Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
20 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 10 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη από το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, σε κάνει να βρίσκεσαι σε πνευματική εγρήγορση, όμως η μέρα διαφαίνεται αρκετά απαιτητική και αγχώδης γιατί πρέπει να βάλεις πολλά πράγματα σε μία σειρά και αγχώνεσαι. Οι δύσκολες γωνίες της Σελήνης με τον Ερμή και τον Κρόνο, φανερώνουν ότι έρχονται κάποιες ειδήσεις που σε φορτώνουν με ευθύνες και υποχρεώσεις, κάτι το οποίο δεν είναι και τόσο ευχάριστο για μία καλοκαιρινή μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Φίλε Ταύρε, Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, διεγείρει έντονα τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου για ζητήματα οικονομικά. Οι δύσκολες γωνίες της Σελήνης με τον Ερμή και τον Κρόνο, φανερώνουν ότι αναγκάζεσαι να είσαι μόνιμα με το χέρι στο πορτοφόλι και αυτό σε αγχώνει και σε αναγκάζει να βάλεις κάποια όρια! Κάποιες φιλίες δοκιμάζονται και προσπαθείς να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που στην ουσία αντιλαμβάνεσαι ότι δεν σε εκτιμούν ή δεν σε σέβονται!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά: Αγαπητέ μου Φίλε Δίδυμε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και φυσικά είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας. Οι δύσκολες γωνίες της με τον Ερμή και τον Κρόνο, προκαλούν κάποιες παρεξηγήσεις είτε με το οικογενειακό, είτε με το επαγγελματικό περιβάλλον! Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν θα σε φορτίσουν και θα σε αναγκάσουν να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά, παίρνοντας αποφάσεις για το κοινό καλό! Δεν σε φοβάμαι γιατί ξέρεις και ξέρω, ότι όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου μπορείς και να το πετύχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου φίλε Καρκίνε, για σήμερα Πέμπτη έχεις την ανάγκη να αποσυρθείς και να μείνεις λίγο με τον εαυτό σου, κάνοντας έναν εσωτερικό απολογισμό και βάζοντας σε μία τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Η Σελήνη από τους Διδύμους σχηματίζει δύσκολες γωνίες με τον Ερμή και τον Κρόνο, φέρνοντας και κάποιες αποκαλύψεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να λάβεις κάποια δυσάρεστα νέα.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Φίλε Λέοντα, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και η μέρα σου χαρακτηρίζεται κοινωνική με πολλές επαφές και συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα! Σίγουρα όμως, από πλευράς σου εκδηλώνονται και κάποιες ανασφάλειες, είτε γιατί τα οικονομικά δεν επαρκούν, είτε γιατί ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος το έχει παρακάνει με την συμπεριφορά του με αποτέλεσμα να επιβαρύνει την ψυχολογία σου! Προσπάθησε για σήμερα να βάλεις κάποιες αποστάσεις ασφαλείας από άτομα που ρίχνουν την ψυχολογία σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Πέμπτη είσαι επικεντρωμένος σε θέματα που αφορούν τους στόχους, τη καριέρα, το γάμο και όλα όσα σχεδιάζεις να πετύχεις στο μέλλον σου! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το ζώδιο σου, μπορεί να σε παρασύρει σε παρορμητικά λόγια που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις για αυτό συγκρατήσουν. Μία απογοήτευση από ένα πρόσωπο του σταθερού περιβάλλοντος θα σε βυθίσει προσωρινά στην θλίψη, ίσως αντιλαμβάνεσαι ότι με κάποιο άτομο δεν είναι εφικτό να έχεις κοινή πορεία!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 10 Αυγούστου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου φίλε Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων εντείνει την εξωστρέφεια και την ταξιδιάρικη διάθεσή σου! Σίγουρα όμως υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις και αυτό σε αγχώνει. Όλοι τρέχουν σε σένα την τελευταία στιγμή κάτι να ζητήσουν και αυτό σε κάνει να χάνεις για λίγο τις ισορροπίες σου! Προσπάθησε να μην λες σε όλα «ναι» από φόβο να μην απογοητεύσεις. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα για τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Πέμπτη το αστρολογικό σκηνικό σου στήνει κάποιες προσωρινές παγίδες, που με το μεθοδικό μυαλό σου ξέρω ότι θα τις αποφύγεις! Άτομα του φιλικού περιβάλλοντος, μπορεί να σου προκαλέσουν εκνευρισμό με τις απαιτήσεις και τις διαθέσεις τους… Στα οικονομικά θυμήσου ότι η μέρα είναι ακατάλληλη για δανεισμό, αλλά και για αγορές. Κάποια ερωτικά κενά θα σε βάλουν σε σκέψεις, όμως είναι εντελώς προσωρινά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Φίλε Τοξότη, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου δίνοντας έμφαση σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Οι δύσκολες γωνίες της με τον Ερμή αλλά και τον Κρόνο, υποδηλώνουν ότι με κάποιους ανθρώπους έχεις εντελώς διαφορετική γνώμη αλλά και κατεύθυνση και σήμερα θα προκύψουν ασυμφωνίες, που θα σε πικράνουν! Μην περιμένεις να σε κατανοήσουν ή να ακολουθήσουν αυτά που πιστεύεις ή θεωρείς σωστά, αλλά κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που προσπαθούν να σου περιορίσουν το αίσθημα της ελευθερίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, διεγείρει την τελειομανία σου και έχεις την ανάγκη για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να βρεις εδώ και τώρα λύσεις για ζητήματα που αφορούν τις υποχρεώσεις και τις εργασίες σου! Πιέζεις πολύ περισσότερο τον εαυτό σου, αγχώνεσαι αρκετά, όμως καταφέρνεις να βάλεις σε μία σειρά όλα όσα πρέπει, προκειμένου να περάσεις πιο ανάλαφρα το Σαββατοκύριακο! Μην ξεχνάς να αφιερώνεις λίγο χρόνο και για σένα, το έχεις ανάγκη άλλωστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου φίλε Υδροχόε, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων διεγείρει τις ερωτικές σου επιθυμίες αλλά και την ανάγκη σου να περάσεις καλά! Τα οικονομικά αποτελούν ένα βασικό παράγοντα ανησυχίας, γιατί σήμερα αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς αυτό το καλοκαίρι να είσαι τόσο ανέμελος αλλά και ανάλαφρος όσο θα ήθελες, είτε δεν μπορείς να κάνεις, όλα όσα πραγματικά επιθυμείς! Προσπάθησε να μην μαυρίζεις με σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά, ίσως είναι η στιγμή που χρειάζεται να επανεκτιμήσεις κάποια πράγματα και να αρκεστείς με αυτά που ήδη έχεις, έστω και αν είναι λιγότερα από αυτά που θα ήθελες.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Πέμπτη σήμερα και με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, είσαι μέσα στην συναισθηματική υπερβολή, αλλά και με την τάση να παρεξηγείσαι με όλους και με όλα! Κάποιες συζητήσεις με την οικογένεια ή με πρόσωπα που αγαπάς θα σε πικράνουν, μήπως όμως αυτό που σε απογοητεύει είναι ότι εσύ περιμένεις ότι οι άλλοι θα λειτουργήσουν όπως έχεις λειτουργήσει και εσύ κάποιες άλλες στιγμές; Προσπάθησε να μην παίρνεις κάποιες καταστάσεις εντελώς προσωπικά και θυμήσου ότι στην ζωή δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο, υπάρχει και το γκρι!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ερμή σου χαρίζει μια ημέρα...

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Αισιόδοξοι οι γιατροί

Αγωνία για τον Δημήτρη Σταρόβα, αφού έγινε γνωστό ότι ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μεταφέρθηκε χθες στο Τζάνειο με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύμφωνα με...
Όσκαρ 2019: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16 Μαΐου για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1929.... Διοργανώνεται για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, στο ξενοδοχείο Ρούσβελτ, στο Λος Άντζελες.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές συγκυρίες προμηνύουν μια ημέρα με αναταράξεις και απρόσμενες αλλαγές. Σήμερα...

Καίτη Γκρέυ: Ένας αιώνας ζωής για την τραγουδίστρια – Η τούρτα και το σβήσιμο...

Τα γενέθλιά της είχε την Τρίτη 14 Μαΐου η Καίτη Γκρέυ η οποία έγινε 100 ετών. Φυσικά τα γενέθλιά της μαζί της γιόρτασαν οι τέσσερις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Σήμερα, Τρίτη και η δυναμική σου ενέργεια λάμπει φωτεινότερα από ποτέ, αγαπητέ Κριέ. Η Σελήνη στον Λέοντα...

Σούπερ 13αρι για Κριούς, Τοξότες κι άλλο 1 ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις με φουλ...

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της ημέρας (13/05 Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Σήμερα, Τρίτη και η δυναμική σου ενέργεια...