Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
13.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 5 Δεκεμβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ, θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κρύψεις τον αληθινό εαυτό σου, αφού φανερώνεις τις απόψεις και τις σκέψεις σου! Φρόντισε λοιπόν να διατηρήσεις με υπευθυνότητα, λογική, σύνεση, ωριμότητα και σοβαρότητα, την καλή μέχρι τώρα κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, όπως και την εξαιρετική σου φήμη! Σήμερα η γνώμη των άλλων, παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της καθημερινότητας σου!

Ταύρος

Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, θα αισθανθείς έντονα την ανάγκη να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, να βγεις, να συναντήσεις κόσμο και να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς! Έχεις κέφι και αισιοδοξία και αυτό φαίνεται! Σχεδίασε τώρα, που είναι η ιδανική στιγμή ένα ταξίδι ή μία εκδρομή ή μία κοινωνική ψυχαγωγική έξοδο! Δραστηριότητες μέσω διαδικτύου, ευνοούνται σήμερα!

ζωδια-σημερα

Δίδυμος

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, αντιμετωπίζεις με διαφορετικό τρόπο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Λόγω ορισμένων αποκαλυπτικών γεγονότων και μοιραίων συγκυριών, θα αναγκαστείς να είσαι πιο καχύποπτος με τους γύρω σου και θα προσπαθήσεις να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από τα λόγια τους, μαντεύοντας τις αληθινές προθέσεις τους!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, ήρθε η ώρα να επικεντρώσεις την προσοχή σου στις πιο προσωπικές, σημαντικές και στενές σου σχέσεις, να επιδιώξεις την βελτίωση τους και να εκφραστείς με πιο συναισθηματικό και τρυφερό τρόπο. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα και το κοντινό σου περιβάλλον, είναι τώρα πιο σημαντικοί από ποτέ για εσένα, γι’αυτό καλύτερα να αποφύγεις ανούσιες κόντρες!

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, καλύτερα να ασχοληθείς με τις άμεσες και πιεστικές ανάγκες της καθημερινότητας σου και να διευθετήσεις υποχρεώσεις, τρεξίματα, εκκρεμότητες και δουλειές! Έτσι θα καταφέρεις και θα τακτοποιήσεις πολλά ζητήματα! Θέματα που έχουν να κάνουν με προσωπική ευεξία, φροντίδα και καθαριότητα σπιτιού, κατοικίδια, οργάνωση χρόνου και γενικά βελτίωση της ρουτίνας σου, ευνοούνται!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη απολαυστικές εμπειρίες, διασκέδαση, καλοπέραση και λάμψη! Έχεις μπόλικη τύχη σε θέματα που έχουν να κάνουν με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, παιδιά, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και δημιουργικές ενασχολήσεις! Τραβάς τα βλέμματα και την προσοχή των γύρων σου, γεγονός που το απολαμβάνεις!

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, έχεις πραγματικά την ανάγκη να βρεθείς μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, σε οικεία μέρη και γνώριμες καταστάσεις! Στηρίζεις και φροντίζεις τα άτομα που αγαπάς και εκείνα στο ανταποδίδουν με ποικίλους τρόπους, κερδίζοντας και πάλι την εμπιστοσύνη σου! Κάποια γεγονότα, θα σε κάνουν να ανακτήσεις την αυτοεκτίμηση σου και να νιώσεις ξανά σιγουριά και ηρεμία!

ζωδια-σημερα

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα ενδιαφερθείς για πιο ουσιαστική επικοινωνία με τους άλλους! Γνωρίζεις ακριβώς τον τρόπο να εκφράζεις αυτό που σκέφτεσαι και οποιαδήποτε συζήτηση κάνεις τώρα, θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα σε ικανοποιήσει απόλυτα! Μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια, κουτσομπολιά ή ψέματα, έστω και κατά λάθος, διότι κινδυνεύεις να εκτεθείς κοινωνικά!

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα έρθουν ορισμένα γεγονότα που ίσως να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και θα πλήξουν την αυτοεκτίμησή σου. Κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις και κάποιες καταστάσεις της καθημερινότητας σου, που έως τώρα θεωρούσες δεδομένες, ανατρέπονται και αυτό θα σου δημιουργήσει! Πρέπει λοιπόν, να προσαρμοστείς και να προστατέψεις τα κεκτημένα και τις αξίες σου άμεσα!

Αιγόκερως

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, ετοιμάσου να πέσουν όλα τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου σήμερα και να τραβήξεις την προσοχή με ποικίλους τρόπους, αφού η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο! Αν φερθείς σοφά και διαλλακτικά, χωρίς νεύρα και επιθετικότητα, θα έχεις φήμη, θετικές εξελίξεις και χαρμόσυνες αλλαγές, που θα σε ενδυναμώσουν και θα ανανεώσουν την ζωή σου! Είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας!

Υδροχόος

Σήμερα φίλε Υδροχόε, θα αισθανθείς την επιθυμία και την ανάγκη, να αποσυρθείς προσωρινά κοινωνικά και να προστατέψεις την ψυχολογική σου ηρεμία, τα μυστικά σου, αλλά και να κρατήσεις την ιδιωτική σου ζωή, μακριά από τα βλέμματα του περίγυρου σου! Επίσης, μέσα από διάφορες αποκαλύψεις που αφορούν τους γύρω σου, θα διαπιστώσεις ποιοι πραγματικά σε αγαπούν και είναι ειλικρινείς μαζί σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα η συναναστροφή κάθε είδους με φίλους, θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσένα. Εάν θες να συζητήσεις ένα συγκεκριμένο θέμα, με κάποιον φίλο σου, τώρα είναι η ιδανική ώρα για να το επιδιώξεις, να συζητηθεί και να έχεις τις συνέπειες που επιθυμείς! Οι επαφές με τους φίλους σου την παρούσα ημέρα, είναι τόσο ευνοημένες, που θα καταφέρεις με την βοήθεια τους, να εκπληρώσεις μέχρι και προσωπικούς στόχους!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Κριέ μου, σήμερα η ημέρα έχει λίγες εξελίξεις και για εσένα, μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους...

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η λαϊκή σοφία όμως έχει μεριμνήσει και γι΄αυτό. Σας παρουσιάζουμε μερικά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, η διάθεσή σου αλλάζει αρκετά...

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Το έντονο φλερτ με την τραγουδίστρια Τιάνα Τέιλορ σε πάρτι

Σε πάρτι πριν τα Όσκαρ ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Tιάνα Τέιλορ. Ο 49χρονος Λεονάρντο εθεάθη να… φλερτάρει την...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...