Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
17.2 C
Athens

Οι τελευταίες μέρες της Χριστίνας Ωνάση

Η Χριστίνα Ωνάση έφυγε μέρα σαν σήμερα. Τις τελευταίες μέρες της ζωής της έμοιαζε να έχει βρει επιτέλους την ευτυχία, ωστόσο τότε την συνάντησε ο θάνατος…

Λίγο μόνο καιρό πριν τις 19 Νοεμβρίου 1988, η Χριστίνα Ωνάση είχε ξεκινήσει να νιώθει ότι ζει την πιο όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. Όμως ακριβώς τότε η καρδιά της σαν να μην ήταν «σχεδιασμένη» για να νιώσει τόση ευτυχία την πρόδωσε και το πλούσιο κορίτσι με τα θλιμμένα μάτια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 37 ετών.

Η Χριστίνα τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής της ζούσε στο Μπουένος Άιρες. Είχε ανακαλύψει τον έρωτα για ακόμα μια φορά. Αν και είχε νιώσει ερωτευμένη πολλές φορές στο παρελθόν και είχε παντρευτεί -με ελάχιστη όμως επιτυχία- άλλες τέσσερις φορές αυτή τη φορά ένιωθε ότι όλα ήταν διαφορετικά. Ο άνθρωπος που αγαπούσε ήταν ο Γιώργος Τσομλεκτσόγλου, ο αδερφός της καλύτερης φίλης της, Μαρίνας Ντοντέρο. Ήξερε τον Γιώργο πάνω από είκοσι χρόνια, μίλαγαν συχνά για τα προβλήματά της, αλλά ως τώρα κανένας από τους δύο δεν είχε δει τον άλλον ερωτικά μέχρι που όλα άλλαξαν ένα βράδυ στο Μπουένος Άιρες.

Ο Τσομλεκτσόγλου, μέλος της οικογένειας γνωστής οικογένειας εφοπλιστών Εμπειρίκου από την πλευρά της μητέρας του, είχε φτάσει με τους γονείς του στο Μπουένος Άιρες σε μικρή ηλικία. Εγκαταστάθηκαν μόνιμα πια στο Μπουένος Άιρες, σε μια περίοδο που ανθούσε και η οικονομία της χώρας, αλλά και η ελληνική κοινότητα εκεί.

«Πήγαν εκεί, διότι ο παππούς μου είχε κάνει κάποιες επενδύσεις στην κλωστοϋφαντουργία. Η μάνα μου δεν έμαθε ποτέ ισπανικά, μιλούσαμε ελληνικά, μεγαλώσαμε με ελληνικά ήθη και έθιμα», λέει η Μαρίνα Τσομλεκτσόγλου-Ντοντέρο μιλώντας πολλά χρόνια αργότερα στην εφημερίδα Καθημερινή.

Το 1988 η Χριστίνα Ωνάση είχε φύγει από η Γενεύη της Ελβετίας για το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, καθώς ήθελε να είναι στο πάρτι για τα 40α γενέθλια της καλύτερης φίλης της, της Μαρίνας. Η μικρή Αθηνά Ωνάση, μόλις τριών ετών τότε, έμεινε πίσω στη Γενεύη καθώς ταλαιπωρούνταν από μια ωτίτιδα και οι γιατροί της συνέστησαν να μην μπει στο αεροπλάνο.

Η Ντοντερό με τη Χριστίνα (ΦΩΤΟ) γνωρίστηκαν σε ένα θέρετρο της Ουρουγουάης, το 1966, όταν εκείνη ήταν δεκαπέντε ετών και η Ντοντέρο δεκαεπτά. «Την ιδέα να κάνουμε παρέα την είχαν οι θείοι της Χριστίνας, η οικογένεια Κονιαλίδη. Έκτοτε, γίναμε αχώριστες. Έζησα από κοντά τους έρωτές της, τους γάμους, τη γέννα της Αθηνάς. Κατά ειρωνεία της τύχης, έζησα ακόμα και τον θάνατό της. Είχε βαφτίσει την κόρη μου, την Τουίτι. Λίγες ημέρες πριν πεθάνει, είχε αρραβωνιαστεί τον αδελφό μου.

Σε εκείνο το πάρτι η Μαρίνα Ντοντέρο είδε κάποια στιγμή την καλύτερή της φίλη και τον αδερφό της να χορεύουν αγκαλιασμένοι σφιχτά όλο το βράδυ.

«Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα παρόλο που γνωρίζονταν είκοσι τρία χρόνια και ήταν φίλοι. Μέσα σε δεκαπέντε μέρες ανακοίνωσαν τον γάμο τους» είχε πει αργότερα η Ντοντέρο σε άρθρο που δημοσίευσε το Paris-Match.

Η Ντοντέρο στη συνέντευξή της στην Καθημερινή και την δημοσιογράφο Μαργαρίτα Πουρνάρα το 2019 ομολογεί πως δεν μπορούσε να πιστέψει πως δύο παιδικοί φίλοι όπως η Χριστίνα και ο αδελφός της μια μέρα θα αισθάνονταν έλξη ο ένας για τον άλλον. Μάλιστα είχαν δώσει και λόγο μπροστά στον τότε μητροπολίτη Αργεντινής, Γεννάδιο. «Το κατάλαβα στα τελευταία γενέθλιά μου, που εορτάσαμε μαζί πριν από τον θάνατό της, ότι κάτι έτρεχε με τον Γιώργο. Ήταν τον Οκτώβριο, έναν μήνα πριν φύγει από τη ζωή. Πρέπει να σας πω ότι είχε ομορφύνει πολύ τότε. Είχε χάσει πολύ βάρος, ένιωθε καλά. Πιστεύω ότι ήθελε να ξεκινήσει ξανά από την αρχή. Μέχρι εκείνες τις ημέρες, ο άνδρας που είχε αγαπήσει αληθινά ήταν ο Ρώσος Σεργκέι Καούζοφ», λέει.

Η Χριστίνα και ο Γιώργος άρχισαν να σχεδιάζουν το γάμο τους και το κοσμοπολίτικο Μπουένος Άιρες φαίνεται ότι είχε αναγεννήσει την Χριστίνα που πλέον έμοιαζε να έχει χάσει την θλίψη από τα μάτια της.

«Το κρίμα είναι ότι λίγο πριν πεθάνει είχε βρει μια ψυχική ισορροπία. Ήθελε να εγκατασταθεί στην Αργεντινή, να ζήσει κοντά μας. Το είχε πάρει απόφαση. Έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι είχε αρχίσει να έχει δεσμό με τον αδελφό μου, τον Γιώργο», λέει η Ντοντέρο.

Οι τελευταίες ώρες

Όμως, τότε ακριβώς, το πρωί της 19ης Νοεμβρίου 1988, η ίδια η Μαρίνα Ντοντέρο ανακάλυψε την Χριστίνα Ωνάση νεκρή στο λουτρό του σπιτιού της, όπου την φιλοξενούσε, στην περιοχή Τορτουγίτας, κοντά στο Μπουένος Άιρες.

Το προηγούμενο βράδυ οι δύο φίλες το είχαν περάσει μαζί. Όπως αφηγούνταν η ίδια η Ντοντέρο μετά από χρόνια στο «Έθνος της Κυριακής» για το τελευταίο βράδυ της Χριστίνας: «Ήταν μια πολύ ζεστή ημέρα, όλοι φορούσαν καλοκαιρινά ρούχα αλλά η Χριστίνα μπήκε στο εξοχικό φορώντας πουλόβερ και διαμαρτυρόμενη ότι κρυώνει. Καθίσαμε στο τραπέζι και μου έκανε εντύπωση ότι μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, η Χριστίνα άρχισε να μιλάει για τον πατέρα της και τον αδελφό της, καθώς και για πολλά ακόμα θέματα για τα οποία δεν μιλούσε ποτέ! Ήταν σαν να έκανε κάθαρση… Γελώντας μου είπε πως είναι πολύ κουρασμένη και το μόνο που ήθελε ήταν να πάει για ύπνο. Μου έδωσε ένα φιλί στον αέρα και είπε καληνύχτα στα ελληνικά. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που την είδα ζωντανή».

Το επόμενο πρωί την αναζήτησε και την βρήκε στη μπανιέρα. «Δεν μπορούσα να πιστέψω τι συμβαίνει. Σε κατάσταση σοκ έτρεξα να βρω τον αδερφό μου. Μαζί με τον πρώην σύζυγό μου, Αλμπέρτο, ο Χόρχε (σημ. ο αδερφός της Γιώργος) μπήκε στο μπάνιο, σήκωσαν το σώμα και το ξάπλωσαν στο πάτωμα του δωματίου. Θυμάμαι τα μάτια της Χριστίνας ανοιχτά να κοιτάνε το άπειρο…».

Η φίλη της ήταν τελικά αυτή που τής έκλεισε τα παγωμένα μάτια, τη συνόδευσε στο νεκροτομείο παρά τον πόνο της και ξαγρύπνησε πλάι της στο παρεκκλήσι της Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής στο Μπουένος Άιρες για την τελευταία νύχτα της Χριστίνας στην Αργεντινή.

Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν την Χριστίνα Ωνάση να έχει βάλει μόνη της τέλος στη ζωή της, κάτι βέβαια που δεν συνάδει με το γεγονός ότι σύμφωνα με την φίλη της ένιωθε πλέον να έχει βρει την ευτυχία ξανά. Η νεκροψία στο σώμα της διέλυσε κατηγορηματικά τις φήμες για αυτοκτονία. Ο θάνατος της Χριστίνας Ωνάση επήλθε από καρδιακή προσβολή ως απόρροια πνευμονικοί οιδήματος.

Αν και το επίσημο πόρισμα μιλά για φυσιολογικό θάνατο, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για ύποπτες συνθήκες θανάτου. Πολλοί, όπως ο τότε πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση,  Στέλιος Παπαδημητρίου, υποστήριζε ότι υπήρχαν πολλοί που επιθυμούσαν τον θάνατο της Χριστίνας για να καρπωθούν την τεράστια περιουσία της- ο ίδιος «έδειχνε» τον τελευταίο της σύζυγο και πατέρα της Αθηνάς, Τερί Ρουσέλ.

Εμμονή με την Coca-Cola

Από την πλευρά της, η κ Ντοντέρο αναφέρει για τη Χριστίνα: «Δεν κάπνιζε, δεν έπινε, δεν έπαιρνε ναρκωτικά. Όμως φανταστείτε έναν άνθρωπο που έπινε 24 κουτιά Coca-Cola την ημέρα. Δεν μπορεί να μην επηρεάσει την υγεία του μια τέτοια συνήθεια. Εγώ πιστεύω ότι από αυτό προκλήθηκε το πνευμονικό οίδημα».

Η εμμονή της Χριστίνας Ωνάση με την Coca-Cola είναι θρυλική. Κάθε μέρα κατανάλωνε τουλάχιστον τρία λίτρα. Όταν είχε παντρευτεί τον Ρώσο Σεργκέϊ Καούζοφ είχε μείνει για λίγους μήνες στην Μόσχα. Όμως σύντομα η Χριστίνα άρχισε να νιώθει αφόρητη πλήξη με τη ζωή στο κομμουνιστικό καθεστώς της τότε Σοβιετικής Ένωσης, την οποία δεν μπορούσε να συνηθίσει. Ένα βασικό πρόβλημα ήταν ότι στη Μόσχα δεν υπήρχε πουθενά η αμερικανική Coca-Cola, κάτι που δεν μπορούσε να αντέξει. Παράλληλα,  χαρακτηριστική είναι η ιστορία σύμφωνα με την οποία ο πατέρας της, Αριστοτέλης Ωνάσης είχε μεταφέρει με το lear jet του δεκάδες κούτες με την αγαπημένη της diet Coke (η σημερινή Coca Cola Light) από την Αμερική στον Σκορπιό καθώς τότε δεν υπήρχε στην Ελλάδα!

Μια κουρασμένη καρδιά

Η Χριστίνα Ωνάση πολύ συχνά επιβάρυνε τον οργανισμό της με εξαντλητικές δίαιτες. Συχνά αφηνόταν στο φαγητό τρώγοντας σχεδόν βουλιμικά και έπαιρνε πολύ βάρος. Όταν μετά έβλεπε τις φωτογραφίες της στα περιοδικά έβαζε τα κλάματα και υπέβαλλε τον εαυτό της σε εξαντλητικές δίαιτες που καταπονούσαν τον οργανισμό της.

Η Χριστίνα μέσα σε 29 μήνες έχασε όλα τα αγαπημένα μέλη της οικογένειάς της. Ο αδερφός της Αλέξανδρος σκοτώθηκε σε ηλικία μόλις 24 ετών με το ιδιωτικό του αεροπλάνο. Ακολούθησε η μητέρα της το 1974, που «έφυγε» κάτω από περίεργες συνθήκες. «Υπερβολική δόση φαρμάκων» κατέγραψε η νεκροψία, που όμως αμφισβητήθηκε-ακόμα και από την ίδια την Χριστίνα. Τον Μάρτιο του 1975, ο Αριστοτέλης ήταν ο τελευταίος που πέθανε. Η υγεία του μεγιστάνα είχε σταδιακά επιδεινωθεί μετά τον θάνατο του Αλεξάνδρου, καθώς δεν έβγαλε ποτέ από το νου του ότι ήταν δολοφονία και αυτό τον κατέτρωγε.

«Το ταμπεραμέντο της ήταν ενός ανθρώπου που του άρεσε να γελά, να περνά καλά, να έχει αισιοδοξία. Δυστυχώς, δεν μπόρεσε να ζήσει έτσι, διότι ο βίος της ήταν γεμάτος από τραγικά γεγονότα, θανάτους, δυστυχία. Η μητέρα της, με την οποία έμεινε μαζί στο Λονδίνο μετά το διαζύγιο των γονιών της, ξαναπαντρεύτηκε δύο φορές. Τη χώρισαν με τον αδελφό της, διότι εκείνος πήγε να μείνει με τον πατέρα τους στο Μόντε Κάρλο. Τον λάτρευε τον Αλέξανδρο. Τον Άρη δεν τον έβλεπε συχνά, διότι ήταν πολυάσχολος. Η Χριστίνα είχε λόγους να είναι δυστυχισμένη από παιδί. Μετά άρχισαν να έρχονται τα διαζύγια και οι θάνατοι. Η ψυχή της είχε τις προδιαγραφές της ευτυχίας», λέει η Ντοντέρο.

Η Χριστίνα προσπάθησε να βρει την ευτυχία στον έρωτα κάτι όμως που δεν κατάφερε ποτέ. Παντρεύτηκε τέσσερις φορές όμως χώρισε και τις τέσσερις καθώς η Χριστίνα πίστευε ότι όλοι την ήθελαν απλώς για τα χρήματά της.

Ο πρώτος της σύζυγος ήταν ο βιομήχανος αυτοκινήτων Τζόζεφ Μπόλκερ (ΦΩΤΟ κάτω), τον οποίο όμως δεν ήθελε καθόλου ο Αριστοτέλης Ωνάσης καθώς ο Μπόλκερ ήταν πολλά χρόνια μεγαλύτερος από την Χριστίνα. Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Ωνάσης δεν ήθελε καθόλου τον Μπόλκερ, επειδή ήταν Εβραίος. Ο χωρισμός τους δεν άργησε να έρθει.

Ο δεύτερος σύζυγός της Χριστίνας, ο Αλέξανδρος Ανδρεάδης (ΦΩΤΟ κάτω), φαινόταν ιδανικός ως συνεταίρος, αφού κι αυτός ήταν μεγιστάνας της ναυτιλίας. Όμως στην πραγματικότητα, η εταιρεία του Ανδρεάδη βούλιαζε. Ο Ανδρεάδης προσπάθησε να διασώσει την αυτοκρατορία του, ζητώντας 20 εκατομμύρια δολάρια από τη Χριστίνα κάτι που διέλυσε τον γάμο τους.

Ο τρίτος σύζυγός της ήταν ο Ρώσος Σεργκέι Καούζοφ (ΦΩΤΟ κάτω), ο οποίος συμμετείχε στη ρωσική ναυτιλιακή επιχειρηματικότητα. Υπήρχαν κάποια πράγματα γι’ αυτόν που δεν ταίριαζαν, όπως ο πλούσιος τρόπος ζωής του, που δεν δικαιολογείτο από τα κέρδη του. Γρήγορα άρχισαν να δημιουργούνται υποψίες ότι στην πραγματικότητα ήταν πράκτορας της KGB που παντρεύτηκε τη Χριστίνα σε μια προσπάθεια να αποκτά πληροφορίες μέσω αυτής. Ωστόσο ποτέ δεν υπήρξε η παραμικρή απόδειξη γι’ αυτό. Παρόλα αυτά, ο γάμος τους έμελλε να καταλήξει σε αποτυχία όπως και οι υπόλοιποι με την Χριστίνα να μην αντέχει την ζωή στη Μόσχα.

Ο τελευταίος σύζυγος, ο Τιερί Ρουσέλ, ήταν ο πατέρας της μοναδικής κόρης της Χριστίνας, Αθηνάς. Ωστόσο οι δυο τους χώρισαν όταν η Χριστίνα ανακάλυψε ότι ο Ρουσέλ, κληρονόμος γαλλικής φαρμακευτικής εταιρίας, συνέχιζε κατά τη διάρκεια του γάμου τους να έχει σχέση με τη Σουηδέζα Γκάμπι, με την οποία έκανε δύο παιδιά όσο ήταν παντρεμένος με την Χριστίνα. Το ένα έχει ελάχιστους μήνες διαφορά με την Αθηνά.

Η Ντοντερό πριν από λίγα χρόνια (το 2014) έγραψε ένα βιβλίο για την αγαπημένη φίλη της, την Χριστίνα Ωνάση  με τίτλο «Η ζωή μου με τη Χριστίνα». «Μου λένε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον να γίνει τηλεοπτική σειρά ή ταινία», λέει η Ντοντέρο. «Έχω ήδη μιλήσει με παραγωγούς. Μου είχαν γίνει πολλές προτάσεις να κάνω κάτι ήδη από τότε που πέθανε η Χριστίνα, το 1988. Δεν ήθελα. Αποφάσισα, 25 χρόνια μετά τον θάνατό της, να αποτυπώσω στο χαρτί τις αναμνήσεις μου. Έχουν γραφεί τόσα, που θεωρώ ότι ήταν χρέος μου να βάλω ορισμένα πράγματα στη θέση τους. Ένας από τους λόγους που έγραψα το βιβλίο ήταν και η Αθηνά, που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τη μάνα της. Η Χριστίνα ήταν μια εξαιρετική μητέρα, που είχε σε απόλυτη προτεραιότητα το παιδί της. Θα την είχε φέρει μαζί της στην Αργεντινή, στο τελευταίο ταξίδι της. Όμως η μικρή είχε ωτίτιδα και ο γιατρός τής είπε πως έπρεπε να την αφήσει στην Ελβετία.

Και πάντα μου έλεγε πως, αν της συμβεί κάτι, να προσέχω την Αθηνά σαν να είναι δικό μου παιδί. Δυστυχώς, έχω να τη δω από τότε που συνέβη το μοιραίο. Η μικρή ήταν μόλις τριών ετών. Ο Τιερί Ρουσέλ την απομάκρυνε από όλο τον κύκλο της Χριστίνας», καταλήγει η κ. Ντοντέρο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

ANT1: Η ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας του Νίκου Χατζηνικολάου

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Χατζηνικολάου» αναφέρει το δελτίο Τύπου από το κανάλι του Αμαρουσίου. «Ο...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 30-4-2023

Ο Τύπος της Μ.Δευτέρας 29/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 29-4-2023 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Κίνητρα και bonus για τους δημ. υπαλλήλους" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΔΙΑΤΡΗΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!" ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ με νέες αποφάσεις" ΕΣΤΙΑ: "Ο Χάρης...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 28-4-2023

Ο Τύπος της Κυριακής 28/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 28-4-2023 ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:«Όταν λέμε φυλακή, το εννοούμε...» ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ:«Ιντριγκα στα ευρωψηφοδέλτια» Real news: «Βαριές καμπάνες για τα ακαθάριστα οικόπεδα» ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 27-4-2024

Ο Τύπος του Σαββάτου 27/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 27-4-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: «Χαστούκι του Ιερώνυμου σε Βελόπουλο και ακροδεξιούς γραφικούς» ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ του Κυριάκου» ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «"Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο"» ΕΣΤΙΑ: «Σαμαράς κατά...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 26-4-2024

Ο Τύπος της Παρασκευής 26/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 26-4-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Αυξήσεις έως και 13,3% για τους συνταξιούχους που (ακόμα) εργάζονται" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ Βουλγαρία την Ελλάδα" ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Κλιμακωτό "ταβάνι"...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 25-4-2023

Ο Τύπος της Πέμπτης 25/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 25-4-2023 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Ανεβαίνουν τα ποσά για τα εφάπαξ! Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΘΗΛΥΚΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ" ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Τρικυμία Κασσελάκη" ΕΣΤΙΑ: "Γροθιές στο...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 24-4-2024

Ο Τύπος της Τετάρτης 24/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 24-4-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Η κολυμπήθρα, το λάδι και ο σταυρός ήταν απο τον...Παπαδιαμάντη" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ο ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ! Ξέσπασε κατά δημόσιου νοσοκομείου" ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

«Christina O»: Στη διώρυγα της Κορίνθου η επιβλητική θαλαμηγός του Ωνάση (βίντεο)

Η θρυλική θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση «Christina O» βρέθηκε στην διώρυγα της Κορίνθου και...

Πήρε την μεγάλη απόφαση η Αθηνά Ωνάση: Είναι οριστικό!

Την επιστροφή της στην Ελλάδα φαινόταν να ετοιμάζει η χρυσή κληρονόμος, σύμφωνα με παλιότερα...

Σοκαριστική αποκάλυψη της Αθηνάς Ωνάση: «Ο Αλβάρο με έβαζε να κάνω ………

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του Αλέξη Μανθεάκη, επί χρόνια στενού συνεργάτη της...

Αθηνά Ωνάση: “Ο Αλβάρο με έβαζε να κάνω σeξ με τους φίλους του”

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του Αλέξη Μανθεάκη, επί χρόνια στενού συνεργάτη της...