Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
19.3 C
Athens

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 3-2: Mε τραγικό Μπρινιόλι

Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε τα παιδαριώδη λάθη της άμυνας του Παναθηναϊκού και τον «γκρέμισε» από την πρώτη θέση της βαθμολογίας κερδίζοντας με 3-2 εντός έδρας. Τραγική εμφάνιση από τον Μπρινιόλι

Ο Ατρόμητος έδωσε καλό… μάθημα στον Παναθηναϊκό, τον οποίο κέρδισε με 3-2 στο Περιστέρι μετά από πολύ καλή εμφάνιση και τον υποχρέωσε να περάσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι «πράσινοι» έκαναν απίθανα δώρα με ατομικά λάθη κυρίως του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, αλλά και συνολικά της άμυνας με συνέπεια οι Περιστεριώτες από εκεί που έχαναν με 0-1 να πάρουν τεράστια νίκη με το τελικό 3-2 και να φτάσουν στις 8 συνεχόμενες επιτυχίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο τους.

Ο Παναθηναϊκός έφτανε εύκολα μέχρι γύρω από την περιοχή των γηπεδούχων, όμως δυσκολευόταν να δημιουργήσει τελικές. Ο Ατρόμητος από την άλλη περίμενε το «τριφύλλι» και έψαχνε να εκμεταλλευτεί κάποιο κλέψιμο ή λάθος προκειμένου να βγει στην αντεπίθεση και να απειλήσει.

Στο 37’ ο Παλάσιος κέρδισε πέναλτι από τον Κεσχρίντα, που τον ανέτρεψε και ο Ιωαννίδης ένα λεπτό αργότερα άνοιξε το σκορ (1-0).

Στη συνέχεια όμως η άμυνα του Παναθηναϊκού και ο Μπρινιόλι έκαναν ένα ακόμα… δώρο σε αντίπαλο.

Στο 45+2’ ο Κούντε εκτέλεσε φάουλ από αριστερά κανείς από τους αμυντικούς δεν έδιωξε και ο Μπρινιόλι έκανε έξοδο… περπατώντας με τον Γκονζάλες να επωφελείται από τα εξωφρενικά λάθη των αντιπάλων του και απλώς να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1!

Οι Περιστεριώτες όμως δέχθηκαν με πολύ μεγάλη ικανοποίηση τα… δώρα του Μπρινιόλι και της άμυνας του Παναθηναϊκού παίρνοντας προβάδισμα με 3-1!

Στο 50’ ο Βέργος κέρδισε κατά κράτος τον Γεντβάι μετά την μη έξοδο του Μπρινιόλι σε σέντρα του Ασεβέδο και έκανε το 2-1, ενώ στο 64’ ο Ρομπάιγ βγήκε στην αντεπίθεση και βλέποντας τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να μην αποφασίζει εάν θα βγει ή αν θα μείνει μέσα στην εστία του πλάσαρε και έκανε το 3-1.

Ο Γιοβάνοβιτς άργησε να κάνει αλλαγές για να δώσει έναν πιο επιθετικό τόνο στην ομάδα του και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά άρχισε να κινείται.

Πέρασε τους Αράο, Βαγιαννίδη, Σπόραρ αντί των Γεντβάι, Κώτσιρα, Σπόραρ αντίστοιχα, αλλά η ζημιά για τους «πράσινους» είχε γίνει.

Το παιχνίδι συνέχισε να αποτελεί επιθετικό μονόλογο του Παναθηναϊκού, ο οποίος όμως αδυνατούσε να σκοράρει στις ευκαιρίες που δημιουργούσε.

Στο 86’ μάλιστα τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο ο Χουάνκαρ και αντικαταστάθηκε. Οι φιλοξενούμενοι απλώς μείωσαν ξανά με πέναλτι που ευστόχησε εύστοχα ο Ιωαννίδης στο 90+2’ με τους Περιστεριώτες να παίρνουν τεράστια νίκη.

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ίλιτς): Τσιντώντας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες (90+4’ Ιμερέκοφ), Κουντέ, Καμαρά (87’ Φριντγιόνσον), Ρομπάιγ (87’ Γιουμπιτάνα), Βέργος, Βαλένσια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (68’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γέντβαϊ (68’ Αράο), Χουάνκαρ (88’ Κλέινχεσλερ), Μπερνάρ, Πέρεθ, Βιλένα, Παλάσιος (68’ Σπόραρ), Ιωαννίδης, Μαντσίνι.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας για την περίοδο 2023-24 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου στις 20:30, στο...

Δρόμεια 2024: Με στόχο χρόνους κάτω από τα 22΄΄ τα 200μ. γυναικών

Μία πλειάδα «αστεριών» έχει δηλώσει συμμετοχή στα 200 μ. γυναικών στο διεθνές μίτινγκ «Δρόμεια». Αθλήτριες που βρίσκονται στις πρώτες 50 θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 29/4/24

Το παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη με την Μπέατριζ Χαντάντ Μάια για το Madrid Open, ο τέταρτος αγώνας των Μπακς με τους Πέισερς για τα...

Super League (Play Off, 8η αγωνιστική): Αποτελέσματα

Στις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Ολυμπιακός – Λαμία 4-1/ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2/Παναθηναϊκός –...

Παναθηναϊκός- Άρης 0-1

Παίζοντας καταπληκτικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Άρης επικράτησε με σκορ 1-0 του Παναθηναϊκού μέσα στη Λεωφόρο και ελαχιστοποίησε τις ελπίδες του...

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-2: Στο 90′ με Σάστρε “ζωντανοί” στο κυνήγι του τίτλου οι Θεσσαλονικείς

Ο ΠΑΟΚ που προηγήθηκε στο 3′ με τον Κωνσταντέλια στο 81′ έχανε 1-2, αλλά κέρδισε με το δεύτερο γκολ του νεαρού (81′) και… σούταρα...

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1

Ο Ολυμπιακός έχοντας ένα καλό πρώτο ημίχρονο επικράτησε με 4-1 της Λαμίας στο Καραϊσκάκη Ο Ολυμπιακός δεν έκανε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Παναθηναϊκός: “Στον αέρα” ο Τερίμ

Έντονη απογοήτευση φαίνεται πως υπάρχει στον Παναθηναϊκό, προς το πρόσωπο του Φατίχ Τερίμ, γεγονός...

Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας για την περίοδο 2023-24 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον...

Παναθηναϊκός- Άρης 0-1

Παίζοντας καταπληκτικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Άρης επικράτησε με σκορ 1-0...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 28 Απριλίου ο Παναθηναϊκός παίρνει το εισιτήριο για το Γουέμπλεϊ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1971...Ο Παναθηναϊκός νικά τον Ερυθρό Αστέρα με 3-0 και παίρνει το εισιτήριο...