Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
20.6 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 2 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

Οι προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Κριέ μου αγαπημένε, σήμερα σχηματίζεται μια δύσκολη όψη αυτή της αντίθεσης του Ερμή με τον Κρόνο. Παρόλο που η επιθυμία σου είναι να βγεις, να συναντήσεις φίλους και γνωστούς, έρχονται μπροστά σου κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις και αφορούν την δουλειά σου. Με αγγαρείες ως επί το πλείστων θα ασχοληθείς κι αυτό σε αγχώνει. Προσπάθησε να φτιάξεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να τελειώσεις όσο πιο σύντομα γίνεται και να σου μείνει ελεύθερος χρόνος  για να κάνεις τα δικά σου.

Ταύρος

Για σένα φίλε μου Ταύρε, η σημερινή μέρα σε εστιάζει στα επαγγελματικά κυρίως και στην άνοδο της καριέρας. Η δύσκολη όψη της αντίθεσης του Ερμή με τον Κρόνο σε μπλοκάρει συναισθηματικά από δυσάρεστες ειδήσεις που προκύπτουν. Ένα φιλικό άτομο μπορεί να χώσει τη μύτη του στα ερωτικά σου και να δημιουργήσει πρόβλημα. Λάβε τα μέτρα σου και διαχώρισε την φιλία από τον έρωτα. Οι καλοί λογαριασμοί πάντα κάνουν τους καλούς φίλους.

Δίδυμος

Δίδυμε μου αγαπημένε, σήμερα η μέρα είναι αρκετά απαιτητική και δύσκολη. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται ταυτόχρονα σε δύο βασικούς τομείς της ζωής σου που είναι από την μια ο επαγγελματικός και από την άλλη ο οικογενειακός. Έχεις βρεθεί στην μέση και αυτή η θέση δεν σου ταιριάζει καθόλου, αν και είσαι ο μόνος που μπορεί να τα καταφέρει και να βρει τις ισορροπίες. Θα δυσκολευτείς να είσαι συνεπής και στους δύο τομείς, μα θα τα βολέψεις. Εξάλλου η επιθυμία σου για ένα ταξίδι θα σε βάλει στην διαδικασία να επισπεύσεις τις διαδικασίες.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

Καρκίνος

Καρκίνε μου αγαπημένε, μια δύσκολη μέρα έχεις να διανύσεις σήμερα με τον σχηματισμό μιας απαιτητικής και δύστροπης όψης. Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο, μπλοκάρει τις επικοινωνίες και φέρνει εμπόδια στα σχέδια σου για ένα ταξίδι. Μια δυσάρεστη είδηση θα σε στεναχωρήσει και θα σε αγχώσει ταυτόχρονα. Αν μάθεις για κάποια λόγια που έχουν γίνει φρόντισε να μείνεις ψύχραιμος αν και είσαι από την φύση σου εγκρατής. Το συναισθηματικό κενό όμως δύσκολα θα το καλύψεις.

Λέων

Λιοντάρι μου αγαπημένο, σήμερα η μέρα σε εστιάζει στις διαπροσωπικές σχέσεις και το βλέμμα σου είναι στραμμένο στους άλλους. Δεν σε νοιάζει για τον εαυτό σου και η επιθυμία σου είναι να συντρέξεις όποιον σε έχει ανάγκη. Είσαι συμπονετικός, ευαίσθητος, δεκτικός. Η δύσκολη όψη της αντίθεσης που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο, δημιουργούν ανασφάλεια σε οικονομικά θέματα και νιώθεις ότι χάνεις τα κεκτημένα σου. Μην εμπιστεύεσαι την διαχείριση των οικονομικών σου σε κανένα και κράτα τον έλεγχο αποκλειστικά δικό σου.

Παρθένος

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα η μέρα απαιτεί θάρρος και προνοητικότητα. Για το πρώτο θα δυσκολευτείς, άλλα το δεύτερο το έχεις από την κούνια σου. Ένα δύσκολο γεγονός θα φέρει η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο. Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο σου και μάλιστα σε θέση κυριαρχίας, θα σε βάλει σε σκέψεις για μια σχέση που μπορεί να είναι επαγγελματική, αισθηματική, οικογενειακή. Εκεί θα έχεις να αντιμετωπίσεις μια περίεργη συμπεριφορά που δεν έχεις συνηθίσει. Το άγχος το έχεις στο τσεπάκι, αλλά κι αυτό το έχεις από την κούνια σου.

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ, η σημερινή μέρα έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, γιατί σχηματίζεται η δύσκολη όψη της αντίθεσης, μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου. Ενώ το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο σε ότι μπορεί να σου προσδώσει χαρά, αισιοδοξία και ευημερία έρχεται η όψη αυτή να σε προσγειώσει σε καθημερινότητα, ρουτίνα και αγγαρείες. Πρέπει να βάλεις πρόγραμμα και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες τόσο της δουλειάς, όσο και της υγείας που έχεις παραμελήσει. Τρως σωστά, ξεκουράζεσαι; Πως θα φορτιστούν οι μπαταρίες για να ανταπεξέλθεις στην κούραση που αντιμετωπίζεις;

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η σημερινή μέρα είναι με πολλές απαιτήσεις και πολλά προβλήματα που θα πρέπει να κάνεις αγώνα δρόμου μετ εμποδίων για να την παλέψεις. Η δύσκολη όψη της αντίθεσης μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου θα φέρει κάποια δυσάρεστα νέα και ειδήσεις στενάχωρες. Μπορεί να μάθεις κάτι για ένα φιλικό άτομο, ή από ένα φιλικό άτομο. Η διάθεση σου είναι ελαφρώς πεσμένη και θέλεις να μείνεις μέσα και να ηρεμήσει το μυαλό σου. Το σπίτι σου εξασφαλίζει την θαλπωρή και την ησυχία που αποζητάς.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

Τοξότης

Τοξότη μου αγαπημένε, η σημερινή μέρα έχει τις δυσκολίες της και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις. Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο σε φέρνει σε αντιπαράθεση μεταξύ του οικογενειακού περιβάλλοντος και της εργασίας. Δυσκολεύεσαι να τα συνδυάσεις και τα δυο μαζί και στεναχωριέσαι που δεν μπορείς να τους ευχαριστήσεις όλους. Ένα δυσάρεστο νέο από τον χώρο της δουλειάς θα σε μπλοκάρει, διότι δεν έρχονται οι εξελίξεις που περιμένεις. Όλα καθυστερούν και σε εκνευρίζει η στασιμότητα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα είναι μια απαιτητική μέρα με αρκετές δυσκολίες. Ο κυβερνήτης πλανήτης σου ο Κρόνος σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή και δημιουργεί μπλοκαρίσματα και καθυστερήσεις στα σχέδια σου. Μετακινήσεις, επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις αναβάλλονται, διότι αν γίνουν θα στεναχωρηθείς. Αν είχες στο μυαλό σου σπουδές και ταξίδια πάνε περίπατο προς το παρόν. Ασχολήσου με την επαναξιολόγηση αυτών και θέσε τα σε νέες βάσεις ώστε όταν έρθει η κατάλληλη ώρα να είσαι έτοιμος.

Υδροχόος

Αγαπημένε μου φίλε Υδροχόε, η σημερινή μέρα είναι αρκετά πιεστική και απαιτητική και χρειάζεται προσοχή. Η δύσκολη όψη της αντίθεσης του Ερμή με τον Κρόνο δημιουργεί ανασφάλεια σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Το άγχος και οι στενάχωρες σκέψεις σε καταβάλλουν. Εντάξει αγαπητέ μου Υδροχόε δεν έχει έρθει και το τέλος του κόσμου. Η Σελήνη που σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις, αφού πρώτα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου. Κάπου μέσα σου γνωρίζεις πως θα τα καταφέρεις και θα τακτοποιήσεις τις οικονομικές υποχρεώσεις.

Ιχθύς

Φίλε μου κι αγαπημένε Ιχθύ, σήμερα είναι μια απαιτητική μέρα όπου η δύσπεπτη αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο φέρνει δυσκολίες στα θέματα των διαπροσωπικών σχέσεων. Ο Κρόνος που εδώ και καιρό βρίσκεται στο ζώδιο σου, δεν σου αφήνει περιθώρια για επιπολαιότητες και απερισκεψίες, γι’ αυτό έρχεται να στο θυμίσει αυτή η όψη. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με το περιβάλλον μάλλον θλίψη θα σου φέρουν από τα δυσάρεστα νέα που θα ακούσεις. Προστατεύεις τον αυτό σου και προτιμάς να μείνεις μέσα κάνοντας γιόγκα, διαλογισμό, ή απλά απασχολείσαι με χαλαρές δραστηριότητες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια μείξη δυναμικών ενεργειών. Η προκλητική όψη τετραγώνου του Ερμή με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ερμή σου χαρίζει μια ημέρα...

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Αισιόδοξοι οι γιατροί

Αγωνία για τον Δημήτρη Σταρόβα, αφού έγινε γνωστό ότι ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μεταφέρθηκε χθες στο Τζάνειο με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύμφωνα με...
Όσκαρ 2019: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16 Μαΐου για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1929.... Διοργανώνεται για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, στο ξενοδοχείο Ρούσβελτ, στο Λος Άντζελες.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές συγκυρίες προμηνύουν μια ημέρα με αναταράξεις και απρόσμενες αλλαγές. Σήμερα...

Καίτη Γκρέυ: Ένας αιώνας ζωής για την τραγουδίστρια – Η τούρτα και το σβήσιμο...

Τα γενέθλιά της είχε την Τρίτη 14 Μαΐου η Καίτη Γκρέυ η οποία έγινε 100 ετών. Φυσικά τα γενέθλιά της μαζί της γιόρτασαν οι τέσσερις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Σήμερα, Τρίτη και η δυναμική σου ενέργεια λάμπει φωτεινότερα από ποτέ, αγαπητέ Κριέ. Η Σελήνη στον Λέοντα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές...