Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
20 C
Athens

Όλα τούμπα για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και δύο ακόμη ζώδια

Η κύρια επιρροή της ημέρας μάς έρχεται από το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα δυνατή σε πνευματικό επίπεδο, καθώς μπορούμε με τη δύναμη του μυαλού μας να επιβληθούμε και να διερευνήσουμε σε βάθος ό,τι μας ενδιαφέρει.

Είναι μια εξαιρετική όψη για να εξηγήσουμε στους άλλους αυτά που σκεφτόμαστε, να διαπραγματευθούμε, να επιχειρηματολογήσουμε, να κάνουμε δυνατές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή να προχωρήσουμε σε σημαντικές αγορές (σπιτιού, αυτοκινήτου, τεχνολογικού εξοπλισμού). Μπορούμε να επηρεάσουμε τους άλλους μέσω μιας ιδέας ή ενός σχεδίου, αλλά θα είμαστε κι εμείς ευεπηρέαστοι.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, σε βοηθά να αναρριχηθείς στον επαγγελματικό στίβο, εκτοξεύοντας την καριέρα στα ύψη. Ήδη η εργασία σου προσφέρει πολλά προνόμια που μπορείς να αξιοποιήσεις προς όφελος σου. Με το οργανωτικό πνεύμα που διαθέτεις όλα δουλεύουν ρολόι. Με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους σήμερα, λαμβάνεις νέα που αφορούν επαγγελματικές συνεργασίες, με ισχυρά πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει επιτυχία και διευκολύνει την προώθηση σχεδίων. Τυχερές, ευνοϊκές μέρες έρχονται στα αισθηματικά, η ψυχολογία αλλάζει, ανεβαίνει η διάθεση. Πλάνα για σπουδές, επέκταση, ταξίδια και προσωπική ανάπτυξη ευνοούνται. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων που σε εστιάζει στα οικονομικά που έχουν ανοδική πορεία και βοηθούν στην κάλυψη των αναγκών σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει τις οικογενειακές σχέσεις στο προσκήνιο. Οι συζητήσεις με τους οικείους για ένα περιουσιακό κληρονομικό ζήτημα έχουν θετική κατάληξη και βγαίνεις αρκετά ωφελημένος. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο σου σε βοηθά να προωθήσεις τα θέλω σου, να επικοινωνήσεις, να πείσεις τους άλλους και να αποδεχτούν τις απόψεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει εύνοια στις εξελίξεις των διαπροσωπικών σχέσεων. Η επικοινωνία με τους άλλους αποκτά υπόσταση και τα λόγια έχουν βάθος. Εκμυστηρεύσεις μυστικών σε άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης, ευνοούνται, γι’ αυτό μην τα κρατάς μέσα σου. Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων δείχνει ότι χρειάζεσαι αποσυμπίεση από τα άγχη που σε βαραίνουν.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει σημαντικές εξελίξεις στα εργασιακά, αλλά και οικονομικά ζητήματα. Εξασφαλίζεις καλύτερη ποιότητα ζωής από την βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας. Οργανώνεσαι, φτιάχνεις πρόγραμμα διατροφής βάζοντας και λίγη άσκηση που σε ξεκουράζει. Η Σελήνη κινείται στους Διδύμους, στρέφοντας παράλληλα το ενδιαφέρον σου σε συζητήσεις με φίλους, κάνοντας μελλοντικά σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον κυβερνήτη σου Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει τα προσωπικά ζητήματα στην επιφάνεια όπου δεν διστάζεις να τα βγάλεις στη φόρα. Εξάλλου διαθέτεις χιούμορ και μπορείς να πείσεις τον οποιονδήποτε. Η διαύγεια του πνεύματος και τα επιχειρήματα, καθηλώνουν τους συνομιλητές. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και σε εστιάζει στο τομέα της καριέρας, όπου διεκδικείς καλύτερη θέση.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 3 Οκτωβρίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει στην επιφάνεια το παρασκήνιο που λειτουργούσε πίσω από την πλάτη σου και μαθαίνεις ότι σε συζητούσαν για καλό. Ένα άτομο της οικογένειας βρίσκεται αρωγός στο πλευρό σου σε στηρίζει αλλά δεν στο φανερώνει. Περιουσιακά θέματα σε ευνοούν. Η Σελήνη κινείται στους Διδύμους, δείχνει την ανάγκη σου να εξελίξεις την ζωή σου, να σπουδάσεις, να ταξιδέψεις και να ζήσεις ανεξάρτητος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει επικοινωνίες, επαφές και συζητήσεις με φίλους, για την προώθηση των μελλοντικών σχεδίων. Το μυαλό σου κατεβάζει ιδέες, γεννά νέα δεδομένα, είσαι πειστικός και καταφέρνεις να αιχμαλωτίσεις με τα λόγια σου ακόμα και τον πιο δύσπιστο. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, και εστιάζεις σε οικονομικές οφειλές που τακτοποιείς άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικές συζητήσεις με τους ανωτέρους στη δουλειά που κάτι καλό έχουν να προτείνουν. Σε ενδιαφέρει να αναγνωριστείς, να καταξιωθείς και να ανέλθεις στην ιεραρχία, όπου το διαδίδεις, ώστε να φτάσει στα αυτιά των υπευθύνων. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων που παράλληλα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει ανάληψη ευθυνών στην δουλειά που βοηθά να αναπτυχθείς, να εξελιχτείς. Τόσο οι προϊστάμενοι, όσο και οι υφιστάμενοι, τάσσονται στο πλευρό σου, στηρίζοντας τις προσπάθειες που κάνεις. Ελπίζεις σε ένα καλύτερο αύριο, ύστερα από την αναγνώριση που λαμβάνεις. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων που σε ρίχνει στην δουλειά. Φτιάχνεις πρόγραμμα στα μέτρα σου και βελτιώνεις την ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει άγχη που προέρχονται από οικονομικές οφειλές στο προσκήνιο. Η στήριξη που λαμβάνεις από τους αγαπημένους σου ανθρώπους σε βοηθά να βγεις από το τέλμα, να ξεχρεώσεις και να φύγει το άγχος. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων εστιάζοντας την προσοχή σου παράλληλα στον ερωτικό τομέα και στα παιδιά.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει αισιόδοξα μηνύματα για τις σχέσεις σου. Έρχεσαι πολύ κοντά με άτομα που είχες απομακρυνθεί και ανακτάς την εμπιστοσύνη. Φιλίες, συμμαχίες και η συμμετοχή στα κοινά ευνοείται. Τα μελλοντικά σχέδια έχουν σταθερές βάσεις και υλοποιούνται. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, στρέφοντας το ενδιαφέρον στο σπίτι και την οικογένεια, που είναι εξίσου σημαντικά για σένα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη στο Ζυγό αναζητά ισορροπία, αλλά βρίσκεται σε αντίθεση με τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια μείξη δυναμικών ενεργειών. Η προκλητική όψη τετραγώνου του Ερμή με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ερμή σου χαρίζει μια ημέρα...

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Αισιόδοξοι οι γιατροί

Αγωνία για τον Δημήτρη Σταρόβα, αφού έγινε γνωστό ότι ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μεταφέρθηκε χθες στο Τζάνειο με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύμφωνα με...
Όσκαρ 2019: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16 Μαΐου για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1929.... Διοργανώνεται για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, στο ξενοδοχείο Ρούσβελτ, στο Λος Άντζελες.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές συγκυρίες προμηνύουν μια ημέρα με αναταράξεις και απρόσμενες αλλαγές. Σήμερα...

Καίτη Γκρέυ: Ένας αιώνας ζωής για την τραγουδίστρια – Η τούρτα και το σβήσιμο...

Τα γενέθλιά της είχε την Τρίτη 14 Μαΐου η Καίτη Γκρέυ η οποία έγινε 100 ετών. Φυσικά τα γενέθλιά της μαζί της γιόρτασαν οι τέσσερις...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές...