, αφού η συνάντηση του Ήλιου και του Ερμή, γίνεται στο ζώδιο σου. Είσαι περισσότερο επικοινωνιακός και εξωστρεφής από ότι συνηθίζεις. Λάμπεις με την παρουσία σου και δεν περνάς απαρατήρητος. Το θετικό εξάγωνο που σχηματίζουν με τον Δία, σε κάνουν να ξεχωρίζεις στις παρέες και να γίνεσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι φίλοι σε συμπαθούν και οι ομάδες που ανήκεις, επιθυμούν να σε δουν να ηγείσαι.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος ξεκινά με την συνάντηση του κυβερνήτη σου Ήλιου και του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, στο ζώδιο που βρίσκεται ακριβώς πίσω σου, τον Καρκίνο. Η εσωστρεφή στάση δεν σου ταιριάζει, αλλά κρίνεται απαραίτητη για να ξαναδείς το παρελθόν και να φτιάξεις νέα πλάνα για το μέλλον χωρίς να κάνεις τα ίδια λάθη. Η θετική όψη του εξάγωνου που σχηματίζουν και οι δύο με τον Δία, σε ανεβάζουν σε ανώτερο επίπεδο στην κοινωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος μπαίνει με την συνάντηση του Ήλιου και του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Φωτίζονται τα θέματα της κοινωνικής ζωής, των φιλικών σχέσεων και των ομάδων που ανήκεις. Παραμερίζεις τους ανούσιους συναισθηματισμούς και λειτουργείς με βάση την λογική, κάτι που γνωρίζεις να κάνεις πολύ καλά. Το θετικό εξάγωνο τους με τον Δία, είναι βοηθητικό ώστε να υλοποιήσεις τα μελλοντικά σχέδια και να εκπληρώσεις τα όνειρα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος ξεκινά με την συνάντηση του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Φωτίζονται τα θέματα της καριέρας, της καταξίωσης και της δημόσιας προβολής. Εστιάζεις το ενδιαφέρον σου εκεί και προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο δυνατό που μπορείς για να πετύχεις την κοινωνική ανέλιξη. Η θετική όψη του εξάγωνου που σχηματίζουν με τον Δία, σε βοηθούν να διώξεις τις φοβίες και τις ανασφάλειες του παρελθόντος και να βαδίσεις μπροστά.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 1 Ιουλίου;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος μπαίνει με την συνάντηση του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Το φως εστιάζεται στον τομέα της γνώσης, της μάθησης, των σπουδών, αλλά και της ελευθερίας του πνεύματος και της ψυχής. Κατοχυρώνεις την εκπαίδευση για την απόκτηση δεξιοτήτων. Στέλνεις αιτήσεις και κάνεις βιογραφικά για παρακολούθηση σεμιναρίων, κτλ. Το θετικό εξάγωνο που σχηματίζουν με τον Δία, φέρνει τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου στο προσκήνιο για να σε στηρίξουν στις αποφάσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος μπαίνει με την συνάντηση του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Εισέρχεσαι σε μια εσωστρεφή περίοδο που θα σε βοηθήσει να φορτίσεις τις μπαταρίες και να αναδιοργανωθείς ψυχικά και σωματικά. Τα βαθιά συναισθήματα και ο εσώτερος κόσμος φωτίζονται και βγαίνουν στην επιφάνεια όλα όσα σε ταλάνιζαν. Το θετικό εξάγωνο που σχηματίζουν με τον Δία σε ευνοεί σε επίπεδο καθημερινότητας. Κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν ξεκινώντας από την βελτίωση της προσωπικής ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος ξεκινά με την συνάντηση του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Το φως διαχέεται στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών. Οι σημαντικοί άνθρωποι που έχουν λόγο στη ζωή σου, παίρνουν θέση απέναντι και σε παροτρύνουν να επικοινωνήσεις τα αιτήματα σου. Το θετικό εξάγωνο τους με τον Δία, σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και δεκτικό σε προσκλήσεις για εξόδους, διασκεδάσεις και γνωριμίες. Αποκτάς δημοτικότητα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος μπαίνει με την συνάντηση του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Φως εισέρχεται στον τομέα της καθημερινότητας και της ρουτίνας. Επικοινωνείς καλύτερα με το περιβάλλον της δουλειάς και νιώθεις οικεία με τους υφισταμένους. Το ευνοϊκό εξάγωνο που σχηματίζουν με τον Δία, φέρνει σημαντικές θετικές εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένεια. Προβλέπεται αύξηση των μελών της οικογένειας!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος ξεκινά με την συνάντηση του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, που ρίχνει το φως στον πιο ευχάριστο και ερωτικό τομέα του χάρτη σου. Περνάς χρόνο με τους φίλους, κάνεις ατελείωτες συζητήσεις, βγαίνεις, διασκεδάζεις και επικοινωνείς τα χόμπι και τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα, εφόσον υπάρχουν. Ο σχηματισμός του ευνοϊκού εξάγωνου και των δύο με τον Δία, ανεβάζει ταχύτητες στα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις επί παντός επιστητού!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ερμή σου χαρίζει μια ημέρα...

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Αισιόδοξοι οι γιατροί

Αγωνία για τον Δημήτρη Σταρόβα, αφού έγινε γνωστό ότι ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μεταφέρθηκε χθες στο Τζάνειο με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύμφωνα με...
Όσκαρ 2019: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16 Μαΐου για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1929.... Διοργανώνεται για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, στο ξενοδοχείο Ρούσβελτ, στο Λος Άντζελες.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές συγκυρίες προμηνύουν μια ημέρα με αναταράξεις και απρόσμενες αλλαγές. Σήμερα...

Καίτη Γκρέυ: Ένας αιώνας ζωής για την τραγουδίστρια – Η τούρτα και το σβήσιμο...

Τα γενέθλιά της είχε την Τρίτη 14 Μαΐου η Καίτη Γκρέυ η οποία έγινε 100 ετών. Φυσικά τα γενέθλιά της μαζί της γιόρτασαν οι τέσσερις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Σήμερα, Τρίτη και η δυναμική σου ενέργεια λάμπει φωτεινότερα από ποτέ, αγαπητέ Κριέ. Η Σελήνη στον Λέοντα...

Σούπερ 13αρι για Κριούς, Τοξότες κι άλλο 1 ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις με φουλ...

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της ημέρας (13/05 Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Σήμερα, Τρίτη και η δυναμική σου ενέργεια...