Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
18.7 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, έχει την δίψα για απόλυτη κυριαρχία, διάκριση και κατάκτηση! Δεν αρκείσαι από τα λίγα , με αποτέλεσμα να είσαι κάπως αχόρταγος, απόλυτος και επιβλητικός ! Δείξε προσοχή γιατί εύκολα μπορεί να παρασυρθείς σε γρήγορες, βιαστικές αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν σε σπατάλες και οικονομικά λάθη! Στα θετικά στοιχεία της ημέρας είναι ότι μπορείς και «διαβάζεις» εύκολα τα συναισθήματα και τις διαθέσεις των άλλων και έχεις το πείσμα, την επιμονή και το τσαγανό να πετύχεις ότι βάλεις στο μάτι!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Δευτέρα η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού στρέφει το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά και μόνο στις σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες σου. Κάνεις αναθεωρήσεις, δεύτερες σκέψεις, βυθίζεσαι στις αμφιβολίες, όμως ο βασικός σου στόχος που είναι η αναθέρμανση των σχέσεων σου, αυτό τον στόχο θα μπορέσεις να τον κατακτήσεις , αρκεί να μην «μουλαρώνεις» σε όποιον πηγαίνει αντίθετα στις διαθέσεις σου! Αιφνίδιες αλλαγές στο πρόγραμμά σου αλλά και στις διαθέσεις σου, είναι μέσα στις βασικές τάσεις της ημέρας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, για σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, επικεντρώνεσαι με πείσμα, επιμονή, θάρρος αλλά και μεθοδικότητα στην επίλυση ζητημάτων που αφορούν την εργασία σου. Βάζεις ένα καλό πλάνο στις υποχρεώσεις σου, διαχειρίζεσαι τα ευτράπελα που συμβαίνουν γύρω σου με περισσότερη ψυχραιμία και κάνεις αναπροσαρμογές στον τρόπο που εργαζόσουν ως σήμερα! Κάποιοι σε πιέζουν και σε αγχώνουν, εσύ προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς από καταστάσεις και ανθρώπους που σου στραγγίζουν την ενέργεια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα Δευτέρα φίλε Καρκίνε, η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σου υπόσχεται μέρα γεμάτη τρυφερότητα, ζεστασιά αλλά και πάθος! Παρόλο που είμαστε στο ξεκίνημα της εβδομάδας, εσύ έχεις πιο χαλαρούς ρυθμούς, λαμβάνεις ικανοποιήσεις στα αισθηματικά σου, περνάς ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά σου (αν είσαι γονέας), ενώ το δημιουργικό και καλλιτεχνικό σου ταπεραμέντο, θα σε βοηθήσει να βάλεις εξαιρετικές πινελιές για να ανανεώσεις την ζωή σου! Μία ξαφνική πρόταση – πρόκληση θα σε συναρπάσει!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, για σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού σε πιάνουν οι γκρίνιες, τα παράπονα και τρώγεσαι λίγο με τα ρούχα σου, ψάχνοντας ψεγάδια στην καθημερινότητά σου! Κάποιες οικογενειακές υποθέσεις σε προβληματίζουν και προκύπτουν απρόοπτα που σε αποσυντονίζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια! Διαχειρίσου με ψυχραιμία κάθε κατάσταση, άλλωστε έχεις την δύναμη και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να λύνεις με επιτυχία κάθε πρόβλημα! Πάρε το χρόνο σου για να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για Σήμερα Δευτέρα φίλε Παρθένε, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού είσαι πανέτοιμος για επικοινωνίες, αλλά και ….. για καβγά! Θέλεις εδώ και τώρα να προχωρήσουν κάποιες αλλαγές που έχεις κατά νου – κυρίως στα επαγγελματικά σου – και πεισμώνεις, αντιδράς και πιέζεις τις καταστάσεις! Αξιοποίησε τις ιδέες και τις εμπνεύσεις της στιγμές που μπορούν να σε βγάλουν από το αδιέξοδο! Κάποιοι στόχοι σου προχωρούν με θετικό πρόσημο, σημαντικό είναι να μην χάνεις το κουράγιο σου αλλά και να μην βιάζεσαι να δεις αποτελέσματα!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 16 Ιανουαρίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Δευτέρα το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στο … πορτοφόλι σου! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, δεν σου αρκούν αυτά που ήδη έχεις, είτε είναι λίγα, είτε δεν είναι αρκερτά για να βάλεις μπροστά την αποπληρωμή λογαριασμών που ούτως ή άλλιως αυτή την εποχή έρχονται φουσκωμένοι! Οι ανασφάλειες όμως της ημέρας θα είναι και συναισθηματικές, γιατί εσφαλμένα θα νιώθεις ότι δεν σου δίνουν την δέουσα προσοχή που εσύ θα ήθελες. Να θυμάσαι ότι δεν γίνεται να είσαι πάντα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και κάποιες στιγμές είναι απαραίτητο να κάνεις «εκπτώσεις» στα «θέλω» σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την Δευτέρα η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο και κοντράρεται με τον Ουρανό, είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας και έχεις και εξελίξεις που σε βγάζουν από την ρουτίνα! Έχει έρθει η ώρα και η στιγμή να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου, να σπάσεις την ρουτίνα σου και να τολμήσεις σε κάτι διαφορετικό! Κάποια άτομα από το περιβάλλον σου φαίνεται ότι αντιδρούν αυτή την ημέρα στην συμπεριφορά σου και υπάρχουν κάποιες κόντρες, όμως σήμερα σου αποκαλύπτονται και αλήθειες που … δεν πρέπει να παραβλέψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, για σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, είσαι αρκετά εσωστρεφής, αγχωμένος και δεν έχεις όρεξη για πολλές κουβέντες ή και κοινωνικές επαφές! Θέλεις να κάνεις τον απολογισμό σου, να κλείσεις εκκρεμότητες στην δουλειά σου, να περάσεις χρόνο μόνο για σένα, χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα! Δεν θα λείψουν σήμερα όμως, τα κουτσομπολιά, τα λόγια πίσω από την πλάτη σου όπου θα τα αντιληφθείς και απλά θα απέχεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σήμερα Δευτέρα φίλε μου Αιγόκερε, η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε κοινωνικοποιεί και σε φέρνει κοντά με ανθρώπους που έχεις κοινό όραμα, κοινά σχέδια και κοινές βλέψεις! Οι γνωριμίες σου σε στηρίζουν ξαφνικά και ανυποψίαστα και αυτό αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της ημέρας. Δεν σου κρύβω όμως, ότι και στον ερωτικό τομέα θα έχεις τα ξαφνικά και απρόβλεπτα που θα βάλουν το αλατοπίπερό τους στο ξεκίνημα της εβδομάδας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά, βάζεις στόχους και παίρνεις και τα ρίσκα σου προκειμένου να πας την καριέρα σου ένα βήμα παρακάτω! Το άγχος είναι έκδηλο, γιατί τώρα σου δίνεται η ευκαιρία μίας αλλαγής που σε γεμίζει αδημονία! Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σήμερα τις ευκαιρίες για γνωριμίες, επαγγελματική καταξίωση και εκπλήρωση στόχων!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε μου Ιχθύ, για σήμερα Δευτέρα η Σελήνη από το φιλικό για σένα ζώδιο του Σκορπιού, σε γεμίζει με αισιοδοξία αλλά και τόλμη για νέα σχέδια! Το μυαλό σου τριγυρνά σε ευκαιρίες που δίνονται τώρα για την ανέλιξη της καριέρας σου, είσαι σε αναμονή για κάποιες σημαντικές συναντήσεις, αλλά λαμβάνεις και νέα που σε ικανοποιούν! Το ερωτικό παρασκήνιο δεν λείπει και είναι φανερό ότι ούτε εσύ ο ίδιος δεν θέλεις να παραδεχθείς τα συναισθήματά σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...