Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
20 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Παρασκευή, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον κυβερνήτη σου Άρη και τον Κρόνο, φέρνει θετικές εξελίξεις σε ένα οικονομικό πρόβλημα που επιτέλους βρίσκεις λύσεις. Μπορεί να κινηθείς παρασκηνιακά για να τακτοποιήσεις την οφειλή, ή να πάρεις το δάνειο που επιθυμείς. Η Σελήνη από τον Ζυγό φέρνει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σχέσεις με την τάση να επηρεάζεσαι από την γνώμη των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα είναι Παρασκευή και το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο ευνοεί τα μελλοντικά σχέδια εφόσον είχες την υπομονή να περιμένεις αρκετό καιρό. Είσαι επικεντρωμένος στον στόχο και κυνηγάς τα όνειρα σου. Ρίχνεις τους τόνους και οι σχέσεις με το περιβάλλον βελτιώνονται. Η Σελήνη από τον Ζυγό σε κάνει να δουλεύεις περισσότερο για να έρθεις πιο κοντά στον στόχο, αν και κάποιες φορές σε πιάνει το άγχος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε μου Δίδυμε, με το τρίγωνο που σχηματίζεται σήμερα Παρασκευή, ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο η μέρα φέρνει δυναμισμό και στοχοπροσήλωση στα επαγγελματικά. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στην καριέρα όπου κυνηγάς την αναγνώριση και την ανώτερη θέση, όμως μην βιάζεσαι, μην αγχώνεσαι για γρήγορες εξελίξεις. Η Σελήνη που κινείται στον Ζυγό φέρνει ευχάριστες στιγμές, εξόδους με φίλους και φαίνεται σήμερα να είσαι δοσμένος σε ερωτικές περιπλανήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένε μου Καρκίνε, για σήμερα Παρασκευή, το θετικό τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο, φέρνει επίτευξη στόχων. Η επιθυμία σου για σπουδές ταξίδια και εμπειρίες εκπληρώνεται. Προωθείς χόμπι, ταλέντα, καλλιτεχνικά σχέδια και δημιουργήματα. Η Σελήνη από τον Ζυγό, στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι, όπου οι αγαπημένοι αποζητούν την αγκαλιά σου. Σήμερα τονίζεται η ανάγκη για θαλπωρή και όμορφες χαλαρές οικογενειακές στιγμές.

ΛΕΩΝ

Λέοντα μου αγαπημένε, την σημερινή μέρα που σχηματίζεται το τρίγωνο ανάμεσα σε Άρη-Κρόνο, κάνει πιο εύκολη αυτή την Παρασκευή. Ευνοείσαι σε οικονομικά ζητήματα βρίσκεις λύσεις για να τακτοποιήσεις τις οφειλές και λαμβάνεις βοήθειες από την οικογένεια που σε συντρέχει. Κληρονομικά θέματα έχουν θετική κατάληξη. Η Σελήνη από τον Ζυγό, σε φέρνει σε επαφή με πολλά άτομα και με φίλους που στηρίζουν τα σχέδια σου. Αδέλφια και στενό περιβάλλον στέκονται στο πλάι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Παρασκευή το τρίγωνο Άρη – Κρόνου, σε κινητοποιεί να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις επικοινωνίες με σκοπό να σταθεροποιήσεις σχέσεις, συνεργασίες ενώ σου δίνεται και η ευκαιρία να λύσεις μέσω της συζήτησης προβλήματα που είχες στις επαφές με τους ανθρώπους του σταθερού σου περιβάλλοντος. Επιπλέον η μέρα είναι κατάλληλη για να προχωρήσεις έγγραφα ή συμφωνίες που θα έχουν μία σταθερή προοπτική. Παράλληλα η Σελήνη από το Ζυγό, ευνοεί οικονομικές υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή έχουμε την κορύφωση του τριγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο, είναι μία όψη θετική για τα οικονομικά και την εργασία. Σήμερα λοιπόν ευνοείσαι για να δραστηριοποιηθείς για να υπερνικήσεις εμπόδια στον τομέα των επαγγελματικών αλλά και για να σταθεροποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο το εισόδημά σου! Μην ξεχνάς ωστόσο, ότι σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και προετοιμάζεται για την αυριανή Ηλιακή Έκλειψη, είσαι σε μία περίοδο κομβικών αλλαγών ζωής.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, μία όμορφη όψη σχηματίζεται σήμερα, ανάμεσα στον Άρη (παραδοσιακά κυβερνήτη σου και κινείται στο ζώδιο σου) και τον Κρόνο από τους Ιχθείς. Σήμερα λοιπόν είναι η κατάλληλη μέρα για να προωθήσεις, να επιδιώξεις ή και να τολμήσεις σε δημιουργικά σχέδια ή ακόμα στον έρωτα, προκειμένου να κατακτήσεις κάτι που ήθελες εδώ και καιρό. Εδραιώνεται μία αισθηματική σχέση, δημιουργούνται προοπτικές για μία σταθερή πορεία και δέσμευση στον ερωτικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε μου Τοξότη, για σήμερα Παρασκευή έχουμε τον σχηματισμό του τριγώνου ανάμεσα στον Άρη από τον Σκορπιό και τον Κρόνο από τους Ιχθείς. Ασχολείσαι αρκετά με το παρελθόν σου, λειτουργείς κάπως παρασκηνιακά, κουράζεσαι αυτή την περίοδο στα επαγγελματικά όμως οι προσπάθειες που κάνεις θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα σήμερα να ξεπεράσεις εμπόδια και να νιώσεις ψυχικά αρκετά πιο δυνατός. Η μέρα είναι κατάλληλη και για να δραστηριοποιηθείς και να λύσεις, επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα, προκειμένου να σου φύγει ένα μεγάλο βάρος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, παραμονές της Ηλιακής Έκλειψης, έχουμε την κορύφωση μίας ευεργετικής όψης ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο (κυβερνήτης σου). Η όψη αυτή θα φέρει την επίτευξη στόχων, ονείρων, φιλοδοξιών. Σήμερα κινητοποιείσαι και σε συλλόγους, ομάδες, είσαι πιο κοινωνικός αλλά και σταθεροποιείς φιλίες. Παράλληλα η μέρα είναι κατάλληλη και για την σταθεροποίηση μίας συμφωνίας. Εσύ που είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να κάνεις και κάποια σημαντικά ξεκαθαρίσματα στην ζωή σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, για σήμερα Παρασκευή έχουμε ένα τυχερό τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο που φέρνει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου!Η μέρα είναι κατάλληλη για να κυνηγήσεις τις φιλοδοξίες σου, να κινητοποιηθείς στους στόχους σου, να διεκδικήσεις μία καλύτερη πορεία στα επαγγελματικά προκειμένου να αυξήσεις το εισόδημά σου. Προσπερνάς εμπόδια και σταθεροποιείς τους πρακτικούς τομείς της ζωής σου, παράλληλα όμως νιώθεις και πιο δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό σου και την πορεία σου!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Παρασκευή με το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο η μέρα είναι κατάλληλη για να διεκδικήσεις στόχους, σχέδια προκειμένου να κάνεις ουσιαστικά βήματα επέκτασης της ζωής σου. Ήδη έχεις αποκτήσει τη γνώση και την εμπειρία που χρειάζεται για να προχωρήσεις με επιτυχία σε μελλοντικά σχέδια. Σήμερα λοιπόν ευνοείσαι για έναρξη σεμιναρίου, επιτυχημένη σταθεροποίηση νομικών εγγράφων/συμφωνιών αλλά και για καταξίωση επαγγελματική! Δέχεσαι στήριξη και συμβουλή από άτομο που έχει την εμπειρία για να σε κατευθύνει σωστά.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη στο Ζυγό αναζητά ισορροπία, αλλά βρίσκεται σε αντίθεση με τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια μείξη δυναμικών ενεργειών. Η προκλητική όψη τετραγώνου του Ερμή με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ερμή σου χαρίζει μια ημέρα...

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Αισιόδοξοι οι γιατροί

Αγωνία για τον Δημήτρη Σταρόβα, αφού έγινε γνωστό ότι ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μεταφέρθηκε χθες στο Τζάνειο με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύμφωνα με...
Όσκαρ 2019: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16 Μαΐου για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1929.... Διοργανώνεται για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, στο ξενοδοχείο Ρούσβελτ, στο Λος Άντζελες.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές συγκυρίες προμηνύουν μια ημέρα με αναταράξεις και απρόσμενες αλλαγές. Σήμερα...

Καίτη Γκρέυ: Ένας αιώνας ζωής για την τραγουδίστρια – Η τούρτα και το σβήσιμο...

Τα γενέθλιά της είχε την Τρίτη 14 Μαΐου η Καίτη Γκρέυ η οποία έγινε 100 ετών. Φυσικά τα γενέθλιά της μαζί της γιόρτασαν οι τέσσερις...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές...