Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
16.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 1 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Αγαπητέ μου Κριέ! Το νέο έτος ξεκινά με εσένα να επιζητάς να επιφέρεις στην ζωή σου την ασφάλεια, την σταθερότητα και την σιγουριά, για αυτό και επικεντρώνεσαι πολύ περισσότερο σε ότι είναι ουσιαστικό! Η μέρα ωστόσο είναι κατάλληλη για να εργαστείς περισσότερο με τον εαυτό σου και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου!

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Το 2023 κάνει το ποδαρικό του με εσένα να δίνεις πολύ περισσότερη έμφαση στις ανάγκες, στις επιθυμίες σου και ακολουθείς με πάθος όλα όσα ορίζει η καρδιά σου! Νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου και δίνεις το 100% του εαυτού σου προκειμένου να κατακτήσεις ότι έχεις θέσει στόχο! Η μέρα σε ευνοεί να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες, να βελτιώσεις ζητήματα φυσικής κατάστασης, να κάνεις αλλαγές στην ζωή σου! Προσοχή στα λάθη βιασύνης !

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Την πρώτη μέρα του έτους έχει αρκετές απαιτήσεις από τον εαυτό σου κα θέλεις να αφήσεις πίσω σου, ότι έχει μείνει από το παρελθόν προκειμένου να καταπιαστείς με νέα πράγματα. Βρίσκεσαι σε εσωτερικό αναβρασμό, γιατί είναι πολλά τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει στην ζωή σου τα οποία σε έχουν κουράσει τόσο ψυχικά όσο και συναισθηματικά. Επιζητάς περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου για να βάλεις σε μία τάξη και σειρά ότι σε ενοχλεί!

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 1 Ιανουαρίου

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Σήμερα έχεις την ανάγκη να νιώσεις ελεύθερος, ανεξάρτητος και απαλλαγμένος από όρια και κανόνες. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι ζωηρή, δραστήρια, ενώ οι προτάσεις και τα καλέσματα από φίλους θα χαρίσουν την δική τους θετική ενέργεια σε αυτή την ημέρα! Διαχειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις με πιο φιλελεύθερο και ανοιχτό πνεύμα και κρίνεις ότι έχει έρθει η ώρα να διασκεδάσεις πολύ περισσότερο!

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Την πρώτη ημέρα του 2023 είσαι αρκετά φιλοδοξος και επεκτατικός αυτή την ημέρα, θέτοντας νέους στόχους και αφιερώνοντας όλη σου την ενέργεια σε θέματα που αφορούν την καριέρα, το μέλλον,τις προοπτικές ή ακόμα και το γάμο. Θέλεις να κάνεις το σωστό, το πρέπον, αυτό που είναι απαραίτητο να γίνει για να μπορείς να νιώθεις ότι επιτέλους ηρέμησες. Πιέζεσαι πολύ συναισθηματικά από τις εξελίξεις γύρω σου για αυτό οι αντιδράσεις σου μπορεί να είναι απότομες απαιτητικές!

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! Το 2023 κάνει ποδαρικό με εσένα να δέχεσαι τις καλύτερες προοπτικές για να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες σου, να απολαύσεις την περιπέτεια, να κάνεις μία νέα αρχή αλλά και να δεις νέες προοπτικές να σου παρουσιάζονται. Αγαπητέ μου Λέοντα γεμίζεις με αυθορμητισμό, αισιοδοξία και εξωστρέφεια και επιτέλους απολαμβάνεις μία ημέρα που σε ανακουφίζει από δυσκολίες, έχει όμως και τα τυχερά της για να μπορέσεις να πας ένα βήμα παρακάτω την ζωή σου!

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Το ένστικτό σου είναι πολύ ισχυρό την πρωτοχρονιά και οφείλεις να το εμπιστευτείς άμεσα, γρήγορα διώχνοντας κάθε φόβο ή ανασφάλεια που σου έχει δημιουργηθεί αυτό τον καιρό! Προσπάθησε για σήμερα τουλάχιστον να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου αλλά και από τους άλλους γιατί εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν συναισθηματικά ξεσπάσματα και καβγαδάκια, τα οποία θα μπορούσαν να αποτραπούν!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Σύσφιξη σχέσεων σου υπόσχεται η σημερινή ημέρα, γεγονός που θα σε ικανοποιήσει αλλά θα σε κάνει να νιώσεις πιο δικαιωμένος, γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι οι προσπάθειες που έκανες ως σήμερα τελικά έχουν την ανταμοιβή τους! Η μέρα είναι κατάλληλη για σου φύγουν οι αμφιβολίες για την εξέλιξη μίας σχέσης ή συνεργασίας, αλλά και για να περάσεις ποιοτικό χρόνο με ένα άτομο που παίζει ουσιαστικό ρόλο στην ζωή σου!

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, σήμερα παρακινείσαι να θέσεις τους στόχους σου για τη νέα χρονιά,να αλλάξεις τις συνήθειες σου να κόψεις επιβλαβείς χούγια (πχ άτσαλη διατροφή, κάπνισμα) και να φροντίσεις πώς θα ενδυναμώσεις περισσότερο τον εαυτό σου! Η μέρα σου είναι γεμάτη και από δραστηριότητες που σε κάνουν να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, ενώ οι εξελίξεις για θέματα εργασίας θα σε ενεργοποιήσουν άμεσα και γρήγορα να αναλάβεις δράση! Καταπολέμησε την τελειομανία σου που θα σε φορτίσει με έντονο στρες.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 1 Ιανουαρίου

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Σήμερα δίνεις έμφαση σε θέματα που αφορούν την ψυχαγωγία, τον έρωτα, τα παιδιά αλλά και τα δημιουργικά σου πλάνα! Αφήνεις για λίγο στην άκρη τον φόρτο των υποχρεώσεων και λειτουργείς γενναιόδωρα απέναντι στον εαυτό σου αλλά και στους άλλους! Η μέρα είναι κατάλληλη για μία κούρα ομορφιάς, για μία ερωτική εξέλιξη που θα σε συναρπάσει αλλά και για ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά όπου θα μπορέσετε να περάσετε καλά!

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Μέρα κατάλληλη για να ασχοληθείς με τις πιο προσωπικές σου υποθέσεις αλλά και με ζητήματα που αφορούν το σπίτι αλλά και την οικογένεια! Έχεις την ανάγκη να προστατεύσεις τις βάσεις σου, να περάσεις περισσότερο χρόνο με όσους αγαπάς και να νιώσεις παραπάνω ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βρεις λύσεις που θα συμβάλλουν στην βελτίωση διαβίωσής σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Η μέρα σήμερα είναι κατάλληλη για να πάρεις νέες αποφάσεις αλλά και για να εφαρμόσεις σκέψεις και ιδέες που τριγύριζαν εδώ και καιρό στο μυαλό σου! Μία συμφωνία μπορεί να προχωρήσει με ευνοϊκούς όρους για σένα για αυτό το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τολμήσεις σε μία επικοινωνία! Η μέρα προσφέρεται για συναντήσεις, μετακινήσεις, αλλά και για καθάρισμα του μυαλού από δυσάρεστες σκέψεις που σε κρατούσαν πίσω!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...