Τα 6 πράγματα που θέλουν οι γυναίκες από τους άνδρες … στο κρεβάτι !

209

Πολλές γυναίκες διαμαρτύρονται πως οι άνδρες δεν βρίσκουν το «κουμπί» τους στο κρεβάτι, ενώ ακόμα περισσότεροι άνδρες παραπονιούνται πως καλούνται να γίνουν μάντεις για τις γυναικείες προτιμήσεις αφού αρκετές δεν λένε τι πραγματικά θέλουν είτε από συστολή, είτε από ταμπού, είτε από διακριτικότητα.

Το ισπανικό περιοδικό ELLE, μίλησε με γυναίκες διαφόρων ηλικιών και μας παρουσίασε 6 πράγματα που ζητούν στο κρεβάτι και… σπανίως βρίσκουν!

Προκαταρκτικά

Στις γυναίκες αρέσουν οι αγκαλιές, τα φιλιά , τα χάδια και τα παιχνίδια πριν το σεξ καθώς ανεβάζουν την επιθυμία ωστόσο πολλές φορές αυτά παρακάμπτονται λόγω της βιασύνης των ανδρών.

Tip: Δώστε λίγο παραπάνω χρόνο στην αγκαλιά και την επαφή δέρμα με δέρμα.

Στοματικό σεξ

Το να δέχονται στοματικό σεξ είναι για πολλές γυναίκες ο καλύτερος τρόπος να φτάσουν σε οργασμό. Ωστόσο αρκετές γυναίκες που πήραν μέρος στην έρευνα του ELLE, εκμυστηρεύθηκαν πως δεν το κάνουν όλοι οι άνδρες με τον τρόπο που αρέσει σε εκείνες.

Να νιώθουν επιθυμητές

Το να καταλαβαίνουν ότι αρέσουν στον σύντροφό τους και πως τις βρίσκει ελκυστικές και σέξι είναι κάτι που οι γυναίκες βρίσκουν συναρπαστικό και… διεγερτικό!

Διαβάστε επίσης:  Το ανέκδοτo: Με την καραμπίνα !

Οι ξυρισμένοι άνδρες

Είναι πιο άνετο, υγιεινό και στέλνει στις γυναίκες το μήνυμα ότι μπορούν να κάνουν στοματικό σεξ με μεγαλύτερη άνεση κι ευκολία.

Να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα

Στις γυναίκες αρέσει οι σύντροφός τους να είναι ανοιχτός σε νέα πράγματα. Μάλιστα, πολλές από τις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα είπαν πως ήταν αυτές που μύησαν τους συντρόφους τους στον κόσμο των σεξουαλικών παιχνιδιών.

Οι γυναίκες υποστήριξαν πως το να δοκιμάζουν νέα πράγματα κι εμπειρίες αναθερμαίνει την σχέση και σπάει την ρουτίνα.

Να νοιάζονται για αυτές

Επειδή οι περισσότερες γυναίκες ενδιαφέρονται να κάνουν δίαιτα, να πάνε στο γυμναστήριο, να κάνουν αποτρίχωση και να δείχνουν ωραίες θέλουν και ο σύντροφός τους να ενδιαφέρεται για το πώς θα εμφανίζεται μπροστά τους: «Ένα άσχημο εσώρουχο ρίχνει την λίμπιντο…», παραδέχεται μία από τις γυναίκες που μίλησαν στο ELLE.