Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
15.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου;

Ο Δεκέμβρης μας καλωσορίζει με μια φανταστική Πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων!

Έρχεται ολοταχώς το συμβάν, μιας που στις 3/12 το φεγγάρι θα έχει γεμίσει με σκοπό να μας μαγέψει, να μας ξεμυαλίσει, ίσως και να μας βάλει στο πνεύμα των Χριστουγέννων! Μμμμ απορώ τι εννοεί ο ποιητής; Σίγουρα οι γιορτές αυτές θα μας μείνουν αξέχαστες…!

 

 

 

Κριός
Ερωτικές πολύ οι μέρες αυτές. Βρίσκεις χρόνο και αφιερώνεσαι στο σύντροφό σου, ακόμα και μέσα από κοινές δραστηριότητες. Ένα ρομαντικό ταξίδι είναι ότι πρέπει. Μια νέα γνωριμία προκύπτει, με μια ύπαρξη πολύ διαφορετική. Ικανοποιείς μια επιθυμία σου. Μπορείς να ρισκάρεις!
Επαγγελματικά: Επανεξέτασε θέματα που δεν έχουν ολοκληρωθεί, βρίσκεις κάποιες λύσεις. Είσαι ικανή για όλα, σου δίνετε η ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου.

Ταύρος
Τρώγεσαι με τα ρούχα σου τις μέρες αυτές, τα βάζεις με το σύντροφό σου, τα λόγια σου όμως δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα. Μια ανασφάλεια τη νιώθεις, κάνεις σκέψεις απαισιόδοξες, πιστεύεις πως κάτι δεν έχεις κάνει σωστά. Ψυχραιμία κάτι καλό θα συμβεί! Τυχερή ημέρα στις 30!
Επαγγελματικά: Οτιδήποτε και αν προκύψει θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μια νέα πρόταση, ίσως να φέρει λίγο χρήμα παραπάνω. Κοιτάξτε το συμφέρον σας και να είστε απόλυτοι στις αποφάσεις σας.

Δίδυμος
Και ξαφνικά σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου και τα βάζεις με το σύντροφό σου, προκαλώντας εντάσεις και όχι μόνο. Αψυχολόγητη η συμπεριφορά σου, δύσκολα γίνεσαι κατανοητή, συγκρατήσου! Μια λογομαχία μπορεί να είναι η αιτία για έναν έρωτα μεγάλο. Να είσαι υποχωρητική!
Επαγγελματικά: Τα νέα είναι ευχάριστα και παίρνεις τις αποφάσεις σου. Ετοιμάσου να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό. Να επιμένεις στις απόψεις σου όμως με λογικά επιχειρήματα.

Καρκίνος
Πεσμένα τα κέφια τις μέρες αυτές. Σε πιάνει μια μελαγχολία άνευ προηγουμένου. Μπορεί να υπάρχει αιτία, κάτι να μη σου αρέσει στο σύντροφό σου, να σε ενοχλεί, μπορεί όμως και να τη φτιάξεις, έτσι για το δράμα! Προτιμάς τη μοναξιά σου, είσαι πιο ήρεμη έτσι. Σε περιορίζουν..;
Επαγγελματικά: Τρέχεις και δε φτάνεις μέχρι τις 30. Οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου, ζήτα τις συμβουλές των δικών σου και δε σταματάς μέχρι να πετύχεις το στόχο σου! Αντέχεις!

Λέων
Όμορφες μέρες, ρομαντικές πολύ, μιας που ο σύντροφός σου δε σε αφήνει σε ησυχία. Μια πίεση θα τη νιώσεις, αλλά η αγάπη μερικές φορές είναι ζόρικη. Ένα φλερτ μπορεί να είναι η αιτία μιας νέα σχέσης. Εξέτασε όλες τις περιπτώσεις πριν πεις το ναι. Πρόσεχε τη διατροφή σου!
Επαγγελματικά: Σοβαρεύεις, γίνεσαι απαιτητική, ζητάς να λάβεις όσα θεωρείς πως σου ανήκουν. Απέφυγε τις υπερβολές και προτίμησε να πάρεις μια άδεια.

 

 

Παρθένος
Σε φλερτάρουν έντονα, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι. Γοητεύεσαι ιδιαιτέρως και αποφασίζεις να ανταποδώσεις στα γλυκόλογα και τις πονηρές ματιές. Μια απογοήτευση σου προκαλούν οι δικοί σου. Ξεσπάς με μυστήριο τρόπο. Πρόσεχε τις κινήσεις σου! Καιρός για αλλαγές!
Επαγγελματικά: Έντονο το κλίμα μέχρι και τις 30. Διάλεξε ένα διαφορετικό μονοπάτι και μη φοβάσαι. Απέφυγε τις πολλές τις συζητήσεις, γιατί σε μπλέκουν και χάνεις το χρόνο σου άδικα.

Ζυγός
Μέρες ιδανικές για να τα ξανά βρεις με το ταίρι σου. Πολύωρες συζητήσεις θα βελτιώσουν τη σχέση σου και θα νιώσεις ωραία. Αν σου αρέσει ένα πρόσωπο βρες τον τρόπο να το δείξεις. Κάνε εσύ το πρώτο βήμα και μη φοβάσαι. Τουλάχιστον θα μάθεις την αλήθεια. Πρόσεχε στις 29!
Επαγγελματικά: Ζήτησε βοήθεια από ένα δικό σου άνθρωπο, προκειμένου να ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σου. Απέφυγε τις δεσμεύσεις, αν δεν είσαι απολύτως σίγουρη.

Σκορπιός
Ερωτικές οι μέρες σου πολύ, είτε έχεις σύντροφο, είτε δεν έχεις. Βρίσκεις το χρόνο και τη διάθεση και αφοσιώνεσαι στη σχέση σου. Το πάθος επιστρέφει μαγικά. Ένα φλερτ σε οδηγεί σε στιγμές έντονες και πολύ ευχάριστες. Άκουσε τη καρδιά σου και προχώρα! Απέφυγε τις σπατάλες! Επαγγελματικά: Κάτι μαθαίνεις και ξεσηκώνεσαι. Κρυμμένες ευκαιρίες κάνουν την εμφάνισή τους με παράξενο τρόπο. Μέχρι και τις 30 θα ξέρεις ποιο δρόμο να διαλέξεις. Λεφτά έρχονται!

Τοξότης
Νιώθεις επιτέλους πως ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου, σε στηρίζει και σε αγαπά και πως κακώς φαντάζεσαι διάφορα. Μια νέα γνωριμία προκύπτει μέσα από παρέες και ενθουσιάζεσαι πολύ. Ένας νέος έρωτας σου χτυπά τη πόρτα. Μάζεψε πληροφορίες πρώτα! Τίποτα δεν είναι δεδομένο! Επαγγελματικά: Προτίμησε να συζητήσεις τα θέματά σου, πριν πάρεις τις αποφάσεις σου. Ένα μαντάτο σε αναστατώνει πολύ. Πριν ξεσπάσεις, ψάξε την αιτία.

Αιγόκερως
Ιδανικές μέρες για ένα ταξιδάκι με το σύντροφό σου. Βελτιώνεται η διάθεσή σου, φτιάχνουν και τα πράγματα στη σχέση σου. Αλλιώς προτίμησε τη παρέα των φίλων, δε ξέρεις ποτέ τι γνωριμία μπορεί να προκύψει έτσι ξαφνικά. Να φλερτάρεις σου ταιριάζει. Μη πιστεύεις ότι ακούς!
Επαγγελματικά: Εντάσεις προκύπτουν γιατί δεν ακούς όταν σου μιλούν. Χρησιμοποίησε το διάλογο για να λύσεις τα θέματά σου. Μη τα βάζεις με τους ανωτέρους σου.

Υδροχόος
Είσαι λίγο γκρινιάρα και τα βάζεις με το ταίρι σου. Θες να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους. Προσπάθησε να έχεις καλή συμπεριφορά τουλάχιστον. Μια ύπαρξη από το παρελθόν σε αναστατώνει. Αποφάσισε, θα το ζήσεις ή θα μείνει ανεκπλήρωτο. Μην είσαι απόλυτη! Επαγγελματικά: Η πίεση που νιώθεις σε κάνει και ξεσπάς! Παίρνεις κάποιες αποφάσεις, αποζητάς ένα αύριο πολύ διαφορετικό. Η συμπαράσταση των φίλων σου είναι ανεκτίμητη.

Ιχθύες
Ανακατεύονται στα πόδια σου διάφορες ψυχές και σου κάνουν την ερωτική ζωή άνω-κάτω! Εντάσεις προκύπτουν, λόγια πολλά και ξαφνικά διαταράσσεται η σχέση σου. Προτίμησε τη μοναξιά σου ή τη παρέα των φίλων. Μη φλερτάρεις από αντίδραση! Μη γίνεσαι καταπιεστική!
Επαγγελματικά: Τυχερή ημέρα στις 29, αφού θα μπορέσεις να συζητήσεις με διάφορα άτομα τις υποθέσεις σου και να βρεις ανταπόκριση μεγάλη. Μη βιαστείς να αναλάβεις δράση.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα 26 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1822: Τίθεται σε...

Σαν σήμερα 25 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1719: Ο Ροβινσώνας...

Σαν σήμερα 24 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1827: Μία μέρα...

Σαν σήμερα 23 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1516: Υιοθετείται από...