Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
18.7 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 6 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι ημέρα χαράς για σένα. Τούτη την Κυριακή θα είσαι χαρούμενος και αισιόδοξος με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Ήλιο και την Αφροδίτη. Φτάνει που είναι Κυριακή και θα τη εκμεταλλευτείς στο έπακρο, κάνοντας τα δικά σου. Ποια είναι αυτά; Βόλτες, διασκέδαση, έξοδοι, ξενοιασιά και παιχνίδι με τα παιδιά σου αν είσαι γονιός. Αφιερώνεις την μέρα σε ότι σε κάνει ευτυχισμένο. Έχεις όλο τον χρόνο σήμερα να απαλλαγείς από την φόρτιση της εβδομάδας και να περάσεις υπέροχες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε μου Ταύρε αγαπημένε, σήμερα που είναι Κυριακή και προφανώς δεν δουλεύεις, κλείνεσαι μέσα στο σπίτι και αναπολείς το παρελθόν. Το τρίγωνο της Σελήνης με τους Ήλιο και Αφροδίτη σε βοηθά να βάλεις κάποια πράγματα στην θέση τους και στην σωστή τους βάση, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Η ενδοσκόπηση σε βοηθά να σκύψεις μέσα στην ψυχή σου και να αντιληφθείς τι σε έχει πονέσει ώστε να το αποβάλλεις. Κάτι ακόμα που θα σε απασχολήσει είναι να εντοπίσεις ποιοι σε εχθρεύονται και κινούνται πίσω από την πλάτη σου και να τους ξεσκεπάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου αγαπημένε, αυτή η Κυριακή σε βοηθά να επικοινωνήσεις με το στενό περιβάλλον, να βγεις, να συναναστραφείς με κόσμο και να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, είναι πολύ θετικό και σε βοηθά να κάνεις μετακινήσεις, μικρά ταξιδάκια και να βρεθείς σε μέρη που σε κάνουν να νιώθεις ελεύθερος. Πάνω από όλα η ανεξαρτησία, την οποία κερδίζεις με το σπαθί σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου σήμερα σχηματίζεται το αρμονικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη που κάνει την Κυριακή μέρα χαράς και εύνοιας. Για σένα η θετικότητα της μέρας επηρεάζει τους τομείς που σχετίζονται με την καριέρα και τα οικονομικά. Σίγουρα είναι από τους βασικούς τομείς της ζωής σου όπου εκεί νιώθεις ανασφαλής. Όμως όχι πια! Εξασφαλίζεις ποιότητα ζωής τόσο από την επαγγελματική καταξίωση, όσο και από τις οικονομικές απολαβές.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα είναι Κυριακή και ο Ήλιος μαζί και η Αφροδίτη λάμπουν στο ζώδιο σου. Το ευεργετικό τρίγωνο τους με την Σελήνη, φανερώνει πως σε διακατέχει η επιθυμία να εξελιχθείς ως άτομο και να διευρύνεις τους ορίζοντες σου μέσα από γνώσεις. Είσαι εκτός από λαμπερός είσαι και συμπαθής στον περίγυρο, που τρέχουν να σε βοηθήσουν, αλλά ταυτόχρονα ζητούν να τους βοηθήσεις. Επειδή το ένα χέρι νίβει το άλλο είσαι πρόθυμος να προσφέρεις την αρωγή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε αγαπημένε, αυτή η Κυριακή θα ήταν μια δύσκολή και απαιτητική μέρα να δεν σχηματίζονταν το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη που γλυκαίνουν το κλίμα. Η εσωστρέφεια και η διάθεση για απομόνωση θα σου βγουν σε καλό τελικά γιατί θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τους φόβους που βρίσκονται ριζωμένοι εδώ και καιρό στην ψυχή σου. Από την πάλη με το παρελθόν και τα φαντάσματα που κρύβει εσύ βγαίνεις νικητής.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 6 Αυγούστου;

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αγαπημένε, η σημερινή Κυριακή είναι πολύ χαρούμενη και γεμάτη αισιοδοξία και σε αυτό συμβάλει εξαιρετικά το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη. Η μέρα είναι κατάλληλη για να έρθεις σε επαφή με τους συνανθρώπους που βρίσκονται στο ευρύτερο περιβάλλον, να ανταλλάξεις ιδέες και σχεδιάσεις το μέλλον. Οι φίλοι βρίσκονται πάντα κοντά σου, στέκονται στα δύσκολα και μοιράζονται την χαρά σου στα εύκολα. Σε πρώτο πλάνο και οι διαπροσωπικές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει την ευνοϊκή όψη του τριγώνου με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, που κάνει την ημέρα πολύ αρμονική στα θέματα της καθημερινότητας, της εργασίας και της καριέρας γενικότερα. Υπάρχουν άτομα από τον χώρο εργασίας, που έχουν ανώτερη θέση και σε βοηθούν να ανέβεις όσο το δυνατόν ταχύτερα σε υψηλότερη βαθμίδα. Παρόλο που η Κυριακή θέλει άλλα πράγματα εσύ επιλέγεις να ρυθμίσεις τις εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε μου αγαπημένε Τοξότη, Κυριακή σήμερα και είναι μια μικρή γιορτή για σένα που σε ευνοεί το τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη. Η διάθεση ανεβαίνει, η αυτοπεποίθηση τονίζεται και το ηθικό τονώνεται. Ποιος τη χάρη σου λοιπόν! Είσαι στην φάση που σχεδιάζεις εκτός από την βραδινή έξοδο, ταξίδια μεγάλα, μακρινά και κάνεις όνειρα για εξωτερικό. Επιθυμείς να γευτείς εμπειρίες και να ρουφήξεις την ζωή με το κουτάλι. Ταξίδια, σπουδές, γνώσεις, πτυχία και δεξιότητες βρίσκονται στα άμεσα σχέδια σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα που είναι Κυριακή εσύ θέλεις να κλειστείς μέσα στο σπίτι, να ασχοληθείς με το παρελθόν και να σκαλίσεις τις στάχτες. Επίπονη διαδικασία αλλά το σύμπαν δεν θα σε αφήσει αβοήθητο. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη που σχηματίζεται σήμερα σε ωθεί στην ανασκόπηση για να βγάλεις από μέσα σου ότι απωθημένο έχει μείνει και να ελευθερωθείς για πάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα είναι μια ωραία μέρα με ευνοϊκές συνθήκες. Για σένα αυτή η Κυριακή είναι θετική και σε προτρέπει να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σχέσεις. Η Σελήνη σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη που σε βοηθούν να κάνεις πολλές επαφές, μετακινήσεις, να επικοινωνήσεις με άτομα και να συζητήσεις με το στενό περιβάλλον για θέματα που σε απασχολούν. Συναντήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και στενούς συγγενείς σε χαροποιούν.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα ξημέρωσε Κυριακή και το μυαλό σου βρίσκεται στη δουλειά και στις υποχρεώσεις. Μην σκας και όλα θα τακτοποιηθούν αφού το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη σε βοηθούν να βάλεις πρόγραμμα και σειρά. Το άγχος θα υποχωρήσει σταδιακά όσο θα ξεμπερδεύεις με τις αγγαρείες. Δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του εφόσον η δουλειά σε ενδιαφέρει πάρα πολύ και νιώθεις ασφαλής δουλεύοντας. Παράλληλα θα εξοικονομήσεις χρόνο για να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Αισιόδοξοι οι γιατροί

Αγωνία για τον Δημήτρη Σταρόβα, αφού έγινε γνωστό ότι ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μεταφέρθηκε χθες στο Τζάνειο με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύμφωνα με...
Όσκαρ 2019: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16 Μαΐου για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1929.... Διοργανώνεται για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, στο ξενοδοχείο Ρούσβελτ, στο Λος Άντζελες.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές συγκυρίες προμηνύουν μια ημέρα με αναταράξεις και απρόσμενες αλλαγές. Σήμερα...

Καίτη Γκρέυ: Ένας αιώνας ζωής για την τραγουδίστρια – Η τούρτα και το σβήσιμο...

Τα γενέθλιά της είχε την Τρίτη 14 Μαΐου η Καίτη Γκρέυ η οποία έγινε 100 ετών. Φυσικά τα γενέθλιά της μαζί της γιόρτασαν οι τέσσερις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Σήμερα, Τρίτη και η δυναμική σου ενέργεια λάμπει φωτεινότερα από ποτέ, αγαπητέ Κριέ. Η Σελήνη στον Λέοντα...

Σούπερ 13αρι για Κριούς, Τοξότες κι άλλο 1 ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις με φουλ...

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της ημέρας (13/05 Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο...

Σαν σήμερα έφυγε ο Στράτος Διονυσίου: Η τελευταία εμφάνιση στην πίστα και ο ξαφνικός...

Κανείς δεν φανταζόταν ότι θα είχε τέτοιο τέλος… Το πρωί της 11ης Μαΐου του 1990 έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Στράτος Διονυσίου,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Σήμερα, Τρίτη και η δυναμική σου ενέργεια...

Σούπερ 13αρι για Κριούς, Τοξότες κι άλλο 1 ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις με φουλ χρήμα

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της ημέρας (13/05 Πώς θα...