Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
18.6 C
Athens

Συναγερμός για 5 ζώδια!

Ζώδια σήμερα 9/12/21: Η Πέμπτη βρίσκει στο μεγαλύτερο μέρος της τη Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο, με κύριες όψεις ένα ενοχλητικό τετράγωνο με τον Άρη και μια σύνοδο με τον Δία.

Με αυτές τις όψεις είναι εύκολο να κάνουμε την τρίχα-τριχιά, δηλαδή να δώσουμε προεκτάσεις σε μικροπράγματα που μας ενοχλούν. Από την άλλη, δεν παύει να είναι δυο δυναμικές όψεις που αν εκμεταλλευτούμε την επιρροή τους εύκολα μπορεί να την αξιοποιήσουμε για να γίνουμε πιο παραγωγικοί στη δουλειά μας και να φέρουμε εις πέρας και τις πιο δύσκολες υποχρεώσεις.

Στις 11:59 πρωί η Σελήνη θα περάσει σε φάση κενής πορείας στον Υδροχόο, δηλαδή χωρίς να σχηματίζει κύριες όψεις με άλλους πλανήτες μέχρι τη στιγμή που θα περάσει στους Ιχθύς στις 16:53 το απόγευμα.

Η Σελήνη στους Ιχθύς ηρεμεί κάπως την ατμόσφαιρα και ευνοεί τις ουσιώδεις επαφές με τους άλλους κάνοντας μας πιο δεκτικούς, αλλά και συμπονετικούς με τους άλλους. Η σημερινή μέρα έχει όμως και μια ακόμη ιδιαιτερότητα, καθώς ο Άρης περνά ακριβώς πάνω από τη μοίρα της έκλειψης του Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ξαναφέρνοντας τα θέματα που μας απασχόλησαν τότε στο προσκήνιο προκειμένου να τα επιλύσουμε.

Μια μέρα πλούσια σε επικαιρότητα αν μη τι άλλο και πάλι, και δυστυχώς όχι για τους καλύτερους λόγους.

Κριός

Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα σας απασχολήσουν περισσότερο η δουλειά ή οι υποχρεώσεις σας, αλλά μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θέλετε ή να βιάζεστε να δείτε αποτελέσματα. Από το απόγευμα και έπειτα όμως μπορεί ένα τηλεφώνημα ή μια συζήτηση που κάνετε κάπως να σας ξεμπλοκάρει. Τις απογευματινές ώρες, καθώς η Σελήνη περνά στους Ιχθύς, σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας, να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε-δώσε. Ενδεχομένως να σας πιάνουν τάσεις φυγής. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο να προσαρμοστεί στις απαιτητικές όψεις που έχουμε αυτή την εβδομάδα (έπεται και η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα κόντρα στο ζώδιο σας) και βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας. Σήμερα μπορεί να έχετε ένα νέο που αφορά οικονομικά.

Ταύρος

Στο ξεκίνημα της μέρας το άγχος σας θα είναι έκδηλο και δύσκολα θα μπορείτε να το κρύψετε, είτε για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά είτε με την οικογένεια. Δεν είναι όμως η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις ή να κάνετε βιαστικές ενέργειες, ειδικά τις ώρες της φάσης κενής πορείας της Σελήνης στον Υδροχόο. Τα πράγματα θα βελτιωθούν από το απόγευμα και έπειτα, καθώς η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και θα ευνοήσει τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, αλλά και τις ευθύνες. Συζητήστε και οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Μέσα στη δίνη όμως των υποχρεώσεων, μην ξεχνάτε να χαλαρώνετε και λίγο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου μπορεί να έχετε μεγαλύτερη ένταση σήμερα στις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας, η Σελήνη από τον Υδροχόο είναι βοηθητική για να βγάλετε εις πέρας τις όποιες υποχρεώσεις σας, αλλά χωρίς να πιέζετε τα πράγματα, καθώς έχουμε για αρκετές ώρες Σελήνη κενή πορείας από τις 11:59 μέχρι τις 16:53 που θα περάσει στους Ιχθύς. Τις απογευματινές ώρες, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην κατάσταση που επικρατεί στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας, αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε τόσο πολύ. Παρόλα αυτά μπορεί να κάνετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με κάποιο συνεργάτη που ίσως σας διαφωτίσει ή σας δώσει κάποια ιδέα για να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Ωραίο το απόγευμα της Πέμπτης αν θέλετε να κανονίσετε μια έξοδο με συνεργάτες σας ή να λάβετε μέρος σε μια κοινωνική εκδήλωση.

Καρκίνος

Πρακτικά θέματα φαίνεται να σας απασχολούν στο ξεκίνημα της μέρας και ίσως κάποια οικονομικά. Επειδή ο μήνας αυτός σημαίνει και το τέλος της χρονιάς, μπορεί να προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη λογαριασμούς, υποχρεώσεις προς το δημόσιο ή τις τράπεζες και γενικώς να ψάχνεστε περισσότερο με τις δοσοληψίες σας. Το απόγευμα είναι αρκετά πιο χαλαρό, καθώς η Σελήνη αφήνει τη φάση της κενής πορείας της και περνά στους Ιχθύς. Αυτή είναι μια θέση που σας ταιριάζει ιδιαίτερα και μπορεί να βοηθήσει να βρείτε κάτι να σας εξελίξει, είτε πρόκειται για ένα νέο γνωστικό πεδίο, ένα σεμινάριο, μετεκπαίδευση, ένα νέο δημιουργικό ή επιχειρηματικό σχέδιο. Κάποια συνάντηση, μια μετακίνηση, ένα τηλεφώνημα το βράδυ μπορεί να σας φτιάξει το κέφι ή να σας κάνει να χαλαρώσετε λίγο από τα άγχη της ημέρας.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Υδροχόο είναι ιδανική για να εστιάσετε σε πρακτικά θέματα, να δείτε ζητήματα της δουλειάς ή και της φυσικής σας κατάστασης, χωρίς όμως να επιχειρείτε σημαντικές αλλαγές, καθώς έχουμε Σελήνη κενή πορείας μέχρι τις 16:53 το απόγευμα. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας -προσωπικές και επαγγελματικές. Οι σχέσεις άλλωστε είναι ο καθρέπτης μας. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά εκεί ίσως πρέπει να το αλλάξετε ή να πάρετε τα μέτρα σας ώστε να μην σας ενοχλεί πια. Από το απόγευμα κι έπειτα μπορεί να προκύψει μια θετική είδηση που αφορά στα επαγγελματικά, τις σπουδές ή ακόμη και κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο.

Ζυγός

Η μέρα ξεκινά με κάποια μικρή εύνοια, τουλάχιστον από τη θέση της Σελήνης στον Υδροχόο που θα βοηθήσει να ασχοληθείτε με τις ήδη υπάρχουσες προτεραιότητες σας. Όμως οι πρωινές ώρες έχουν και μια τάση βιασύνης, με τη όψη της Σελήνης προς τον Άρη. Φροντίστε να μην δώσετε μεγάλη σημασία σε μικρά ενοχλητικά πράγματα και να μην τα μεγεθύνετε στο μυαλό σας. Από τη στιγμή που θα περάσει στους Ιχθύς, μετά τις 16:53, θα μπορέσετε να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας. Αυτή τη φορά προτεραιότητα δεν μπορεί να είναι οι άλλοι, αλλά ο εαυτός σας. Θέματα της υγείας, της διατροφής, των καθημερινών ρουτινών, χρειάζονται επιμέλεια από σας. Το ίδιο και η δουλειά και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, τους υφιστάμενους ή προϊστάμενους. Τις βραδινές ώρες ενδεχομένως να υπάρχει μια θετική είδηση που αφορά τα επαγγελματικά σας.

Σκορπιός

Απαιτητική η μέρα στο μεγαλύτερο μέρος της, καθώς πιέζεστε από τη Σελήνη στον Υδροχόο. Είτε οι υποχρεώσεις στη δουλειά είτε προς το σπίτι σας κρατούν σε μια εγρήγορση. Βέβαια για αρκετές ώρες έχουμε Σελήνη κενή πορείας και αυτό δεν βοηθά τα πράγματα να εξελίσσονται όπως θέλετε ή να βρίσκετε λύσεις από τις 11:59 μέχρι τις 16:53 . Με τη Σελήνη στους Ιχθύς, μετά τις 16:53, βρείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρει χαρά, πώς θα διοχετεύσετε τη δημιουργικότητα σας και πώς μπορείτε να εκφραστείτε ακόμη και καλλιτεχνικά αν έχετε τέτοιο ταλέντο. Ακόμη, επιδιώξτε μια συζήτηση που μπορεί να βοηθήσει να λύσετε ένα πρόβλημα. Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά, θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτό το φεγγάρι και μπορεί να σας δώσουν χαρά, αρκεί να κάνετε τις σωστές σκέψεις και να είστε πιο χαλαροί.

Τοξότης

Αν και είστε από τα πιο κοινωνικά παιδιά του ζωδιακού, αυτές οι μέρες σας σπρώχνουν στην αντίθετη κατεύθυνση. Μπορεί να νιώθετε πιο πολύ την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας που σας γνωρίζουν καλά και δεν χρειάζεται να εξηγείτε το πώς και το γιατί. Σήμερα υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία με τους άλλους, μολονότι αν περιμένετε απτά αποτελέσματα από τις επαφές σας ίσως είναι δύσκολο να τα έχετε άμεσα, λόγω της κενής πορείας της Σελήνης. Από το απόγευμα που η Σελήνη περνά στους Ιχθύς αναμοχλεύονται τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά σας ζητήματα. Μάλιστα, μπορεί να έχετε μια μυστική συζήτηση για κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Μην αδιαφορείτε φίλοι μου Τοξότες όμως και για τη φυσική σας κατάσταση και την ξεκούραση που χρειάζεστε έτσι εντατικά που δουλεύετε.

Αιγόκερως

Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη στον Υδροχόο επηρεάζει θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Επειδή βρισκόμαστε και στο τέλος της χρονιάς, μπορεί να κάνετε τις οικονομικές σας αλχημείες για να ανταποκριθείτε στα πολλά έξοδα της εποχής. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς το απόγευμα μπορεί να σας οδηγήσει σε συναισθηματική υπερχείλιση ή να εντείνει κάποιες τάσεις φυγής. Αν μέσα σας πιέζεστε καιρό τώρα γιατί κάτι σας ενοχλεί, σας πιέζει ή νιώθετε ότι σας αδικεί, δεν είναι απίθανο να θέλετε να τα πείτε να ξεθυμάνετε κι εδώ που τα λέμε πολύ καλά θα κάνετε. Αν τώρα δεν μπορεί εύκολα να συμβεί κάτι τέτοιο, διότι ίσως διαταραχτούν ισορροπίες που δεν θέλετε, μπορείτε κάλλιστα να γράψετε τις σκέψεις σας σε ένα ημερολόγιο, ώστε να μην χάσετε την ευκαιρία να εκφράσετε με κάποιο τρόπο το συναίσθημα σας.

Υδροχόος

Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας, όμως για κάποιες ώρες θα είναι σε φάση κενής πορείας από τις 11:59 το πρωί μέχρι το απόγευμα στις 16:53. Έτσι μπορεί να διαπιστώσετε ότι όσο κι αν προσπαθείτε να «σπρώξετε» τα πράγματα οι ρυθμοί είναι αργοί ή οι άλλοι έχουν αντιστάσεις απέναντι σας. Από το απόγευμα, που η Σελήνη περνά στον τομέα των οικονομικών, θα ασχοληθείτε διεξοδικά με έξοδα, έσοδα και γενικώς τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και απολαβές. Ένα τηλεφώνημα ή μια επαφή με κάποιο άτομο που έχει να σας κάνει μια επαγγελματική ή οικονομική πρόταση μπορεί να έχει ενδιαφέρον. Οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου μπορεί να έχετε μια πιο πιεστική και νευρική μέρα σήμερα, καθώς ο Άρης ενεργοποιεί την έκλειψη του Νοεμβρίου και είναι πιθανόν να έρχονται στο προσκήνιο θέματα που σας απασχόλησαν από τότε.

Ιχθείς

Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και για κάποιες ώρες σε φάση κενής πορείας, κάτι που δεν είναι πολύ βοηθητικό για να τρέξουν οι υποθέσεις σας από τις 11:59 μέχρι τις 16:53 το απόγευμα. Γι’ αυτό μην πιέζεστε και μην πιέσετε κιόλας άλλους, διότι δεν θα υπάρχει το προσδοκώμενο κέρδος. Αφήστε τη μέρα να κυλήσει και το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σας θα είστε σε καλύτερη κατάσταση για να αναλάβετε δράση. Τις βραδινές ώρες μπορεί να έχετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις σχετικά με σπουδές, επαγγελματικά θέματα, την επαφή σας με ξένους, εξωτερικό ή το διαδίκτυο. Προσπαθήστε όμως να κερδίσετε λίγο χρόνο για ξεκούραση, καθώς από την επόμενη εβδομάδα έρχονται πιο απαιτητικές μέρες και χρειάζεται να έχετε όση ενέργεια μπορείτε περισσότερη.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...