Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
19.3 C
Athens

Μέσα στον πρώτο ρομποτικό οίκο ανοχής


Κούκλες ρομπότ που ικανοποιούν κάθε επιθυμία και πελάτες που πληρώνουν για μια… διαφορετική εμπειρία

«Θέλεις να παίξεις;», λέει ναζιάρικα ένα ξανθό ρομπότ του σεξ, καθώς τα διαπεραστικά μπλε μάτια της κοιτούν απευθείας την κάμερα.

«Ποια είναι η επιθυμία σου; Ποια είναι η φαντασίωσή σου; Πες μου τα μυστικά σου», συνεχίζει προκαλώντας την προσοχή σου.

Όλα αυτά μπορούν να συμβούν μέσα στο Cybrothel στο Βερολίνο, έναν ψηφιακό οίκο ανοχής, όπου οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν 260 ευρώ για να περάσουν μια ώρα με την ρομποτική κούκλα του σεξ που ονομάζεται Kokeshi.

Το Cybrothel είναι, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ο πρώτος οίκος ανοχής του είδους του, όπου άνθρωπος και μηχανή ενώνονται μέσα από μια πρωτοποριακή τεχνολογία.

«Είμαστε το μέλλον του σεξ», δηλώνει ο ιδιοκτήτης του Φιλίπ Φουζενέγκερ. «Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια παιδική χαρά για ενήλικες και έναν νέο τρόπο να βιώνει κανείς την ηδονή», τονίζει ο ίδιος .

Πέρα από ρομποτικές κούκλες το Cybrothel προσφέρει και συμβατικές οι οποίες «αποκτούν ζωή» μέσω της εικονικής πραγματικότητας. «Η τεχνητή νοημοσύνη υπάρχει και πρέπει να την αγκαλιάσουμε. Το να κάνεις σεξ με αυτό τον τρόπο δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβόμαστε. Δεν ανταγωνίζεται το σεξ με πραγματικούς ανθρώπους, απλά είναι διαφορετικό» υποστηρίζει ο Φουζενέγκερ.

Ο συνεργάτης του και συνιδρυτής του Cybrothel, Ματίας Σμέτανα προσθέτει: «Δεν ήταν αναμενόμενο όμως η εικονική πραγματικότητα είναι πολύ δημοφιλής στις γυναίκες και τα ζευγάρια. Νομίζω ότι στις γυναίκες αρέσει να δοκιμάζουν το πώς θα ήταν να έχουν πέος. Μια γυναίκα μπορεί να φορέσει ένα τεχνητό πέος και να κάνει σεξ με την κούκλα που έχει μπροστά της. Όταν όμως φοράει την κάσκα της εικονικής πραγματικότητας βλέπει την κούκλα να ανταποκρίνεται. Μια φορά πελάτισσα ρώτησε την κούκλα τι θέλει και αυτής της απάντησε περισσότερους ανθρώπους. Έτσι κατέληξε σε τρίο, δύο άνθρωποι και μια κούκλα. Η τεχνολογία είναι εκπληκτική».

Ο Φουζενέγκερ, ο οποίος αυτοχαρακτηρίζεται Γουίλι Γουόνκα του σεξ, λέει για τις κούκλες: «Είναι φτιαγμένες από σιλικόνη σε κανονικό μέγεθος. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει χρώμα μαλλιών, ρούχα, τον ρόλο που θέλει να παίξει και αν επιθυμεί η κούκλα να μιλάει ή όχι. Οι κούκλες μας μιλούν αγγλικά και γερμανικά. Μόλις κλείσεις ένα ραντεβού σου έρχεται ένα μέιλ που σου δίνει οδηγίες πού να πας και πότε. Η κούκλα θα σε περιμένει στη στάση που θέλεις. Δεν έχεις επαφή με άλλον άνθρωπο όσο είσαι σε εμάς. Μπορείς επίσης να διαλέξεις διαφορετικά πακέτα ανάλογα με αυτό που σου αρέσει».

Μια ώρα με μια ρομποτική κούκλα όπως η Κοκίσι, μια μικροκαμωμένη ξανθιά με γαλάζια μάτια, κοστίζει 190 ευρώ χωρίς ήχο και 260 με ήχο. Το φθηνότερο πακέτο είναι αυτό με συμβατική κούκλα και κοστίζει 80 ευρώ.

«Ο χώρος έχει συσκευές ήχου και εικόνας που είναι συνδεμένες με ένα δωμάτιο ελέγχου. Εκεί ο χειριστής μπορεί να σε βλέπει και να ακούει. Οι δυνατότητες ήχου και εικόνες δίνουν αυτό που αποκαλούμε αναλογική ΑΙ. Η κούκλα ενεργεί σε πραγματικό χρόνο και έχει χαρακτήρα» λέει ο Φουζενέγκερ.

Η Κοκίσι ήταν μακράν η πιο δημοφιλής κούκλα όμως αυτό δημιούργησε προβληματα. Μπορούσε να αναστενάζει, να φωνάζει, να αναπνέει βαριά, να κουνά τους γοφούς της και διέθετε παλλόμενο κόλπο. Μετά από δέκα ραντεβού όμως χάλασε. «Είναι μια νέα τεχνολογία και είναι λογικό να υπάρχουν προβλήματα. Σε λίγα χρόνια όμως θα υπάρχουν πιο εξελιγμένες κούκλες. Είναι μια αναπτυσσόμενη αγορά. Δείτε πόσο έχουν αλλάξει τα κινητά» τονίζει ο Φουζενέγκερ.

Υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν ρομποτικές κούκλες για σεξ είναι παρεξηγημένοι. Οι περισσότεροι καταλαβαίνουν τη διαφορά και αντιμετωπίζουν τις κούκλες σαν ένα μεγάλο σεξουαλικό βοήθημα, λέει αλλά παραδέχεται πως υπάρχουν και οι άλλοι.

«Ναι υπάρχει ένα μικρότερο γκρουπ που αναζητά σχέση με ένα αντικείμενο και κάποιοι που αγοράζουν μια κούκλα για να ζουν μαζί της στο σπίτι».

Όσο για την πελατεία το 95% είναι άντρες και το 5% γυναίκες οι οποίες συνήθως έρχονται μαζί με τον σύντροφο τους και κάνουν τρίο με μια κούκλα. Οι ιδιοκτήτες λένε ότι τους εκπλήσσει το γεγονός ότι ο μέσος όρος ηλικίας των πελατών είναι μικρός, περίπου 32-33 ετών.

«Είναι κανονικοί άνθρωποι. Ίσως, για διάφορους λόγους, να μην θέλουν να πάνε σε ιερόδουλη. Θέλουν να μείνουν μόνοι τους με μια κούκλα και να μην τους κρίνει κανείς για αυτό» λέει ο Φουζενέγκερ.

Στους πελάτες δεν επιτρέπεται να είναι βίαιοι με τις κούκλες και να ζητούν ρόλους ανηλίκων ή ζώων. «Οι κούκλες μας δεν είναι αληθινές αλλά τις φροντίζουμε και αν κάποιος γίνει βίαιος τον διώχνουμε», λένε οι ιδιοκτήτες.

Μια έρευνα αποκάλυψε ότι η αγορά του ρομποτικού σεξ αξίζει αυτή τη στιγμή περίπου 200εκατ. ευρώ. Η μέση τιμή μιας ρομποτικής κούκλας είναι 3.000 ευρώ. Ο Φουζενέγκερ (φωτό) τονίζει ότι μέσα στα επόμενη χρόνια θα έχουν περισσότερες και πιο εξελιγμένες ρομποτικές κούκλες. Από τη μεριά του ο Σμέτανα αποκαλύπτει πως ήδη οργανώνουν μηνιαία όργια με πάνω από 60 άτομα. «Ο κόσμος παίζει μεταξύ του και με τις κούκλες. Είναι εκπληκτικό. Ξεκινά στις τρεις το απόγευμα και τελειώνει τα μεσάνυχτα. Οι άνθρωποι αφήνουν τα προβλήματα τους στην είσοδο και εξερευνούν τη σεξουαλικότητα τους χωρίς να τους κρίνουν», λέει.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

ΕΕ: Tο Κοινοβούλιο ενέκρινε νέο κανονισμό για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) – Τι κατοχυρώνει

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε τον κανονισμό περί τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) που κατοχυρώνει την ασφάλεια των χρηστών και την τήρηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων, ενισχύοντας παράλληλα την καινοτομία. Οι ευρωβουλευτές ενέκριναν το κείμενο, στο οποίο...
Τι πρέπει να προσέχουν τα παιδιά στο διαδίκτυο

Έτσι κλέβουν τους κωδικούς από τις κάρτες SIM – Μεγάλη προσοχή

Διαστάσεις παίρνει η νέα μορφή απάτης που ονομάζεται «SIM Swapping», με την οποία οι δράστες αποκτούν πρόσβαση στους κωδικούς κάρτες SIM των συνδρομητών κινητής...
Facebook Pages: Αλλάζουν όλα - Τα Likes θα ανήκουν στο παρελθόν

Meta: Επανέρχονται Facebook και Instagram μετά το παγκόσμιο μπλακάουτ

Σε κανονική λειτουργία επανέρχονται το απόγευμα της Τρίτης οι υπηρεσίες της Meta Platforms έπειτα από πρόβλημα αδιευκρίνιστης φύσης που κλείδωσε τους χρήστες έξω από...

Social media: Τι είναι το φαινόμενο “popcorn brain” που ανησυχεί τους επιστήμονες;

Aν αισθάνεστε καταβεβλημένοι από τον ασταμάτητο ρυθμό των social media και δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε σε μια μόνο εργασία ή σκέψη, μπορεί να έχετε «popcorn brain». Το φαινόμενο...

Προσοχή: Διαγράψτε άμεσα αυτές τις 13 εφαρμογές από το κινητό σας – Σας κλέβουν

Διαγράψτε άμεσα αυτές τις 13 εφαρμογές από το κινητό σας, σας κλέβουν με την ομάδα της McAfee να εντοπίζει αυτές τις εφαρμογές οι οποίες...

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ελλάδα του 2030 – Τα τέσσερα σενάρια

Συμβολή στο ΑΕΠ της χώρας κατά περίπου 180 δισ. ευρώ σε μια περίοδο 15ετίας, εκτιμάται ότι μπορεί να έχει η εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης...

Facebook: Αναστάτωση με το PIN που ζητάει το Messenger

ο Facebook ζητά από τους χρήστες να εισάγουν PIN για να εμφανιστούν και να φορτωθούν οι συνομιλίες τους καθώς για λόγους ασφαλείας, το ιστορικό συνομιλιών δεν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Οίκος ανοχής στη Γερμανία ετοίμασε πακέτα σε τουρίστες εν όψει Euro

Οι τιμές για κάθε βραδιά και τι περιέχεται στην προσφορά! Ένα ιδιαίτερο ρεπορτάζ φιλοξένησε η...

Θεσσαλονίκη: Ίδρυσε εργαστήριο ελευθέρων σπουδών με έδρα οίκο ανοχής

Υπό τον μανδύα εκπαιδευτικού φορέα και δηλώνοντας ως έδρα διεύθυνση, όπου στην πραγματικότητα λειτουργεί...

ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθησαν πέντε γυναίκες σε οίκους ανοχής που λειτουργούσαν παράνομα

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας...

Μητσοτάκης: Μηδενική ανοχή στη σεξουαλική βία κατά των παιδιών – Εθνικό σχέδιο δράσης με 11 άξονες

Την σημασία της διαμόρφωσης μίας εθνικής στρατηγικής για την προστασία των παιδιών από την...