Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
17.5 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Παρθένοι, είναι καιρός για σημαντικές αλλαγές

Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024;

Κριός

Έχετε μία δυνατή προσωπικότητα με ισχυρή θέληση. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά τα πηγαίνετε με τους άλλους μπορείτε να είστε πραγματικά η δύναμη της αλλαγής. Με κάποιους φίλους μπορεί να διαφωνήσετε. Η διέλευση του Πλούτωνα από την Σελήνη σημαίνει ότι μία σχέση που κάποτε σας έφερε πολλή χαρά μπορεί τώρα να σας φέρει λύπη. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι δυσκολεύεστε να κατανοήσετε ο ένας την άποψη του άλλου. Να είστε καλός ακροατής. Προσπαθήστε να χτίσετε γέφυρες όπου είναι δυνατόν. Ο στόχος σας είναι να βρείτε την χρυσή τομή.

Ταύρος

Θέλετε να κάνετε κουμάντο σε όλα. Ωστόσο σήμερα μπορεί να αισθάνεστε σαν να είναι δεμένα τα χέρια σας στον τομέα της λήψης αποφάσεων. Δεν είναι εύκολο για εσάς να έχετε έναν λιγότερο ενεργό ρόλο. Εάν επιτρέψετε, όμως, στους άλλους να πάρουν τις αποφάσεις αυτό μπορεί να είναι προς όφελός σας. Εάν προσπαθήσετε να προωθήσετε την δική σας άποψη ή να παρακάμψετε την διαδικασία, μπορεί να προκαλέσετε συγκρούσεις στην εργασία. Οι ενέργειες σας μπορεί να σας κάνουν να δείχνετε ότι δεν είστε ομαδικός παίκτης.

Δίδυμοι

Μην στέκεστε αμέτοχοι. Η Σελήνη απέναντι από τον Πλούτωνα σημαίνει ότι ένα ταξίδι με έναν φίλο ή με άλλα άτομα μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Μπορεί να υπομείνετε μια λογομαχία στο αυτοκίνητο λόγω λανθασμένων οδηγιών ή να αισθάνεστε ότι κάποιος θα πρέπει να είναι πιο χρήσιμος με κάποια πράγματα, όπως να αλλάζει τα τραγούδια. Όταν ξεσπάσει ξεσπά μια έντονη συζήτηση λόγω λάθος οδηγιών ακόμα κι αν φοβάστε ότι θα αργήσετε προσπαθήστε να θυμάστε ότι αυτό συμβαίνει με τις μεγάλες παρέες. Είναι ανθρώπινο να συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις.

Καρκίνος

Η γενναιοδωρία είναι υποκειμενική. Η διέλευση του Πλούτωνα από την Σελήνη σας κάνει να διαπιστώσετε ότι το να δίνεις δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζατε. Εάν είστε σε σχέση ή προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε πόρους που μοιράζεστε με άλλους τότε θα δείτε ότι είναι δύσκολο να είστε γενναιόδωροι. Πριν υπογράψετε μία επιταγή ή αποφασίσετε να στείλετε χρήματα καλό είναι να το συζητήσετε με τον σύντροφο σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι πιο εύκολο να αποφασίσετε τι και πώς θέλετε να δώσετε και να διαφωνήσετε γι’ αυτό αργότερα όταν δεν θα μπορείτε να το πάρετε πίσω.

Λέων

Θέλετε να είστε σε σχέση αλλά σας αρέσει να έχετε και την αυτονομία σας. Γιατί δεν μπορείτε να έχετε και τα δύο; Αυτό αναρωτιέστε και είναι το επίκεντρο της σημερινής ημέρας. Αισθάνεστε μία εσωτερική πάλη όταν χρειάζεται να κάνετε ενημερώσετε τον σύντροφο σας για τις κινήσεις σας. Μπορεί να δυσκολευτείτε να συμβιβαστείτε. Αλλά μπορεί να μάθετε να εξελίσσεστε γιατί και η σχέση σας είναι σημαντική για εσάς.

Παρθένος

Είναι καιρός να κάνετε μερικές σημαντικές αλλαγές. Το πρόβλημα που έχετε είναι να γνωρίζετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε και πώς. Κατά την διάρκεια της διέλευσης του Πλούτωνα από την Σελήνη, ο φόβος μπορεί να σας κυριεύσει όταν προσπαθείτε να κάνετε νέα πράγματα. Η αμφιβολία για τον εαυτό σας μπορεί να ενισχυθεί και να φοβάστε το άγνωστο. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Μπορεί να είναι ακόμα πιο τρομακτικό να παραμείνετε ίδιοι. Η λύπη είναι το τίμημα που θα πρέπει να πληρώσετε όταν χάσατε την ευκαιρία που σας παρουσιάστηκε.

Ζυγός

Η αληθινή αγάπη είναι δύσκολο να βρεθεί. Είναι ακόμη πιο δύσκολη να την διαχειριστείτε. Όσο η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Πλούτωνα, μπορεί να προκύψουν μάχες εξουσίας μόλις ένα άτομο αποφασίσει να μιλήσει για το πώς νιώθει. Μπορεί να ακούσετε ότι ένα άτομο που θεωρείτε σαν μεγάλο αδερφό ή αδερφή νιώθει ερωτικά για εσάς. Δεν είναι εύκολο να απογοητεύσετε έναν κοντινό σας άνθρωπο. Ωστόσο η ειλικρίνεια μπορεί να είναι το πιο στοργικό πράγμα που χρειάζεται να κάνετε. Η σχέση σας μπορεί να μην είναι ποτέ η ίδια, αλλά η ανοιχτή επικοινωνία είναι σημαντική.

Σκορπιός

Ξεκαθαρίστε τι νομίζετε ότι έχετε ακούσει. Μπορεί να υπάρξουν κακές επικοινωνίες κατά την διάρκεια της διέλευσης του Πλούτωνα από την Σελήνη. Μπορεί να αυτές οι άστοχες επικοινωνίες να συμβούν σε εσάς και σε έναν ανώτερο σας στην δουλειά. Προσπαθήστε να δείτε την μεγαλύτερη εικόνα. Οι εγωισμοί μπορούν να φουντώσουν με τους πιο περίεργους τρόπους. Αν οι άνθρωποι λένε πράγματα που μπορεί να εννοούν ή μπορεί να μην εννοούν προσπαθήστε να τους ρωτήσετε τι συμβαίνει. Διατηρήστε μία ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και ξεκαθαρίστε τα πράγματα.

Τοξότης

Μια φιλία είναι ότι καλύτερο σας έχει συμβεί γιατί αποκτάτε σοφία από τις προσωπικές σας εμπειρίες. Σήμερα μπορεί να ρίξετε μια ματιά στο πώς μια συγκεκριμένη σχέση μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα υπό νέο πρίσμα. Ένας φίλος με διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας μπορεί να μοιραστεί τις εμπειρίες του μαζί σας. Αυτό σας δίνει μία νέα οπτική στα πράγματα. Όσο η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Πλούτωνα, να έχετε ανοιχτό μυαλό. Μπορεί να εκπλαγείτε από αυτά που θα ανακαλύψετε για τον εαυτό σας, τους άλλους και τον κόσμο όταν το κάνετε.

Αιγόκερως

Είστε δοτικοί αλλά μερικές φορές δυσκολεύεστε να τα παρατήσετε. Η συναισθηματική προσκόλληση σε πράγματα μπορεί να είναι δύσκολο. Μπορεί να δυσκολευτείτε να αφήσετε ένα αντικείμενο ακόμα κι αν ξέρετε ότι δεν το χρειάζεστε, δεν το χρησιμοποιείτε ή δεν το θέλετε πια. Μπορεί να υπάρχει μια συναισθηματική αξία στο αντικείμενο πέρα από τη χρησιμότητά του. Ίσως πιστεύετε ότι αυτό το στοιχείο σας παρέχει κάποιου είδους ταυτότητα ή αναγνώριση απλά και μόνο επειδή το κατέχετε. Είναι ωραίο να προσφέρετε. Προσπαθήστε να δείτε τον αποχωρισμό από αυτό το αντικείμενο ως μία ενέργεια ολοκλήρωσης και όχι απώλειας.

Υδροχόος

Η αλλαγή είναι καλή, αλλά οι άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται ότι απειλούνται όποτε προσπαθείτε να αλλάξετε. Μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι που οι άνθρωποι προτιμούν να παραμείνετε ίδιοι σε βάρος της ευτυχίας σας. Με την διέλευση του Πλούτωνα από την Σελήνη η ευτυχία σας μπορεί να απειληθεί. Είναι σημαντικό να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ξεπεράσει την δυσφορία που νιώθετε και την αντίσταση που προβάλλουν οι άλλοι στις αλλαγές.

Ιχθύες

Ο φόβος για το άγνωστο μπορεί να πυροδοτήσει κάθε είδους ανησυχητικά συναισθήματα. Η αλλαγή δεν είναι εύκολη για πολλούς ανθρώπους. Ακόμα κι αν σας αρέσει να δοκιμάζετε νέα πράγματα, υπάρχει πάντα αυτό το κρυφό συναίσθημα ανησυχίας ότι θα απογοητευθείτε ή θα αποτύχετε. Κάποια πράγματα σας ωθούν να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας. Μπορεί να μην απολαμβάνετε την διαδικασία αλλά η ελευθερία που θα νιώσετε όταν όλα τελειώσουν θα είναι θεραπευτική.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...