Όλα βαίνουν καλώς με την υγεία του Λουκά Παπαδήμο -Τι λένε οι γιατροί

56
Η πρώτη δήλωση του Λουκά Παπαδήμου μετά τη σύλληψη του 29χρονου

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η μικροχειρουργική επέμβαση στο δεξί μηρό του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου όπου έγινε καθαρισμός του τραύματος.

Η επέμβαση έγινε χωρίς αναισθησία και επί Κλίνης στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ευδιάθετος, σε πολύ κατάσταση και απύρετος.

Σε άτυπη ενημέρωση που έγινε από τους γιατρούς που επικουρούν τον κ.Παπαδήμο, έγιναν δυο επισημάνσεις:

-Εφόσον αύριο ο πρώην πρωθυπουργός παρουσιάζει την ίδια κατάσταση στην πρωινή προγραμματισμένη επίσκεψη των ιατρών τότε αμέσως μετά θα μεταφερθεί σε θάλαμο όπου και θα παραμείνει τις επόμενες μέρες.

-Παράλληλα, οι γιατροί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα αποφασίσουν για το εάν θα χρειαστεί εντός της εβδομάδας να γίνει και δεύτερη μικροχειρουργική επέμβαση στον δεξί μηρό του πρώην πρωθυπουργού, με τις έως τώρα εκτιμήσεις των ιατρών να συγκλίνουν στην άποψη πως θα χρειαστεί κάτι τέτοιο. “Ωστόσο, εάν και εφόσον αποφασιστεί από τους γιατρούς κάτι τέτοιο τότε η νέα επέμβαση θα γίνει από την Τρίτη και μετά…”.

Διαβάστε επίσης:  Γνώριμος στις Αρχές ο 50χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς έξω από φούρνο στη Βούλα

Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα εντός της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας έχουν εισέλθει μόνο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, και συνεπώς είναι και οι μόνοι που συνομίλησαν μαζί του.

Παράλληλα, μας ενημέρωσαν ότι ο πρώην πρωθυπουργός τους έχει εκφράσει την ικανοποίηση του για το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό που έχουν συνδράμει τα μέγιστα για την αποκατάσταση της υγείας του.
Στο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρονται τα εξής: “Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός. Πραγματοποιήθηκαν αλλαγές τραυμάτων επί κλίνης από την ιατρική ομάδα και διαπιστώθηκε ομαλή εξέλιξη των τραυμάτων. Συνεχίζει τη νοσηλεία του στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας, όπου και θα παραμείνει νοσηλευόμενος για το επόμενο 24ωρο”.