Ελβετία: Μία νεκρή από την επίθεση στο τρένο – Νεκρός και ο δράστης της επίθεσης

42
Ελβετία, νεκρή, επίθεση, τρένο,

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και δύο κορίτσια νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, μία ημέρα μετά την επίθεση που δέχτηκαν σε τρένο στην Ελβετία, από έναν άνδρα που ήταν οπλισμένος με μαχαίρι, ενώ είχε στην κατοχή του κι εύφλεκτο υγρό, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας στο καντόνι Ζανκτ Γκάλεν. Νεκρός είναι και ο δράστης της χθεσινής επίθεσης στο τρένο κοντά στον σταθμό του Ζάλετς, στο καντόνι Ζανκτ Γκάλεν στην Ελβετία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η 34χρονη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της, το πρωί της Κυριακής, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές. Δύο κορίτσια, ηλικίας 6 και 17 ετών νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, όπως και ο δράστης της επίθεσης, που τραυματίστηκε από τη φωτιά που άναψε στο τρένο.

Διαβάστε επίσης:  Ρωσία: Δημιούργησε 7 πρωτότυπα εμβόλια κατά του κορονοϊού

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από το μαχαίρι ή έπαθαν εγκαύματα από τη φωτιά που άναψε στο τρένο, ο 27χρονος Ελβετός δράστης, κοντά στον σταθμό του Ζάλετς, στο καντόνι Ζανκτ Γκάλεν. Ακόμη ένας άνθρωπος που βρισκόταν εκτός του τρένου αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα.

Η αστυνομία εξετάζει το κίνητρο της επίθεσης, ενώ οι αστυνομικές αρχές ερεύνησαν το σπίτι του δράστη που κατοικούσε σε γειτονικό καντόνι. Από την έρευνα δεν προέκυψαν στοιχεία που να προσδίδουν πολιτικό ή τρομοκρατικό κίνητρο στην επίθεση. «Το κίνητρο παραμένει άγνωστο», ανέφερε ανακοίνωση της ελβετικής αστυνομίας.έκανε έρευνα στο σπίτι του δράστη, που κατοικεί σε γειτονικό καντόνι. Τα ευρήματα της έρευνας, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ