Το πρώτο τρέιλερ της νέας Mary Poppins

29
Το πρώτο τρέιλερ της νέας Mary Poppins

Μία από τις πιο αγαπημένες ταινίες των παιδικών μας χρόνων, η θρυλική Μαίρη Πόπινς, μία παραμυθένια ιστορία για μικρούς αλλά και μεγάλους, επιστρέφει μετά από 54 χρόνια τον ερχόμενο Δεκέμβριο με πρωταγωνιστές την Emily Blunt, τη Meryl Streep, τον Colin Firth, την Angela Lansbury κ.ά.

Στις ελληνικές αίθουσες κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου.

Η επιστροφή της διάσημης νταντάς εκτυλίσσεται 25 χρόνια μετά την πρώτη ταινία. Η Jane κι ο Μichael Banks, δεν είναι πια παιδιά, έχουν πλέον μεγαλώσει και ο καθένας χαράζει τη δική του πορεία στη ζωή.

Η Jane (Emily Mortimer) είναι ακτιβίστρια και μάχεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων, ενώ ο Michael (Ben Wishaw), ο οποίος έχει χάσει τη γυναίκα του, παλεύει να μεγαλώσει μόνος του τα τρία παιδιά του στο περίφημο σπίτι της οδού Κερασιάς.

Τα δύο αδέλφια αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να χάσουν το σπίτι τους και κάπου εκεί εμφανίζεται ως από μηχανής θεά η λατρεμένη του Mary Poppins, με τη βοήθεια της Topsy, μίας φανταστικής ξαδέρφης που ζει σε έναν ανάποδο κόσμο και υποδύεται η Meryl Streep!

Κάπου ανάμεσα σε όλους, συναντάμε ξανά και τον Mr. Dawes Jr., τον οποίο ενσαρκώνει ο Dick Van Dyke, ο μοναδικός ηθοποιός της πρώτης ταινίας “Mary Poppins” που παίζει και στο πολυαναμενόμενο sequel.