Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
18.7 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου, σήμερα η διάθεσή σου μεταβάλλεται θετικά όσο κυλάει η ημέρα, χάρη στην Σελήνη που από το μεσημέρι και μετά θα περάσει στο δικό σου ζώδιο και θα σε ενεργοποιήσει θετικά! Έτσι, είναι πολύ λογικό να ξυπνήσεις με τη βαριά διάθεση μίας κλασσικής Δευτέρας, αλλά αυτό να αλλάξει ολοκληρωτικά φτάνοντας στο μεσημεράκι που παίρνεις επιτέλους τα πάνω σου. Κατά τις απογευματινές ώρες επικεντρώνεσαι στις ανάγκες του εαυτού σου, γίνεσαι πιο συναισθηματικός κι εξωστρεφής, όμως οι συναισθηματικές εξάρσεις δεν λείπουν από το πρόγραμμα! Προσπάθησε να μετριάσεις το ανταγωνιστικό πνεύμα μέσα σου, ώστε να αποφύγεις περιττές αντιπαραθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου, η Δευτέρα σου κρύβει εναλλαγές στη διάθεσή σου, μιας και ξυπνάς πολύ πιο εξωστρεφής συγκριτικά με το πώς… θα κλείσεις εντέλει την ημέρα σου! Σήμερα η Σελήνη από το φιλικό προς το δικό σου ζώδιο των Ιχθύων, προχωρά σε εκείνο του Κριού από το μεσημέρι κι έπειτα. Άρα, όσο κυλάει η ημέρα νιώθεις την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και να κάνεις μία γενικότερη ενδοσκόπηση. Κινείσαι στο παρασκήνιο στη δουλειά και τα προσωπικά σου, αποτρέποντας οποιονδήποτε κρυφό εχθρό να σου επηρεάσει τα σχέδια. Κατανοείς τις βαθιές σου ανάγκες και κινείσαι με βάση το ένστικτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, ήρθε η Δευτέρα όπου η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων προχωρά σε εκείνο του Κριού όπου για εσένα αυτή η μετάβαση έρχεται… ‘κουτί’! Ξεκινάς αρκετά φιλόδοξα την ημέρα σου, ενώ από το μεσημέρι και μετά κατανοείς ότι η συνεργατικότητα είναι από τα καλύτερα μέσα για να καταφέρεις τους πιο σημαντικούς σου στόχους. Γίνεσαι πιο αυθόρμητος, διεκδικείς όλα όσα πιστεύεις ότι σου αξίζουν και τα φιλαράκια σου παίζουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου, η Δευτέρα σου αναμένεται να έχει μία έντονη φιλόδοξη νότα, ιδίως από το μεσημέρι κι έπειτα. Η ημέρα σου ξεκινά με δύναμη κι αισιοδοξία, αφού η Σελήνη βρίσκεται το πρωί στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο των Ιχθύων. Έπειτα, εισέρχεται στον Κριό, κάνοντάς σε πιο εξωστρεφή, αυθόρμητο, τολμηρό και διεκδικητικό σε οτιδήποτε, με μεγαλύτερη έμφαση, βέβαια, στα επαγγελματικά σου. Πρόσεξε, όμως, γιατί τείνεις κατά στιγμές να γίνεσαι και απερίσκεπτος, καταφεύγοντας σε ρίσκο που αργότερα θα μετανιώσεις.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένε Λέοντα, σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων προχωρά σε ένα πιο φιλικό προς το δικό σου, εκείνο του Κριού. Συνεπώς, για εσένα, ήρθε μία Δευτέρα όπου μπορεί να ξεκινά με ‘βαριά’ τη διάθεσή σου, όμως φτιάχνει καθώς η μέρα προχωρά. Από το μεσημέρι και έπειτα ανακτάς τον δυναμισμό και την αισιοδοξία σου και δε διστάζεις να τολμήσεις πράγματα που σε τρόμαζαν υπό διαφορετικές συνθήκες! Προσπάθησε να μετριάσεις την άγνοια κινδύνου που σε χαρακτηρίζει σε προσωπικά κι επαγγελματικά και θα τα πας περίφημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα Δευτέρα σταματάς λίγο – λίγο να θέτεις ως προτεραιότητα τους άλλους, μιας και η Σελήνη παύει να βρίσκεται στο απέναντι του δικού σου ζωδίου, τους Ιχθείς, από το μεσημέρι κι έπειτα. Η μετάβασή της στον Κριό ανεβάζει τη λίμπιντό σου, ενώ γίνεσαι πολύ πιο διεκδικητικός αναφορικά με τα οικονομικά σου. Μπορείς να ζητήσεις χρήματα που τυχόν σου χρωστούν, να αναζητήσεις οικονομική υποστήριξη από τρίτους ή να τακτοποιήσεις θέματα κληρονομικών.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου;

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων, σήμερα, περνά κατά το μεσημεράκι στο απέναντί σου, εκείνο του Κριού. Συνεπώς, η Δευτέρα σου ξεκινάει βαρετά, μα δεν τελειώνει με τον ίδιο τρόπο! Το πρωί τακτοποιείς οποιαδήποτε υποχρέωση είχες αφήσει στην μέση και από τις μεσημεριανές ώρες και μετά κοινωνικοποιείσαι και προτιμάς να περάσεις χρόνο με τους σημαντικότερους ανθρώπους από τον περίγυρό σου. Σημαντικές συναντήσεις συναντούν τύχη μετά το μεσημέρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, σήμερα η Σελήνη από το φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, προχωρά σε ένα όχι και τόσο, εκείνο του Κριού. Άρα η παιχνιδιάρικη διάθεση που ξυπνάς κατά τη Δευτέρα, σβήνει από το μεσημέρι κι έπειτα. Είναι λογικό, διότι οι καθημερινές υποχρεώσεις σου πολλαπλασιάζονται κι εσύ στέκεσαι στο ύψος των καταστάσεων, προσπαθώντας να τις τακτοποιήσεις. Ευτυχώς, διακρίνεσαι από έντονη κινητικότητα κι αρκετή ενέργεια, οπότε μπορείς εύκολα να ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε σε ‘βαραίνει’.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένε Τοξότη, σήμερα Δευτέρα, αλλά η διάθεσή σου δεν έχει καμία σχέση με τη βαρεμάρα που επικρατεί στους περισσότερους κατά την αρχή της εβδομάδας. Σήμερα, η Σελήνη είναι στους Ιχθείς κατά τις πρωινές ώρες, που σε ωθεί να κάνεις σκέψεις για το παρελθόν, αλλά και για εκκρεμότητες που έχεις στην ζωή σου, βλέποντας κάποιες καταστάσεις παραπάνω συναισθηματικά από όσο θα έπρεπε. Από την άλλη, η είσοδό της Σελήνης στο φιλικό προς το δικό σου, ζώδιο του Κριού, από το μεσημέρι κι έπειτα, σε κινητοποιεί να γίνεις δημιουργικός, εξωστρεφής και να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερέ μου, η Δευτέρα σου μπορεί να ξεκινά με έντονη κινητικότητα, αλλά τελειώνει αρκετά ήρεμα. Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων, προχωρά σε εκείνο του Κριού κατά το μεσημέρι, μεταβάλλοντας αισθητά τη διάθεσή σου και τις ανάγκες σου. Το πρωί υπάρχει επιθυμία για ζωηρή επικοινωνία κι έκφραση συναισθημάτων, όσο το απόγευμα προτιμάς να περάσεις την ημέρα σου σπίτι, χωρίς, βέβαια, να παραμένεις αδρανής. Διακρίνεσαι από εσωτερική ενέργεια που καλό θα είναι να διοχετεύσεις σωστά για να μη δράσει διασπαστικά με τα συγγενικά σου πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, η Δευτέρα σου παρουσιάζει απίστευτο ενδιαφέρον, διότι η διάθεσή σου αλλάζει εμφανώς, μετακινούμενη από την ανάγκη για σταθερότητα κι αποκτήματα προς μία έντονη επιθυμία για εξερεύνηση, μάθηση κι επικοινωνία. Η Σελήνη από τον Ιχθύ, προχωρά προς το ζώδιο του Κριού, το οποίο είναι πολύ πιο φιλικό προς το δικό σου. Καλό θα είναι να προσέξεις μην πατάς πολύ το… γκάζι όσο οδηγείς και να φροντίζεις πέρα από καλός ομιλητής να είσαι και ακροατής.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου, η Δευτέρα που ήρθε κρύβει αρκετό ενδιαφέρον, γιατί η Σελήνη το μεσημέρι αποχωρεί από το δικό σου ζώδιο, συνεπώς κι εσύ αφήνεις πίσω τυχόν εγωκεντρικές τάσεις σου. Βέβαια, η μετάβασή της στον Κριό σε κάνει λίγο απρόσεκτο με τα χρήματα, επιλέγοντας να κάνεις αγορές ‘άχρηστων’ αγαθών, κάνοντας κακό στον τρέχοντα προϋπολογισμό των χρημάτων σου. Είσαι βέβαια ικανός να έλξεις οικονομικές ευκαιρίες, χάρη στον πρωτοποριακό τρόπο σκέψης σου και την ικανότητά σου να εντοπίσεις νέες πηγές εσόδων.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...