Τρεις μήνες «παγωμένη» η υπόθεση του δυστυχήματος του Παντελίδη

11
Παντελίδης, υπόθεση, δυστυχήματος,

Τρεις μήνες «παγωμένη» παραμένει η υπόθεση του δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη. Τι συμβαίνει;

Η υπόθεση από τον Ιούνιο βρίσκεται στα αζήτητα μέχρι να ανατεθεί σε νέο εισαγγελέα που θα κρίνει και θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει την υπόθεση ή θα τη θέσει στο αρχείο. Μετά από ενάμιση χρόνο αφότου ξεκίνησε η διερεύνηση των αιτίων του δυστυχήματος υπήρξαν ενστάσεις της οικογένειας σχετικά με το ποιος ήταν τελικά ο οδηγός του μοιραίου τζιπ ενώ επιρρίπτει ευθύνες και στις συνεπιβάτιδές του.

Το υπόμνημα που είχε κατατεθεί από την πλευρά Παντελίδη ζητούσε διερεύνηση της υπόθεσης και η έρευνα είχε μπει σε ένα δρόμο αναζητώντας εάν η Φρόσω Κυριάκου έπρεπε να διωχθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια και η Μίνα Αρναούτη για ψευδορκία. Τα πορίσματα που είχε καταθέσει η οικογένεια Παντελίδη ήταν αντίθετα από αυτά των επίσημων αρχών που ήθελαν τον τραγουδιστή στο τιμόνι του αυτοκινήτου, στη θέση του συνοδηγού την Κυριάκου και στο πίσω κάθισμα την Αρναούτη.

Διαβάστε επίσης:  Η αδιόλευτος Πύλη

Ο εισαγγελέας θέλησε, να μην αφήσει «τυφλά σημεία» στην υπόθεση και ανέπεμψε τον φάκελο σε πταισματοδίκη, προκειμένου να εξετάσει εάν τα χτυπήματα στο σώμα του τραγουδιστή προέκυπταν από τη θέση του οδηγού ή του συνοδηγού.

Όταν ο πραγματογνώμονας παρέδωσε την έκθεσή του, οι δικαστικές πηγές έκαναν λόγο για ένα πόρισμα που δεν ανέτρεπε τα ήδη γνωστά στοιχεία που ήθελαν τον Παντελίδη στη θέση του οδηγού.

Αναμένεται πλέον να χρεωθεί η δικογραφία σε νέο εισαγγελέα ο οποίος και θα μελετήσει εκ νέου στο σύνολό της την υπόθεση για να αποφασίσει αν θα στείλει το φάκελο στο αρχείο ή τις δυο γυναίκες στο εδώλιο.

Πηγή: έθνος