Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
19.3 C
Athens

48ωρο απαιτήσεων για Σκορπιούς και 3 Ζώδια

Το Σάββατο είναι μια έντονα φορτισμένη συναισθηματικά μέρα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τη φάση της Νέας Σελήνης και βγαίνει αμέσως σε φάση κενής πορείας από τις 00:59 μέχρι τις 15:42 το απόγευμα του Σαββάτου.

Η μέρα είναι πιο απαιτητική για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους.

Το Σάββατο πραγματοποιείται και το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία, μια όψη που δημιουργεί κάποια τάση βιασύνης ή και επιπολαιότητας στα λόγια αλλά και στις πράξεις μας, βέβαια με καλή πρόθεση αλλά χρειάζεται προσοχή στην αμετροέπεια.

Η Κυριακή είναι πολύ διαφορετική ως μέρα, καθώς από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς σχηματίζοντας ως επί το πλείστον θετικές όψεις. Πρόκειται για μια θετική μέρα που μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη είτε σε κάποια σχέση, συνεργασία, είτε ακόμη και σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σήμερα Σάββατο είναι μια ημέρα γεμάτη δυναμική ενέργεια, χάρη στη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, που όμως σχηματίζει σκληρή όψη με τον Ουρανό. Το πλανητικό τοπίο σου φέρνει ανατροπές που συνδέονται με νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης. Μπορεί να νιώσεις έναν διχασμό ανάμεσα στο να διατηρήσεις τη σταθερότητα και να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για αλλαγή. Απαιτείται να διατηρήσεις την ισορροπία, υιοθετώντας μία ψύχραιμη στάση στα οικονομικά ή τον κοινωνικό σου κύκλο, για να επιδιώξεις τους στόχους σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου, σήμερα Σάββατο, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια ατμόσφαιρα αλλαγής και ανανέωσης, αλλά το αίσθημα της ασφάλειας και σταθερότητας δεν υφίσταται. Αισθάνεσαι την ανάγκη να αναθεωρήσεις την προσέγγισή σου στην καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα. Ετοιμάσου για αναπάντεχες ευκαιρίες, αλλά και για προκλήσεις που απαιτούν ευελιξία και προσαρμογή. Είναι μία ημέρα πολλαπλών ξεκινημάτων, όπου καλό είναι να μην θεωρήσεις δεδομένο πως όλα θα έρθουν βάσει σχεδίου.

ζωδια-σημερα-10-2
Προβλέψεις ζωδίων

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σήμερα Σάββατο η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σου υπόσχεται μια μέρα γεμάτη ανατροπές και σπουδαία , μεγάλα νέα ξεκινήματα. Εκτιμάται να αισθανθείς την ανάγκη να εξερευνήσεις νέες ιδέες και προοπτικές, όσο ταυτόχρονα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις και έναν σημαντικό αριθμό εσωτερικών προκλήσεων. Οι αλλαγές είναι αποτέλεσμα της δικής σου εσωτερικής σύγκρουσης, τελικά όμως, θα τις υποδεχθείς με αισιοδοξία και δυναμισμό. Αναζητείς και βρίσκεις στο τέλος την εσωτερική σου αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σήμερα Σάββατο, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει ανατροπές με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό, όπως αντίστοιχα απελευθέρωση και νέα ξεκινήματα. Επικρατεί ένας αέρας ανανέωσης στην κοινωνική σου ζωή, όμως θα παρατηρήσεις αρκετές διαφωνίες κι απομακρύνσεις με τα φιλαράκια σου. Έφτασε στιγμή να ανοίξεις νέους δρόμους στην αντιμετώπιση των συναισθηματικών και κοινωνικών σου αναγκών, αντιμετωπίζοντας την προσωπική σου αλήθεια και παλεύοντας για τους προσωπικούς σου στόχους.

ΛΕΩΝ

Λέοντά μου, αυτό το Σάββατο η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια περίοδο ανατροπών και νέων ξεκινημάτων, ιδιαίτερα στις σχέσεις και την επαγγελματική σου ζωή. Πρόκειται για μια μέρα γεμάτη ενδιαφέρουσες προκλήσεις και ευκαιρίες για ανανέωση και αναπροσαρμογή. Οι άνθρωποι που δεν είχαν αγνές προθέσεις απέναντί σου απομακρύνονται και οι συνεργασίες άνισων όρων περνούν από μία φάση επαναδιαπραγμάτευσης. Επικεντρώσου στο επιθυμητό αποτέλεσμα και μην επιτρέψεις στις συναισθηματικές σου εξάρσεις να θέσουν σε κίνδυνο τα όνειρά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Σάββατο και η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο προκαλεί ανατροπές, μα και νέα ξεκινήματα, κυρίως στην καθημερινότητα και στις πνευματικές σου αναζητήσεις. Αναμένεται να αισθανθείς την ανάγκη για αλλαγή στον τρόπο που οργανώνεις τη ζωή σου και στην εξερεύνηση νέων ιδεών. Δεν αποκλείεται να μεταβληθούν οι υποχρεώσεις σου και να φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου. Βέβαια, αν αισθάνεσαι ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις δουλειά, προτίμησε να αναζητήσεις πρώτα την επόμενη ευκαιρία σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, σήμερα Σάββατο, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρει εντάσεις κι ανατροπές στην προσωπική σου έκφραση και τις ερωτικές σχέσεις σου. Στον έρωτα αναμένεται να βιώσεις αστάθεια κι ανασφάλεια, αφού δεν θα παρατηρήσεις την ανταπόκριση που περίμενες. Είναι μια μέρα γεμάτη ευκαιρίες για δημιουργικότητα, τουλάχιστον, οπότε το να ανακαλύψεις νέες ασχολίες σίγουρα θα σε κάνει να αισθανθείς εσωτερική ολοκλήρωση. Υπάρχουν δυνατότητες για αυτο-ανακάλυψη και κατανόηση των πραγματικών συναισθηματικών αναγκών σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, αυτό το Σάββατο η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο προκαλεί μεταβολές, ταραχές και νέα ξεκινήματα στην προσωπική και οικογενειακή σου ζωή. Σήμερα αισθάνεσαι την ανάγκη για αλλαγές στο σπίτι, ανανεώνοντας τον προσωπικό σου χώρο ή στις σχέσεις σου, αναζητώντας βαθύτερη σύνδεση και αρμονία με τους σημαντικότερους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου. Είσαι ελαφρώς επιρρεπής στα μικροατυχήματα μέσα στο σπίτι. Οι συνεργασίες σου δε διακρίνονται από σταθερότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένε Τοξότη, σήμερα Σάββατο, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο προκαλεί σημαντικές ανατροπές και νέα ξεκινήματα στην καθημερινότητα και την επικοινωνία σου. Συναντάς απρόβλεπτες ευκαιρίες για αλλαγή και ανάπτυξη, ανοίγοντας νέους δρόμους στην προσωπική σου έκφραση. Βέβαια, καλό θα είναι να αποφύγεις τις λεκτικές εντάσεις, γιατί οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές. Είναι ευνοϊκή στιγμή για να αξιοποιήσεις τις δεξιότητές σου και να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου, αναζητώντας καινοτόμες ιδέες και λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου προκαλεί ανατροπές στη δημιουργικότητα και τα οικονομικά σου. Επινοείς νέους τρόπους για να βγάλεις χρήματα, όμως δεν είναι απαραίτητα επιτυχημένοι. Αναμένεται να αντιμετωπίσεις απρόβλεπτες εξελίξεις που σε κάνουν να αναθεωρήσεις τις αξίες και τις προτεραιότητές σου, για το λόγο αυτό πες το μεγάλο «όχι» σε κάθε μορφής ρίσκου. Τα ερωτικά σου χαρακτηρίζονται από αστάθεια και γενικώς είναι μία ημέρα που πρέπει να φανείς ψύχραιμος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Σάββατο και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια περίοδο σημαντικών ανατροπών και νέων ξεκινημάτων, ιδιαίτερα στο σπίτι και στην προσωπική σου ζωή. Πρόκειται να αισθανθείς την ανάγκη για αλλαγές, απελευθέρωση και ανανέωση, αναζητώντας την ισορροπία στην οικογένειά σου. Σήμερα, καλό είναι να αποφύγεις τις απότομες κινήσεις στο σπίτι, μιας και είσαι επιρρεπής στα μικροατυχήματα. Επίσης, προσπάθησε να μην αναλώνεσαι πολύ σε σκέψεις του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένε μου Ιχθύ, αυτό το Σάββατο η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να αντιμετωπίσεις ανατροπές στον εσωτερικό σου κόσμο και στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Επινοείς νέους τρόπους για να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, αναζητώντας βαθύτερη κατανόηση από τον περίγυρό σου. Συγχρόνως, σήμερα είναι ημέρα όπου διαπραγματεύεσαι όρους σε κάποιες συμφωνίες σου ή τακτοποιείς μερικά γραφειοκρατικά θέματα, τα οποία σε στρεσάρουν. Πρόσεχε μην αποκαλυφθούν τα μυστικά σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...