Ο κόσμος του σεξ είναι περίπλοκος δύσκολος και μυστήριος…

467
τιμοκατάλογος, συνοδών πολυτελείας,

Ο κόσμος του σεξ είναι περίπλοκος, δύσκολος και κάπως μυστήριος για όσους από εμάς στερούμαστε προσωπικών εμπειριών. Αν και υπάρχουν κάποιες τάξεις για σεξ οι οποίες μπορούν να σας διδάξουν τα βασικά του σεξ και της αντισύλληψης, ποτέ δεν δείχνουν οπτικές οδηγίες και συμβουλές για το σεξ.

Εάν είστε περίεργοι, μπορεί να αποφασίσατε να ρίξετε μία ματιά σε ταινίες πορνό στο διαδίκτυο για να καταλάβετε ακριβώς πως είναι το σεξ.

Ή απλά σκοντάψατε πάνω σε μία ιστοσελίδα με πορνό, κάνοντας κλικ σε κάποια αναδυόμενα παράθυρα. Όποια και να είναι η περίπτωση σας, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε ταινίες πορνό με ένα κλικ στο ποντίκι. Αν και οι περισσότερες ιστοσελίδες παρέχουν μία μακροσκελή προειδοποίηση ότι η συγκεκριμένη σελίδα έχει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικο κοινό, συνήθως το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε πάνω στο κουμπί “Ναι, είμαι 18 χρονών ή μεγαλύτερος-η” για να δείτε δωρεάν πορνογραφικό περιεχόμενο.

Οι πορνογραφικές εικόνες—είτε είναι σε περιοδικά, είτε στον Internet και σε ταινίες—χρησιμοποιούνται για σεξουαλική ευχαρίστηση και δείχνουν ανθρώπους να εμπλέκονται σε διαφορετικές σεξουαλικές συμπεριφορές. Γιατί λοιπόν τόσος ντόρος για τις ταινίες πορνό; Παρόλο που οι ταινίες αυτές μπορεί να είναι μία πηγή ευχαρίστησης για πολλούς, μας δείχνουν όντως αυτά που χρειάζεται να ξέρουμε για το σεξ και την σεξουαλικότητα; Αν και οι ταινίες πορνό παρέχουν ένα εμπεριστατωμένο, οπτικό παράδειγμα της πράξης του σεξ, παραλείπουν πολλά στοιχεία που θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνονται σε μία αληθινή σεξουαλική εκπαίδευση.

Η πορνογραφία είναι ένας φαντασιακός κόσμο που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά οι άνθρωποι εξακολουθούν να στρέφονται σε αυτές τις ταινίες για να μάθουν για το σεξ. Είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι να είναι περίεργοι για το σεξ, αλλά που τελειώνει η φαντασία και που αρχίζει η πραγματικότητα; Φαντασία Εναντίον Πραγματικότητας Φαντασία: Δεν χρειάζεται να μιλάτε με τον/την σύντροφό σας πριν κάνετε σεξ.

Πραγματικότητα: Σε μία υγιή σχέση, το κλειδί είναι η επικοινωνία. Είναι πολύ σημαντικό να μιλάτε με τον/την σύντροφό σας σχετικά με την σεξουαλική του/της εμπειρία και το ασφαλές σεξ. Είναι επίσης καλό να συζητάτε θέματα όπως οι επιθυμίες σας ή το τι ο καθένας σας θεωρεί απολαυστικό. Το να μιλάτε για αυτά τα θέματα κάνει την σχέση σας πιο δυνατή.

Φαντασία: Μπορείτε να κάνετε σεξ χωρίς προφυλακτικό και εσείς ή η σύντροφό σας δεν θα μείνετε έγκυος ή δεν θα κολλήσετε σεξουαλικώς μεταδιδόμενη νοσήματα (ΣΜΝ).

Πραγματικότητα: Το σεξ χωρίς προφυλάξεις μπορεί να οδηγήσει σε εγκυμοσύνη ή/και ΣΜΝ. Εάν αποφασίσετε να κάνετε σεξ, πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε ένα προφυλακτικό από λατέξ ή πολυουρεθάνη ή ένα οδοντικό φράγμα και άλλους τρόπους αντισύλληψης εάν κινδυνεύετε να μείνετε έγκυος. Φαντασία: Όλοι θέλουν να κάνουν σεξ συνέχεια. Πραγματικότητα: Η αλήθεια είναι ότι δεν τρελαίνονται όλοι για το σεξ και δεν το λαχταρούν συνέχεια. Τα τρελά σενάρια και οι ρόλοι που προβάλλονται στις ταινίες πορνό δεν είναι ρεαλιστικά. Είναι απλά ένα μέρος της φαντασίας που επιθυμούν να δημιουργήσουν. Φαντασία:

Διαβάστε επίσης:  ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Πάρεμε ... πάρεμε ...εεεε

Το σεξ γίνεται απλά για να ευχαριστηθεί ο άντρας.

Πραγματικότητα: Οι ετεροφυλοφιλικές ταινίες πορνό συχνά αφήνουν την εντύπωση ότι το σεξ ουσιαστικά επικεντρώνεται στο τι θέλει ο άντρας και όχι στο τι θέλουν και οι δύο σύντροφοι. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει κάτι συγκεκριμένο κατά την διάρκεια του σεξ, και κανένας δεν οφείλει να κάνει κάτι που δεν θέλει.

Φαντασία: Οι γυναίκες θεωρούνται ελκυστικές μόνο εάν είναι πολύ αδύνατες και έχουν μεγάλο στήθος. Οι άντρες είναι ελκυστικοί μόνο εάν τα ρούχα τους είναι σκισμένα και έχουν μεγάλα πέη. Πραγματικότητα: Κάθε άντρας είναι διαφορετικός· κάθε γυναίκα είναι διαφορετική.

Απλά και μόνο επειδή οι ταινίες πορνό λένε ότι μόνο ένας τύπος γυναίκας ή άντρα είναι ελκυστικός, αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο συμβαίνει και στην πραγματική ζωή. Σε όλους αξίζει να τους συμπεριφέρονται με σεβασμό και να τους εκτιμούν ανεξάρτητα από το σώμα που έχουν. Αυτά που Δεν Λένε οι Ταινίες Πορνό Ουσιαστικά, το σεξ δεν επικεντρώνεται μόνο σε ένα άτομο.

Είναι μία προσωπική εμπειρία που πρέπει να μοιράζεται από δύο. Οι ταινίες πορνό δεν δείχνουν τον έρωτα. Δείχνουν σεξ-και μόνο σεξ. Ενώ οι ταινίες πορνό μπορούν να δείξουν πώς διαφορετικοί άνθρωποι κάνουν σεξ, υπάρχουν πολλά τα οποία πρέπει να μάθουμε για την σεξουαλικότητα που δεν θα τα βρούμε σε αυτές τις ταινίες. Οι ταινίες πορνό δεν μας δείχνουν πώς να βάζουμε προφυλακτικό, πώς να μιλάμε με τον/την σύντροφό μας σχετικά με το σεξουαλικό του/της ιστορικό, πώς μπορούμε να ελεγχθούμε ή ακόμα και τι ευχαριστεί και τους δύο κατά την διάρκεια του σεξ. Οι ταινίες πορνό δεν είναι τίποτα περισσότερο από σκηνοθετημένο σεξ ανάμεσα σε ηθοποιούς που στόχο έχει να ερεθίσει τους θεατές. Τελικά, γιατί τόσος ντόρος;

Η αιτία είναι ότι, βλέποντας ταινίες πορνό κάποιος μπορεί να πιστέψει ότι μαθαίνει κάτι καλό, αλλά αυτές οι ταινίες δεν θα σας προετοιμάσουν για τον μεγάλο, ευρύ κόσμο του σεξ.