Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
21.1 C
Athens

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024,

σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό και τον Ήλιο στον Κριό και συγκεκριμένα τις 5 μοίρες και 7 λεπτά αυτών των ζωδίων.

Η αντίθεση Ήλιου-Σελήνης είναι η στιγμή της κορύφωσης των συναισθημάτων μας, αλλά και η στιγμή των μεγάλων ξεκαθαρισμάτων στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας, αφού ο άξονας Κριού-Ζυγού αντιπροσωπεύει το «εγώ» και το «εμείς».

Αυτή είναι η τρίτη έκλειψη που πραγματοποιείται σε αυτόν τον άξονα, σε ένα σύνολο έξι εκλείψεων που ξεκίνησαν στις 20 Απριλίου 2023 και θα ολοκληρωθούν στις 29 Μαρτίου 2025, και όλο αυτό το διάστημα καλούμαστε από τη μία να εστιάσουμε στην οικοδόμηση της ανεξαρτησίας μας και από την άλλη να κατανοήσουμε αν οι σχέσεις που δημιουργούμε βασίζονται σε υγιείς βάσεις ή αν εγκλωβιζόμαστε σε εξαρτητικές σχέσεις που δεν μας οδηγούν πουθενά.

Οι εκλείψεις μεγεθυνθούν τα συναισθήματα δυσαρέσκειας στις σχέσεις, αλλά μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε για να επιλύσουμε θέματα, να πάρουμε ένα μάθημα και να προχωρήσουμε. Εξάλλου το ζώδιο του Ζυγού που λαμβάνει χώρα η έκλειψη επιζητά την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις.

Ας δούμε όμως αναλυτικά την επιρροή της έκλειψης στα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Οι εκλείψεις συνεχίζονται και φέτος στον δικό σας άξονα και όπως καταλαβαίνετε οι αλλαγές στη ζωή σας θα είναι ουσιαστικές. Αυτή είναι η τρίτη έκλειψη που σας επηρεάζει και απομένουν άλλες τρεις οι οποίες θα ολοκληρωθούν τον Μάρτιο του 2025, και όλο αυτό το διάστημα θα έχετε αναταράξεις, αποκαλύψεις και θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις για το παρακάτω της ζωή σας. Η συγκεκριμένη Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στις 25 Μαρτίου σχηματίζεται στον Ζυγό, το ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σας, και θα βάλει στο στόχαστρο τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου κι εσείς καλείστε να βάλετε τα πράγματα κάτω και να δείτε αν είστε ικανοποιημένοι και τι αλλαγές θα πρέπει να κάνετε για να είστε πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Το τρίγωνο της Σεληνιακή έκλειψης με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα σας δώσει τη δύναμη που χρειάζεστε για να κάνετε αυτές τις συνειδητοποιήσεις και τις αλλαγές και μάλιστα μπορεί να δεχτείτε και βοήθεια από το φιλικό σας περιβάλλον. Όμως επειδή παραμονεύει η αντίθεση με τον απατηλό Ποσειδώνα, προσέξτε να μη χαθείτε σε διλήμματα και με αυτόν τον τρόπο να διαιωνίζετε τις καταστάσεις που δεν σας κάνουν καλό. Αυτή η έκλειψη θέλει αλλαγές και δυναμικές αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μη χάνετε τον χρόνο σας με ανούσιες καταστάσεις, οι αλλαγές, όσο και αν σας ξεβολεύουν, είναι μόνο για καλό. Τι νόημα έχει να βρίσκεστε σε μια σχέση ή μια συνεργασία που δεν σας ικανοποιεί μόνο και μόνο από συνήθεια ή να έχετε έναν σύντροφο που δεν σας καταλαβαίνει και εσείς συνεχώς να τον δικαιολογείτε. Όσο και να θέλετε να δείχνετε προς τα έξω ότι είστε καλά, βαθιά μέσα σας υποφέρετε και η έκλειψη θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά την ισορροπία και την ελπίδα. Αν κάποια σχέση σας -προσωπική ή επαγγελματική- έχει φτάσει σε ένα σημείο καμπής, ίσως χρειαστεί να πείτε το αντίο και να πάτε παρακάτω. Αν όμως είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, τότε ίσως προχωρήσετε στο επόμενο βήμα και επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή μπορεί να δεσμευτείτε σε μια δουλειά. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Θα σας ενδιαφέρει πολύ το πώς αισθάνονται οι άλλοι για εσάς, αλλά και πώς σας το εκφράζουν. Θα είστε πιο ευαίσθητοι και θα θέλετε να διασφαλίσετε ότι στις σχέσεις σας υπάρχει ουσία και νόημα, όχι υποσχέσεις και λόγια. Είναι σημαντικό όμως να μάθετε να ακούτε τι σας λένε οι άλλοι και να μην απαντάτε με το θυμικό σας. Εάν τα γενέθλιά σας είναι κοντά στις 25 Μαρτίου μπορεί η έκλειψη να σας επηρεάσει πιο έντονα και βέβαια προετοιμαστείτε ψυχολογικά διότι πλησιάζει και η ολική έκλειψη Ήλιου που θα σχηματιστεί στο δικό σας ζώδιο στις 08/04 η οποία φέρνει πολλά απρόοπτα…

Η έκλειψη θα σας επηρεάσει περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από την 1η έως την 9η μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της φυσικής κατάστασης, αλλά της ψυχολογίας σας και του υποσυνείδητου ενεργοποιούνται με την έκλειψη στον άξονα Ζυγού Κριού και ίσως να νιώσετε πιο πεσμένοι, πιο ευαίσθητοι και κυκλοθυμικοί, αλλά μην πιέσετε τον εαυτό σας, πάρτε τον χρόνο σας, μείνετε μόνοι σας και σκεφτείτε τις ανάγκες σας. Είναι σωστές οι επιλογές που έχετε κάνει; Η καθημερινή σας ρουτίνα στη δουλειά σάς βοηθάει ή σας εξαντλεί; Τι κάνετε για την υγεία και την ευεξία σας; Οι απαντήσεις που θα δώσετε στον εαυτό σας θα πρέπει να γίνουν ο οδηγός σας για να αλλάξετε την καθημερινότητα σας. Ακόμα, μπορεί να έρθετε στα όρια της σωματικής και ψυχολογικής κούρασης, καθώς μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμά σας. Μπορεί, για παράδειγμα, να λείψει ένας συνάδελφος ξαφνικά και να πρέπει να κάνετε τη δουλειά του ή να προκύψει κάτι που να σας κρατήσει περισσότερο στο γραφείο ή τη δουλειά. Όμως η έκλειψη θέλει από εσάς να βρείτε την ισορροπία στην καθημερινότητα σας, να δώσετε σημασία στην υγεία και στη φυσική σας κατάσταση και να βάλετε τάξη στο πρόγραμμα σας και στις ρουτίνες σας. Ίσως ήρθε η ώρα να δώσετε σημασία στις ανάγκες σας, να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να πατήσετε λίγο φρένο στο τρέξιμο, στις ευθύνες που έχετε αναλάβει και στις ατέλειωτες ώρες δουλειάς οι οποίες απορροφούν όλο τον χρόνο σας, χωρίς να σας επιτρέπουν να κάνετε κάτι που ευχαριστεί και εσάς. Αυτό το φεγγάρι σας δίνει τη δυνατότητα να θέσετε όρια και στόχους για μια υγιεινή διατροφή, περισσότερη άσκηση και τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν. Επίσης, θα έχετε μεγαλύτερη επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία και ίσως κάνετε κάποιες αλλαγές στη δουλειά σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες σας. Η έκλειψη συνοδεύεται και από έντονο παρασκήνιο και είτε θα φέρει στο φως καταστάσεις που αγνοούσατε για άτομα που είχαν κινηθεί πίσω από την πλάτη σας είτε εσείς θα κινείστε σε ένα πιο παρασκηνιακό επίπεδο. Ίσως υπάρχουν αλλαγές στη δουλειά ή ένταση με συναδέλφους και συνεργάτες, αλλά εσείς πρέπει να κρατηθείτε και να μη ρίξετε λάδι στη φωτιά, όσο δύσκολο και αν σας είναι. Πρέπει να δείτε πιο σοβαρά τις σχέσεις σας με ανωτέρους, συναδέλφους και υφισταμένους και να μην έχετε ως οδηγό τις εμμονές και τα πάθη σας. Σε αυτή την έκλειψη όμως θα έχετε και ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, αφού η Αφροδίτη, ο πλανήτης που κυβερνά και το δικό σας ζώδιο και του Ζυγού που πραγματοποιείται η έκλειψη, σχηματίζει ένα υπέροχο εξάγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας και σίγουρα σας επιφυλάσσει ωραίες εξελίξεις. Οπότε να θυμάστε πως ό,τι δύσκολο προκύψει εσείς θα καταφέρετε να το αντιμετωπίσετε και να βγείτε νικητές.

Η έκλειψη θα σας επηρεάσει περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από την 1η έως την 9η μοίρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 25 Μαρτίου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει τον τομέα του έρωτα, της δημιουργικότητας και των παιδιών, αλλά και των φίλων και των σχεδίων που έχετε για τη ζωή σας και σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν ξαφνικά εμφανιστεί ένας νέος έρωτας ή τελειώσει ένας παλιός. Μην ξαφνιαστείτε αν μια φιλική σχέση πάρει μια πιο ερωτική τροπή ή αν αποφασίσετε να γίνετε γονείς. Όλα παίζουν με αυτή την έκλειψη και τα θετικά και τα αρνητικά. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να μην είστε παρορμητικοί και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στις ευκαιρίες. Μην παίρνετε αποφάσεις που είναι τελεσίδικες και αφήστε τον χρόνο να δείξει πόσο αξίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Επίσης, θα είστε πιο δημιουργικοί, αλλά και πιο πρόθυμοι να συμμετέχετε σε κοινές δραστηριότητες με φίλους και άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς, αλλά και με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Το φεγγάρι αυτό αναμοχλεύει την ερωτική σας ζωή και πυροδοτεί το πάθος σας. Ίσως βγουν και κάποιες ευαισθησίες στην επιφάνεια και θα θέλετε αποδείξεις αγάπης και όχι λόγια από τον σύντροφό σας. Θα σας βγει η ευαίσθητη και ρομαντική σας πλευρά και θέλετε να δημιουργήσετε τις συνθήκες που θα σας κάνουν να νιώθετε ότι είστε ένα με το ταίρι σας. Αν όμως δεν λάβετε αυτό που θέλετε, θα σας κυριεύσουν οι ανασφάλειες και ίσως φτάσετε την κατάσταση στα άκρα. Αν όμως το ταίρι σας ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας θα περάσετε όμορφες στιγμές και ίσως πάρετε την απόφαση να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον, να αποκτήσετε έναν απόγονο αν το επιθυμείτε. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί το φεγγάρι να σας φέρει έναν-μια σύντροφό και ίσως προχωρήσετε σε μια νέα σχέση που θα σας ενθουσιάσει και θα σας συνεπάρει, αφού μπορεί να είναι μια κατάσταση που θυμίζει παραμύθι. Όμως, προσπαθήστε να διατηρήσετε τη λογική σας και μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις για να μην απογοητευθείτε αργότερα. Όμως, η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος δεν επηρεάζει μόνο την ερωτική σας ζωή, αλλά σας παρέχει βοήθεια να εκφραστείτε δημιουργικά, να δείξετε τα ταλέντα σας και να κάνετε πιο έντονη την επαγγελματική σας παρουσία. Θα νιώθετε μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, αλλά πρέπει να προσέξετε να μη χτίσετε τα κάστρα σας στην άμμο και να μη βάζετε απατηλούς στόχους.

Η έκλειψη θα σας επηρεάσει περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από την 1η έως την 9η μοίρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ως παιδιά της Σελήνης, αφού είναι ο κυβερνήτης σας, πάντα επηρεάζεστε με όλες τις φάσεις του φεγγαριού, πόσο περισσότερο όταν έχουμε και Σεληνιακή έκλειψη η οποία επηρεάζει τον δικό σας οίκο, δηλαδή τον τομέα που αφορά στο σπίτι και την οικογένεια, δηλαδή το είναι σας, και εξ αντανακλάσεως επηρεάζεται και ο τομέας της καριέρας. Με τη Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνο στις 25 Μαρτίου θα νιώθετε εσωτερική σύγκρουση και ότι σας τραβούν σε αντίθετες κατευθύνσεις, από τη μία η οικογένεια και το σπίτι και από την άλλη η δουλειά. Όλη αυτή η πίεση θα σας δημιουργήσει ένταση και άγχος, αλλά θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή και την ισορροπία για να μην… τρελαθείτε. Ο στόχος είναι η σωστή διαχείριση τόσο της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής σας ζωής για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, αλλά κι εσείς. Η έκλειψη σας ζητά να αποστασιοποιηθείτε λίγο και με νηφαλιότητα να δείτε πού βαδίζετε και τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Προσπαθήστε να πάρετε απόσταση από τις καταστάσεις και να δείτε με καθαρή ματιά τις προοπτικές σας, αλλά και ποιοι στέκονται πραγματικά στο πλευρό σας. Σίγουρα χρειάζεται να γίνουν κάποιες αλλαγές για να ξαναβρείτε τον στόχο σας και αυτό που θα κάνει εσάς ευτυχισμένους, αλλά αν δεν έχετε τα σωστά δεδομένα ίσως πάρετε λάθος αποφάσεις. Με το θυμικό και υπό πίεση δεν βγαίνουν σωστά συμπεράσματα. Δώστε λίγο χρόνο, πάρτε μια βαθιά ανάσα και θέστε τα όρια σας, τόσο στη δουλεία όσο και στην οικογένεια. Δεν είναι δυνατόν να τα φορτώνεστε όλα εσείς. Μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα και ίσως θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω για να αποφύγετε συγκρούσεις με συνεργάτες, τον σύντροφό σας και τα άτομα της οικογένειάς σας. Το φεγγάρι μπορεί να φέρει εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα και ίσως υπάρξουν αποκαλύψεις και κρυμμένα μυστικά και λάθη του παρελθόντος και τώρα θα κληθείτε να βρείτε λύσεις και να πάρετε αποφάσεις για τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί να σκέφτεστε το παρελθόν και να ανακαλείτε στη μνήμη σας γεγονότα που σας πλήγωσαν, να σκέφτεστε το πώς σας συμπεριφέρθηκαν οι γονείς σας, οι συγγενείς σας και να γίνεστε πιο συναισθηματικοί. Μπορεί τώρα να θέλετε να βάλετε τα όρια σας και να σταματήσουν να ανακατεύονται και να έχουν άποψη για τη ζωή σας, να θέλετε να απομακρυνθείτε λίγο, να μετακομίσετε. Αν μένετε στο πατρικό σας ίσως πάρετε και την απόφαση να φύγετε και να μείνετε μόνοι σας. Ό,τι και αν συμβαίνει, ό,τι και αν σας απασχολεί, επιτρέψτε στον εαυτό σας να δημιουργήσει τις συνθήκες και ένα περιβάλλον που να μπορεί να εκφράζεται με ηρεμία και μην τα κρατάτε μέσα σας, διότι σωματοποιείτε τα άγχη σας. Πάντως, η περίοδος της έκλειψης ενδείκνυται για να περιποιηθείτε τον χώρο του σπιτιού, να αλλάξετε και να πετάξετε ό,τι δεν σας αρέσει και δεν σας ικανοποιεί, να κάνετε ανακαίνιση ή μετακόμιση. Απομακρύνετε λοιπόν από το σπίτι και από τη ζωή σας ό,τι και όποιον δεν σας ευχαριστεί πλέον.

Η έκλειψη θα σας επηρεάσει περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από την 1η έως την 9η μοίρα.

ΛΕΩΝ

Ο άξονας της επικοινωνίας, των ταξιδιών, των μελλοντικών σας σχεδίων, της γνώσης και των σπουδών επηρεάζεται από τη Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού-Κριού και η καθημερινότητα σας παίρνει φωτιά. Η πίεση στο πρόγραμμα σας θα είναι μεγάλη, όλοι θα θέλουν κάτι από εσάς κι εκεί που νομίζετε ότι τα έχετε τακτοποιήσει όλα μπορεί κάποια αλλαγή ή ανατροπή να τινάξει το πρόγραμμα στον αέρα. Μπορεί να ακυρώνονται συναντήσεις, ταξίδια, σχέδια, αλλά και να μην μπορείτε να επικοινωνήσετε σωστά, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Η εξάντληση σας είναι δεδομένη και τα νεύρα σας θα είναι τσίτα, διότι δεν θα μπορείτε να ησυχάσετε πουθενά και μπορεί να ξεσπάτε σε όποιον σας πει μια κουβέντα παραπάνω. Ο γείτονας, τα αδέλφια σας, κάποιος στον δρόμο… δεν ξέρω ποιος θα είναι ο «τυχερός», αλλά μπορεί να την πληρώσει ο «άμαχος πληθυσμός» και να ακούσει ό,τι δεν έχετε πει όλα αυτά τα χρόνια! Επειδή δεν θα έχετε τη διάθεση να κάνετε για άλλη μια φορά πίσω μπορεί να χαλάσετε σχέσεις και μετά να το μετανιώσετε. Εκφραστείτε μεν, αλλά με τακτ δε, ξέρετε εσείς. Η έκλειψη όμως θα σας κάνει φιλόδοξους και θα δώσει δύναμη στη φωνή σας κι είναι κρίμα να αναλώσετε αυτή τη δύναμη σε καβγάδες. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για να επικοινωνήσετε τα ταλέντα σας, να εκφραστείτε, να έρθετε πιο κοντά με αυτούς που αποτελούν τον στενό καθημερινό σας κύκλο. Γενικά θα έχετε την ανάγκη να ανακαλύψετε νέες προοπτικές, να σχεδιάσετε το μέλλον σας και έχοντας σύμμαχο αυτό το φεγγάρι μπορείτε να προχωρήσετε σε συζητήσεις για τους νέους στόχους σας. Επίσης, ίσως γίνετε και πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού θα έχετε έντονη την επιθυμία να επικοινωνήσετε με φίλους και γνωστούς. Παράλληλα θα θέλετε να αυξήσετε και τις γνώσεις σας και ίσως επιλέξετε κάποια μαθήματα ή σεμινάρια για να μάθετε κάτι που σας ενδιαφέρει ή θα σας εξελίξει στη δουλειά σας. Το όραμα σας για το μέλλον αναπτύσσεται και εσείς θα θέλετε να κάνετε αυτές τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τα φτερά σας και να βγείτε μπροστά για να καταξιωθείτε. Όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και μην πιστεύετε όσα σας λένε και σας υπόσχονται, διότι αυτό το φεγγάρι κρύβει παραπλάνηση και σύγχυση.

Η έκλειψη θα σας επηρεάσει περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από την 1η έως την 9η μοίρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά σας επηρεάζει η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού και φωτίζει τον τρόπο που κερδίζετε, ξοδεύετε και εξοικονομείτε χρήματα και σας καλεί να δείξετε σοβαρότητα και να κάνετε αλλαγές ώστε να μην παιδεύεστε πια σε αυτόν τον τομέα. Αυτές τις αλλαγές μπορεί να τις επιδιώξετε εσείς οι ίδιοι, αν για παράδειγμα έχετε κουραστεί να είστε σε μια δουλειά που δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες σας και να αποφασίσετε να ανοίξετε πανιά για αλλού. Η έκλειψη εξάλλου μπορεί να σας φέρει και νέες ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να έχετε την ψυχραιμία να τις αξιολογήσετε σωστά και να μην παρασύρεστε από τα μεγάλα λόγια που μπορεί να ακούτε και υποσχέσεις που μπορεί να μην έχουν αντίκρισμα. Μην ξεχνάτε ότι η έκλειψη είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα που κρύβει παγίδες, και η παγίδα για εσάς είναι ότι μπορεί να φορτιστείτε συναισθηματικά και να σας πιάσουν οι ανασφάλειες σας. Αυτό όμως είναι και το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Τώρα δεν πρέπει να δείτε τίποτα με τα παραμορφωτικά γυαλιά της ευαισθησίας και θα πρέπει να είστε ψυχροί «εκτελεστές». Για παράδειγμα, αν έχετε μια επιχείρηση που δεν πάνε καλά τα πράγματα, αλλά σκέφτεστε ότι δεν μπορείτε να την κλείσετε για συναισθηματικούς λόγους, αυτό θα είναι λάθος. Πρέπει να απομακρυνθείτε από τη δίνη των συναισθημάτων σας, διότι θα σας ρουφήξουν στον πάτο. Αποστασιοποιηθείτε και δείτε με ψυχρή λογική αν υπάρχει κάποιο κέδρος, αν αξίζει τον κόπο και μπορεί να ανακάμψει οικονομικά και κάντε τις κινήσεις που πρέπει και το επόμενο βήμα προς όφελός σας. Αφήστε στη ζωή σας μόνο επωφελείς εργασίες και συνεργασίες. Αξιολογήστε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας και τις δαπάνες σας. Πρέπει λοιπόν να δείτε με προσοχή τα χρέη, τις οφειλές, τα δάνεια, τα ακίνητα, τους λογαριασμούς και τα έσοδα σας και να μελετήσετε τι κινήσεις μπορείτε να κάνετε ώστε να φέρετε σε μια ισορροπία το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων και να πετύχετε και μια αύξηση στα εισοδήματα σας. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να δείτε με σαφήνεια πού πάνε τα χρήματα σας, να εκτιμήστε τα περιουσιακά σας στοιχεία και τις επενδύσεις σας και ό,τι είναι ζημιογόνο να το ξεφορτωθείτε. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση σας, καθώς και τα έξοδα θα είναι αρκετά με αυτό το φεγγάρι. Σε επαγγελματικό επίπεδο οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν δεν θα είναι λίγες, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην πάρετε ρίσκα και να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Εάν δείξετε πειθαρχεία, πρακτικότητα και πάρετε τις σωστές αποφάσεις και δεν σας πιάσει η μεγαλομανία σας, τότε η επιτυχία είναι κοντά σας. Η Πανσέληνος μπορεί να φέρει και την ολοκλήρωση κάποιου κύκλου και να τελειώνει κάποια συνεργασία, όμως πολύ σύντομα θα καταφέρετε να βρείτε κάτι καινούριο που θα σας φέρει και οικονομική ενίσχυση. Επίσης, μπορεί να έχετε περισσότερα κέφια για να διασκεδάσετε, να βγείτε και να γνωρίσετε νέα άτομα που να σας κάνουν κλικ ερωτικά, αλλά ο χρόνος θα δείξει αν αξίζουν να μείνουν στη ζωή σας.

Η έκλειψη θα σας επηρεάσει περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από την 1η έως την 9η μοίρα.

ΖΥΓΟΣ

Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 25 Μαρτίου και θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 27 Σεπτεμβρίου η επιρροή της θα σας ακολουθεί για μεγάλο διάστημα, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμοι για πολλές αλλαγές και αποκαλύψεις. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε την αλήθεια στη ζωή σας και να πάρετε αποφάσεις. Ξέρω είναι πολύ δύσκολο για εσάς τους αναποφάσιστους Ζυγούς να βάλετε το μαχαίρι στο κόκαλο, αλλά ήρθε η ώρα για τις μεγάλες αλήθειες που κρύβετε μέσα σας. Αντί λοιπόν αυτές τις αλήθειες να τις θάβετε και να σας βασανίζουν και να σας καίνε, τώρα θα τις αντιμετωπίσετε και θα τις κάνετε… καύσιμη ύλη για να πάτε μπροστά. Πάντα οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές και αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να λειτουργήσει μεταμορφωτικά για εσάς, αφού σχηματίζει και ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Πλούτωνα που θα σας δώσει τη δύναμη να ωριμάσετε, να πατήσετε στα πόδια σας, να διεκδικήσετε ό,τι σας αξίζει, να ξεκαθαρίσετε τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας, τις προτεραιότητές σας, τους στόχους σας και τι θα σας έκανε πραγματικά ευτυχισμένους στη ζωή. Δεν είναι εύκολες αυτές οι απαντήσεις, αλλά θα καταφέρετε να τις λάβετε αν βάλετε μία τελεία σε ό,τι σας κρατά δέσμιους με το παρελθόν. Πήρατε λάθος αποφάσεις, κάνετε λάθος κινήσεις και παρασυρθήκατε σε μονοπάτια που δεν σας εκφράζουν; Δεν είστε καταδικασμένοι, μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα αρκεί να το αποφασίσετε και η έκλειψη σας καλεί να το κάνετε κλείνοντας κύκλους στους οποίους νιώθετε παγιδευμένοι. Η Σεληνιακή έκλειψη θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε τι δεν σας αρέσει στις σχέσεις σας, στις συνεργασίες σας, στον εαυτό σας και να κάνετε τις ριζικές αλλαγές που χρειάζονται για να γίνετε πιο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Θα έχετε έναν εσωτερικό αναβρασμό, θα τρώγεστε με τα ρούχα σας και θα κρίνετε τους πάντες και τα πάντα γύρω σας. Τι λάθη έχουν κάνει και τι κάνατε εσείς; Μόλις καταλήξετε, ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει και εσείς τον δρόμο προς το μέλλον που θα χαράξατε. Ναι, οι ανασφάλειες και η αβεβαιότητα για το αύριο είναι πολλές, αλλά και μια ζωή χωρίς αγάπη και ποιότητα δεν σας ταιριάζει. Η Πανσέληνος θα σας ταρακουνήσει και θα «γκρεμίσει» ό,τι δεν είναι σταθερό και πλέον σε νέο έδαφος θα βάλετε τις βάσεις ενός μεταμορφωμένου εαυτού, πιο αισιόδοξου και πιο λαμπερού, έχοντας δίπλα σας αυτούς που θέλετε και οι οποίοι σας πιστεύουν και σας αγαπούν. Οι παθογένειες του παρελθόντος θα μείνουν πίσω και εσείς θα προχωράτε αδιάσπαστοι μπροστά. Όμως, δεν χρειάζεται να πάρετε έναν οδοστρωτήρα και να τους πατήσετε όλους, θέλει καθαρή σκέψη και υπομονή για τις σοβαρές αποφάσεις. Και επειδή το φεγγάρι θα σας κάνει και πιο συναισθηματικούς, προσέξτε μην κάνετε λάθος εκτιμήσεις. Πάρτε τον χρόνο σας και μην είστε παρορμητικοί. Η φλόγα σας να κάψει τα ξερά, όχι και τα χλωρά… Σκεφτείτε καλά πριν εξαπολύσετε τα βέλη σας, διότι επικρατεί πολύ σύγχυση στην ατμόσφαιρα. Το φεγγάρι σας καλεί να προσέξετε και την υγεία σας, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να βάλετε στην καθημερινότητα σας συνήθειες που θα σας ξεκουράζουν και θα σας δώσουν ποιότητα ζωής. Εξάλλου η Αφροδίτη που σας κυβερνά σχηματίζει ένα υπέροχο εξάγωνο με τον Δία και σας βοηθά να ανανεωθείτε και να κοιτάτε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η έκλειψη θα σας επηρεάσει περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από την 1η έως την 9η μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στις 25 Μαρτίου πραγματοποιείται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας, στον Ζυγό, και σας καλεί να κάνετε την ενδοσκόπηση σας, να κοιτάξετε βαθιά στην ψυχή σας, να ηρεμήσετε, να ξεκουραστείτε και για να τα κάνετε όλα αυτά πρέπει λίγο να απομονωθείτε και να βρείτε τις ισορροπίες σας μακριά από την καθημερινή βαβούρα. Η έκλειψη σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα και σας γεμίζει με εσωτερική δύναμη και αποφασιστικότητα να ανακαλύψετε τις υποσυνείδητες ανάγκες σας, να αντιμετωπίσετε τις πληγές που κρύβετε και να ανακαλύψτε το εσωτερικό σας μονοπάτι προς την ευτυχία. Είναι η ευκαιρία σας να πετάξετε τα συναισθηματικά σας βάρη, να απαλλαχτείτε από καταστροφικές σχέσεις, τοξικά άτομα, κακές συνήθειες και λάθος συμπεριφορές. Τι σας κρατάει ξύπνιους το βράδυ, τι σας βασανίζει, τι τριβελίζει το μυαλό σας; Βρείτε τα τραύματα και επουλώστε τα. Αλλάξτε τον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας, δώστε σημασία στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και αφήστε τα τραύματα του παρελθόντος πίσω. Μην τα θάβετε, αντιμετωπίστε τα. Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα, αλλά οι δοκιμασίες σάς έκαναν πιο δυνατούς, βρείτε αυτή τη δύναμη και απαγκιστρωθείτε από τα «πρέπει» που σας βαραίνουν, βρείτε τον εαυτό σας και αγαπήστε τον. Η έκλειψη δείχνει ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο σε θέματα δουλειάς και αυτό σημαίνει είτε ότι εσείς κινήστε κάτω από τα ραντάρ και σχεδιάζετε κάτι που ακόμα πρέπει να μείνει κρυφό, είτε ότι οι άλλοι επιβουλεύονται τη θέση σας και σας στήνουν παγίδες. Προσπαθήστε να μη δίνετε δικαιώματα για να μη γίνετε βορά στις προθέσεις τους. Επίσης, επειδή διακυβεύονται τα μυστικά σας και μπορεί να έρθετε σε δύσκολη θέση, αν κάποιο προσωπικό σας θέμα πρέπει να κρατηθεί κρυφό, αν έχετε εμπλακεί σε κάποια… παράνομη σχέση, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, διότι μπορεί να έρθουν όλα στο φως και να εκτεθείτε. Επίσης, μπορεί τώρα να σας αποκαλυφθεί ένα μυστικό και να σοκαριστείτε από αυτό που θα ακούσετε και αφορά κάποιο άτομο που εκτιμούσατε. Να θυμάστε ότι η έκλειψη αυτή θέλει να φέρει την κάθαρση στο μυαλό, την καρδιά και τη ζωή σας, οπότε πετάξτε ό,τι είναι άχρηστο από τα συρτάρια του σπιτιού και του μυαλού σας και κρατήστε δίπλα σας μόνο αυτούς που σας αγαπούν πραγματικά και αξίζουν να είναι στο πλευρό σας.

Η έκλειψη θα σας επηρεάσει περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από την 1η έως την 9η μοίρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού στις 25 Μαρτίου ενεργοποιεί τον τομέα των στόχων, των φίλων και των συνεργατών και ίσως προκύψουν νέα δεδομένα που να σας οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις είτε των προσωπικών είτε των επαγγελματικών σας στόχων. Μην ανησυχείτε όμως, διότι οι αλλαγές θα είναι για το καλό σας και θα βοηθήσουν στην εξέλιξη σας. Το φεγγάρι θα στρέψει την προσοχή σας στη συλλογική δουλειά, στους συνεργάτες, στους φίλους, στον κοινωνικό σας κύκλο, στις ομάδες στις οποίες είστε μέλη, στους νέους στόχους σας, αλλά και στις ερωτικές σας σχέσεις και θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε πολλά ξεκαθαρίσματα για να συνεχίσετε στη ζωή σας μόνο με ό,τι αξίζει. Θα τεστάρετε πρόσωπα και καταστάσεις, θα αξιολογήσετε τον τρόπο που δουλεύετε ή συνυπάρχετε με τους άλλους στη ζωή σας, και όποιος και ό,τι σας δυσαρεστεί θα… μετράει μέρες, καθώς οι αντοχές και οι ανοχές σας θα είναι μειωμένες. Υπάρχει κάποιος φίλος που σας απογοήτευσε και δεν στάθηκε άξιος των προσδοκιών σας; Μήπως κάποιος συνεργάτης υπονομεύει τις προσπάθειες σας; Είχατε βάλει κάποιους στόχους και έχετε ξεφύγει της πορείας σας; Ή μήπως χάνετε τον χρόνο σας με ανθρώπους και σχέσεις που δεν έχουν τίποτα να σας πουν; Όλα θα μπουν σε διαδικασία αξιολόγησης και ανάλογα με τον «βαθμό» που θα πάρουν θα κάνετε και τις επόμενες κινήσεις σας. Εξάλλου, δεν χρειάζεστε να έχετε άτομα στη ζωή και τη δουλειά σας που σας κρατάνε πίσω και σας δημιουργούν προβλήματα. Αν δεν αντέχετε κάποια άτομα ή κάποιες συνθήκες στη ζωή σας μπορεί να απομακρυνθείτε, όμως δεν χρειάζεται να το κάνετε με άσχημο και απότομο τρόπο. Εξηγήστε τις θέσεις σας, βάλτε τα όρια σας με ευγένεια και πάρτε τις αποστάσεις σας, για να είστε κι εσείς αλλά και οι άλλοι ευτυχισμένοι. Οι συνειδητοποιήσεις αυτές μπορεί να προκύψουν και μέσα από αποκαλύψεις που θα γίνουν και έτσι να αλλάξουν τα δεδομένα και ό,τι πιστεύατε μέχρι σήμερα. Μπορεί να υπάρξει και κάποιο θέμα με μια φιλική σχέση και να έρθει στο φως μια αλήθεια, για την οποία είχατε μεν τις υποψίες, αλλά τώρα θα έχετε και τις αποδείξεις. Προσέξτε ιδιαίτερα σχέσεις με Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους αυτές τις μέρες και προσπαθήστε να μην παίρνετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Παίξει και το σενάριο κάποιος φίλος ή συνεργάτης να χρειάζεται τη βοήθεια σας και εσείς να του συμπαρασταθείτε, ή να ξυπνούν παλιές πληγές και παράπονα και να πέφτει η διάθεση σας. Έκτος από τους συνεργάτες και τους φίλους σας, θα επαναξιολογήσετε και τους στόχους σας και ίσως με την έκλειψη που είναι τρίγωνο με τον Πλούτωνα να σας δοθεί η ευκαιρία να πετύχετε πιο εύκολα κάποιο όνειρο σας, αρκεί να μην είστε υπερφίαλοι. Επίσης μπορεί να κάνετε νέες σημαντικές γνωριμίες με άτομα εξουσίας και κύρους που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και στην εξέλιξη σας, οπότε αποδεχτείτε προσκλήσεις και προσπαθήστε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Πάνω απ’ όλα όμως αποφύγετε το κουτσομπολιό, την κριτική και μην πιστεύετε ό,τι ακούτε και πριν το διασταυρώσετε.

Η έκλειψη θα σας επηρεάσει περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από την 1η έως την 9η μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αλλαγές και ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας και της οικογένειας φέρνει η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού-Κριού και σας κάνει υπέρμετρα φιλόδοξους. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να χτίσει και γκρεμίσει ταυτόχρονα την καριέρα σας και τα σχέδια σας. Μπορεί, για παράδειγμα, να είστε χρόνια σε μια δουλειά να έχετε χαράξει μια πορεία και σε μία νύχτα να τα αφήσετε όλα πίσω, διότι ίσως δεχτείτε μια πρόταση που να απογειώνει την επαγγελματική σας πορεία, τη φήμη σας και να έχει και καλύτερες αποδοχές. Μπορεί όμως και να βρεθείτε σε διλήμματα και να μην ξέρετε τι να κάνετε, καθώς θα γίνονται όλα ξαφνικά και εσείς χρειάζεστε σχέδιο και οργάνωση. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να ακούτε το ένστικτο σας και να εκτιμάτε τον εαυτό και τις ικανότητες σας. Ακόμη, η έκλειψη μπορεί να δείξει την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε, κάνοντας τη δική σας επιχείρηση ή τη δική σας οικογένεια ή να μετακομίσετε ή να αλλάξετε σπίτι ή χώρο εργασίας. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν δονήσεις στην οικογένεια, τον γάμο ή κάποιο θέμα που να αφορά τη μητέρα σας. Γενικότερα με αυτή την έκλειψη θα έχετε την ανάγκη να βγείτε μπροστά, να δείξετε τα ταλέντα σας και θα αναζητάτε την αναγνώριση, αλλά ίσως το κάνετε με έναν πιο εγωιστικό τρόπο και μπορεί να προκαλέσετε αντιπάθειες. Όσο και να πιστεύετε ότι είστε πολύ καλύτεροι από άλλους δεν χρειάζεται να το δείχνετε απροκάλυπτα, ούτε να πιέζετε τις καταστάσεις να ανεβείτε στην ιεραρχία εδώ και τώρα. Η ανυπομονησία και η παρόρμηση είναι κακοί σύμβουλοι και μπορεί τελικά να σας δημιουργήσουν εμπόδια αντί να σας εκτοξεύσουν όπως θα θέλατε. Μη βιάζεστε και μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες σας, διότι όσο πιέζετε τις καταστάσεις τόσο θα φεύγουν από τον έλεγχο σας και στο τέλος θα εκτεθείτε. Βέβαια αν τα πράγματα φτάσουν σε οριακό σημείο, ίσως κάποιος κύκλος κλείσει. Μη φοβηθείτε να αλλάξετε τους στόχους και τις προτεραιότητες σας αν αυτό θέλετε. Αυτή η απόφαση μπορεί να σας οδηγήσει σε άλλα πιο όμορφα μονοπάτια για εσάς. Μπορεί να σας περιμένει μια νέα καριέρα, μια πιο αξιόλογη θέση, μια πιο ευτυχισμένη ζωή. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξουν έντονες συνειδητοποιήσεις σχετικά με το παρελθόν και ίσως να σκέφτεστε τι λάθος κινήσεις έχετε κάνει εσείς ή κάποια άτομα που εμπιστευθήκατε και τελικά σας πρόδωσαν ή φρέναραν την εξέλιξή σας. Όμως δεν πρέπει να είστε σκληροί με τον εαυτό σας και να αυτομαστιγώνεστε. Αν θέλετε να κοιτάξετε πίσω, κάντε το σωστά. Δείτε από πού ξεκινήσατε, πού έχετε φτάσει και τι πρόοδο έχετε κάνει. Μπορεί να μη φτάσατε στην κορυφή, αλλά σίγουρα έχετε καταφέρει πολλά. Αναγνωρίστε την αξία σας, πιστέψτε στον εαυτό σας, επαναξιολογήσετε τις στρατηγικές σας και συνεχίστε τις προσπάθειες για φτάσετε στον στόχο σας, αφήνοντας όμως στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όσους σας πόνεσαν και σας πλήγωσαν. Προσέξτε περισσότερο και την υγεία σας.

Η έκλειψη θα σας επηρεάσει περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από την 1η έως την 9η μοίρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στις 25/03 στον άξονα Ζυγού-Κριού σχηματίζει τρίγωνο με τον ισχυρό Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σας και το μυαλό σας θα είναι καρφωμένο στα μελλοντικά σας σχέδια και πώς θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας πιέζουν. Όμως δεν πρέπει να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις αλλά να ζυγίσετε τα πάντα με ψυχραιμία. Η έκλειψη μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και να σπάσετε τη ρουτίνα σας. Μπορεί να προκύψει και κάποια πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό ή σε μια πολυεθνική εταιρεία, ή να ανοίξετε τα φτερά σας και να φύγετε για σπουδές ή μετεκπαίδευση σε μια άλλη χώρα ή πόλη. Επίσης, μπορεί να έχετε κάποια επιτυχία αν αποφασίσετε να παρουσιάσετε τη δουλειά σας για την οποία προετοιμαζόσασταν και κοπιάσατε για μεγάλο διάστημα ή να έχετε θετική έκβαση αν ασχολείστε με ΜΜΕ, διαφήμιση, διαδίκτυο ή με νομικές υποθέσεις. Το φεγγάρι θα κάνει τη σκέψη σας πιο δημιουργική και θα κατακλυστείτε από νέες ιδέες που ενδεχομένως να σας οδηγήσουν στην ανάπτυξη και την επέκταση που τόσο επιθυμείτε. Ίσως σας δοθούν οι ευκαιρίες για επαφές, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με άτομα που μπορεί να σας βοηθήσουν στα σχέδια σας. Οι φίλοι θα σταθούν δίπλα σας και θα σας βοηθήσουν με τους στόχους σας και θα νιώθετε ότι έχετε ένα μαξιλαράκι ασφαλείας. Παράλληλα, ίσως σας πιάσουν και τάσης φυγής με αυτό το φεγγάρι και να μπείτε στη διαδικασία να σχεδιάζετε ένα ταξίδι για να φύγετε μακριά από όλους και όλα. Βέβαια, με την έκλειψη να ενεργοποιεί τους τομείς της επικοινωνίας και των μετακινήσεων, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα ταξίδια σας, αλλά στον τρόπο που εκφράζεστε. Πολλές φορές μπορεί να έχετε χίλια δίκια με το μέρος σας, αλλά αν χρησιμοποιήσετε άκομψο τρόπο στο τέλος θα πρέπει να απολογηθείτε κιόλας. Γενικώς, εσείς θα έχετε κέφια και όρεξη να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, να ζήσετε περιπέτειες και νέες εμπειρίες, αλλά ίσως υπάρξουν κάποια εμπόδια ή ανατροπές στο πρόγραμμα σας που θα σας πιέσουν. Αν νιώθετε ότι κάτι καθυστερεί ή χωλαίνει, προσπαθήστε να βρείτε τι πήγε λάθος και δεν έχετε τα αποτελέσματα που θέλατε, και κάντε τις διορθωτικές κινήσεις που επιβάλλονται. Μην αρχίσετε να επιρρίπτετε ευθύνες από δω και από κει, διότι με την έκλειψη δεν έχει κανείς την αντοχή να πιέζεται από τους άλλους και τα λόγια εύκολα θα παρεξηγούνται, όπως και οι προθέσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε τόσο το σώμα σας όσο και το μυαλό σας που το έχετε εξαντλήσει από τη συνεχή σκέψη.

Η έκλειψη θα σας επηρεάσει περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από την 1η έως την 9η μοίρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά και τις βαθύτερες δεσμεύσεις σας θα έχετε συνεχώς στο μυαλό σας με τη Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού-Κριού και θα σκέφτεστε τι μπορείτε να κάνετε για να βρείτε ισορροπία και σταθερότητα. Και όταν λέμε οικονομικά δεν εννοούμε τα χρήματα που λαμβάνετε από την εργασία σας, αλλά όλα τα υπόλοιπα, αυτά που διαχειρίζεστε ή συνδιαχειρίζεστε με άλλους, όπως οι επενδύσεις σας, τα οικονομικά της εταιρίας σας αν έχετε συνέταιρο, οι κληρονομιές, οι ασφάλειες, τα δάνεια και τα οικονομικά του συντρόφου σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Η προσοχή σας θα στραφεί σε αυτά και θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε τι κερδίζετε και τι σας βάζει μέσα, ώστε να προβείτε σε διορθωτικές κινήσεις και αλλαγές και να φτιάξετε ένα οικονομικό πρόγραμμα που θα σας ικανοποιεί μακροπρόθεσμα. Αν υπάρχουν κάποιες μυστικές οικονομικές συμφωνίες που έγιναν από εσάς ή πίσω από την πλάτη σας από τους συνεργάτες ή τον σύντροφό σας, υπάρχει ο κίνδυνος να βγουν όλα στη φόρα και να υπάρξει ντόμινο εξελίξεων, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τα χρήματα, αλλά και τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Γενικότερα θα ψάχνετε τρόπους θα αυξήσετε το εισόδημα σας και παίζει και το σενάριο να σας χτυπήσει η τύχη την πόρτα και να έχετε ξαφνικά ένα καλό νέο ή μια έκπληξη σε οικονομικό επίπεδο! Όμως αν σας γίνει κάποια πρόταση για μια επένδυση που ενέχει ρίσκο δεν θα σας συμβούλευα να το πάρετε, διότι ο Ποσειδώνας από το ζώδιο σας σχηματίζει αντίθεση με την έκλειψη και μπορεί να κρύβει πολλές παγίδες. Γι’ αυτό αν παρουσιαστεί τώρα κάποια πρόταση που υπόσχεται πολλά, μη γλυκαθείτε από το εύκολο κέρδος, διότι μπορεί να βλέπετε το τυρί… αλλά όχι τη φάκα, όπως λέει και μια παροιμία. Με προσοχή και την απαραίτητη ενδελεχή έρευνα θα μπορέσετε να καταλάβετε αν θα βγείτε κερδισμένοι. Οι ανάγκες και τα έξοδα θα είναι αυξημένα αυτή την περίοδο, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί και να μην σπαταλάτε χρήματα σε πράγματα που δεν απολύτως απαραίτητα. Αν έχετε κάποιο χρέος ή θέλετε να κάνετε έναν διακανονισμό, μπορεί αυτό το φεγγάρι να κρύβει μια θετική συμφωνία για εσάς. Πέρα από το οικονομικό, η έκλειψη μπορεί να φέρει αναταράξεις σε μια προσωπική σχέση, την αναμόχλευση των συναισθημάτων σας ή το τέλος μιας κατάστασης στα προσωπικά σας. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να αναλογιστείτε αν μένετε σε μια σχέση μόνο από συνήθεια ή αν όντως σας προσφέρει την ασφάλεια που επιθυμείτε. Αν δεν καλύπτεστε συναισθηματικά από τη σχέση σας, η έκλειψη θα μεγιστοποιήσει τα παράπονα και μπορεί να βγάλετε όλα σας τα απωθημένα στο ταίρι σας. Προσπαθήστε να μην μπείτε σε τέτοια τριπάκια και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με λογική και διπλωματία. Μπορεί όμως κάποιο οικονομικό θέμα να αποτελέσει την αφορμή να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφό σας ή κάποιον συνέταιρο και η κατάσταση να ξεφύγει. Επίσης, προσέξτε σε θέματα υγείας. Μην αφήνετε ενοχλήσεις και σημάδια κόπωσης δίχως να τα ελέγξετε.

Η έκλειψη θα σας επηρεάσει περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από την 1η έως την 9η μοίρα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...