Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
15.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 20 Αυγούστου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Φίλε Κριέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Δία, η ημέρα πιθανόν να κρύβει κινδύνους, αν φερθείς υπερβολικά ανέμελα, παρορμητικά και επιπόλαια! Όσο κι αν περνάς όμορφα, εσύ θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην επιζητάς την εφήμερη επιτυχία, πιστεύοντας σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, που δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν πραγματικότητα! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρει ευκολίες στην καθημερινότητα σου!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, με την Αντίθεση Ήλιου-Δία σήμερα, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και σκεπτόμενος, σε θέματα που αφορούν σπίτι και οικογένεια, ώστε να πάρεις σωστές και προσγειωμένες αποφάσεις. Αν σκοπεύεις να κάνεις σημαντικές συζητήσεις, φρόντισε να ακούς με προσοχή τι έχουν να σου πουν οι άλλοι και να μην κάνεις μονόλογο! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρει φήμη και καλοπέραση!

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, με την Αντίθεση Ήλιου-Δία, προσπάθησε κάθε στιγμή, να σκέφτεσαι πολύ πριν πάρεις αποφάσεις! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου έμπνευση και οξυδέρκεια αλλά φρόντισε να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα και να προσέχεις πολύ στις μετακινήσεις σου! Επιπλέον, μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί κρύβουν παγίδες που θα σου φέρουν προβλήματα! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρει χαρά στην οικογένεια!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, με την Αντίθεση Ήλιου-Δία σήμερα, έχεις την τάση να μην στηρίζεσαι σε αντικειμενικά κριτήρια, αλλά στις αυθόρμητες επιθυμίες σου, χωρίς ωστόσο να προσπαθείς για αυτές, προκειμένου να τις πετύχεις! Οφείλεις να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά σου αγαθά, αφού μπορεί τώρα, να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σε κάθε είδους πρακτικές υποθέσεις! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρει ένα ξαφνικό καλό νέο!


Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, με την Αντίθεση Ήλιου-Δία σήμερα, μπορεί να έχεις αρκετές ευκαιρίες για δραστηριότητες, που αρχικά να σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, ωστόσο, θα πρέπει να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες και τα στάνταρ σου, ώστε να μην απογοητευτείς και να μην ρισκάρεις ό,τι μέχρι τώρα έχεις χτίσει! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα ανακτήσει, με ποικίλους τρόπους, την αυτοεκτίμηση σου!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, με την Αντίθεση Ήλιου-Δία σήμερα, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια αλήθεια, που μέχρι τώρα αρνιόσουν να αναγνωρίσεις και να δεχτείς την ύπαρξη της! Δεν είναι και η καλύτερη ημέρα, να εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου, αφού τώρα υπερισχύουν οι αυταπάτες στο μυαλό σου! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρει μία μεγάλη ευχάριστη έκπληξη!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Δία σήμερα, πιθανόν να καταλάβεις μέσα από συγκυρίες, πως έκανες αρκετές υπερβολές στο παρελθόν και πως σε κυρίευσε υπεραισιοδοξία σε σχέσεις και πρόσωπα, οι οποίοι τώρα αντιδρούν σε αυτή σου την συμπεριφορά! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρει ψυχολογική ηρεμία και ψυχραιμία!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Δία σήμερα, παρασύρεσαι επικοινωνιακά σε λάθη, μιλάς πολύ, εκτίθεσαι και χαλάς την καλή κοινωνική σου εικόνα! Μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου, μην εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους και κράτα προστατευμένα τα προσωπικά σου και τα μυστικά σου, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να επωφεληθούν οι αντίπαλοι σου από αυτό! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρει χαρές στον φιλικό τομέα!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, με την Αντίθεση Ήλιου-Δία, θα χρειαστεί οπωσδήποτε σήμερα, να μειώσεις τα επίπεδα της αισιοδοξίας σου, να επιστρατεύσεις λογική και να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην πορεία των συζητήσεων που θα κάνεις, σε όλους τους τομείς! Λόγια και επαφές, μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν θα μπορέσεις αμέσων να αναγνωρίσεις, αφού είσαι αρκετά απρόσεχτος επικοινωνιακά! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα βελτιώσει την κοινωνική σου εικόνα, με ποικίλους τρόπους!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, με την Αντίθεση Ήλιου-Δία σήμερα, δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε υπερβολές, που αργότερα θα μετανιώσεις, γι’αυτό καλύτερα να αποφύγεις τον παρορμητισμό, τον υπέρμετρο ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό τώρα! Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει η πιθανότητα, για λάθος συμπεράσματα και υποθέσεις! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρει ευχάριστες συζητήσεις και μετακινήσεις!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, με την Αντίθεση Ήλιου-Δία σήμερα, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά σου, αφού υπάρχει η πιθανότητα, ακόμα και ένα αθώο σου ψέμα ή μία λεκτική υπερβολή, να φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα! Η ασυνεννοησία την σημερινή ημέρα, μπορεί να επιφέρει αρνητικές καταστάσεις, οι οποίες μπορεί να είναι πρόσκαιρες, αλλά σίγουρα θα σε αποσυντονίσουν, αφού θα είναι και αναπάντεχες! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρει μία ωφέλιμη αποκάλυψη!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, με την Αντίθεση Ήλιου-Δία σήμερα, πρέπει οπωσδήποτε να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα γίνεται, σε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις παρούσες, ομολογουμένως πολλές δουλειές σου! Προσπάθησε να μην παίρνεις κάποια πράγματα τόσο χαλαρά, λόγω υπεραισιοδοξίας πως όλα θα πάνε καλά! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρει ξαφνικές χαρές, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...