Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
28 C
Athens

«Φυσάει έρωτας βοριάς» Στιγμές πάθους για Διδύμους, Παρθένους και άλλο ένα ζώδιο

Aστρολόγος φέρνει όμορφα νέα για ορισμένα ζώδια, καθώς πρόκειται να ζήσουν υπέροχες στιγμές στην ερωτική τους ζωή, με το πάθος να ξεχειλίζει.

Όπως αναφέρει στις προβλέψεις της για αυτή την εβδομάδα (3-9/4) η αστρολόγος, ο Ερμής στο ξεκίνημα της εβδομάδας στις 03/04/2023 αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Ταύρο όπου θα παραμείνει έως τον Ιούνιο, μιας και προς το τέλος του μήνα θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία σε αυτό το ζώδιο. Ο παρορμητισμός του Κριού θα δώσει τη θέση του στη λογική σκέψη και τον ρεαλισμό. Θα εστιάσουμε στα πρακτικά ζητήματα των σχέσεων μας και θα προτιμήσουμε να μιλήσουμε μέσα από τις πράξεις μας. Την ίδια ημέρα, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θα μας δημιουργήσει την επιθυμία να κάνουμε βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις, αλλά μπορεί ταυτόχρονα να μας δημιουργήσει εμμονές σχετικά με ένα πρόσωπο ή να ενισχύσει τις δεύτερες σκέψεις και την καχυποψία.

Ωστόσο, στις 05/04/2023 το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου θα ξεκαθαρίσει τις σκέψεις μας και θα μας βοηθήσει να βρούμε ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα και να πάρουμε σωστές αποφάσεις.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην διευθέτηση των εκκρεμοτήτων και των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Θα ασχοληθείς με την τακτοποίηση του χώρου, φτιάχνοντας τα έγγραφα σου, τις ντουλάπες και βάζεις σε τάξη τα πάντα γύρω σου. Η καθαριότητα του σπιτιού, αποτελεί τη σημερινή σου προτεραιότητα, παραμερίζοντας την προσωπική σου ανάγκη για μια κυριακάτικη βόλτα.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στην Παρθένο και η βασική σου ανάγκη και προτεραιότητα είναι να βγεις, να διασκεδάσεις και να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που σε κάνουν να περνάς καλά αλλά και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν χαρά. Η ενασχόληση με τα παιδιά αλλά και τα χόμπι δρουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Είσαι εκφραστικός, και γενναιόδωρος. Εξωστρεφής με χιούμορ και δίψα για ζωή.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και θα ασχοληθείς με τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Σε διακατέχει η επιθυμία να μείνεις μέσα στην θαλπωρή της εστίας και να διαμορφώσεις τον ιδιωτικό σου χώρο, όπως εσύ θέλεις ώστε να γίνει πιο λειτουργικός. Η τονισμένη ενσυναίσθησή σε φέρνει πολύ κοντά στους αγαπημένους σου. Προσφέρεις απλόχερα την ζεστή αγκαλιά σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και η μέρα σου είναι γεμάτη επικοινωνία και πολλές ειδήσεις που προέρχονται από το στενό περιβάλλον. Ξεχωρίζεις από την εξωστρεφή σου διάθεση και τρέχεις να προλάβεις τις συναντήσεις με όλους. Είσαι η ψυχή της παρέας και αποζητούν την συντροφιά και τις συζητήσεις μαζί σου. Είσαι μεταδοτικός και μπορείς να κερδίσεις νέους φίλους με την εκφραστικότητα που διαθέτεις.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 2 Απριλίου;

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Κυριακή με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, είσαι επικεντρωμένος στις συναισθηματικές σου ανάγκες και στην εύρεση του τρόπου κάλυψης τους. Θεωρείς πως η συσσώρευση αγαθών θα σου προσφέρει την ασφάλεια που ζητάς. Ενδιαφέρεσαι για την κατοχύρωση των αποκτημάτων σου. Προσπάθησε να κατευνάσεις την πλεονεξία και μην τα θες όλα δικά σου.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και μπορείς να εκφράσεις πιο εύκολα τα συναισθήματα σου. Η κυκλοθυμική στάση θα σε φέρει αντιμέτωπο με τους άλλους που δεν έχουν συνηθίσει να σε βλέπουν έτσι. Θα πάρεις κάποιες αποφάσεις για τα προσωπικά σου, που δεν έχουν λογική βάση και σε κατευθύνει το συναίσθημα. Δεν είσαι αντικειμενικός και θα φέρεις σε δύσκολη θέση άτομα που νοιάζονται για σένα.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και η εσωστρεφή σου διάθεση σου δημιουργεί την επιθυμία να κλειστείς στον εαυτό σου και να απομονωθείς ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Η ισχυρή διαίσθηση που διαθέτεις γίνεται το όπλο που σε κάμει να αφουγκράζεσαι τα μηνύματα που σου στέλνει το σύμπαν. Η απροθυμία να ασχοληθείς με οτιδήποτε καινούργιο σε αποστασιοποιεί από την ενεργητική δράση και μένεις να παρακολουθείς παθητικά τις εξελίξεις γύρω σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις κοινωνικές επαφές και εκδηλώσεις. Θα αφιερώσεις χρόνο για να έρθεις σε επαφή με φίλους και το ευρύτερο περιβάλλον. Θα επικοινωνήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου με άτομα που μοιράζεσαι κοινές ανησυχίες και κοινά όνειρα για το μέλλον. Η ευρηματική σου σκέψη θα απογειώσει τους ορίζοντες σου. Αξιοποιείς την κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μπροστά σου.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και είναι φανερό ότι είσαι απολύτως επικεντρωμένος στα θέματα της καταξίωσης και της ανόδου σου στην κοινωνία. Έχεις την απαίτηση να λάβεις την θέση που σου αξίζει και να σε σεβαστούν για την προσφορά σου στο ευρύ σύνολο. Δεν θα δεχθείς την αμφισβήτηση κανενός. Με την επιμονή και την οργάνωση θα ανέβεις ψηλά και θα κατακτήσεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και σε διακατέχει η επιθυμία για ελευθερία αλλά και μάθηση. Ασχολείσαι με την προσωπική σου ανάπτυξη και βρίσκεις τρόπους να εξελιχθείς. Θέλεις να πας την ζωή σου ένα βήμα παρακάτω ρουφώντας σαν σφουγγάρι τις γνώσεις που σου προσφέρονται. Απόκτηση νέων δεξιοτήτων, ταξίδια και φιλοσοφικές αναζητήσεις, θα σε κάνουν να δεις την γενικότερη εικόνα του κόσμου με άλλη ματιά.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και η ανάγκη σου είναι να μείνεις μόνος, χωρίς τις ενοχλητικές παρεμβάσεις των άλλων. Θα αποφύγεις κάθε είδους κοινωνικότητα μένοντας έξω από ανούσιες συναναστροφές που δεν σου προσφέρουν τίποτα. Είναι ιδανική μέρα για να εντρυφήσεις πάνω σε βαθιές αναζητήσεις και μεταφυσικά ζητήματα. Ψάχνοντας το νόημα της ζωής έρθεις σε ισορροπία μα τον εαυτό σου.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και η διάθεση σου φαίνεται να εξαρτάται άμεσα από τους άλλους. Είσαι συμπονετικός και δεκτικός ως προς τις ανάγκες τους και βαδίζεις ανάλογα με τις επιθυμίες τους. Αυτό το στοιχείο σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητό στους συνανθρώπους σου. Αν κάποια στιγμή νιώσεις όμως πως κάποιος παίζει με την ανεκτικότητα σου, τότε μη συμβιβαστείς. Κοίτα λίγο τις δικές σου ανάγκες και μην παραμελείς τον εαυτό σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ενδέχεται να μην έχετε σήμερα ισχυρό κίνητρο, αλλά θα παρουσιαστούν φανταστικές συνθήκες για να επεξεργαστείτε αυτό...

Νίκος Κοκλώνης – «Ακούστηκαν τρελά πράγματα, όλοι οι ιδιοκτήτες καναλιών θα μπορούσαν να με...

“Είδα κόσμο που δούλευε για μένα και τους είχα ευεργετήσει σε τεράστιο βαθμό να με βρίζουν αργότερα” ομολογεί ο Νίκος Κοκλώνης. Ο Νίκος βρέθηκε...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Το πιο πολύτιμο στις σχέσεις είναι η συνάντηση με τον πιο αυθεντικό εαυτό σας. Οτιδήποτε τείνει...

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ο Δίας στους Διδύμους είναι ένα θαυμάσιο ουράνιο γεγονός για να βιώσετε νέες καινοτόμες λύσεις σε...

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου: Αιγόκεροι, μπορεί να βρεθείτε σε έναν υπαρξιακό λαβύρινθο

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Έχετε την τάση να έχετε μια ισχυρή εσωτερική γνώση ότι είστε προορισμένοι να κάνετε κάτι περισσότερο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Σήμερα, Τετάρτη, Κριέ μου, η Σελήνη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Δία και ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργούν...

Τα 3 ζώδια που αγαπούν σκληρά – «Θέλουν όμως τον χρόνο τους να το...

Η αγάπη δεν είναι το ίδιο για όλα τα ζώδια. Άλλα αγαπούν βαθιά, άλλα πιο επιφανειακά. Αυτά τα 3 ζώδια που θα δείτε παρακάτω...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα 4 ζώδια που θα δουν τις σχέσεις τους να αλλάζουν έως τις 11 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας αυτό το καλοκαίρι! Από τις 17 Ιουνίου έως...

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ενδέχεται να μην έχετε σήμερα ισχυρό...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Το πιο πολύτιμο στις σχέσεις είναι...

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ο Δίας στους Διδύμους είναι ένα...