ΣΧΟΛΙΟ: ΤΣΑΪ και ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ στη Γη των φιλόξενων ΛΩΤΟΦΑΓΩΝ!

141
τσάι, συμπάθεια,γη φιλόξενων, λωτοφάγων,

Συγχαίρει ο Μπαράκ Ομπάμα την Ελλάδα για τη στάση της στο προσφυγικό και θέλει, λέει, να βρει τρόπο να δώσει λύση στις συγκρούσεις που προκαλούν τις προσφυγικές ροές.

…Το γεγονός ότι ο ίδιος και οι νατοϊκο-δυτικοί μας σύμμαχοι δημιούργησαν, εξέθρεψαν, καλλιέργησαν, υπέθαλψαν αυτές τις άτιμες τις “συγκρούσεις” και ακόμα το πράττουν (βλ. Συρία, Λιβύη, κτλ, για να πιάσουμε ΜΟΝΟ τις “συγκρούσεις” της προεδρίας Ομπάμα), στο χαντάκι.

…Και τι να είπει και ο έρμος ο Τσίπρας. Το θέμα δεν ήτο προφανώς της παρούσης να θιγεί. Καθότι ο κάθε φιλοξενών που σέβεται τον εαυτό του και τον φιλοξενούμενο, οφείλει να είναι και ολίγον τι Λωτοφάγος.Casual μπορεί, μη γραββατωμένος έστω, ΑΛΛΑ Λωτοφάγος.

Όσον αφορά τη λιτότητα, ο κ. Ομπάμα είπε ότι από μόνη της δεν φτάνει (που κι εδώ λέει, έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα κι η Παναγιά μαζί μας…). Θα πρέπει, ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕ, να υπάρξει ΚΑΙ ελάφρυνση του χρέους (γραμμή ΔΝΤ). Αλλά η λιτότητα, λιτότητα! Ιερή Αγελάς.

Διαβάστε επίσης:  ΙΓΝΑΤΙΟΥ – Και όμως: Ένας κούκος μπορεί να φέρει την Άνοιξη… Ο ατρόμητος γερουσιαστής που σώζει Ελλάδα και Κύπρο

…Αλλά, ρε φίλε, την ελάφρυνση του χρέους τη θέλαμε ΑΚΡΙΒΩΣ για να γλυτώσουμε τη λιτότητα. Αν δεν τη γλυτώνουμε (…κι έχουμε και πολύ δρόμο ακόμα, λέει…), ποίον το όφελος τελικά;

Conclusion: Συμπαθέστατος ο κ. Ομπάμα. Αλλά just another typical American President. Πιο typical, πεθαίνεις (στην καλύτερη των περιπτώσεων, από βαρεμάρα. Στη χειρότερη, από “ανθρωπιστικές στρατιωτικές επιχειρήσεις για την υπεράσπιση των δημοκρατικών ιδεωδών” του δυτικού κόσμου).

Υπενθύμισις: Να μην χάσουμε και την αυριανή του ομιλία για τη Δημοκρατία, “στη χώρα που τη γέννησε” (τρομάρα της). Με φόντο την -πολύπαθη- Ακρόπολη. Το “κερασάκι στην τούρτα” της υστεροφημίας του απερχόμενου 44ου Αμερικανού Προέδρου.

Πηγή: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009964834484&pnref=story