Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
15.5 C
Athens

«Τρικυμία» Το κάρμα χτυπά Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Η Σελήνη προχωρά στις 04:09 τα ξημερώματα στο ζώδιο του Κριού, το ζώδιο που θα σχηματιστεί η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στις 20/04.

Και μάλιστα μια αρκετά σπάνια υβριδική Ηλιακή έκλειψη στην τελευταία μοίρα αυτού του ζωδίου που έχει έντονα καρμικό χαρακτήρα. Φυσικά η επιρροή θα ξεκινήσει από σήμερα σιγά-σιγά.

Η έκλειψη αυτή αφορά τα ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, ή όσους έχουν ωροσκόπο στις τελευταίες μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Στην πορεία της μέρας έχουμε μια ιδιαίτερα βοηθητική όψη.

Πρόκειται για το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Διδύμους, μια από τις πιο θετικές και όμορφες όψεις που δημιουργεί καλύτερο κλίμα στις σχέσεις και τις επαφές μας με τους άλλους.

Κριός

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και σε καθιστά τον πρωταγωνιστή της μέρας. Όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω σου και βρίσκεσαι στο επίκεντρο του περιβάλλοντος. Γίνεται ανταλλαγή ενεργειών μεταξύ σας και ευαισθητοποιείσαι ψυχικά. Η διάθεσή σου σήμερα δεν είναι σταθερή, αλλά ευάλωτη, με διακυμάνσεις. Ρύθμισε την κυκλοθυμική τάση που σε εξαντλεί!

Ταύρος

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και καταλαμβάνει το τμήμα του ωροσκοπίου σου, που βρίσκονται τα κρυμμένα και βαθιά σου συναισθήματα. Η σύνδεση με τον εσωτερικό σου εαυτό, είναι η επιθυμία της ημέρας. Δεν αντέχεις τις πολλές επαφές και προτιμάς την μοναχικότητα. Είναι μέρα που θα χαλαρώσεις και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Μείνει αποστασιοποιημένος από ανθρώπους που στραγγίζουν ενέργεια αλλά και από ομιχλώδεις καταστάσεις.

Δίδυμος

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και επιθυμείς να αφιερώσεις τον χρόνο σου, στους φίλους. Λειτουργείς αρκετά συναισθηματικά και κάπου νιώθεις ότι έχεις αδικηθεί. Θα εκφράσεις παράπονα γιατί ισχυρίζεσαι πως κάποιοι σε έχουν θίξει σαν προσωπικότητα. Αν τα πάρεις όλα τοις μετρητοίς, κινδυνεύεις να κατηγορηθείς ως εύθικτος.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 18 Απριλίου

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού, καταλαμβάνοντας το υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου. Η μέρα είναι απαιτητική και σε φορτώνει ευθύνες. Απαιτείς από το κοινωνικό σου περιβάλλον σεβασμό και τιμιότητα. Η επιμονή σου και το αυστηρό προφίλ που βγάζεις προς τα έξω, κάνει τους άλλους να σε υπολογίζουν και να πηγαίνουν με τα νερά σου. Σκοπεύεις να αναρριχηθείς όσο πιο ψηλά μπορείς και γι’ αυτό δεν θα χαριστείς σε κανέναν.

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην εξέλιξη της προσωπική σου ανάπτυξης. Είσαι υπέρμετρα ενθουσιώδης και επιθυμείς να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Αποκτάς μια ευρύτερη οπτική για τον κόσμο και αποδέχεσαι οτιδήποτε ξενόφερτο. Σε γοητεύει η κουλτούρα άλλων πολιτισμών. Η μέρα είναι θετική για να προχωρήσεις θέματα εγγράφων, σπουδών ή και να κάνεις σχέδια για τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Παρθένος

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και είσαι έτοιμος να ζήσεις δυνατές εμπειρίες. Σε εμπνέουν τα αποκρυφιστικά και τα μυστήρια της ζωής. Επιθυμείς να εξιχνιάσεις πληροφορίες που αφορούν σε αστρολογία και ψυχολογία. Κράτα τη ισορροπία και μη σε παρασύρουν ακραία συναισθήματα. Οι αποκαλύψεις θα σε σοκάρουν και θα σε ρίξουν ενεργειακά. Κάνε μικρά βήματα και μη βουτάς με τα μούτρα σε τόσο βαθιές αναζητήσεις.

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και ανοίγει η καρδιά σου, όταν βρίσκεσαι με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου και έχεις θέματα συζήτησης. Κάποιες φορές θα συμφωνήσεις και κάποιες άλλες όχι, αλλά αυτό είναι που σε εξιτάρει. Είσαι τολμηρός και δεν διστάζεις να προβάλλεις τις επιθυμίες σου. Ξέρεις πως να διαχειριστείς την κουβέντα και είσαι καταφερτζής.

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και εξουθενώνεσαι ενεργειακά από την υπερπροσπάθεια να τα καταφέρεις όλα μόνος. Έχεις άγχος και νεύρα γιατί οι δουλειές δεν τελειώνουν. Δεν σε ωφελεί να μη ζητάς βοήθεια! Δώσε και στους δικούς σου ανθρώπους, κάποιες αγγαρείες να ξεπετάξουν και άσε στην άκρη την σχολαστικότητα και την τελειομανία.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 18 Απριλίου

Τοξότης

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και χαράς ευαγγέλια για σένα, το τόσο αισιόδοξο άτομο. Στρέφεις τα βλέμματα πάνω σου και είσαι έτοιμος για περιπετειώδεις εμπειρίες, που αποκομίζεις μέσα από εξορμήσεις και ταξίδια. Ζεις την κάθε στιγμή της μέρας, με πάθος και ένταση. Σε ότι καταπιαστείς θα βάλεις την φλόγα της δημιουργίας. Τα παιδιά αποτελούν πηγή έμπνευσης.

Αιγόκερως

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και ασχολείσαι με την βάση της ζωής και της ύπαρξης σου. Έχεις χτίσει πολύ γερά θεμέλια και δεν χάνεις την ευκαιρία να το τονίσεις στους δικούς σου, που φαίνεται να αμφιβάλουν. Διαφυλάττεις τα προσωπικά σου και κρατάς κάποια κρυμμένα χαρτιά. Η ιδιωτική σου ζωή είναι σημαντική και δεν ρισκάρεις να την κοινοποιήσεις, ούτε στους πολύ κοντινούς ανθρώπους.

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και κάνεις σπατάλη ενέργειας, προσπαθώντας να καλύψεις με την παρουσία σου, όλες τις προσκλήσεις που σου έχουν κάνει. Καλή η κοινωνικοποίηση, αλλά σε εξαντλεί ενεργειακά. Κάνε διαχωρισμό των σημαντικών από των ασήμαντων και μη τρέχεις δεξιά κι αριστερά, χωρίς λόγο. Η αυξημένη ταχύτητα προκαλεί νευρικότητα και αστοχίες.

Ιχθύς

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και θα απαλλαγείς από τα προβλήματα, αν κινηθείς σωστά και κάνεις έξυπνους χειρισμούς. Η ασφάλεια σου έγκειται στα έχοντα και κατέχοντα αποκτήματα σου, τα οποία διαφυλάσσεις με κάθε τρόπο. Δεν θέλεις κανείς να σου πάρει τίποτα και δεν επιθυμείς να δώσεις, φοβούμενος πως δεν θα σου φθάσουν. Περιόρισε τα έξοδα και θα δεις ότι φθάνουν και περισσεύουν. Συνήθως δεν λειτουργείς με ιδιοτέλεια και αν το κάνεις τώρα θα χάσεις πολύτιμους φίλους.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...