Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
32.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

  • ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα είναι Κυριακή και η ενέργεια της ημέρας θα διαμορφωθεί διαφορετικά το πρωί και διαφορετικά το βράδυ. Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου βρίσκεται από χθες και θα τελειώσει το ταξίδι της γύρω στο απόγευμα. Το Κυριακάτικο χουχούλιασμα είναι απαραίτητο και δεν βλέπω να σηκώνεσαι από το κρεββάτι νωρίς. Κατόπιν το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα, θέλεις να ετοιμαστείς για έξοδο. Ξεκουράστηκες και είσαι έτοιμος για πιο ευχάριστα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αγαπημένε, η σημερινή μέρα έχει διαφορετικές ενέργειες και αλλιώς ξεκινά, αλλιώς τελειώνει. Την Κυριακή αυτή είσαι μέσα στην εξωστρέφεια την υπερκινητικότητα και η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου που βρίσκεται εκεί από χθες σε τρέχει για επαφές και μετακινήσεις για να συναντήσεις άτομα που έχεις καιρό να δεις. Από το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον Λέοντα προτιμάς να μαζευτείς στο σπίτι να οργανωθείς για την αυριανή εργάσιμη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε αγαπημένε, Κυριακή σήμερα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου που βρίσκεται από χθες. Τα οικονομικά σε απασχολούν μέχρι το μεσημέρι και εκεί ρίχνεις το βάρος κατά την διάρκεια του πρωινού. Η διάθεση σου μεταβάλλεται, αλλάζει και από το απόγευμα, θέλεις να βγεις και να δεις άλλα πράγματα, όταν η Σελήνη να περνάει στο ζώδιο του Λέοντα. Αποζητάς την επικοινωνία με τους φίλους για να κουβεντιάσεις και να ξεχαστείς από τα προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα που είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο, είσαι απασχολημένος όλο το πρωινό με τις διαπροσωπικές σχέσεις και τα πολύ προσωπικά σου θέματα. Ο έντονος συναισθηματισμός που εκπέμπεις στους οικείους εξαφανίζεται το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Λέοντα. Μετά σε απασχολεί το οικονομικό κομμάτι το οποίο είναι μεταβαλλόμενο και δεν σου επιτρέπει να κάνεις σωστή διαχείριση.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένε μου Λέοντα, σήμερα που είναι Κυριακή και η Σελήνη από χθες περιδιαβαίνει το ζώδιο του Καρκίνου είσαι με πεσμένα τα φτερά, τη διάθεση, ειδικά τις πρωινές ώρες. Νιώθεις να βγαίνει η κούραση όλης της εβδομάδας και αυτό που επιθυμείς είναι ξεκούραση και χαλάρωση. Από το απόγευμα και μετά που η Σελήνη σε επισκέπτεται και εισέρχεται στο ζώδιο σου, αλλάζεις διάθεση, ανακτάς την αυτοπεποίθηση σου και την αισιοδοξία. Ασχολείσαι με τον εαυτό σου και βελτιώνεις την εξωτερική εμφάνιση ώστε να βγεις και να λάμψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αγαπημένε, έφθασε η Κυριακή και η Σελήνη από χθες κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου που σε κάνει χαρούμενο, εξωστρεφή και κοινωνικό. Μέχρι το μεσημέρι θέλεις να βγεις και να συναναστραφείς με άτομα του φιλικού κύκλου, να κάνεις συζητήσεις για τα μελλοντικά σχέδια. Από το απόγευμα κι έπειτα που η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τότε σε πιάνει η τάση για απομόνωση και ανασύσταση δυνάμεων.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου από χθες. Όλο το πρωινό σκέφτεσαι την δουλειά και πως θα ανέβεις τα σκαλοπάτια της επαγγελματικής καταξίωσης. Σε ενδιαφέρει να φτάσεις ψηλά, να σε σέβονται και να σε υπολογίζουν. Η διάθεση αλλάζει το απόγευμα όταν η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Λέοντα. Τότε ανακαλύπτεις την αξία της φιλίας και ψάχνεις τους φίλους για να βγεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, Κυριακή σήμερα και η Σελήνη περιδιαβαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου από χθες και θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση μέχρι το απόγευμα. Είναι μια πολύ ευνοϊκή θέση για σένα που σε ταξιδεύει, είτε πραγματικά, είτε νοερά. Σχεδιάζεις το μέλλον κάνεις όνειρα και οργανώνεις τα επόμενα βήματα για την πορεία της ζωής σου. Μετά το απόγευμα που η Σελήνη φεύγει από τον Καρκίνο και εισέρχεται στον Λέοντα, εγκαταλείπεις τα ταξίδια και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Κυριακή βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου από χθες και να είσαι μέσα στην γκρίνια και την εσωστρέφεια. Ίσως έχεις κι εσύ τα δίκια σου αφού τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις δεν σε αφήνουν να χαρείς το κυριακάτικο πρωινό. Ευτυχώς που η Σελήνη από το απόγευμα αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Λέοντα και αλλάζει η διάθεση σου. Αναθαρρεύεις και ονειρεύεσαι ταξιδάκια αναψυχής και γλέντια μέχρι τελικής πτώσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, στο Κυριακάτικο αυτό πρωινό βλέπουμε την Σελήνη να κινείται απέναντι σου στο ζώδιο του Καρκίνου. Είσαι από χθες εστιασμένος στους άλλους και στις διαπροσωπικές σχέσεις που έχεις αναπτύξει μαζί τους. Το απόγευμα όμως που η Σελήνη μετακινείται στο ζώδιο του Λέοντα, κλείνεσαι νιώθοντας απογοήτευση από τους ανθρώπους που περιβάλλουν. Θέλεις να μείνεις μόνος και να κάνεις ένα απολογισμό των πεπραγμένων ώστε να δεις τι κάνεις λάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, αυτό το Κυριακάτικο πρωινό δεν θυμίζει ημέρα αργίας για σένα. Η Σελήνη βρίσκεται από χθες στο ζώδιο του Καρκίνου και είσαι στη πρίζα για να τακτοποιήσεις όλο το σπίτι και τις γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Βάζεις σε τάξη χαρτιά, έγγραφα και ότι άλλο βρίσκεις μπροστά σου. Αφού τα φτιάξεις όλα έρχεται το απόγευμα, η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Λέοντα, που βρίσκεται απέναντι σου και θα ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σχέσεις και με ότι σε ενώνει, ή σε χωρίζει, από τους άλλους.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου αγαπημένε, Κυριακή σήμερα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου από χθες. Είσαι κι εσύ από χθες ξενυχτισμένος και ευτυχισμένος που γλέντησες και το έριξες έξω μετά από καιρό. Όλο το πρωί βρίσκεσαι στην ίδια χαρούμενη διάθεση, αλλά όταν έρχεται το απόγευμα αγχώνεσαι που πρέπει να σηκωθείς αύριο για δουλειά και δεν έχεις ξεκουραστεί. Αλλά και πάλι σκέφτεσαι ότι άξιζε τον κόπο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου

Κριός Ο σκοπός αυτής της φάσης της Σελήνης είναι να σε υποστηρίξει στην αξιολόγηση του αν διαθέτεις τον χρόνο και την ενέργεια για να δεσμευτείς...

Τζένη Καρέζη: Δείτε την σπάνια φωτογραφία με τον πρώτο της σύζυγο, Ζάχο Χατζηφωτίου

Σε μια σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε το Elena’s Diary Blog στο Instagram, η Τζένη Καρέζη απολαμβάνει τον καφέ της στη «Μεγάλη Βρετανία» με τον...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου

Κριός Αυτή η φάση της σελήνης αποσκοπεί στο να δώσετε σάρκα και δέσμευση στις προθέσεις που θέσατε πριν από μια εβδομάδα. Αυτή η ενέργεια θα...

Σελήνη στον Ζυγό : Μπελάδες για Σκορπιούς και «χρυσάφι» για Ταύρους κι άλλα 3...

 Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό τα ξημερώματα, μια θέση που μας κάνει αρκετά ευδιάθετους ενώ κυριαρχεί η επιθυμία για επαφή και αρμονία. Στη διάρκεια της...

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου: Καρκίνοι, είναι ώρα να διεκδικήσετε αυτά που σας...

Κριός Οι σχέσεις σας μπορούν να αποκτήσουν μια πιο συναρπαστική τροπή. Απορρίψτε την ιδέα ότι πρέπει να είναι τέλειες και ανάψτε λίγη διασκέδαση μέσα τους....

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου: Αιγόκεροι, έρχονται αποκαλύψεις για τις σχέσεις σας

Κριός Αν τρέχεις σαν τρελός για να πετύχεις τους στόχους σου, ίσως να έχεις παραμελήσει τη ρουτίνα σου, οπότε αυτή είναι μια παύση για να...
Μαίρη Κουάντ, επανάσταση, μόδα, μίνι,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 10 Ιουλίου επανάσταση στη μόδα με τη μίνι φούστα στην Αγγλία

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1964...Η Μαίρη Κουάντ προκαλεί επανάσταση στη μόδα με τη μίνι φούστα στην Αγγλία. Η Μαίρη Κουάντ γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 1934 στο Λονδίνο και ήταν κόρη Ουαλών εκπαιδευτικών. Φοίτησε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου

Κριός Ο σκοπός αυτής της φάσης της Σελήνης είναι να σε υποστηρίξει στην αξιολόγηση του...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου

Κριός Αυτή η φάση της σελήνης αποσκοπεί στο να δώσετε σάρκα και δέσμευση στις προθέσεις...

Σελήνη στον Ζυγό : Μπελάδες για Σκορπιούς και «χρυσάφι» για Ταύρους κι άλλα 3 ζώδια

 Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό τα ξημερώματα, μια θέση που μας κάνει αρκετά ευδιάθετους ενώ...

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου: Καρκίνοι, είναι ώρα να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν

Κριός Οι σχέσεις σας μπορούν να αποκτήσουν μια πιο συναρπαστική τροπή. Απορρίψτε την ιδέα ότι...