Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
13.4 C
Athens

Αύγουστος “κόλαση” για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις!


Τι εκπλήξεις κρύβει ο Αύγουστος;

Κριός

Όσο γρηγορότερα αντιληφθείτε πόσο έχουν αλλάξει οι συσχετισμοί δυνάμεων στο περιβάλλον σας και πόσο πρέπει πλέον να υποστηρίξετε δυναμικά τον εαυτό σας καλύπτοντας τις ανάγκες σας, τόσο γρηγορότερα θα μπορέσετε να βάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας σε εφαρμογή υποστηρίζοντας την συναισθηματική σας εξέλιξη. Όσοι από εσάς κάνατε υπομονή μέχρι τώρα για κάποιον λόγο και έχετε καταπιέσει αρκετά τις επιθυμίες και τα αισθήματά σας, αλλάζετε στάση και επιδιώκετε άμεσες αλλαγές στο κατεστημένο. Απολαύστε διακοπές και μην επηρεάζεστε από οικονομικές δυσκολίες, καθώς ξέρετε ότι θα τις ξεπεράσετε. Η εργασία θα σας απασχολήσει με κάποιο τρόπο το πρώτο μισό του μήνα.

Ταύρος

Αρκετοί έρχεστε αντιμέτωποι με τις επιλογές σας και άλλοι τόσοι αποφασίζετε να ξεκινήσετε νέες αισθηματικές περιπέτειες χωρίς να σας ενδιαφέρει το που θα καταλήξουν αυτές. Το πρώτο μισό του μήνα χρειάζεται να μετριάσετε τις προσδοκίες σας και να προσέξετε οι έχοντες σχέση ή όσοι βρίσκεστε σε γάμο, τα μηνύματα που εκπέμπει ο σύντροφός σας, ή τις εκφρασμένες ανάγκες του. Το δεύτερο μισό του μήνα οι ελεύθεροι που είστε σε διακοπές είναι πιθανόν να δεχτείτε τα βέλη ενός δύσκολου έρωτα, είτε γιατί πρέπει να παραμείνει κρυφός, είτε γιατί οι συνθήκες δεν ευνοούν την απόλαυσή του είτε εκ μέρους σας, είτε από την άλλη πλευρά.


Δίδυμοι

Ο μήνας έχει διαφορετικά σχέδια από τα δικά σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με τους ανθρώπους που αγαπιέστε και δείτε πιο ολοκληρωμένα τις καταστάσεις γύρω σας. Θα μπορέσετε έτσι να αφήσετε κάποιες από τις μικρές σας συνήθειες στην άκρη για χάρη κάποιου σκοπού. Η εργασία παρουσιάζει ανάγκες, παρότι εσείς προτιμάτε να χαλαρώσετε κάπου διαφορετικά. Οι φιλοδοξίες σας όμως σας φέρνουν στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και είναι πολύ πιθανόν να ακολουθήσετε μια ιδιότυπη τακτική για να επιτύχετε τους στόχους σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς σε ότι αναλαμβάνετε, να κάνετε σαφείς συνεννοήσεις και να κρατάτε αποστάσεις ασφαλείας από ότι δεν είναι σίγουρο ότι σας ταιριάζει.

Καρκίνος

Ο Άρης από την Παρθένο σας χαρίζει μια θεωρητική γοητεία, από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε οι ελεύθεροι κυρίως. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στην οικογένεια, ή να αποκτήσετε ένα νέο μέλος. Ο Αύγουστος, μετά τις 16 μπορεί να σας ξαφνιάσει συναισθηματικά και να σας δημιουργήσει μια μικρής διάρκειας και μεσαίας έντασης κρίση με τον σύντροφό σας, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ώθηση προς τα εκεί που θέλετε να πάτε. Οι διακοπές σας για φέτος είναι πιο απαραίτητες από ποτέ. Η εργασία και τα οικονομικά σας ενδιαφέροντα βρίσκουν λύσεις, γι αυτό μην έχετε περισσότερη αγωνία για κάποιο θέμα το οποίο δεν έχει ακόμα τακτοποιηθεί.

Λέων

Ο μήνας των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς δίνει ώθηση στα πρακτικά σας ζητήματα, ίσως και με πιο επιτακτικό τρόπο από όσο συνήθως. Το πρώτο μισό είναι περισσότερο πιεστικό και θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα απέναντι σε ότι προκύπτει, ή σε ότι έχετε την ευθύνη του. Στις 16, η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και επιτρέπει στο συναίσθημα να εκδηλωθεί και να πάρει την πρωτοκαθεδρία στην ζωή σας. Τυχεροί όσοι βρίσκεστε σε διακοπές και όσοι είστε ελεύθεροι, καθώς πληθαίνουν οι πειρασμοί, οι γνωριμίες, οι διασκεδάσεις και οι υπερβολές. Η επικοινωνία αποκτά άλλη διάσταση, ενώ μεγαλώνει η απόσταση από κάποιες υποχρεώσεις που σας είχαν κρατήσει μακριά από τα όποια ενδιαφέροντά σας.

Παρθένος

Νιώθετε περισσότερο ασφαλείς από άλλες φορές και αυτό σας βοηθά να είστε τολμηροί στις επιδιώξεις σας, τόσο τις αισθηματικές όσο και τις πρακτικές. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τις 16 σε καλή σχέση με τον Ουρανό από τον Ταύρο σας δείχνει τη χαρούμενη πλευρά της ζωής. Οι διακοπές είναι ουσιαστικές, γι αυτό φροντίστε να τις χαρείτε και να ξεκουραστείτε. Το δεύτερο μισό του μήνα σας θέλει κοντά σε ανθρώπους που αγαπάτε και χρειάζονται την υπεράσπιση και τη σημασία σας. Ένα οικονομικό ζήτημα θα σας απασχολήσει, αλλά δεν θα σας παρασύρει στο άνοιγμα νέων υποχρεώσεων.

Ζυγός

Δημιουργικός προβάλλει για εσάς ο Αύγουστος. Πολλοί θα δείτε να αυξάνεται η επαγγελματική σας δραστηριότητα, ή να σας παρουσιάζονται ευκαιρίες για αλλαγές αντικειμένου στο εγγύς μέλλον. Άλλοι θα έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να κλείσετε εκκρεμότητες και μάλιστα με συμφέροντες όρους. Στις 16 ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, περνά στο ζώδιό σας και ενισχύει την προσωπική σας γοητεία, τις αισθηματικές σας κατακτήσεις και για ένα διάστημα, σας αφήνει ήρεμους να ζήσετε ευχάριστα τις διακοπές του τέλους του καλοκαιριού. Οικονομικά, φροντίστε να μην παρασύρεστε από την καταναλωτική σας διάθεση.Όσοι έχετε επιστρέψει στην εργασία, θα έχετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να προβάλλετε ταλέντα και ιδιότητες.


Σκορπιός

Όσοι δεν έχετε ξεκαθαρίσει με το παρελθόν, θα έχετε μια μικρή, δεύτερη ευκαιρία να το κάνετε τώρα, διατηρώντας όμως την συναισθηματική σας ασφάλεια. Οι ελεύθεροι μπορεί να παρασυρθείτε από νέες γνωριμίες σε σχέδια που χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια για να έχουν διάρκεια. Τον πρώτο μισό αποφύγετε τις υποσχέσεις που ξέρετε πολύ καλά ότι σας είναι δύσκολο να τηρήσετε, όσο και αν τις πιστεύετε την στιγμή που τις λέτε. Οι ανάδρομοι Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο σας θέλουν περισσότερο τυπικούς και καθόλου ριψοκίνδυνους. Οργανώστε τις διακοπές σας, απολαύστε τη συντροφιά δοκιμασμένων ανθρώπων και μην ανοίγετε θέματα που δεν συμφέρει η αντιμετώπισή τους.

Τοξότης

Παράλληλα με τα αισθηματικά σας δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και στους άλλους τομείς ενδιαφέροντος. Το πρώτο μισό του μήνα είστε απασχολημένοι με κοινωνικές συναναστροφές, οικογενειακές διευθετήσεις και επαγγελματικού ενδιαφέροντος καταστάσεις. Το δεύτερο μισό, γίνεστε περισσότερο τολμηροί στις επιδιώξεις σας καθώς η Αφροδίτη από τον Ζυγό και ο Άρης από την Παρθένο φέρνουν τόσο ευκαιρίες, όσο την ανάγκη να επέμβετε δυναμικά με τη λογική και την ευφυΐα σας εκεί που κάποιοι άλλοι δεν βγάζουν εύκολα άκρη. Κάποιες μικρές θυσίες του ελεύθερου χρόνου σας κρίνονται απαραίτητες για να λειτουργήσει ένα σχέδιο που περιλαμβάνει οικονομική εξέλιξη, φιλοδοξίες και προσωπική ικανοποίηση.

Αιγόκερως

Ευνοείστε στην τακτοποίηση υποθέσεων που σας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι με τις επιθυμίες σας γιατί ευνοούνται τα μακρόχρονα σχέδια που θα διευκολύνουν στο μέλλον τη ζωή σας. Αν είστε σε διακοπές με μεγάλη παρέα φροντίστε ώστε να έχετε προσωπικό χρόνο να ξεκουράζεστε και να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί. Αισθηματικά, το πρώτο μισό του μήνα είναι ανέφελο, ενώ το δεύτερο μπορεί να σας οδηγήσει σε αναθεωρήσεις που θα έχουν το ανάλογο κόστος. Τον μήνα αυτόν όμως βελτιώνεται ο ψυχισμός σας γενικότερα. Το τέλος του μήνα φέρνει μια οικονομική έγνοια, όχι τόσο σαν υποχρέωση, όσο σαν ευκαιρία για το μέλλον και πρέπει να συνδυάσετε πολλές ιδιότητες για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Υδροχόος

Έχετε ξεκινήσει μια πορεία αναμόρφωσης της ζωής σας και τα βήματά σας ήταν πολύ προσεκτικά μέχρι σήμερα. Οι εξωτερικές συνθήκες σας ανάγκασαν να πάρετε γρηγορότερα τις απαραίτητες αποφάσεις και τώρα καταλαβαίνετε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να νιώθετε ευχαριστημένοι. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό μετά τις 16 ευνοεί τα αισθηματικά σας, ενώ οι ελεύθεροι κερδίζετε το ενδιαφέρον του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Δίας και Κρόνος ανάδρομοι στο ζώδιό σας φροντίζουν ώστε με μικρές αλλαγές σε συνήθειες και σκέψεις, να βρίσκετε πάντα την άκρη σε ό,τι σας απασχολεί.

Ιχθύες

Ο Αύγουστος σας χαρίζει μια ανανεωτική πρώτη εβδομάδα, αλλά η δεύτερη σας φέρνει αντιμέτωπους με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί. Όσοι παρασυρθήκατε σε υπερβολικές εκτιμήσεις, μπορεί τώρα να τα βρείτε τελείως διαφορετικά από ότι τα είχατε υπολογίσει. Ο Άρης από την Παρθένο σας βοηθά να κάνετε τις απαραίτητες τομές σε σχέσεις και επαγγελματικά ενδιαφέροντα. Οι διακοπές σας προβλέπονται ουσιαστικές και ωφέλιμες, ιδιαίτερα αν γίνουν το δεύτερο μισό του μήνα. Η Αφροδίτη στον Ζυγό ενισχύει τη γοητεία και την ερωτική σας επιθυμία μετά τις 16 του μήνα. Να είστε όμως προσεκτικοί όταν κολυμπάτε αντίθετα με το ρεύμα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Κριέ μου, σήμερα η ημέρα έχει λίγες εξελίξεις και για εσένα, μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους...

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η λαϊκή σοφία όμως έχει μεριμνήσει και γι΄αυτό. Σας παρουσιάζουμε μερικά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, η διάθεσή σου αλλάζει αρκετά...

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Το έντονο φλερτ με την τραγουδίστρια Τιάνα Τέιλορ σε πάρτι

Σε πάρτι πριν τα Όσκαρ ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Tιάνα Τέιλορ. Ο 49χρονος Λεονάρντο εθεάθη να… φλερτάρει την...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...