Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
21.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Δία-Ουρανού, κάνε μια ωφέλιμη και εποικοδομητική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι όντως έχεις ανάγκη και θες, για να είσαι ικανοποιημένος και θα αισθανθείς δυνατός, ανανεωμένος ψυχολογικά και ικανός να πετύχεις ό,τι επιθυμείς! Εμπιστεύσου τη διαίσθηση και το ένστικτό σου, ώστε να δράσεις αποτελεσματικά και ορθά!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα μπορείς να αναμένεις πολλά θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου κύκλο, αλλά και ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους και μεγάλα όνειρα. Με το Εξάγωνο Δία-Ουρανού, οι φίλοι σε στηρίζουν, στέκονται δίπλα σου, σε βοηθούν και σε φροντίζουν με ποικίλους τρόπους, προσφέροντας σου άπειρα οφέλη!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, ευχάριστες και ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το Εξάγωνο Δία-Ουρανού! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται με ευκολία, αφού την σημερινή ημέρα, θα αισθανθείς με ποικίλους τρόπους, πως το περιβάλλον σου, πραγματικά σε σέβεται και σε θαυμάζει, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες, του αγώνες και την αξία ου!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, το Εξάγωνο Δία-Ουρανού, σου προσφέρει εύνοια και τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Οι συγκυρίες μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και επαφές, θα σου δώσουν άπειρες ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς και σπουδαίους στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να επαναφέρεις την αισιοδοξία σου και να περάσεις υπέροχα, με όμορφη παρέα!

Λέων

Φίλε Λέοντα θα έχεις σίγουρα σήμερα εύνοια, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σκοπό εδώ και τώρα να υλοποιήσεις και να εκπληρώσεις! Το Εξάγωνο Δία-Ουρανού, θα σου δώσουν εσωτερική δύναμη και διορατικότητα, σε ό,τι κι αν επιθυμείς να κάνεις και να διεκδικήσεις την σημερινή ημέρα! Επίσης, μία αποκάλυψη θα δώσει μεγάλη χαρά και πολλά οφέλη!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο Δία-Ουρανού, σε βοηθά να πάρεις σήμερα, σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές σου, που θα βελτιώσουν σίγουρα την ζωή σου! Επιπλέον, αν τελευταία είχες μία παρεξήγηση με κάποια άτομα, την σημερινή ημέρα, θα αποκατασταθεί, αρκεί να δραστηριοποιηθείς με έξυπνους τρόπους!

Ζώδια 18 Φεβρουαρίου

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Δία-Ουρανού, θα ομορφύνει, θα βελτιώσει και θα γλυκάνει με διάφορους τρόπους την καθημερινότητα σου! Θα καταφέρεις να κάνεις εποικοδομητικές κινήσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν με ευκολία! Επιπλέον, ηρεμείς, φροντίζεις τον εαυτό σου και το σώμα σου και ανανεώνεσαι ψυχολογικά, όπως και εμφανισιακά!

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, το Εξάγωνο Δία-Ουρανού, υπόσχεται διασκέδαση, κέφι, απολαύσεις δημιουργικότητα, χαρά και απίστευτη λάμψη! Μπορείς πλέον να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό και σημαντικό στόχο, αφού η τύχη είναι απόλυτα στα χέρια σου, για να αποκτήσεις ο,τιδήποτε κι αν θες!

Τοξότης

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, με το Εξάγωνο Δία-Ουρανού, υλοποιείς με ευκολία σχέδια, στόχους και σκοπούς, που έχουν να κάνουν κυρίως, με το σπίτι και την οικογένεια σου! Μπορείς πλέον, να κάνεις πράξη με ευκολία, αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς! Προσπάθησε την σημερινή ημέρα, που έχεις εύνοια, να εξομαλύνεις κλονισμένες συγγενικές σχέσεις!

Αιγόκερως

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Δία-Ουρανού, ευνοούνται απόλυτα συνομιλίες, επαφές, νέα ξεκινήματα, επικοινωνίες, συζητήσεις, συμφωνίες και σχέσεις με συγγενείς, γείτονες και αδέλφια! Μία ευχάριστη είδηση θα έρθει κατά την διάρκεια της ημέρας και σου δώσει μεγάλη χαρά! Επιπλέον, θα έχεις τύχη σε θέματα αλλαγών και μετακινήσεων!

Υδροχόος

Σήμερα φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Δία-Ουρανού, θα ξεχωρίσεις για την ενισχυμένη σου αυτοπεποίθηση και την γοητευτική και προσγειωμένη ωριμότητα σου! Σημαντικά για εσένα θέματα και διαπροσωπικές σχέσεις, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες και είχες ανάγκη! Προστατεύσεις με επιτυχία τα κεκτημένα και τις αξίες σου!

Ιχθύς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Δία-Ουρανού, η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, όπως και σε όλες τις σπουδαίες διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα έρθουν στην ζωή σου και κάνει με ευκολία, επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα! Όλα θα πάνε τέλεια!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...