Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
34.4 C
Athens

Ραγδαίες αλλαγές για τουλάχιστον 8 ζώδια!


Η Σελήνη από τον Κριό θα σχηματίσει την τελευταία της όψη με τον Πλούτωνα και θα βγει σε φάση κενής πορείας από τις 17:51 μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης που θα περάσει στον Ταύρο.

Η σημερινή μέρα φέρει όμως και την επιρροή του εξαγώνου Ήλιου-Πλούτωνα που μας κάνει να νιώθουμε πιεστικά την ανάγκη αλλαγών στη ζωή μας, θέλοντας να απαλλαχτούμε από οτιδήποτε δεν μας αρέσει και δεν επιθυμούμε, όμως καθώς οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές αυτή τη στιγμή, τελικά όλο αυτό δημιουργεί θυμό και ατμόσφαιρα έντασης.

Πάντως οι μέρες αυτές είναι δύσκολα προβλέψιμες, διότι τα ξαφνικά μπαίνουν στη μέση αλλοιώνοντας την καθημερινότητα μας. Το στοίχημα της ημέρας είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και την ηρεμία μας.

Οι απογευματινές ώρες δεν προσφέρονται για σοβαρές αποφάσεις και ενέργειες, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Καλύτερα να ξεκουραστούμε και να ασχοληθούμε με ό,τι μας χαλαρώνει και μας δίνει χαρά.

ΚΡΙΟΣ


Μολονότι είστε αποφασισμένοι να λύσετε τα όποια προβλήματα ή θέματα έχετε σήμερα, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι, οι λύσεις φαίνεται ότι δεν έρχονται εύκολα και τελικά δημιουργείται περισσότερη αναστάτωση στην καθημερινότητα σας. Πιθανώς με τις σημερινές Πλουτώνιες όψεις να νιώθετε ότι ένα άτομο παίζει λίγο με το νευρικό σας σύστημα ή προσπαθεί να ρίξει κάπως την αυτοπεποίθηση σας. Όμως από την άλλη, ίσως εσείς οι ίδιοι νιώθετε έτσι διότι μπορεί να παρεξηγήσατε κάτι που σας είπε ή πήρατε πολύ προσωπικά μια κριτική. Το καλύτερο φυσικά που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να διαλευκάνετε την κατάσταση μιλώντας. Από την άλλη, αν νιώθετε ότι δεν έχετε όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα που χρειάζεται για να αποδείξετε κάτι, κάντε ένα βήμα πίσω μέχρι να είστε εντελώς προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε ό,τι συμβαίνει. Μέχρι το απόγευμα θα είναι πιο πιεστική η μέρα κυρίως στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ


Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Κριό και έντονες Πλουτώνιες όψεις. Έτσι η μέρα μπορεί να ξεκινά έχοντας στο μυαλό σας ένα πρόγραμμα ή συγκεκριμένα πράγματα που θέλετε να κάνετε και μετά να αλλάξετε ρότα, διότι σκεφτήκατε κάτι άλλο. Και μολονότι η συμπεριφορά σας είναι σταθερή σε γενικές γραμμές, τελικά να εκπλήξετε τους άλλους γύρω σας με την παρόρμηση σας. Η τάση σας θα είναι να είστε πιο υποκειμενικοί και να βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας, όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας. Παρόλα αυτά οι όψεις της Σελήνης και του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σας κάνουν ιδιαίτερα ισχυρογνώμονες στις απόψεις σας και να μην δείχνετε συμβιβαστική διάθεση. Ή μπορεί ακριβώς αυτή τη συμπεριφορά να την αντιμετωπίσετε στον χώρο της δουλειάς με έναν ιδιόρρυθμο συνεργάτη ή προϊστάμενο.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Η βιασύνη είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας αγαπητοί μου Δίδυμοι, ιδίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και την εξέλιξη της καριέρας σας. Όμως ούτε η Ρώμη χτίστηκε σε μια μέρα, ούτε μια καριέρα χτίζεται σε μια μέρα. Σταματήστε να αγωνιάτε και να αγχώνεστε και κοιτάξτε να είστε πιο πρακτικοί στους καθημερινούς σας στόχους, χωρίς να βαραίνετε το μυαλό και την ψυχή σας με προσδοκίες. Το στρες δεν βοηθά πουθενά, αντιθέτως σας αποδυναμώνει. Σήμερα με τις Πλουτώνιες όψεις του Ήλιου και της Σελήνης ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας ή μπορεί να βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες και φόβοι στην επιφάνεια και δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με άλλους. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για τις εξελίξεις στη δουλειά ή να νιώθετε άγχος για το μέλλον των οικονομικών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Οι πρωινές ώρες σας φαίνονται αρκετά κουραστικές και με κάποιο τρόπο μπορεί να νιώθετε καταπίεση σκεπτόμενοι ίσως τη δουλειά ή κάποια κατάσταση που σας ζορίζει ψυχολογικά. Η ιδιαίτερα έντονη Σελήνη στον Κριό, σε συνδυασμό με τις Πλουτώνιες όψεις της μέρας, μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο ευαίσθητοι στις σχέσεις σας τόσο προσωπικές όσο κι επαγγελματικές. Κι εκεί αρχίζει η εσωτερική πάλη με τον εαυτό σας σε σχέση με τις επιλογές σας και στην πορεία αυτή η δυσαρέσκεια μπορεί να βγει σαν νεύρα ή γκρίνια. Άλλοι σήμερα μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ένταση απέναντι στον σύντροφο σας ή αν είστε μόνοι-ες να έχετε εμμονές με κάποιον-α πρώην. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και προσέξετε ιδιαίτερα στις οικογενειακές ή επαγγελματικές σχέσεις να μην υπερβείτε τα όρια.

ΛΕΩΝ


Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και αφού σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα βγαίνει εκτός πορείας μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης που θα περάσει στον Ταύρο. Η μέρα έχει έναν χαρακτήρα πιο βαρύ, εξαιτίας και της όψης του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Πλούτωνα. Ίσως νιώθετε βαθιά μέσα σας την ανάγκη να αλλάξετε τα πράγματα στη δουλειά ή στον τρόπο που δουλεύετε, αλλά πιθανώς τα οικονομικά θέματα να μπαίνουν στη μέση και να σας σταματούν προς το παρόν τουλάχιστον. Με τη Σελήνη στον τομέα επικοινωνίας έχετε μπροστά σας μια θετική μέρα προς το ζώδιο σας για να εκφραστείτε ελεύθερα, να κάνετε πιο κατανοητές τις θέσεις σας, να σημειώσετε πρόοδο σε θέματα σπουδών και δουλειάς. Από το μεσημέρι και μετά όμως, καλά θα κάνετε να σκεφτείτε αρκετά τι θα πείτε πριν μιλήσετε και πώς θα το πείτε, καθώς οι δύσκολες όψεις που κάνει η Σελήνη με τον Πλούτωνα μπορεί να εκτροχιάσει τα πράγματα σε μια σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ακόμη κι εσείς οι Παρθένοι, που βασίζεστε κυρίως στον εαυτό σας για να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις, χρειάζεστε κάποιες φορές λίγη ενθάρρυνση ή καθοδήγηση από κάποιο άτομο του κύκλου σας που εμπιστεύεστε τη γνώμη του. Κι αυτό γιατί θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια αγαπητοί μου Παρθένοι σήμερα να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και τη διπλωματική σας στάση στο περιβάλλον που κινείστε, κυρίως από το μεσημέρι κι έπειτα. Καθώς οι όψεις της Σελήνης και του Ήλιου με τον Πλούτωνα παραπέμπουν σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, είναι σημαντικό να απέχετε ή να είστε αποστασιοποιημένοι από «δράματα» τρίτων για να μπορείτε να διατηρείτε την ψυχική σας ηρεμία.

ΖΥΓΟΣ


Η κυκλοθυμία σας θα είναι ορατή σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα νιώθετε μεγαλύτερη πίεση, ενώ θα έχετε την τάση να βιώνετε πιο έντονα και τα συναισθήματα σας, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά. Μπορεί να αμφιταλαντεύεστε σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Χρειάζεται προσοχή στις επαφές σας με άλλους που ξέρετε ότι επηρεάζουν πάντα τη διάθεση σας ή προσπαθούν να σας «φορέσουν» τη δική τους. Από τη μια οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στην δουλειά και τους συνεργάτες, πελάτες ή ανωτέρους και χρειάζονται την αφοσίωση σας για να βγουν εις πέρας και από την άλλη στην προσωπική σας ζωή όλο και κάποιος θα παραπονιέται γιατί δεν νιώθει ότι είναι προτεραιότητα σας είτε είναι ο σύντροφος, ένας φίλος ή ένας πολύ στενός συγγενής. Η Σελήνη στον Κριό σήμερα σας καλεί να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε ανάμεσα στις απαιτήσεις όλων με μια μοναδική ίσως λύση: «προτεραιότητες».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Το πρωί της Τρίτης έχει μεγαλύτερη πίεση, ειδικά αν πρέπει να πάτε στη δουλειά και το επαγγελματικό σας περιβάλλον μπορεί να σας δημιουργεί ένταση. Προσπαθήστε να μην αναμιχθείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους άλλους, διότι μπορεί τα πράγματα να ξεφύγουν. Αν κάτι σας θυμώνει προσπαθήστε να βρείτε την πηγή αυτού του συναισθήματος, παρά να το προσωποποιείτε σε κάποιο άτομο. Το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα και το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σας κάνει κάπως πιεστικούς απέναντι στους συνεργάτες σας και να κατηγορηθείτε από εκείνους ότι γίνεστε δογματικοί ή ότι ξεπερνάτε κάποια όρια. Από την άλλη, μπορεί κάποιος συνεργάτης σας να σας εκνευρίσει, διότι δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε και δεν νιώθετε ότι σας βοηθά. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια αρκετά κουραστική μέρα σήμερα και ίσως υποχρεωθείτε να δουλεύετε μέχρι πολύ αργά το βράδυ για να ανταποκριθείτε στον φόρτο εργασίας σας ή στις σπουδές, κλπ.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Καθώς η μέρα δεν έχει ένα σταθερό τόνο, προετοιμαστείτε για αρκετές παρεκκλίσεις από το πρόγραμμα σας και διάφορα πράγματα τα οποία προκύπτουν ειδικά τις μεσημεριανές ώρες και μπορεί να σας ζορίζουν. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, αλλά και το εξάγωνο του Ήλιου με τον πλανήτη της μεταμόρφωσης, μπορεί να φέρουν εντάσεις ενδεχομένως και σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σας. Ή μπορεί η έλλειψη πόρων προκειμένου να πραγματοποιήσετε κάτι που θέλετε να δημιουργεί κατήφεια, ειδικά όταν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε όπως θα θέλατε και στις ανάγκες των αγαπημένων σας ή των παιδιών σας. Ίσως από την άλλη, καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στον Σκορπιό λίγο πριν περάσει στο δικό σας ζώδιο, να σας πιάνει μια εσωτερική ανησυχία ή μια αίσθηση ανικανοποίητου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση, καθώς έχουμε δυο όψεις που σχηματίζονται με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Η πρώτη αφορά το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και η δεύτερη το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Ίσως αυτή η ένταση να σας κάνει να έχετε μια αλλαγή στο συναίσθημα σας σήμερα. Μπορεί κάτι που διαπιστώνετε εσείς οι ίδιοι ή κάτι το οποίο μπορεί να σας αποκαλύπτει ένα δικό σας πρόσωπο, να σας κάνει να αλλάξετε τοποθέτηση απέναντι σε μια κατάσταση ή ένα άτομο. Δεν χρειάζεται όμως να υπεραναλύετε τα πάντα ή να βλέπετε συνέχεια ότι κάτι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια, μια τάση που μπορεί να σας την προκαλεί το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Αρκετά απαιτητική η σημερινή μέρα, γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε χρόνο, ειδικά τις απογευματινές ώρες, να είστε με τον εαυτό σας και όποιον μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς, μακριά από πολλές κοινωνικότητες. Μακάρι να μπορέσετε να βρείτε χρόνο να μείνετε περισσότερες ώρες σπίτι και να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας ξεκουράζει και δεν σας καταπονεί πνευματικά ή ψυχικά. Θέματα που αφορούν στο παρελθόν ή στην οικογένεια σας μπορεί να επανέρχονται στο προσκήνιο προκειμένου να βρείτε μια πρακτική λύση. Επειδή η καχυποψία είναι η λέξη που περιγράφει καλύτερα μια μέρα σαν τη σημερινή, προσπαθήστε να μην δημιουργείτε περισσότερη ένταση ψάχνοντας συνέχεια να βρείτε κρυμμένα κίνητρα και ύποπτες κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ


Από τις θετικές σχετικά μέρες της εβδομάδας, μολονότι όχι τόσο ξεκούραστες, η σημερινή μέρα για σας. Το μυαλό σας θα είναι στις πρακτικές σας ενασχολήσεις της δουλειάς, των σπουδών ή των όποιων υποχρεώσεων έχετε, αλλά και στα οικονομικά. Από την άλλη, σήμερα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό προς τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κι αυτό μπορεί να σας οδηγεί σε υπεραναλύσεις ή προβολές στους άλλους και να είστε πιο νευρικοί και καχύποπτοι με ό,τι σας λένε. Έτσι δημιουργείται όμως ένα νευρικό κλίμα γύρω σας που δεν εξυπηρετεί ούτε τα δικά σας συμφέροντα ούτε τις κοινές επιδιώξεις που έχετε με τους συνεργάτες σας. Όσο πιο σταθεροί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση και σιγουριά δείχνετε στους άλλους τόσο πιο πολύ θα διευκολύνετε και τον εαυτό σας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουλίου

Κριός Δημιουργήστε χρήσιμες συνήθειες που σας επιτρέπουν να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό και την ευεξία σας. Αυτό θα σας κρατήσει κινητοποιημένους χωρίς να φλερτάρετε...

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου

Κριός Ανοίξτε τον παγκόσμιο χάρτη σαν να θέλετε να εξερευνήσετε ένα πολύ μεγαλύτερο τοπίο από αυτό που βρίσκεστε τώρα. Είναι μια τέλεια μέρα για να...

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 16 Ιουλίου

Κριός Μερικές φορές, πρέπει να παραδώσεις τη δύναμη της θέλησής σου σε κάτι μεγαλύτερο, όπως τα ένστικτα της ψυχής σου. Αν υπάρχει κάτι στη ζωή...

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουλίου

Κριός Έλεγξε πώς οι βάσεις σου, σου δίνουν ελευθερία ή αν σε περιορίζουν δημιουργικά. Μερικές φορές χρειάζεται πειθαρχία και συνέπεια στα σχέδιά μας, αλλά αν...
Η ζωή της Γεωργίας Βασιλειάδου - Ένα αληθινό σενάριο

Γεωργία Βασιλειάδου: Δείτε σπάνιο στιγμιότυπο από το σπίτι της στο Μαρούσι το 1962

Μια σπάνια φωτογραφία της Γεωργίας Βασιλειάδου, της αγαπημένης από το κοινό «όμορφης άσχημης» του ελληνικού κινηματογράφου, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Άρης Λουπάσης...

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου

Κριός Ο σκοπός αυτής της φάσης της Σελήνης είναι να σε υποστηρίξει στην αξιολόγηση του αν διαθέτεις τον χρόνο και την ενέργεια για να δεσμευτείς...

Τζένη Καρέζη: Δείτε την σπάνια φωτογραφία με τον πρώτο της σύζυγο, Ζάχο Χατζηφωτίου

Σε μια σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε το Elena’s Diary Blog στο Instagram, η Τζένη Καρέζη απολαμβάνει τον καφέ της στη «Μεγάλη Βρετανία» με τον...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...