Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
17.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 8 Νοεμβρίου


Τι μας περιμένει;

Κριός

Επιτέλους ξέρεις τι πραγματικά επιθυμείς και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Κριέ! Κάνεις με ευκολία αισθητή τη παρουσία σου και προκαλείς τον θαυμασμό και τον σεβασμό του περίγυρου σου, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Σε χαρακτηρίζει ωριμότητα, ηρεμία, υπομονή, αλλά και ορισμένες στιγμές ψυχρότητα! Παρ’όλ’αυτά αυτή σου η στάση, θα φέρει κοντά σου, μόνο ανθρώπους που όντως σε αγαπούν και σε εκτιμούν!

Ταύρος

Σήμερα φίλε Ταύρε, απολαμβάνεις ευχάριστες επικοινωνίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέες γνωριμίες, τύχη, χαρμόσυνες μετακινήσεις και συναντήσεις! Ένα καλό νέο έρχεται σήμερα, το οποίο θα σου δώσει πολλά χαμόγελα! Ωστόσο, καλό είναι, να προσέξεις την τάση σου για προκλητικά ή αγενή αστεία και κυνισμό, αφού ορισμένοι μπορεί να προσβληθούν!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 7 Νοεμβρίου

Δίδυμος

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, επιτέλους θα πάρεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων και των διαπροσωπικών σου σχέσεων στα χέρια σου! Μπορείς πλέον πιο εύκολα να πετύχεις σκοπούς, στόχους και σχέδια και να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες! Σήμερα καλό θα είναι, να συγκρατήσεις τον εγωισμό σου και να έρθεις πιο κοντά με άτομα που ενδεχομένως, να έχετε παρεξηγηθεί! Μια μικρή αποκάλυψη, σου δίνει χαρά!

Καρκίνος

Επιτέλους, φίλε Καρκίνε, η ιδανική ημέρα για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είναι εδώ! Όλα θα κυλήσουν ήρεμα και αρμονικά, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις ορθές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Βάζεις τέλος στην μοναξιά, οι άλλοι στέκονται δίπλα σου σε ό,τι κι αν χρειαστείς και επιδιώκουν να σε έχουν στο άμεσο περιβάλλον τους!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα αποφασίζεις να οργανωθείς, αλλά και προσφέρεις γενναιόδωρα βοήθεια, σε όποιον την χρειάζεται! Η πρακτικότητα και η λογική σου, είναι τα ισχυρά σου σημεία και σίγουρα θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες σου! Πετυχαίνεις πολλούς από τους στόχους σου! Ιδανική ημέρα, για αλλαγές στην εμφάνιση σου!!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, γοητεύεις με ποικίλους τρόπους τον κοινωνικό σου περίγυρο! Επιπλέον, καταφέρνεις να πετύχεις στόχους και σκοπούς, υλοποιώντας τα σχέδια σου! Αποφασίζεις να δράσεις με αυτοπεποίθηση, να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς! Πες ναι στην διασκέδαση, την δημιουργικότητα και την κοινωνικοποίηση!

Ζυγός

Σήμερα φίλε Ζυγέ, εντείνονται η διορατικότητα και η διαίσθηση σου. Για το λόγο αυτό, εκμεταλλεύσου τες και πάρε σωστές αποφάσεις! Επίσης, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης, για κάθε είδους πρόβλημα! Θα έχεις την ευκαιρία, να διορθώσεις προβληματικές οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις και απέφυγε μουρμούρα, γκρίνια ή παράπονα!

Σκορπιός

Η επικοινωνία είναι το κλειδί, για κάθε θέμα που σε απασχολεί, αγαπητέ Σκορπιέ! Η επίτευξη των στόχων σου και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, αποτελεί εύκολη υπόθεση για σένα σήμερα! Ο σαφής και έξυπνος τρόπος που επικοινωνείς, θα φέρει πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σου, για να το καταφέρεις! Καλή ημέρα για να βελτιώσεις σχέσεις, με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες!

Τοξότης

Σήμερα φίλε Τοξότη, οι εξελίξεις και τα γεγονότα, που επιθυμείς να έρθουν, χρειάζονται κάπως περισσότερο χρόνο και υπομονή, απ’όσο περίμενες! Για το λόγο αυτό, δεν χρειάζεται ούτε να βιάζεσαι, ούτε να πιέζεις καταστάσεις! Στις συναναστροφές σου και στις επικοινωνίες σου, θα είσαι αποφασιστικός, αφού ανακτάς την σημερινή ημέρα, αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

Αιγόκερως

Με την Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο Αιγόκερε, θα καταφέρεις με ευκολία να πείθεις τους συνομιλητές σου και γοητεύεις μέσα από επαφές και συναναστροφές! Επιπλέον, η δυναμικότητα και η αποφασιστικότητα σου, θα φέρουν εκπληρώσεις στόχων! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η συμπεριφορά σου, λόγω της τάσης σου για εγωισμό και απαιτητικότητα!

Υδροχόος

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, θα αισθανθείς πως δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις και ιδέες και πιθανόν ο περίγυρος σου, να παρεξηγεί τα κίνητρά σου. Η σημερινή ημέρα, είναι περισσότερο κατάλληλη για εποικοδομητική, προσωρινή απομόνωση, λήψη αποφάσεων, αλλά και ουσιαστικής παρατήρησης συμπεριφορών, γεγονότων και καταστάσεων, μέχρι να βγεις ξανά στο προσκήνιο!

Ιχθύς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, με την βοήθεια του φιλικού σου κύκλου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις ένα μεγαλεπήβολο στόχο! Το ξαφνικό, θετικού ή αρνητικού χαρακτήρα, μπορεί να κάνει την εμφάνισή του σήμερα, αρκετές φορές! Φρόντισε λοιπόν, να είσαι σε εγρήγορση και προετοιμασμένος για απρόσμενες αλλαγές! Γενικά πάντως, πολλές από τις καταστάσεις που βιώνεις βελτιώνονται, όπως και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...