Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Πίεση και προβληματισμός για αυτό το ζώδιο

Η Άση Μπήλιου προκαλεί…

ανησυχία για ένα συγκεκριμένο ζώδιο, σχετικά με την πορεία του, σε μια εβδομάδα (24-30/1) κατά βάση αισιόδοξη για τους περισσότερους.

Κριός

Ο κυβερνήτης σας Άρης προχωρά στον Αιγόκερω και στο πιο φιλόδοξο κομμάτι του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, στο Μεσουράνημα, που σχετίζεται με την καριέρα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Τις επόμενες έξι εβδομάδες μέχρι τις 6/3 θα συμβαδίζει με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα ωθώντας σας σε κινήσεις που θα αναβαθμίσουν την επαγγελματική σας ζωή. Σε αυτό το διάστημα καλύτερα θα είναι να εστιάσετε σε αυτά που επιθυμείτε να κάνετε και όχι στα αρνητικά της δουλειάς σας. Επίσης, θα είναι μια περίοδος που πρέπει να κάνετε οικονομία δυνάμεων και να μην διασπάτε την προσοχή σας σε πολλά και διαφορετικά πράγματα. Διαλέξτε έναν-δυο στόχους και δώστε εκεί την ενέργεια και την προσοχή σας. Καθώς είστε από τη φύση σας ανυπόμονοι, θα πρέπει κάπως να μετριάσετε τη βιασύνη, ειδικά όταν μιλάμε για σημαντικές αποφάσεις και για δεσμεύσεις που θα επηρεάσουν παρακάτω τη ζωή σας. Την Τετάρτη ο Ερμής θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στον Αιγόκερω, άρα στον ίδιο τομέα της επαγγελματικής καταξίωσης. Μέχρι τις 3/2 που θα είναι ανάδρομος πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες και φυσικά να αποφύγετε εκκινήσεις ή υπογραφές συμφωνιών. Αξιοποιήστε το διάστημα αυτό για να βελτιώσετε και να τελειοποιήσετε θέματα της δουλειάς σας, να αναβαθμίσετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Η απροσεξία και η βιασύνη θα σας κοστίσουν περισσότερο αυτές τις μέρες, γι’ αυτό τιθασεύστε τις παρορμήσεις σας και πειθαρχήστε περισσότερο. Στις 29/1 η Αφροδίτη επιστρέφει στην ορθή της πορεία στον Αιγόκερω κι έτσι αν το προηγούμενο διάστημα δεν νιώθατε να παίρνετε χαρά από τη μέχρι τώρα επαγγελματική σας κατεύθυνση και είχατε δεύτερες σκέψεις για τη δουλειά σας, σιγά-σιγά θα αρχίσετε να σιγουρεύεστε για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε. Κριοί μου έχετε όλες τις καλές προδιαγραφές να εκτοξευθείτε επαγγελματικά, αλλά χρειάζεται υπομονή, επιμονή και οργανωμένες προσπάθειες μέχρι τις 6/3.

Ταύρος

Ο Άρης προχωρά στον φιλικό σας Αιγόκερω κι από δω και κάτω το στοίχημα σας είναι πώς θα ανοίξετε τους ορίζοντες σας επαγγελματικούς, γεωγραφικούς, οικονομικούς, πνευματικούς. Με τόση έμφαση στο ζώδιο του Αιγόκερω τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει την πρόοδο και την εξέλιξη σας μέχρι τις 6/3. Και μολονότι είστε πλάσματα της συνήθειας, της βολής και της ασφάλειας, παράλληλα ξέρετε μέσα σας ότι αυτή η τακτική δεν βοηθά να εξελιχτείτε. Η επιρροή του Άρη από τον Αιγόκερω μέχρι τις 6/3 μπορεί να είναι εξαιρετικά βοηθητική για να βάλετε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας και να ξεκολλήσετε από ό,τι σας κρατά καθηλωμένους, αλλά θα χρειαστεί να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Είναι η στιγμή να ακούσετε τον ίδιο σας τον εαυτό, ώστε να αποκτήσετε στόχο. Τι είναι αυτό που επιθυμείτε διακαώς να κάνετε; Τι θα σας έδινε μεγαλύτερη ικανοποίηση; Ποιους νέους δρόμους, ανθρώπους, γνώσεις, εμπειρίες θέλετε να κατακτήσετε; Μόλις βρείτε τον στόχο δεν υπάρχει τίποτε που να ανακόπτει την πρόοδο σας. Στον ίδιο τομέα που θα βρίσκεται ο Άρης θα βρίσκονται παράλληλα η Αφροδίτη, ο Πλούτωνας και για ένα μικρότερο διάστημα ο Ερμής. Στις 26/1 ο Ερμής θα οπισθοχωρήσει στον Αιγόκερω ανάδρομος μέχρι την τελική του έξοδο από αυτή τη φάση στις 3/2. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 3/2 μπορεί στα σχέδια σας να υπάρχουν εμπόδια ή να χρειάζεται να δείτε λεπτομέρειες και να κάνετε διορθώσεις ώστε να σιγουρευτείτε για ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε την άνοιξη. Σε ένα οίκο επικοινωνίας, αλλά και ταξιδιών και μετακινήσεων, ο ανάδρομος Ερμής από τις 26/1 μέχρι τις 3/2 μπορεί να δυσκολέψει την καθημερινότητα σας, να φέρει αναβολές ή προβλήματα στην επίτευξη των στόχων σας. Μην το βλέπετε όμως αρνητικά, αφενός γιατί είναι κάτι παροδικό, αφετέρου γιατί σας δίνεται ο χρόνος να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις ή να λάβετε περισσότερες πληροφορίες που θα σας διευκολύνουν μακροπρόθεσμα. Σε αυτό το διάστημα προσέξτε παρεξηγήσεις. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία από τις 29/1 θα δώσει ώθηση στην ερωτική σας ζωή και θα απαντήσει σε πολλά ερωτήματα που γεννήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για τις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Ο Άρης παίρνει θέση στον Αιγόκερω, στον πιο σκοτεινό, αλλά και σούπερ ερωτικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 8ο οίκο της σεξουαλικότητας, του ερωτισμού, του μυστηρίου, των μυστικών, αλλά και των οικονομικών. Ήδη μέσα σε αυτό τον τομέα βρίσκονται Αφροδίτη και Πλούτωνας και οι τρεις μαζί θα συνεχίσουν παράλληλα την πορεία τους μέχρι τις 6/3. Από τώρα μέχρι τις αρχές Μαρτίου θα ελκύετε ερωτικά τους άλλους, όπως ελκύει τις πεταλούδες το φως. Το θέμα είναι ότι εσείς θα ψάχνετε περισσότερο για ψυχική ταύτιση και βαθιά δέσμευση κι όχι για επιπόλαιες σχέσεις της μιας βραδιάς. Το σεξ θα παίξει πιο καθοριστικό ρόλο σε αυτό το διάστημα και αν είστε ήδη σε μια σχέση μπορεί να είναι καθοριστικός παράγοντας. Δεν είναι απίθανο να χρειαστεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις πιο βαθιές και ουσιαστικές με τον σύντροφό σας για την πορεία της σχέσης σας, ειδικά αν υπάρχουν κρυμμένα μυστικά ή υποπτεύεστε ότι κάτι δεν πάει καλά. Σημασία έχει η αλήθεια αγαπητοί μου Δίδυμοι, όσο κι αν δεν είναι ευχάριστη, από το να προσποιείστε ότι όλα βαίνουν καλώς. Από την άλλη, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και πολύ δυνατά αρνητικά συναισθήματα, όπως είναι ζήλια, θυμός, αλλά και εμμονές. Τα οικονομικά που διαχειρίζεστε μαζί με άλλους και οτιδήποτε σχετίζεται με ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά, επενδύσεις, κοινά οικονομικά με τον σύντροφό σας ή την οικογένεια μπορεί να σας προβληματίσουν περισσότερο και να χρειαστεί να βρείτε λύσεις. Στις 26/1 επιστρέφει στον Αιγόκερω ανάδρομος και ο κυβερνήτης σας Ερμής. Από αυτή την ημερομηνία μέχρι τις 3/2, που θα λήξει η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του, προσέξτε ιδιαίτερα στις συναλλαγές σας και κοιτάξτε να βάλετε σε μια τάξη οφειλές, χρέη του παρελθόντος. Στις 29/1 στο ίδιο ζώδιο γυρίζει σε ορθή πορεία και η Αφροδίτη και σταδιακά θα φύγει η σύγχυση και η ένταση που μπορεί να βιώσατε τις προηγούμενες 6 εβδομάδες σε θέματα οικονομικών, συνεργασιών και σχέσεων. Με λίγη περισσότερη τύχη ειδικά από τις 3/2 κι έπειτα τα πράγματα θα ηρεμήσουν και θα ενισχυθούν τόσο ερωτικά όσο και οικονομικά.

Καρκίνος

Ο Άρης παίρνει θέση στον Αιγόκερω τη Δευτέρα μέσα στον τομέα των σχέσεων-γάμου-συνεργασιών, δημιουργώντας ιδιαίτερη κινητικότητα και εξελίξεις σε αυτό τον τομέα μέχρι τις 6/3. Ήδη στον ίδιο τομέα κινούνται ανάδρομη Αφροδίτη και Πλούτωνας. Από τώρα μέχρι τις 6/3 ο τομέας των σχέσεων με τους άλλους, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα είναι το κύριο πεδίο της ενασχόλησής σας, άλλοτε για τους καλύτερους λόγους κι άλλοτε γιατί μπορεί να προκύπτουν αρνητικές καταστάσεις ακόμη και με τα προσφιλή σας πρόσωπα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι πρέπει να προοδεύσετε και να έχετε στο πλευρό σας ανθρώπους που μοιράζεστε μαζί τους κοινές αντιλήψεις και πεποιθήσεις και σας υποστηρίζουν σε μια αμοιβαία θετική σχέση και για τις δυο πλευρές. Σίγουρα με τον Άρη εκεί δεν θα είναι μια εύκολη διαδικασία και σαφώς θα έχετε και περισσότερο στρες στη διαχείριση των σχέσεων σας μέχρι τις 6/3, γι’ αυτό προσέχετε και την υγεία σας, καθώς τείνετε να σωματοποιείτε ό,τι συμβαίνει σε πνευματικό ή ψυχικό επίπεδο. Στις 26/1 θα περάσει ανάδρομος και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο του Αιγόκερου, μέχρι την τελική του έξοδο από τη φάση της ανάδρομης πορείας του στις 3/2. Μέσα σε αυτό το διάστημα καλείστε να δείτε και το δικό σας μερίδιο ευθύνης ή τα λάθη στον τρόπο διαχείρισης των στενών σχέσεων σας. Σαφώς και πρέπει να δείτε τι είναι συμφέρον, αλλά θα πρέπει να είστε ειλικρινής πρώτα με τον ίδιο σας τον εαυτό πριν κάνετε οποιαδήποτε συζήτηση με την άλλη πλευρά. Άτομα από το παρελθόν -προσωπικό κι επαγγελματικό- μπορεί να εμφανιστούν ξανά στη ζωή σας. Στις 29/1 η Αφροδίτη τελειώνει το πολυήμερο ταξίδι της σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω και επιστρέφει ορθή για να διευκολύνει την κατάσταση και να διώξει τη σύγχυση σε σχέσεις. Θα ξέρετε τι θέλετε, αλλά και τι θέλουν οι άλλοι από σας. Πράγματι Καρκίνοι μου από τις 3/2 κι έπειτα ξημερώνει μια διαφορετική μέρα τόσο σε ερωτικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέχρι τότε υπομονή κι όχι άτσαλες κινήσεις.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Άρη να παίρνει θέση στον Αιγόκερω και να συμμετέχει στο μικρό πάρτι που γίνεται σε αυτό το ζώδιο από αυτή την εβδομάδα μέχρι τις 6/3. Βλέπετε είναι ήδη εκεί η Αφροδίτη ανάδρομη μέχρι τις 28/1 και ορθή στη συνέχεια, ο Πλούτωνας κι από τις 26/1 κι ο Ερμής που οπισθοχωρεί ανάδρομος στον Αιγόκερω. Με τόση έμφαση στον 6ο Ηλιακό σας οίκο το ζητούμενο αγαπητοί μου Λέοντες είναι η αυτοβελτίωση σε όλα τα επίπεδα. Είναι η στιγμή να ασχοληθείτε εντατικά με τη διατροφή, την άσκηση, τη χαλάρωση, τον ύπνο, ώστε να έχετε καλύτερη υγεία. Φυσικά αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας να το επιλύσετε με την κατάλληλη θεραπεία. Ακόμη, είναι μια περίοδος να ξεκαθαρίσετε στον χώρο σας ό,τι δεν χρειάζεστε, να χαρίσετε, να πουλήσετε ή να απαλλαχθείτε από ό,τι απλώς σας γεμίζει τον χώρο του σπιτιού ή της δουλειάς και δεν χρησιμεύει πουθενά. Είναι η στιγμή να οργανώσετε καλύτερα τις καθημερινές σας ρουτίνες και υποχρεώσεις και να δείτε φυσικά και τα θέματα της δουλειάς, αλλά και των συνεργατών σας. Αν και δεν είστε λάτρεις της πειθαρχίας και του προγράμματος (τουλάχιστον οι αυθεντικοί Λέοντες, όχι όσοι έχετε πλανήτες στην Παρθένο), η οργάνωση και το πρόγραμμα είναι αυτά που θα βοηθήσουν να τα πάτε καλύτερα σε όλα τα επίπεδα. Σίγουρα θα υπάρχει αρκετό στρες μέχρι τις αρχές Μαρτίου στον χώρο της δουλειάς, πιθανώς περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις, δυσκολίες με συνεργάτες υφισταμένους και προϊσταμένους ειδικά μέχρι τις 3/2, αλλά και πρόοδος, εξελίξεις και νέες προοπτικές και προτάσεις. Αρκεί να μην βιάζεστε. Μέχρι τις 3/2 δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, αλλά οι διορθώσεις σε ό,τι έχει ήδη ξεκινήσει. Προσέξτε για παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις στον χώρο της δουλειάς. Στις 29/1 θα γυρίσει σε ορθή πορεία η Αφροδίτη και θα βοηθήσει λίγο περισσότερο να αποκατασταθεί το κλίμα. Από την άλλη, θα ευνοήσει και τη διάθεση σας ώστε να χαμογελάτε περισσότερο και να λύνετε με μεγαλύτερη ευκολία τα όποια προβλήματα. Το πιο απαιτητικό διάστημα για σας εκτείνεται από τις 30/1 με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού μέχρι τις 3/2.

Παρθένος

Ο Άρης επανέρχεται δριμύτερος μετά από δυο ολόκληρα χρόνια στον Αιγόκερω τη Δευτέρα 24/1 και μαζί επανέρχεται και ο ενθουσιασμός, το πάθος και το ερωτικό ενδιαφέρον! Το βασικότερο: η χαρά της ζωής. Με κάποιο τρόπο σταδιακά κι ακόμη πιο έντονα από τις 3/2, που θα ολοκληρωθεί κι η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή, θα έχετε περισσότερες βοήθειες στην καθημερινότητα σας, αλλά ίσως και περισσότερα δικά σας κίνητρα προκειμένου να φέρετε περισσότερη ισορροπία και χαρά. Ο τομέας του φλερτ, των ερωτικών δεσμών, της δημιουργίας, της καλλιτεχνικής έκφρασης, των παιδιών, των χόμπι, των σπορ, αλλά και της φήμης, θα φιλοξενήσει μέχρι τις 6/3 τις σπουδαιότερες επιρροές δημιουργώντας το κατάλληλο πλαίσιο να εξελιχθείτε. Κάποιοι μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με την εμφάνιση σας, άλλοι θα κάνετε γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν, αν θέλατε να αποκτήσετε έναν απόγονο μπορεί να έχετε θετικά αποτελέσματα στις προσπάθειες σας. Αλλά θα είναι και μια περίοδος να προωθήσετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας, τις ικανότητες σας, να προμοτάρετε τη δουλειά σας ή να έχετε επιτυχία με ό,τι καταπιάνεστε. Από τις 26/1 όμως μέχρι τις 3/2 θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην γίνετε «γνωστοί» για τους λάθος λόγους. Οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις αυτή την περίοδο αφθονούν. Μια λάθος λέξη, μια λάθος κίνηση μπορεί να καταστρέψει ότι μπορεί να χτίζατε καιρό. Κυρίως όσοι με κάποιο τρόπο εκτίθεστε δημόσια λόγω δουλειάς θα πρέπει να μετράτε πολύ τα λόγια σας, τι δημοσιεύετε και σε τι απαντάτε. Από τις 29/1 η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ορθή πορεία και σταδιακά θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην προσωπική σας ζωή, κάτι που θα διαπιστώσετε περισσότερο μέσα στον Φεβρουάριο. Αν το προηγούμενο διάστημα είχατε δεύτερες σκέψεις ή φοβόσασταν να εμπιστευθείτε ή να ανοιχτείτε, καιρός να πάτε μπροστά και να αποβάλλετε τις φοβίες.

Άση Μπήλιου πίεση για τα ζώδια

Ζυγός

Από τη Δευτέρα 24/1, που ο Άρης προχωρά στον Αιγόκερω, τα θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και της ασφάλειας παίρνουν προτεραιότητα έναντι όλων των άλλων μέχρι τις 6/3. Στον ίδιο τομέα βρίσκονται ήδη ανάδρομη η Αφροδίτη, ο Πλούτωνας και θα περάσει από τις 26/1 ανάδρομος και ο Ερμής. Αν λοιπόν έχετε σχέδια για το σπίτι σας από μια ανακαίνιση, κάποιες επιδιορθώσεις, μια μετακόμιση, μια αναδιαμόρφωση στους χώρους ή αναδιακόσμηση, θα έχετε αστείρευτη ενέργεια για να φέρετε εις πέρας όλα τα πρότζεκτ. Είναι μια περίοδος που μπορεί να μπείτε σε διαδικασία αγοράς ακινήτου ή πώλησης ή μπορεί να εκμεταλλευτείτε την ακίνητη περιουσία σας. Δεν χρειάζεται φυσικά να φέρετε τα πάνω κάτω στο σπίτι σας, πιθανώς κάποιες μικρές πινελιές για να το φρεσκάρετε και να το κάνετε πιο ελκυστικό φτάνουν για να είστε ικανοποιημένοι. Για άλλους μπορεί το σπίτι να γίνει έδρα για τη δουλειά σας και να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, π.χ. πιθανώς διαδικτυακή χρησιμοποιώντας ως ορμητήριο τον χώρο του σπιτιού. Άλλοι μπορεί να ασχοληθείτε με ένα νέο επαγγελματικό χώρο ή θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέα περιβάλλοντα. Βέβαια, καλά θα κάνετε ό,τι ξεκινήσετε να γίνει η έναρξη του μετά το πέρας των ανάδρομων πορειών της Αφροδίτης και του Ερμή ήτοι μετά τις 4/2. Πέραν του ακινήτου ο Άρης θα ενεργοποιήσει και τα θέματα των σχέσεων με την οικογένεια, το συγγενικό περιβάλλον, τους συγκατοίκους σας. Θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις και να διαλέξετε σωστά τις μάχες που θα δώσετε, προκειμένου να μην χάνετε την ενέργειά σας σε αδιέξοδες συζητήσεις και καταστάσεις. Προσπαθήστε ειδικά το διάστημα 26/1-3/2 να μην παίρνετε προσωπικά τα θέματα και αξιοποιήστε την έμφυτη ευγένεια και διπλωματία σας για να επιτύχετε τους στόχους σας. Εξ αντανακλάσεως θα επηρεαστεί και ο τομέας των επαγγελματικών δημιουργώντας μεγαλύτερο στρες στη ζωή σας. Μέχρι τις 6/3 θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με υγεία, σχέσεις, δουλειά, διότι θα είναι μια επιβαρυμένη περίοδος. Από τις 29/1 τουλάχιστον η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία και κάπως θα γίνει πιο ευνοϊκή για τις σχέσεις σας ερωτικές, φιλικές.

Σκορπιός

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης προχωρά στον φιλικό σας Αιγόκερω τη Δευτέρα, μέσα σε έναν τομέα επικοινωνίας πρώτη φορά μετά από δυο ολόκληρα χρόνια. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για σας, καθώς οι κινήσεις του συγκυβερνήτη του ζωδίου σας (κυβερνήτης είναι ο Πλούτωνας) αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για τις εξελίξεις. Πέραν τούτου στον ίδιο τομέα φιλοξενείτε ήδη την Αφροδίτη, τον Πλούτωνα και από τις 26/1 μέχρι τις 14/2 και τον Ερμή. Έτσι το διάστημα από τώρα μέχρι τις 6/3 θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις συζητήσεις, τις διαπραγματεύσεις, τις σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και στενούς συγγενείς. Είναι η στιγμή που πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες ειδικά σε επίπεδο επαγγελματικών και να κάνετε τις επαφές που χρειάζεται αν θέλετε να αλλάξετε δουλειά ή να πάρετε μια προαγωγή ή ακόμη να ενισχύσετε την ήδη υπάρχουσα δουλειά σας. Θα έχετε ευκαιρία να προωθήσετε τα ταλέντα, τις ικανότητες σας, αρκεί να είστε υπομονετικοί, οργανωτικοί και να μην αφήνετε τίποτε στην τύχη. Αν είχατε υπόψη σας να ξεκινήσετε κάτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να κάνετε ένα podcast, ένα κανάλι στο YouTube, να φτιάξετε τη δική σας ιστοσελίδα, όλα αυτά ευνοούνται ιδιαίτερα μέσα στον Φεβρουάριο, μετά τις 4/2 όμως. Όμως ο Άρης έχει και μια άλλη πλευρά πέραν της μαχητικότητας και της φιλοδοξίας του. Μην ξεχνάτε ότι είναι ο θεός του πολέμου, άρα ετοιμαστείτε στο διάστημα αυτό και για αρκετές διαφωνίες, επικρίσεις, αλλά και αυξημένους τόνους. Σίγουρα δεν μπορείτε να συμφωνείτε σε όλα με όλους και θα πρέπει να υπερασπίζεστε τις ιδέες και τις απόψεις σας. Απλώς μη χάνετε ενέργεια και χρόνο σε άσκοπες και αδιέξοδες μάχες, για παράδειγμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που η τρίχα γίνεται τριχιά. Περιορίσετε όσο μπορείτε την έκθεση στα μέσα αυτά και αξιοποιήστε την ενέργεια σας για να εστιαστείτε στους δικούς σας στόχους και να τους φέρετε εις πέρας. Μέχρι τις 6/3 θα έχετε και αρκετές προτάσεις. Από τις 26/1 μέχρι τις 3/2 είναι το πιο «επικίνδυνο» διάστημα για σας, που μπορεί να υπάρχουν εύκολα παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, χαοτικές συμπεριφορές και απρόοπτα που μπορεί να σας εκθέσουν. Στο ίδιο διάστημα προσοχή και στις μετακινήσεις. Ευτυχώς στις 29/1 η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ορθή πορεία και θα αποσοβηθούν κάποιοι κίνδυνοι.

Τοξότης

Ο Άρης προχωρά στον Αιγόκερω τη Δευτέρα μέσα στον τομέα των οικονομικών, φέρνοντας ένα κύμα εξελίξεων στα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο μέσα στις επόμενες 6 εβδομάδες. Βλέπετε στον ίδιο τομέα βρίσκονται ακόμη η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας και από τις 26/1 κι ο ανάδρομος Ερμής. Με τόσο έντονη πλανητική επιρροή δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε εξελίξεις μέχρι τις 6/3. Είναι η στιγμή για να βάλετε σε προτεραιότητα τους επαγγελματικούς, αλλά και τους οικονομικούς σας στόχους, προκειμένου να ανέλθετε σε πιο σημαντικές θέσεις, αλλά και να ενισχύσετε και τον τομέα των οικονομικών σας. Μέσα στο διάστημα αυτό πρέπει να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των εσόδων και των εξόδων σας, να οργανώσετε καλύτερα πληρωμές, να ψάξετε για διακανονισμούς ώστε να μπουν σε μια τάξη χρέη και οφειλές. Ακόμη, πρέπει να πειθαρχήσετε περισσότερο και να μην ξοδεύετε για ψύλλου πήδημα. Ταυτόχρονα, κι αυτό θα το δείτε κυρίως μετά τις 4/2, το χρήμα θα βρίσκει πιο εύκολα τον δρόμο προς το πορτοφόλι σας. Θα είναι μια περίοδος που μπορεί να έχετε περισσότερες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα έχουν και ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές. Το μόνο διάστημα που θέλει προσοχή σε σχέση με τα οικονομικά είναι από τις 26/1 μέχρι τις 3/2 που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον ίδιο τομέα. Μολονότι αυτές τις μέρες μπορεί να πάρετε πίσω χρήματα που σας οφείλονται, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με κάποιους λογαριασμούς ή πληρωμές. Αν στο διάστημα αυτό κάποιος σας προτείνει μια επένδυση, ψάξτε το πολύ πριν δεσμευτείτε και ακούστε ειδικούς επί του θέματος κι όχι φίλους και γνωστούς. Σημαντικό είναι ότι στις 29/1 η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία μέσα στον τομέα των οικονομικών, για να συμβάλλει κι αυτή τόσο στη βελτίωση των οικονομικών, αλλά και της αυτοπεποίθησης και των σχέσεων σας.

Αιγόκερως

Ο Άρης επιστρέφει στο ζώδιο σας μετά από 2 ολόκληρα χρόνια και σας θέλει στις επάλξεις για τις επόμενες 6 εβδομάδες μέχρι τις 6/3. Στην πορεία του στο ζώδιο σας θα συμπορεύεται με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα μέχρι την ίδια ημερομηνία και για ένα βραχύ διάστημα από τις 26/1 μέχρι τις 14/2 και με τον Ερμή. Μέσα σε αυτό το διάστημα προτεραιότητα έχετε εσείς οι ίδιοι και οι στόχοι σας. Καιρός λοιπόν να τους ξεκαθαρίσετε και να προχωρήσετε στην υλοποίηση τους. Το σύμπαν σας δίνει το μήνυμα ότι πρέπει να βάλετε τον εαυτό σας, την αυτοβελτίωσή σας σε προτεραιότητα και να δείτε πώς θα καταφέρετε να προοδεύσετε και να πάτε μπροστά. Αν αυτή τη στιγμή δεν έχετε μια καθαρή εικόνα για τους στόχους σας, πιθανώς φταίει τόσο η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας όσο και ο ανάδρομος Ερμής που θα βρίσκεται στο ζώδιο σας από τις 26/1 μέχρι τις 3/2. Αυτό είναι ένα διάστημα που δεν πρέπει να βιαστείτε και να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσετε αργότερα. Είναι μια περίοδος που πρέπει να σκεφτείτε πολύ, χωρίς εξωτερικούς επηρεασμούς, για να βρείτε πραγματικά πού πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας. Πιθανώς να χρειάζεται να αποκτήσετε κάποιες έξτρα γνώσεις ή να παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια για να ενισχύσετε το βιογραφικό σας. Βέβαια το να φιλοξενείς τον Άρη έχει και τις δύσκολες πλευρές του, καθώς μπορεί να σας εξουθενώσει μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Γι’ αυτό πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα και την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Το άγχος θα είναι πιο έντονο τις επόμενες εβδομάδες. Προσπαθήστε να το καταπολεμήσετε με γυμναστική, χορό ή όποια άλλη φυσική δραστηριότητα σας ενθουσιάζει. Από τις 26/1 μέχρι τις 3/2 αποφύγετε αποφάσεις και να είστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σας. Επίσης, μην ανακοινώνετε τα σχέδια σας. Η Αφροδίτη ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο σας στις 29/1 και γίνεται σύμμαχος στην ερωτική σας ζωή, αλλά και σε μια καλύτερη διάθεση από κει και κάτω.

Υδροχόος

Από τη Δευτέρα 24/1 ο Άρης προχωρά στον Αιγόκερω για πρώτη φορά μετά από 2 ολόκληρα χρόνια, ενώνοντας τις δυνάμεις του με την Αφροδίτη που βρίσκεται ήδη εκεί, τον Πλούτωνα και για ένα διάστημα από τις 26/1 μέχρι τις 14/2 και με τον Ερμή. Με τόσο έντονη πλανητική παρουσία στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο, στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, θα νιώθετε μεγαλύτερη ένταση και κούραση κι ένα τεράστιο ανικανοποίητο που θα σας πιέζει ίσως να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Καταρχάς δεν πρέπει να βιαστείτε σε καμία περίπτωση να κάνετε οτιδήποτε και δευτερευόντως πρέπει να πάρετε τον χρόνο σας να καταλάβετε τι φταίει σε ένα πιο εσωτερικό και ψυχολογικό επίπεδο και μετά να μπείτε στη διαδικασία να προχωρήσετε παρακάτω. Μήπως έχουν πέσει στους ώμους σας περισσότερα βάρη και ευθύνες από όσες αντέχετε; Μήπως έχετε παραγκωνίσει τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες για να συνδράμετε άλλους; Έχετε ασχοληθεί επισταμένως με τη φυσική σας κατάσταση και υγεία, για να μπορείτε να ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας; Σε κάθε περίπτωση το διάστημα των επόμενων έξι εβδομάδων θα απαιτήσει να ρίξετε τους τόνους, να κάνετε ένα εσωτερικό ταξίδι αυτογνωσίας και να προετοιμαστείτε για ένα σούπερ δυναμικό Μάρτιο, προκειμένου να κάνετε τις εκκινήσεις που θέλετε. Καθαρίστε από γύρω σας ό,τι είναι περιττό και δεν χρειάζεται. Σβήστε μέιλ και μηνύματα μηνών, χαρίστε αντικείμενα που απλώς σας πιάνουν χώρο και υποβαθμίζουν το περιβάλλον σας, περιορίστε τις επαφές με τους απαραίτητους και σημαντικούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μην αναλώνεστε με τις ώρες σε ασήμαντες και αδιέξοδες επαφές. Κάντε την προετοιμασία σας και την έρευνα σας σε θέματα δουλειάς αν θέλετε να λανσάρετε κάτι καινούριο την άνοιξη. Μελετήστε περισσότερο για να έχετε επιτυχία στις σπουδές σας. Και κυρίως ασχοληθείτε με την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση κάνοντας ένα τσεκ απ, καλύτερη διατροφή, άσκηση, κλπ. Από τις 30/1 μέχρι τις 4/2 είναι ένα απαιτητικό διάστημα για σας και πρέπει να προσέξετε επικοινωνία, σχέσεις και υγεία.

Ιχθείς

Μετά από ένα διάστημα αρκετά πιεστικό στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών, ο Άρης μετακινείται στον Αιγόκερω από τη Δευτέρα δίνοντας έμφαση στη συλλογική δουλειά, στις σχέσεις με συνεργάτες, ομοϊδεάτες και φίλους. Με κάποιο τρόπο σας καλεί να δουλέψετε μαζί με άλλους, προκειμένου να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στους στόχους σας. Θα είστε πιο παραγωγικοί και η δουλειά σας φαίνεται ότι θα πιάνει τόπο και θα αναγνωρίζεται πιο εύκολα από αυτούς που πρέπει. Όμως οι άνθρωποι γύρω σας θα είναι προτεραιότητα όχι μόνο σε επίπεδο επαγγελματικών συνεργασιών. Ο Αιγόκερως κυβερνά για σας όλες τις κοινωνικές σας σχέσεις, τους φίλους, τους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και οράματα, κοινές αντιλήψεις. Κυβερνά ακόμη τη συμμετοχή σας στα κοινά, σε συλλόγους, οργανώσεις και γκρουπ που έχετε ανιδιοτελείς και ανθρωπιστικούς στόχους. Απλά θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί πώς διανέμετε τον χρόνο σας, διότι είναι πολύ σημαντικό να έχετε και χρόνο για τον εαυτό σας και να μην τον σκορπίζετε από δω κι από κει. Αυτό που πρέπει να προσέξετε στο διάστημα μέχρι τις 6/3 είναι ότι ο Άρης μπορεί να σας φέρει πολύ ένταση και στρες, ανταγωνισμούς, ενώ κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σας είναι πιθανόν να μην έχει και τις καλύτερες προθέσεις, άσχετα αν προβάλλει προς τα έξω κάτι τέτοιο. Από τις 26/1 μέχρι τις 3/2 είναι το διάστημα που πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία, αλλά και στις σχέσεις, διότι το διάστημα αυτό είναι επικίνδυνο για παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, λόγω του ανάδρομου φαινομενικά Ερμή. Προσοχή και στις διαδρομές και το μεταφορικό σας μέσο. Στις 29/1 η Αφροδίτη επιστρέφει στην ορθή της πορεία, μετά από 6 εβδομάδες που μπορεί να προβληματιστήκατε ή να υπήρχε περισσότερη σύγχυση στις σχέσεις σας. Η ορθή της πορεία θα επιδράσει θετικά και στην ερωτική σας ζωή και θα μπορέσετε να την αναθερμάνετε αν το τελευταίο διάστημα είχαν κάπως τα πράγματα παγώσει. Φυσικά θα επιτρέψει και νέους έρωτες, γνωριμίες και φλερτ, κάτι που θα δείτε πιο έντονα μέσα στον Φεβρουάριο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...