ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ …ο Ντίνος Ηλιόπουλος…

1477
Ντίνος Ηλιόπουλος, τέως βασιλιάς,

Αυτές τις ημέρες, πριν από 15 χρόνια κηδεύτηκε ένας από τους πολύ δημοφιλείς κωμικούς μας, ο Ντίνος Ηλιόπουλος…

Το χιούμορ δεν του έλειπε ποτέ. Ακόμα και με βασιλείς και πρωθυπουργούς ο,τι τού έβγαινε, το έλεγε!

Ντίνος Ηλιόπουλος, τέως βασιλιάς,

Κάποτε στο θέατρο που έπαιζε, την παράσταση παρακολούθησε ο τότε βασιλιάς Κωνσταντίνος. Στο τέλος της παράστασης πήγε ο βασιλιάς στο καμαρίνι του και τον συνεχάρη.

Ο Ηλιόπουλος έκανε πως ψαχνόταν, και του λέει: «Μεγαλειότατε μήπως σας περισσεύει κανένα τσιγαράκι;», «Βεβαίως» απαντά εκείνος και βγάζει το πακέτο και του προσφέρει ένα.

Ο Ηλιόπουλος όμως, παίρνει δύο λέγοντάς του, «το άλλο για μετά!». Σπεύδει τότε ο Κωνσταντίνος και του δίνει άλλο ένα, λέγοντας «και αυτό για πιο μετά.!…»

Ο Ντίνος ξαναψάχνεται για να βρει αναπτήρα – που δεν είχε. «Φωτίτσα, φωτίτσα, Μεγαλειότατε;»

Έβγαλε και τον αναπτήρα του ο τέως βασιλιάς και του προσφέρει φωτιά. Αφού τράβηξε μια ρουφηξιά, καθώς έβγαζε τον καπνό, του λέει: «Ωραίο πράμα το βασιλικό τσιγάρο!»

Μια άλλη φορά στα πρώτα καθίσματα καθόταν ο πρωθυπουργός Κων. Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης:  Η ζωή της Γεωργίας Βασιλειάδου - Ένα αληθινό σενάριο

Ο Ηλιόπουλος που έπρεπε να πει μια κουβέντα του συρμού και δεν ήθελε να την ακούσει ο πρωθυπουργός, είπε από τη σκηνή: « Πρόεδρε, κλείσε τα μάτια, δεν κάνει να τ’ ακούσεις!!!». Και όταν πήγε στο καμαρίνι ο Μητσοτάκης να τον συγχαρεί, του είπε αφοπλιστικά: « Να έχουμε κι έναν σεβασμό μπροστά στους πρωθυπουργούς! Τι κάνει η κυρία Μαρίκα, τα παιδιά, όλοι καλά;”