Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
16.7 C
Athens

Ψυχρολουσία για Ζυγούς, Καρκίνους, Τοξότες και δύο ακόμη ζώδια ενόψει Πανσελήνου

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σχηματίζοντας μια πλειάδα όψεων,

με πιο απαιτητική την αντίθεση της με τον Ερμή τις πρωινές ώρες που μπορεί να δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία και στις επαφές μας με τους άλλους.

Στην πορεία θα σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και μας επιτρέπει να κινηθούμε κάπως καλύτερα. Ο Ουρανός όταν εμπλέκεται πολλές φορές βοηθά να γίνουμε λίγο πιο επινοητικοί.

Γι’ αυτό θα σας πρότεινα να εκμεταλλευτείτε τη μέρα από το μεσημέρι κι έπειτα και σίγουρα να μην αφήσετε πολλές εκκρεμότητες για αύριο που θα είναι πιο απαιτητική και κουραστική μέρα λόγω Πανσελήνου.

Κριός

Κριέ μου αγαπημένε, σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Ιχθύ με εσένα να έχεις αρκετά πεσμένη διάθεση. Προτιμάς να ασχοληθείς με άλυτες υποθέσεις σου, ή προσπαθείς να εξιχνιάσεις ένα μυστήριο, ένα μυστικό, ή κάτι κρυφό. Η μέρα είναι κατάλληλη για ενδοσκόπηση, χαλάρωση και ξεκούραση. Πάρε αποστάσεις από την τοξικότητα του κόσμου που σου στραγγίζουν την ενέργεια. Εκμεταλλεύσου την μέρα για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Ταύρος

Ταύρε μου αγαπημένε, σήμε

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

ρα που είναι Πέμπτη και η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στους Ιχθείς, στρέφεις την προσοχή σου στην κοινωνική ζωή και στην επαφή με τους φίλους. Η μέρα είναι γεμάτη συναντήσεις, και βόλτες. Συζητήσεις, λόγια και σκέψεις που αφορούν τον σχεδιασμό των μελλοντικών σου κινήσεων, δίνουν και παίρνουν στο περιβάλλον. Παράλληλα μπορείς να συναναστραφείς μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, ίντερνετ κ α. Είσαι εστιασμένος στην αλλαγή που θέλεις να κάνεις και προσπαθείς γι’ αυτό. Φιλοδοξίες και όνειρα πραγματοποιούνται.

Δίδυμος

Αγαπημένε μου Δίδυμε για σήμερα Πέμπτη που η ολοκληρώνει την πορεία της στους Ιχθείς το βλέμμα σου συνεχίζει είναι στραμμένο στην κορυφή που θέλεις να κατακτήσεις σε ότι αφορά την καριέρα. Εστιάζεις την προσοχή σου στην κοινωνική καταξίωση και στη άνοδο. Είσαι φιλόδοξος και θέλεις να αναρριχηθείς στην ιεραρχία. Απαιτείς ταυτόχρονα τον σεβασμό από τον κοινωνικό κύκλο και αποζητάς την αναγνώριση. Οι μεγαλόπνοοι στόχοι σου βαίνουν προς υλοποίηση.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη ολοκληρώνοντας την πορεία της στους Ιχθείς εστιάζει το ενδιαφέρον σου σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης. Είναι μια θετική διέλευση που σε ευνοεί για να διευρύνεις τους ορίζοντες και να επεκταθείς. Μπορείς να πραγματοποιήσεις ταξίδια, εκδρομές, αλλά και να αποκτήσεις γνώσεις και δεξιότητες για την βελτίωση της δουλειάς σου. Η τάση σου για ανεξαρτησία είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Ξεφεύγεις από την ρουτίνα και αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις και τα προβλήματα πιο φιλοσοφημένα.

Λέων

Αγαπημένε μου Λέοντα , σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στους Ιχθείς και εσύ καταφέρνεις να αφήσεις πίσω σου ότι σκοτείνιαζε την ψυχοσύνθεση σου τις τελευταίες μέρες. Εκκρεμότητες από το παρελθόν, οικονομικές ατασθαλίες που πρέπει να ισορροπήσεις και έξοδα βρίσκουν επιτέλους την λύση τους. Παράλληλα το φεγγάρι γεμίζει για να οδηγηθούμε στην αυριανή Πανσέληνο που ειδικά για σένα θα φέρει επιτέλους πνοή αισιοδοξίας και … χαρούμενα «μαντάτα»!

Παρθένος

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη ολοκληρώνοντας την πορεία της στο ζώδιο του Ιχθύ σε κάνει να βρίσκεσαι ιδιαίτερα συναισθηματικά ευάλωτος απέναντι στους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά! Προσπαθείς να δικαιολογήσεις καταστάσεις και να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων, βαθιά μέσα σου όμως γνωρίζεις ότι δεν αλλάζουν κάποιες καταστάσεις και ότι κάποιοι άνθρωποι που διαρκώς τους δίνεις ευκαιρία, το μόνο που κάνουν είναι να ξεγελούν και να ροκανίζουν το χρόνο σου!

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ , για σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στους Ιχθείς που για σένα σημαίνει ότι θα πρέπει να τρέχεις για να ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές που δεν έκανες όλη την εβδομάδα. Ευθύνες, υποχρεώσεις, ψώνια, καθαριότητα του σπιτιού και μισοτελειωμένη εργασία στο σπίτι. Το άγχος κτυπάει κόκκινο. Πως θα τα προλάβεις όλα; Με σωστή διαχείριση του χρόνου και σωστές προτεραιότητες. Φτιάξε λίστα αριθμώντας τις δουλειές σου. Αν κάνεις καλή οργάνωση θα τα καταφέρεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αγαπημένε αυτή την Πέμπτη έχεις να ζήσεις τρυφερές, αισθαντικές στιγμές. Η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στους Ιχθείς και σε χαρακτηρίζει η εξωστρέφεια, η κοινωνικότητα αλλά και ο αυθορμητισμός! Σήμερα η γενναιοδωρία σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη και επιθυμείς να βγεις με παρέες, φίλους και να περάσεις όμορφα. Αποζητάς να γευτείς όλα τα ωραία της ζωής μέσω της διασκέδασης, του φλερτ και των γνωριμιών. Καταφέρνεις να λάμψεις με την παρουσία σου και να στρέψεις τα βλέμματα επάνω σου.

Τοξότης

Τοξότη μου αγαπημένε, Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη ολοκληρώνοντας την πορεία τους στους Ιχθείς σε βοηθά να τακτοποιήσεις και να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες που σου είχαν σταθεί σαν βραχνάς στο λαιμό. Είσαι πιο δεκτικός και ευαίσθητος στις ανάγκες των οικείων σου και ασχολείσαι πολύ περισσότερο με ζητήματα οικογενειακά, γιατί αυτά προέχουν στην παρούσα φάση για σένα! Η μέρα όμως προσφέρεται και για μία αλλαγή στην διακόσμηση του χώρου, για την διόρθωση / αποκατάσταση σε ζημιές στο χώρο σου, αλλά σε προσωπικό επίπεδο η μέρα προσφέρεται και για να ομολογήσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου!

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αγαπημένε σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ ολοκληρώνει την πορεία της και σε επικεντρώνει σε θέματα που αφορούν επικοινωνίες, μετακινήσεις, επαφές. Μία συζήτηση που θα κάνεις σήμερα θα αγγίξει μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου και θα ακούσεις τρυφερά λόγια που τα περίμενες εδώ και καιρό. Η μέρα όμως είναι κατάλληλη και για να έχεις δημιουργικές ιδέες ή και για να κάνεις κάποια σχέδια για ένα κοντινό ταξιδάκι που μπορεί να κάνεις λίγο αργότερα.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

Υδροχόος

Υδροχόε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Πέμπτη και η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στους Ιχθείς και εσύ καταφέρνεις και κλείνεις εκκρεμότητες, όμως μένεις με άδειο πορτοφόλι! Δεν λείπουν όμως αυτή την ημέρα και οι προσωρινές συναισθηματικές ευαισθησίες, ίσως γιατί νιώθεις ότι κάποιοι άνθρωποι δεν εκτίμησαν την αξία σου! Σταδιακά καθώς οδεύουμε προς το τέλος της ημέρας, η διάθεσή σου θα αρχίζει να αλλάζει, αφού άλλωστε αύριο έχουμε και μία Πανσέληνο που είναι άκρως θετική και αισιόδοξη για σένα!

Ιχθύς

Φίλε μου Ιχθύ , για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο δικό σου ζώδιο και εσύ ασχολείσαι με τα αμιγώς προσωπικά σου θέματα και βάζεις σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες. Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη διότι εισπράττεις την αποδοχή και την αγάπη των άλλων. Εκπέμπεις συναίσθημα, τρυφερότητα και γλυκύτητα. Παρόλα αυτά είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος και μπορείς να γίνεις κυκλοθυμικός αφήνοντας άφωνους τους γύρω σου. Φρόντισε να μην παίρνεις πολύ προσωπικά ότι συμβαίνει στον περίγυρο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα: Δίδυμοι, μπορεί να έχετε μια δύσκολη μέρα

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023; Κριός Είστε ευπροσάρμοστοι, αλλά υπάρχουν στιγμές που μια κατάσταση είναι καλύτερο να τελειώσει παρά να προσπαθήσετε να αλλάξετε...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, αφήστε πίσω το παρελθόν και μην έχετε τύψεις

Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023; Κριός Επικεντρώσου στα καλά, Κριέ. Όταν η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο, είναι ώρα να προσέξετε την υγεία σας...

Μάχη με τον καρκίνο δίνει η Γιάννα Τερζή

Η Γιάννα Τερζή έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο πρόβλημα υγείας της. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια μέσα...

Τα ζώδια σήμερα: Ταύροι, ήρθε η ώρα της αλλαγής

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023; Κριός Είσαι αιώνια αισιόδοξος, Κριέ. Ο Ήλιος συνεχίζει να περνά χρόνο στο ζώδιο του Τοξότη, ενεργοποιώντας τον τομέα...

Παντρεύτηκαν ο Πέτρος Κόκκαλης με τη Δήμητρα Ματσούκα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν σήμερα η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου». Γάμος Δήμητρας Ματσούκα - Πέτρου Κόκκαλη:...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ μου Κριέ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Καρκίνου ως το απόγευμα και έπειτα, μεταφέρεται στον...

Τα ζώδια σήμερα: Δίδυμοι, πόσα μπορείτε να αντέξετε ρεαλιστικά;

Τι θα συμβεί σήμερα, 30 Νοεμβρίου 2023; Κριός Με τον Ουρανό με ανεξάρτητο πνεύμα συνδυασμένο με ένα γειωμένο φεγγάρι Καρκίνου στον οικιακό τέταρτο οίκο σας, κολλήστε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, μπορεί να σας προδώσει κάποιος που δεν περιμένατε ποτέ

Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023; Κριός Ήρθε η ώρα να λάβετε πιο σοβαρά...

Τα ζώδια σήμερα: Δίδυμοι, μπορεί να έχετε μια δύσκολη μέρα

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023; Κριός Είστε ευπροσάρμοστοι, αλλά υπάρχουν στιγμές που μια...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, αφήστε πίσω το παρελθόν και μην έχετε τύψεις

Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023; Κριός Επικεντρώσου στα καλά, Κριέ. Όταν η Σελήνη...

Τα ζώδια σήμερα: Ταύροι, ήρθε η ώρα της αλλαγής

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023; Κριός Είσαι αιώνια αισιόδοξος, Κριέ. Ο Ήλιος συνεχίζει...