Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
17.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 1 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, Καλό Μήνα! Σήμερα Κυριακή με την Σελήνη να πορεύεται στο ζώδιο του Ταύρου, σε απασχολεί ο τομέας των οικονομικών. Προσπαθείς να βρεις λύσεις για να βελτιώσεις το εισόδημα, που παρουσιάζει διακυμάνσεις. Πρέπει να φρενάρεις την επιθυμία για αγορές, που συνήθως είναι περιττές και γίνονται μόνο για να καλύψεις συναισθηματικά κενά. Παράλληλα τακτοποιείς ένα οικονομικό πρόβλημα της οικογένειας.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, Καλό Μήνα! Με την Σελήνη να διανύει το δικό σου ζώδιο μπαίνει ο μήνας, που σε εστιάζει στα ιδιωτικά, προσωπικά σου θέματα. Νέος μήνας, νέοι στόχοι, καινούργια ξεκινήματα, σε επαγγελματικά, οικονομικά, αισθηματικά. Ανανεώνεις τη εξωτερική εμφάνιση, η αυτοπεποίθηση τονώνεται και γίνεσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Σημαντικά πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σου, προτείνοντας συνεργασίες. Παίρνεις αποφάσεις για ερωτική σχέση, ή γάμο.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, Καλό Μήνα! Την πρώτη μέρα του μήνα, με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, περιορίζεις τις κοινωνικές επαφές, προτιμάς να απομακρυνθείς από ότι σε κουράζει ψυχολογικά, μένοντας σπίτι. Προσπαθείς να διώξεις κάθε περιττή σκέψη από το μυαλό, αλλά το παρασκήνιο που λειτουργεί πίσω από την πλάτη, δεν σε αφήνει. Το αίσθημα της ανασφάλειας εμφανίζεται, γίνεσαι απρόθυμος να ασχοληθείς με οτιδήποτε καινούργιο κι επιθυμείς ησυχία και ηρεμία. Τα λόγια που έγιναν σε πίκραναν, όμως εντόπισες τους κρυφούς εχθρούς κι έμαθες να μην έχεις εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν γνωρίζεις καλά.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, Καλό Μήνα! Σήμερα Κυριακή και η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, σε ωθεί σε κοινωνικές επαφές, συναντήσεις με φίλους, ενώ ταυτόχρονα καταπιάνεσαι με σχέδια που επιθυμείς να υλοποιήσεις. Η μέρα είναι γεμάτη συναναστροφές, δραστηριότες που σε ενθουσιάζουν και ευχάριστα νέα από τους κοντινούς σου ανθρώπους. Οι προσωπικοί στόχοι επιτυγχάνονται και ταυτόχρονα θέτεις καινούργιους, κάθε φορά περισσότερο καινοτόμους. Όνειρα για το μέλλον πραγματοποιούνται!

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, Καλό Μήνα! Ο μήνας ξεκινά με τη Σελήνη να κινείται στον Ταύρο, κάνοντας την Κυριακή, μέρα που σε απασχολεί η καριέρα και η επαγγελματική άνοδος. Αν και είναι αργία δεν χαλαρώνεις και η σκέψη σου βρίσκεται στην δουλειά. Προσπαθείς να φτιάξεις το πρόγραμμα της εβδομάδας, αρχής γενομένης από σήμερα, γιατί δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του, ούτε είσαι της τελευταίας ώρας. Οραματίζεσαι ένα καλύτερο μέλλον και με την οργάνωση που διαθέτεις θα το πετύχεις.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, Καλό Μήνα! Ευχάριστα μπαίνει ο μήνας για σένα, όπου η κίνηση της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, κάνει την Κυριακή να είναι από τις πιο ευνοϊκές μέρες. Σε διακατέχει η επιθυμία για ανεξαρτησία, ελευθερία και ανάπτυξη. Εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε θέματα σπουδών, γνώσεων και μάθησης, που επιδιώκεις με κάθε τρόπο να αποκτήσεις. Σκοπό έχεις να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου και να κατακτήσεις καλύτερη θέση στην δουλειά.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, Καλό Μήνα! Κυριακή μελαγχολική σήμερα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου. Η μέρα είναι δύσκολη, ακατάλληλη να ασχοληθείς με θέματα που θεωρείς ανούσια και πεζά. Τα οικονομικά σε προβληματίζουν και αποτελούν πηγή άγχους, που επηρεάζει τα συναισθήματα σου. Αποκλείεις την έξοδο για σήμερα, προτιμώντας το σπίτι και τη ξεκούραση. Η επιθυμία για χαλάρωση και σύνδεση με τον εσώτερο εαυτό σου, θα βοηθήσει την ψυχολογία σου να ανέβει.

Προβλέψεις ζωδίων
Προβλέψεις ζωδίων

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, Καλό Μήνα! Ο καινούργιος μήνας ξεκινά σήμερα Κυριακή, με την Σελήνη να κινείται απέναντι σου στο ζώδιο του Ταύρου. Η βασική επιθυμία είναι να συσχετιστείς με το περιβάλλον, τους ανθρώπους που αγαπάς και να συναναστραφείς με κόσμο. Το ενδιαφέρον στρέφεται στις διαπροσωπικές σχέσεις και στα σημαντικά άτομα της ζωής σου. Η δημοτικότητα αυξάνεται, σε αποζητούν στις παρέες και γίνεσαι ο διαμεσολαβητής στις συγκρούσεις που προκύπτουν.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, Καλό Μήνα! Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου για σήμερα Κυριακή, καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την πορεία και εξέλιξη των επαγγελματικών, ενώ δεν παραλείπεις να οργανώσεις το ημερήσιο πρόγραμμα της δουλειάς, ώστε να αποφύγεις το περιττό άγχος. Με συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια θα προχωρήσεις και θα κλείσεις πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας. Η σημερινή αργία είναι ιδανική και προσφέρεται για τακτοποίηση.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, Καλό Μήνα! Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, αυτή η Κυριακή είναι άκρως ερωτική για σένα. Αυξάνεται η δημιουργικότητα, η εκφραστικότητα και η γενναιοδωρία, που σε κάνουν περιζήτητο στις παρέες, τόσο τις φιλικές, όσο και τις ερωτικές. Άνετα μπορείς να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδια, τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα, να παίξεις, να φλερτάρεις, να βγάλεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για εξόδους, διασκέδαση, φλερτ, έρωτα, ότι σε κάνει ευτυχισμένο.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, Καλό Μήνα! Για σήμερα Κυριακή που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, διακατέχεσαι από την επιθυμία να ασχοληθείς με τα του οίκου και πολύ ιδιωτικά, προσωπικά θέματα. Σε απασχολεί το σπίτι, η οικογένεια, προσπαθείς να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν τις οικογενειακές σχέσεις. Θα αράξεις στην φωλιά σου, θα συζητήσεις με την οικογένεια και θα αφιερώσεις χρόνο στους οικείους. Τονίζεται η ενσυναίσθηση, μπαίνεις στην θέση των άλλων και κατανοείς συμπεριφορές που ήταν δυσνόητες.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Καλό Μήνα! Κυριακή σήμερα και βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου. Μέρα γεμάτη κοινωνικότητα, επαφές με κόσμο, συναντήσεις που σε γεμίζουν χαρά. Πολλές ειδήσεις φτάνουν στα αυτιά σου, αρκετά νέα, που αλλάζουν το πρόγραμμα. Δύσκολα εστιάζεις το βλέμμα σου σε κάτι συγκεκριμένο και τείνεις να διασκορπίζεσαι εδώ κι εκεί. Ο περίγυρος όμως σε αποζητά για τις έξυπνες ατάκες, ωραίες ιδέες και την όμορφη διασκεδαστική παρέα σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Αισιόδοξοι οι γιατροί

Αγωνία για τον Δημήτρη Σταρόβα, αφού έγινε γνωστό ότι ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μεταφέρθηκε χθες στο Τζάνειο με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύμφωνα με...
Όσκαρ 2019: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16 Μαΐου για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1929.... Διοργανώνεται για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, στο ξενοδοχείο Ρούσβελτ, στο Λος Άντζελες.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές συγκυρίες προμηνύουν μια ημέρα με αναταράξεις και απρόσμενες αλλαγές. Σήμερα...

Καίτη Γκρέυ: Ένας αιώνας ζωής για την τραγουδίστρια – Η τούρτα και το σβήσιμο...

Τα γενέθλιά της είχε την Τρίτη 14 Μαΐου η Καίτη Γκρέυ η οποία έγινε 100 ετών. Φυσικά τα γενέθλιά της μαζί της γιόρτασαν οι τέσσερις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Σήμερα, Τρίτη και η δυναμική σου ενέργεια λάμπει φωτεινότερα από ποτέ, αγαπητέ Κριέ. Η Σελήνη στον Λέοντα...

Σούπερ 13αρι για Κριούς, Τοξότες κι άλλο 1 ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις με φουλ...

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της ημέρας (13/05 Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο...

Σαν σήμερα έφυγε ο Στράτος Διονυσίου: Η τελευταία εμφάνιση στην πίστα και ο ξαφνικός...

Κανείς δεν φανταζόταν ότι θα είχε τέτοιο τέλος… Το πρωί της 11ης Μαΐου του 1990 έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Στράτος Διονυσίου,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Σήμερα, Τρίτη και η δυναμική σου ενέργεια...

Σούπερ 13αρι για Κριούς, Τοξότες κι άλλο 1 ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις με φουλ χρήμα

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της ημέρας (13/05 Πώς θα...