Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024
35.9 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Δίδυμοι, σκεφτείτε πριν μιλήσετε

Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023;

Κριός

Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε τους επαγγελματικούς στόχους σας και τις φιλοδοξίες σας. Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας θέσης και θα είναι εκεί μέχρι το τέλος αυτού του έτους.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναζητήσετε δουλειά, να αναθεωρήσετε τι κάνατε καλά και τι θέλετε να κάνετε καλύτερα και δείτε σε ποιους τομείς μπορείτε να βελτιωθείτε, κάτι που μπορείτε να κάνετε τις επόμενες εβδομάδες. Είναι μία ιδανική περίοδος για να βελτιώσετε την καριέρα σας καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σταθερό σχέδιο για να επιτύχετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας.

Ταύρος

Σε ποιους τομείς της ζωής σας πιστεύετε ότι χρειάζεται να αναπτυχθείτε περισσότερο; Για εσάς ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τον Με τον τομέα της εκπαίδευσης, της προσωπικής φιλοσοφίας και των ταξιδιών. Εάν έχετε άδεια αυτές τις μέρες θα μπορούσατε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι σε γνώριμα μέρη του παρελθόντος σας.

Δείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και πόσο έχετε αλλάξει με τα χρόνια. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας βοηθήσει να μάθετε από το παρελθόν σας για να εξασφαλίσετε ένα πιο φωτεινό, πιο ευτυχισμένο, μέλλον.

Δίδυμοι

Σσσ, Δίδυμοι. Αυτή είναι η στιγμή να σταματήσετε να μιλάτε και να αρχίσετε να σκέφτεστε. Έχετε πολλά πράγματα που θα θέλατε να πείτε και να βγάλετε από μέσα σας, αλλά αντί να μιλάτε στους φίλους και στην οικογένειά σας για όλες τις λεπτομέρειες ενός προβλήματος που αντιμετωπίζετε, σκεφτείτε να γράψετε τις σκέψεις σας ή ακόμα καλύτερα, να κάνετε διαλογισμό.

Εκμεταλλευτείτε τον ανάδρομο Ερμή για να σκεφτείτε τις επιλογές σας και για ποια πράγματα ανησυχείτε περισσότερο. Διαβάστε, αφομοιώστε θετικές σκέψεις και εμπνεύστε τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής είναι εδώ, και ενώ μπορεί να ακούσετε ότι αυτή είναι η στιγμή που επιστρέφουν οι πρώην στη ζωή σας, αυτό μπορεί να μην συμβεί για εσάς. Ένας τρόπος για να αξιοποιήσετε αυτήν την ενέργεια η οποία είναι τόσο δυνατή μετά τη Νέα Σελήνη, είναι να αναθεωρήσετε ένα επιχειρηματικό βήμα που κάνατε παλαιότερα και ήταν κερδοφόρο για εσάς.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε σε θέση να το αναβιώσετε. Ένας παλιός επιχειρηματικός εταίρος μπορεί να είναι η αρχή μιας νέας σχέσης.

Λέων

Μπορείτε να βιώσετε κάποιες έντονες στιγμές σήμερα και η ανησυχία γίνεται ένα οικείο συναίσθημα. Εν μέρει, ο ανάδρομος Ερμής πυροδοτεί σκληρά συναισθήματα και μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε καλύτερα κάτι που σας προβληματίζει, να αναλογιστείτε τι θα μπορούσατε να είχατε κάνει διαφορετικά ή να αφήσετε την κατάσταση να εξελιχθεί από μόνη της.

Όμως μπορείτε να θεωρήσετε τον εαυτό σας τυχερό καθώς η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σας σήμερα. Μία γυναίκα φίλη ή μέντορας μπορεί να σας μιλήσει για το τι σας συμβαίνει και να σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε τις ανησυχίες σας. Η συζήτηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας.

Παρθένος

Μπορεί να παθιάζεστε με κάποιες δραστηριότητες αλλά λόγω συγκεκριμένων περιστάσεων ή προβλημάτων, ίσως να μην υπάρχει πάντα αρκετός χρόνος για να ασχοληθείτε με όσα σας αρέσουν. Ο ανάδρομος Ερμής στρέφει την προσοχή σας στα χόμπι, τις δημιουργικές σας προσπάθειες, τα πάθη σας και βρίσκει έναν τρόπο να σας κάνει να ασχοληθείτε με αυτά με θετικό και εποικοδομητικό τρόπο.

Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σας οπότε εκμεταλλευτείτε αυτήν την ενέργεια. Είστε πιο προσγειωμένοι και συντονισμένοι με αυτό που θέλει η καρδιά σας αυτή τη στιγμή.

Ζυγός

Οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν γνώμη και μερικές φορές ακόμη και ένας εργοδότης μπορεί να αποφασίσει ότι πήρε μια λάθος απόφαση. Με τον ανάδρομο Ερμή να λαμβάνει χώρα στον τομέα της εξουσίας για το ζώδιό σας, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε το σκεπτικό σας σε κάποιον που βρίσκεται σε θέση εξουσίας και να τον κάνετε να δει και τα πράγματα και από τη δική σας οπτική.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επανελέγξετε προτάσεις που δείξατε σε κάποιους και τις απέρριψαν. Εάν όλα βαίνουν καλώς και ήρεμα στον τομέα των επαγγελματικών σας τότε μπορείτε να προετοιμάσετε κάποιες παρουσιάσεις, να επανεξετάσετε τις απόψεις σας και να βρείτε μια νέα στρατηγική επιχειρηματολογίας.

Σκορπιός

Προσέξτε τι λέτε και κυρίως πώς το λέτε. Όταν μιλάτε στον εαυτό σας ή στους άλλους να είστε σίγουροι ότι είστε ανοιχτοί και δεκτικοί σε ιδέες και όχι αρνητικοί με τον εαυτό σας. Ο ανάδρομος Ερμής σάς δίνει την ευκαιρία να συγκεντρώσετε πληροφορίες. Επιστρατεύστε τις πηγές σας. Δείτε τι στοιχεία μπορείτε να συλλέξετε. Μπορεί να θεωρήσετε απαραίτητο να κρατήσετε ένα ημερολόγιο ή κάτι που σας βοηθά να επεξεργαστείτε και να κατανοήσετε καλύτερα όσα συμβαίνουν γύρω και μέσα σας.

Τοξότης

Μπορεί να πάρετε χρήματα ή να σας ζητηθεί να επιστρέψετε ένα ποσό που έχετε δανειστεί από φίλο. Σήμερα, μπορεί σκέφτεστε κάποιο προηγούμενο χρέος, την αγορά πραγμάτων που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν χρέος ή πώς να διαχειριστείτε τα έξοδά σας πιο φειδωλά. Αυτή η περίοδος είναι εξαιρετική για να επανεκτιμήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία και όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το τι έχετε και τι χρειάζεστε.

Αιγόκερως

Είναι η ώρα σου να λάμψεις, Αιγόκερε. Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας, μαζί με τη Σελήνη, διανύετε μία υπέροχη περίοδο για να σκεφτείτε το μέλλον. Σήμερα αξιοποιήστε τη μέρα για να διαβάσετε παλιές σημειώσεις, να δείτε άλμπουμ φωτογραφιών, εικόνες από το κινητό σας τηλέφωνο. Θα είναι ιδιαίτερα απολαυστικό για εσάς να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στα παλιά για να κάνετε χώρο για όλα τα νέα που θα έρθουν στη ζωή σας. Μην φοβάστε να διαγράψετε παλιά πράγματα, ειδικά αν δεν έχετε συναισθηματικό δέσιμο μαζί τους.

Υδροχόος

Αφήστε το παρελθόν εκεί που βρίσκεται και μην το σκέφτεστε συνέχεια γιατί αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο πάνω σας. Από σήμερα, μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να διορθώσετε πράγματα που ξέφυγαν από τον έλεγχό σας. Μπορεί ακόμη και να νιώσετε έντονη την ανάγκη να φροντίσετε κάποιους που έχετε πληγώσει. Πολλά μπορούν να συμβούν στην αρχή του ανάδρομου Ερμή, οπότε η καλύτερη συμβουλή για σήμερα είναι να παρατηρήσετε τι συμβαίνει στην καθημερινή σας ζωή και μετά να πάρετε αποφάσεις που θεωρείτε ότι είναι σοφές και καλά μελετημένες.

Ιχθύες

Οι φίλοι είναι εκείνοι που μας υποστηρίζουν όταν η ζωή μάς δείχνει το σκληρό της πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, ευχαριστήστε τους ανθρώπους που ήταν εκεί για εσάς σε καλές και όχι τόσο σπουδαίες στιγμές.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 16 Ιουλίου

Κριός Μερικές φορές, πρέπει να παραδώσεις τη δύναμη της θέλησής σου σε κάτι μεγαλύτερο, όπως τα ένστικτα της ψυχής σου. Αν υπάρχει κάτι στη ζωή...

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουλίου

Κριός Έλεγξε πώς οι βάσεις σου, σου δίνουν ελευθερία ή αν σε περιορίζουν δημιουργικά. Μερικές φορές χρειάζεται πειθαρχία και συνέπεια στα σχέδιά μας, αλλά αν...
Η ζωή της Γεωργίας Βασιλειάδου - Ένα αληθινό σενάριο

Γεωργία Βασιλειάδου: Δείτε σπάνιο στιγμιότυπο από το σπίτι της στο Μαρούσι το 1962

Μια σπάνια φωτογραφία της Γεωργίας Βασιλειάδου, της αγαπημένης από το κοινό «όμορφης άσχημης» του ελληνικού κινηματογράφου, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Άρης Λουπάσης...

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου

Κριός Ο σκοπός αυτής της φάσης της Σελήνης είναι να σε υποστηρίξει στην αξιολόγηση του αν διαθέτεις τον χρόνο και την ενέργεια για να δεσμευτείς...

Τζένη Καρέζη: Δείτε την σπάνια φωτογραφία με τον πρώτο της σύζυγο, Ζάχο Χατζηφωτίου

Σε μια σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε το Elena’s Diary Blog στο Instagram, η Τζένη Καρέζη απολαμβάνει τον καφέ της στη «Μεγάλη Βρετανία» με τον...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου

Κριός Αυτή η φάση της σελήνης αποσκοπεί στο να δώσετε σάρκα και δέσμευση στις προθέσεις που θέσατε πριν από μια εβδομάδα. Αυτή η ενέργεια θα...

Σελήνη στον Ζυγό : Μπελάδες για Σκορπιούς και «χρυσάφι» για Ταύρους κι άλλα 3...

 Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό τα ξημερώματα, μια θέση που μας κάνει αρκετά ευδιάθετους ενώ κυριαρχεί η επιθυμία για επαφή και αρμονία. Στη διάρκεια της...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου

Κριός Ανοίξτε τον παγκόσμιο χάρτη σαν να θέλετε να εξερευνήσετε ένα πολύ μεγαλύτερο τοπίο από...

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 16 Ιουλίου

Κριός Μερικές φορές, πρέπει να παραδώσεις τη δύναμη της θέλησής σου σε κάτι μεγαλύτερο, όπως...

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουλίου

Κριός Έλεγξε πώς οι βάσεις σου, σου δίνουν ελευθερία ή αν σε περιορίζουν δημιουργικά. Μερικές...

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου

Κριός Ο σκοπός αυτής της φάσης της Σελήνης είναι να σε υποστηρίξει στην αξιολόγηση του...