Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
17.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

  • ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα είναι Κυριακή και η ενέργεια της ημέρας θα διαμορφωθεί διαφορετικά το πρωί και διαφορετικά το βράδυ. Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου βρίσκεται από χθες και θα τελειώσει το ταξίδι της γύρω στο απόγευμα. Το Κυριακάτικο χουχούλιασμα είναι απαραίτητο και δεν βλέπω να σηκώνεσαι από το κρεββάτι νωρίς. Κατόπιν το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα, θέλεις να ετοιμαστείς για έξοδο. Ξεκουράστηκες και είσαι έτοιμος για πιο ευχάριστα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αγαπημένε, η σημερινή μέρα έχει διαφορετικές ενέργειες και αλλιώς ξεκινά, αλλιώς τελειώνει. Την Κυριακή αυτή είσαι μέσα στην εξωστρέφεια την υπερκινητικότητα και η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου που βρίσκεται εκεί από χθες σε τρέχει για επαφές και μετακινήσεις για να συναντήσεις άτομα που έχεις καιρό να δεις. Από το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον Λέοντα προτιμάς να μαζευτείς στο σπίτι να οργανωθείς για την αυριανή εργάσιμη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε αγαπημένε, Κυριακή σήμερα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου που βρίσκεται από χθες. Τα οικονομικά σε απασχολούν μέχρι το μεσημέρι και εκεί ρίχνεις το βάρος κατά την διάρκεια του πρωινού. Η διάθεση σου μεταβάλλεται, αλλάζει και από το απόγευμα, θέλεις να βγεις και να δεις άλλα πράγματα, όταν η Σελήνη να περνάει στο ζώδιο του Λέοντα. Αποζητάς την επικοινωνία με τους φίλους για να κουβεντιάσεις και να ξεχαστείς από τα προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα που είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο, είσαι απασχολημένος όλο το πρωινό με τις διαπροσωπικές σχέσεις και τα πολύ προσωπικά σου θέματα. Ο έντονος συναισθηματισμός που εκπέμπεις στους οικείους εξαφανίζεται το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Λέοντα. Μετά σε απασχολεί το οικονομικό κομμάτι το οποίο είναι μεταβαλλόμενο και δεν σου επιτρέπει να κάνεις σωστή διαχείριση.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένε μου Λέοντα, σήμερα που είναι Κυριακή και η Σελήνη από χθες περιδιαβαίνει το ζώδιο του Καρκίνου είσαι με πεσμένα τα φτερά, τη διάθεση, ειδικά τις πρωινές ώρες. Νιώθεις να βγαίνει η κούραση όλης της εβδομάδας και αυτό που επιθυμείς είναι ξεκούραση και χαλάρωση. Από το απόγευμα και μετά που η Σελήνη σε επισκέπτεται και εισέρχεται στο ζώδιο σου, αλλάζεις διάθεση, ανακτάς την αυτοπεποίθηση σου και την αισιοδοξία. Ασχολείσαι με τον εαυτό σου και βελτιώνεις την εξωτερική εμφάνιση ώστε να βγεις και να λάμψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αγαπημένε, έφθασε η Κυριακή και η Σελήνη από χθες κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου που σε κάνει χαρούμενο, εξωστρεφή και κοινωνικό. Μέχρι το μεσημέρι θέλεις να βγεις και να συναναστραφείς με άτομα του φιλικού κύκλου, να κάνεις συζητήσεις για τα μελλοντικά σχέδια. Από το απόγευμα κι έπειτα που η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τότε σε πιάνει η τάση για απομόνωση και ανασύσταση δυνάμεων.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου από χθες. Όλο το πρωινό σκέφτεσαι την δουλειά και πως θα ανέβεις τα σκαλοπάτια της επαγγελματικής καταξίωσης. Σε ενδιαφέρει να φτάσεις ψηλά, να σε σέβονται και να σε υπολογίζουν. Η διάθεση αλλάζει το απόγευμα όταν η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Λέοντα. Τότε ανακαλύπτεις την αξία της φιλίας και ψάχνεις τους φίλους για να βγεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, Κυριακή σήμερα και η Σελήνη περιδιαβαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου από χθες και θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση μέχρι το απόγευμα. Είναι μια πολύ ευνοϊκή θέση για σένα που σε ταξιδεύει, είτε πραγματικά, είτε νοερά. Σχεδιάζεις το μέλλον κάνεις όνειρα και οργανώνεις τα επόμενα βήματα για την πορεία της ζωής σου. Μετά το απόγευμα που η Σελήνη φεύγει από τον Καρκίνο και εισέρχεται στον Λέοντα, εγκαταλείπεις τα ταξίδια και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Κυριακή βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου από χθες και να είσαι μέσα στην γκρίνια και την εσωστρέφεια. Ίσως έχεις κι εσύ τα δίκια σου αφού τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις δεν σε αφήνουν να χαρείς το κυριακάτικο πρωινό. Ευτυχώς που η Σελήνη από το απόγευμα αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Λέοντα και αλλάζει η διάθεση σου. Αναθαρρεύεις και ονειρεύεσαι ταξιδάκια αναψυχής και γλέντια μέχρι τελικής πτώσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, στο Κυριακάτικο αυτό πρωινό βλέπουμε την Σελήνη να κινείται απέναντι σου στο ζώδιο του Καρκίνου. Είσαι από χθες εστιασμένος στους άλλους και στις διαπροσωπικές σχέσεις που έχεις αναπτύξει μαζί τους. Το απόγευμα όμως που η Σελήνη μετακινείται στο ζώδιο του Λέοντα, κλείνεσαι νιώθοντας απογοήτευση από τους ανθρώπους που περιβάλλουν. Θέλεις να μείνεις μόνος και να κάνεις ένα απολογισμό των πεπραγμένων ώστε να δεις τι κάνεις λάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, αυτό το Κυριακάτικο πρωινό δεν θυμίζει ημέρα αργίας για σένα. Η Σελήνη βρίσκεται από χθες στο ζώδιο του Καρκίνου και είσαι στη πρίζα για να τακτοποιήσεις όλο το σπίτι και τις γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Βάζεις σε τάξη χαρτιά, έγγραφα και ότι άλλο βρίσκεις μπροστά σου. Αφού τα φτιάξεις όλα έρχεται το απόγευμα, η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Λέοντα, που βρίσκεται απέναντι σου και θα ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σχέσεις και με ότι σε ενώνει, ή σε χωρίζει, από τους άλλους.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου αγαπημένε, Κυριακή σήμερα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου από χθες. Είσαι κι εσύ από χθες ξενυχτισμένος και ευτυχισμένος που γλέντησες και το έριξες έξω μετά από καιρό. Όλο το πρωί βρίσκεσαι στην ίδια χαρούμενη διάθεση, αλλά όταν έρχεται το απόγευμα αγχώνεσαι που πρέπει να σηκωθείς αύριο για δουλειά και δεν έχεις ξεκουραστεί. Αλλά και πάλι σκέφτεσαι ότι άξιζε τον κόπο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Αισιόδοξοι οι γιατροί

Αγωνία για τον Δημήτρη Σταρόβα, αφού έγινε γνωστό ότι ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μεταφέρθηκε χθες στο Τζάνειο με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύμφωνα με...
Όσκαρ 2019: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16 Μαΐου για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1929.... Διοργανώνεται για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, στο ξενοδοχείο Ρούσβελτ, στο Λος Άντζελες.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές συγκυρίες προμηνύουν μια ημέρα με αναταράξεις και απρόσμενες αλλαγές. Σήμερα...

Καίτη Γκρέυ: Ένας αιώνας ζωής για την τραγουδίστρια – Η τούρτα και το σβήσιμο...

Τα γενέθλιά της είχε την Τρίτη 14 Μαΐου η Καίτη Γκρέυ η οποία έγινε 100 ετών. Φυσικά τα γενέθλιά της μαζί της γιόρτασαν οι τέσσερις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Σήμερα, Τρίτη και η δυναμική σου ενέργεια λάμπει φωτεινότερα από ποτέ, αγαπητέ Κριέ. Η Σελήνη στον Λέοντα...

Σούπερ 13αρι για Κριούς, Τοξότες κι άλλο 1 ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις με φουλ...

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της ημέρας (13/05 Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο...

Σαν σήμερα έφυγε ο Στράτος Διονυσίου: Η τελευταία εμφάνιση στην πίστα και ο ξαφνικός...

Κανείς δεν φανταζόταν ότι θα είχε τέτοιο τέλος… Το πρωί της 11ης Μαΐου του 1990 έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Στράτος Διονυσίου,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Σήμερα, Τρίτη και η δυναμική σου ενέργεια...

Σούπερ 13αρι για Κριούς, Τοξότες κι άλλο 1 ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις με φουλ χρήμα

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της ημέρας (13/05 Πώς θα...