Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
19.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 1 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Καλό μήνα! Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου, σε μετατρέπει στον πρωταγωνιστή της ημέρας, ξεκάθαρα! Όλα τα βλέμματα είναι τώρα επάνω σου και εσύ έχεις επιτυχία, όσον αφορά τους μελλοντικούς στόχους σου, αφού βρίσκεις τον ορθό τρόπο για να τους εκπληρώσεις!

Ταύρος

Καλό μήνα! Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο ζώδιο του Κριού, σε ωθεί να επιλέξεις την μοναξιά σου και να την εκμεταλλευτείς εποικοδομητικά! Καλό θα είναι να αποφύγεις την σημερινή ημέρα, την πολυκοσμία και τον κοινωνικό όχλο, προκειμένου να βρεις σημαντικές λύσεις, να πάρεις ορθές αποφάσεις και κυρίως να ηρεμήσεις, απαλλάσσοντας τον εαυτό σου, από άγχη και φοβίες!

Δίδυμος

Καλό μήνα! Φίλε Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο Ζώδιο του Κριού, είναι μία υπέροχη ευκαιρία για αλλαγές! Επιπλέον, θα κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, θα αφήσεις πίσω τα παρελθοντικά προβλήματά σου, θα αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει και σε ταλαιπωρεί στην καθημερινότητα σου και θα έχεις μόνο χαρές, μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους!

ζωδια-σημερα

Καρκίνος

Καλό μήνα! Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο του Κριού, είναι η κατάλληλη για να προχωρήσεις σε δράσεις , που θα βελτιώσουν την φήμη σου και θα σου προσφέρουν κοινωνική καταξίωση και κύρος. Φρόντισε να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί τώρα έξυπνα, συνετά και ώριμα, ώστε να αγγίξεις την επιτυχία και να κερδίσεις τον σεβασμό των άλλων!

Λέων

Καλό μήνα! Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη που λαμβάνει μέρος σήμερα, στο ζώδιο του Κριού, είναι ιδιαίτερα τυχερή, ευνοϊκή, εποικοδομητική και θετική για εσένα! Έχεις την σπουδαία ευκαιρία, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα κάθε είδους, που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τις ευχάριστες εμπειρίες σου, να ταξιδέψεις, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να έχεις εποικοδομητικές επαφές και να πετύχεις υψηλούς στόχους!

Παρθένος

Καλό μήνα! Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Κριό, θα σου δώσει την ωφέλιμη ευκαιρία, να ανανεωθείς ποικιλοτρόπως, να ενδυναμωθείς και να αναγεννηθείς ψυχολογικά, αλλά και πρακτικά. Κατάλληλη στιγμή, για να επανεξετάσεις ορισμένες διαπροσωπικές σχέσεις, βγάζοντας τις τοξικές από την ζωή σου, με πολύτιμο βοηθό την διορατικότητα σου!

Ζυγός

Καλό μήνα! Φίλε Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στο απέναντι σου ζώδιο, αυτό του Κριού, φέρνει ορισμένες σπουδαίες αλλαγές σήμερα, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική και ιδιαίτερα επίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Ιδανική ημέρα, για πρωτοβουλίες, νέα ξεκινήματα, εξομάλυνση προβληματικών σχέσεων και επίλυση διαφωνιών και παρεξηγήσεων!

Σκορπιός

Καλό μήνα! Αγαπητέ Σκορπιέ, λόγω της Νέας Σελήνης στον Κριό που πραγματοποιείται σήμερα, θα μπορέσεις επιτέλους να βάλεις την ζωή σου σε τάξη και οργάνωση! Βελτιώνεις στο έπακρο την καθημερινότητά σου και επιπλέον, αρπάζεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την σωματική σου κατάσταση και την εξωτερική σου εμφάνιση!

ζωδια-σημερα

Τοξότης

Καλό μήνα! Φίλε Τοξότη, ώρα να περάσεις υπέροχα και να λάμψεις! Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο φιλικό για σένα, ζώδιο του Κριού, σου δίνει την σπουδαία ευκαιρία, να διασκεδάσεις, να εκμεταλλευτείς την δημιουργικότητα σου, να προβάλλεις τον βελτιωμένο εαυτό σου, να χορτάσεις απολαύσεις που σε ευχαριστούν, να κοινωνικοποιηθείς και να απολαύσεις τον θαυμασμό των άλλων!

Αιγόκερως

Καλό μήνα! Αγαπητέ Αιγόκερε, η πρωτομηνιάτικη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, εγκαινιάζει μια σπουδαία περίοδο για εσένα, κατά την οποία η ενασχόληση σου με την οικογένεια σου και το σπίτι σου, θα φέρει μόνο θετικά αποτελέσματα! Είναι η κατάλληλη ημέρα, για να κάνεις τις απαραίτητες δράσεις, ιδίως αν έχεις σκοπό να κάνεις κάποια νέα οικιακά ξεκινήματα!

Υδροχόος

Καλό μήνα! Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού! Θα έχεις την εποικοδομητική δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς, να ανοίξεις νέους δρόμους κάθε είδους και να επωφεληθείς από ειδήσεις, συναντήσεις, μετακινήσεις, συνομιλίες, επαφές και γνωριμίες! Ανανεώνεις σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

Ιχθύς

Καλό μήνα! Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού, θα εξυπηρετήσει τους σκοπούς και τους στόχους σου, αφού θα καταφέρεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής, με ποικίλους τρόπους! Γνωρίζεις πια πολύ καλά τι θες από την ζωή σου και η αυτοεκτίμηση σου ενισχύεται!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...