Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
17.6 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητό Κριέ, ήρθε η ώρα να μιλήσεις με την καρδιά σου και να εκφράσεις συναισθήματα με κάθε τρόπο! Σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς ενδυναμώνονται και οι επαφές σου με γείτονες, βελτιώνονται και εξομαλύνονται με ευκολία! Η πνευματική σου εξέλιξη ενισχύεται, με νέες γνώσεις και πληροφορίες! Ιδανική ημέρα για εποικοδομητικές εξόδους, μετακινήσεις, νέες γνωριμίες, συναντήσεις και αποφάσεις!

Ταύρος

Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, θα ασχοληθείς κυρίως με την προστασία και την διατήρηση των κεκτημένων σου και αξιών σου. Πιθανόν να αποφασίσεις να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στο σπίτι σου και να απαλλαχθείς από πράγματα που δεν χρειάζεσαι, αλλά απλά είχες δεθεί μαζί τους και γι’αυτό δεν τα έχεις ξεφορτωθεί μέχρι τώρα! Μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις, ανακτάς αυτοεκτίμηση και σιγουριά για τον εαυτό σου!

Δίδυμος

Σήμερα, η Σελήνη στο Ζώδιο σου, εξυπηρετεί απόλυτα την αναζήτηση, την αναγνώριση και τον προσδιορισμό της προσωπικότητάς σου! Θα μπορέσεις, να χρησιμοποιήσεις ορθά τα ταλέντα σου και την διαίσθηση σου, ώστε να ξεχωρίσεις και να προβάλλεις με κάθε τρόπο, τον βελτιωμένο εαυτό σου! Προσοχή μόνο σε στιγμές οξυθυμίας και υπερβολικής ευαισθησίας!

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για σένα αγαπητέ Καρκίνε για να αναθεωρήσεις βαθιές επιθυμίες, ανάγκες και κάθε είδους εμπειρίες. Φρόντισε να δίνεις παραπάνω σημασία στα όνειρα που βλέπεις, διότι θα σου δώσουν σημαντικές απαντήσεις στα συναισθηματικά και στα ψυχολογικά σου διλήμματα και ανασφάλειες! Κινήσου παρασκηνιακά για να πετύχεις τους στόχους σου σήμερα!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, την σημερινή ημέρα, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στους φίλους σου, όπως και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Δένεσαι συναισθηματικά με τους φίλους σου, αλλά και αυτοί από την μεριά τους σε βοηθούν σε ό,τι κι αν χρειαστείς! Πέρα όμορφα μαζί τους, βγείτε έξω, μιλήστε και ανανεώστε με ποικίλους τρόπους την σχέση σας!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα επηρεαστείς ιδιαίτερα από την γνώμη του κοινωνικού σου περίγυρου, αλλά και από την κατάσταση μέσα στον οικογενειακό τομέα! Στόχοι και φιλοδοξίες επιτυγχάνονται και προβλήματα λύνονται, ενώ η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο έπακρο και κερδίζεις τον σεβασμό και την εκτίμηση των γύρων σου!

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, θα γίνεις πάλι αισιόδοξος, θα περάσεις όμορφα και να φιλοσοφήσεις με βελτιωμένη διάθεση την ζωή και την καθημερινότητα σου! Με την βοήθεια της τύχης, θα έχεις σίγουρα χαρά μέσα από κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες, σπουδές, σεμινάρια, συνομιλίες, συμφωνίες, ταξίδια και άτομα που βρίσκονται σε απόσταση! Επηρεάζεσαι πολύ από τις πεποιθήσεις και τις αξίες σου, κατά την διάρκεια της διεκδίκησης των υψηλών σου στόχων!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ισχυρή σου διορατικότητα, είναι αυτή που θα σου δώσει τις λύσεις σε ό,τι έως τώρα σε απασχολούσε! Τα μαθήματα που έχεις πάρει στο παρελθόν, οι εμπειρίες σου, το ένστικτο, η γοητεία και η πειθώ σου, σε βοηθούν να εκπληρώσεις επιθυμίες, αλλά κυρίως να μάθεις τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου και σε αφορά!

Τοξότης

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, είναι μία ημέρα που θα καταφέρεις μέσα από διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές, να εξομαλύνεις και να βελτιώσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου! Διεκδικείς με ποικίλους τρόπους και καταφέρνεις σταθερότητα και ασφάλεια! Οι σημερινοί καλοί, ευγενικοί και προσαρμοστικοί σου τρόποι σε βοηθούν στην επίτευξη των παροντικών σου στόχων και οι άλλοι στέκονται δίπλα σου σε αυτήν σου την προσπάθεια.

Αιγόκερως

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, θα αισθανθείς έντονα την ανάγκη να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις ανάγκες και επιθυμίες, ανθρώπων που αγαπάς και εκτιμάς ιδιαίτερα! Η συμπεριφορά σου αυτή, θα λειτουργήσει πολύ εποικοδομητικά και για τον εαυτό σου, παρόλο που η δράση σου χαρακτηρίζεται από ανιδιοτέλεια! Επιπλέον, ανταπεξέρχεσαι σε όλες τις υποχρεώσεις σου και κλείνεις σημαντικές εκκρεμότητες της καθημερινότητας σου!

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα τυχερή και ευχάριστη για εσένα, φίλε Υδροχόε! Γίνεσαι και πάλι παιδί και απολαμβάνεις την ζωή με κάθε τρόπο! Μπορείς να καλοπεράσεις χωρίς δεύτερη σκέψη σήμερα, μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικές δράσεις, εξόδους, ψυχαγωγία, θέματα που αφορούν παιδιά, διακόσμηση και καλλωπισμό! Επιπλέον, απολαμβάνεις να είσαι το επίκεντρο της προσοχής μέσα στους κοινωνικούς σου κύκλους!

Ιχθύς

Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, ενισχύονται η επιθυμία και η ανάγκη σου σου για συναισθηματικό δέσιμο με το σπίτι και την οικογένεια! Θα μπορέσεις με ευκολία να εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις και να απαλλαχθείς από παρελθοντικά προβλήματα που τις αφορούν! Ωστόσο, ορισμένες φορές, θα είσαι υπερβολικά ευάλωτος, ευαίσθητος και ανασφαλής, χαρακτηριστικά που θα σε παρασύρουν σε ξεσπάσματα!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...