Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
13.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 1 Αυγούστου;


Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Καλό Μήνα! Φίλε Κριέ, μπορεί η μέρα να έχει καλοπέραση, ψυχαγωγία και διασκεδάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις να είσαι ώριμος και σοβαρός! Μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες συμπεριφορές, εγωκεντρισμό και επικοινωνιακή έπαρση, λόγω της Αντίθεσης Ερμή-Κρόνου! Προστάτεψε την καλή σου φήμη και απέφυγε γκάφες!

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Ταύρε, επικεντρώνεσαι σήμερα στις επιθυμίες σου, τους σκοπούς σου και τους στόχους σου, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια! Ίσως σήμερα κλονιστούν σοβαρά κάποιες συγγενικές σχέσεις, λόγω της Αντίθεσης Ερμή-Κρόνου! Απέφυγε μουρμούρα και ανούσια ξεσπάσματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Δίδυμε, λόγω της σημερινής Αντίθεσης Ερμή-Κρόνου, πιθανώς να κλονιστούν με ποικίλους τρόπους, οι επαφές σου, οι επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα, οι μετακινήσεις σου και οι σχέσεις σου με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες, όσο κι αν είναι φαινομενικά ενδιαφέρουσες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλό Μήνα! Φίλε Καρκίνε, σήμερα ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και γοητεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να το παρακάνεις με απαιτήσεις και ισχυρογνωμοσύνες! Διατήρησε ένα ήρεμο, έντιμο, ολιγαρκές και ώριμο προφίλ στις διαπροσωπικές σου επαφές, αφού η Αντίθεση Ερμή-Κρόνου, σε ωθεί να θεωρείς δεδομένα πρόσωπα και καταστάσεις, έχοντας δογματικές συμπεριφορές!

ΛΕΩΝ

Καλό Μήνα! Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή και οφείλεις να προστατέψεις όλα τα καλά που σου έχει δώσει το σύμπαν τον τελευταίο καιρό με όλες σου τις δυνάμεις, για να μείνουν στην ζωή σου! Η Αντίθεση Ερμή-Κρόνου, σε καθιστά ιδιαίτερα επιρρεπή σε σοβαρά λάθη που δεν διορθώνονται! Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που σου έχει δοθεί έως τώρα, μένοντας όμως οπωσδήποτε λογικός και ώριμος απέναντι σε σκοπούς και στόχους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό Μήνα! Φίλε Παρθένε, σήμερα οφείλεις να επικεντρωθείς με ωριμότητα στο τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και τι έχεις όντως ανάγκη στην ζωή σου, ώστε να νιώσεις ξανά δυνατός και ανανεωμένος συναισθηματικός! Δυστυχώς κάποια προβλήματα σε βαραίνουν ακόμα, λόγω της Αντίθεσης Ερμή -Κρόνου, όμως αν κινηθείς παρασκηνιακά, προσεκτικά και με σοβαρότητα, θα δεις ότι πολλοί από τους στόχους σου, μπορούν να πραγματοποιηθούν!

ΖΥΓΟΣ

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον σημαντικό για σένα, φιλικό τομέα! Μην ξεχνάς, πως οι φίλοι μπορούν να σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη και βοήθεια! Για το λόγο αυτό, φρόντισε να μην παρασυρθείς σε εγωιστικές συμπεριφορές, λόγω της Αντίθεσης Ερμή -Κρόνου, προκαλώντας ρήξεις και έντονες διαφωνίες, από το πουθενά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλό Μήνα! Φίλε Σκορπιέ, σήμερα λόγω της Αντίθεσης Ερμή -Κρόνου, θα υπάρξουν κάποιες δύσκολες εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Φρόντισε να διατηρήσεις και να διορθώσεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, αποφεύγοντας λάθη και παρορμητισμούς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό Μήνα! Φίλε Τοξότη, σήμερα αρκετές συγκυρίες και γεγονότα, που θα έρθουν μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναναστροφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σε προβληματίσουν λόγω της Αντίθεσης Ερμή-Κρόνου! Επίσης, προσοχή χρειάζεται η οδήγηση σου, αφού τείνεις να είσαι λίγο περισσότερο απρόσεκτος τώρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα κάποιες έμμονες ιδέες, εντείνονται και σε βασανίζουν. Δυστυχώς η διορατικότητα και η πειθώ σου σε επαφές και επικοινωνίες, δεν σε βοηθούν για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου! Με την Αντίθεση Ερμή -Κρόνου, πες ναι στην οξυδέρκεια, αλλά όχι στην καχυποψία ή την σκληράδα, απέναντι στους άλλους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα η Αντίθεση Ερμή -Κρόνου, θα σε αναγκάσει μέσα από κάποιες αλήθειες που θα ακούσεις, να αλλάξεις συμπεριφορά και να γίνεις πιο σοβαρός και ολιγαρκής! Όπως και να ‘χει πάντως, καλό θα ήταν να αποφύγεις σημαντικές και τελεσίδικες αποφάσεις, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές!

ΙΧΘΕΙΣ

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Ιχθύ, αρκετά θα είναι τα προβλήματα σήμερα στην καθημερινότητα σου! Οφείλεις να κάνεις τώρα, ώριμες και εποικοδομητικές κινήσεις, ώστε οι υποχρεώσεις σου και οι δουλειές σου να διεκπεραιωθούν! Κόψε κάποιες κακές συνήθειες σου και περιόρισε λάθη, που σε ωθεί να κάνεις η Αντίθεση Ερμή -Κρόνου και ίσως κλονίσουν την διεκδίκηση των στόχων σου, αλλά και την ψυχική σου ηρεμία!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Κριέ μου, σήμερα η ημέρα έχει λίγες εξελίξεις και για εσένα, μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους...

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η λαϊκή σοφία όμως έχει μεριμνήσει και γι΄αυτό. Σας παρουσιάζουμε μερικά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, η διάθεσή σου αλλάζει αρκετά...

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Το έντονο φλερτ με την τραγουδίστρια Τιάνα Τέιλορ σε πάρτι

Σε πάρτι πριν τα Όσκαρ ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Tιάνα Τέιλορ. Ο 49χρονος Λεονάρντο εθεάθη να… φλερτάρει την...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...