Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
32.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 10 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη από το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, σε κάνει να βρίσκεσαι σε πνευματική εγρήγορση, όμως η μέρα διαφαίνεται αρκετά απαιτητική και αγχώδης γιατί πρέπει να βάλεις πολλά πράγματα σε μία σειρά και αγχώνεσαι. Οι δύσκολες γωνίες της Σελήνης με τον Ερμή και τον Κρόνο, φανερώνουν ότι έρχονται κάποιες ειδήσεις που σε φορτώνουν με ευθύνες και υποχρεώσεις, κάτι το οποίο δεν είναι και τόσο ευχάριστο για μία καλοκαιρινή μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Φίλε Ταύρε, Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, διεγείρει έντονα τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου για ζητήματα οικονομικά. Οι δύσκολες γωνίες της Σελήνης με τον Ερμή και τον Κρόνο, φανερώνουν ότι αναγκάζεσαι να είσαι μόνιμα με το χέρι στο πορτοφόλι και αυτό σε αγχώνει και σε αναγκάζει να βάλεις κάποια όρια! Κάποιες φιλίες δοκιμάζονται και προσπαθείς να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που στην ουσία αντιλαμβάνεσαι ότι δεν σε εκτιμούν ή δεν σε σέβονται!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά: Αγαπητέ μου Φίλε Δίδυμε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και φυσικά είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας. Οι δύσκολες γωνίες της με τον Ερμή και τον Κρόνο, προκαλούν κάποιες παρεξηγήσεις είτε με το οικογενειακό, είτε με το επαγγελματικό περιβάλλον! Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν θα σε φορτίσουν και θα σε αναγκάσουν να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά, παίρνοντας αποφάσεις για το κοινό καλό! Δεν σε φοβάμαι γιατί ξέρεις και ξέρω, ότι όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου μπορείς και να το πετύχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου φίλε Καρκίνε, για σήμερα Πέμπτη έχεις την ανάγκη να αποσυρθείς και να μείνεις λίγο με τον εαυτό σου, κάνοντας έναν εσωτερικό απολογισμό και βάζοντας σε μία τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Η Σελήνη από τους Διδύμους σχηματίζει δύσκολες γωνίες με τον Ερμή και τον Κρόνο, φέρνοντας και κάποιες αποκαλύψεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να λάβεις κάποια δυσάρεστα νέα.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Φίλε Λέοντα, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και η μέρα σου χαρακτηρίζεται κοινωνική με πολλές επαφές και συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα! Σίγουρα όμως, από πλευράς σου εκδηλώνονται και κάποιες ανασφάλειες, είτε γιατί τα οικονομικά δεν επαρκούν, είτε γιατί ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος το έχει παρακάνει με την συμπεριφορά του με αποτέλεσμα να επιβαρύνει την ψυχολογία σου! Προσπάθησε για σήμερα να βάλεις κάποιες αποστάσεις ασφαλείας από άτομα που ρίχνουν την ψυχολογία σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Πέμπτη είσαι επικεντρωμένος σε θέματα που αφορούν τους στόχους, τη καριέρα, το γάμο και όλα όσα σχεδιάζεις να πετύχεις στο μέλλον σου! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το ζώδιο σου, μπορεί να σε παρασύρει σε παρορμητικά λόγια που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις για αυτό συγκρατήσουν. Μία απογοήτευση από ένα πρόσωπο του σταθερού περιβάλλοντος θα σε βυθίσει προσωρινά στην θλίψη, ίσως αντιλαμβάνεσαι ότι με κάποιο άτομο δεν είναι εφικτό να έχεις κοινή πορεία!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 10 Αυγούστου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου φίλε Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων εντείνει την εξωστρέφεια και την ταξιδιάρικη διάθεσή σου! Σίγουρα όμως υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις και αυτό σε αγχώνει. Όλοι τρέχουν σε σένα την τελευταία στιγμή κάτι να ζητήσουν και αυτό σε κάνει να χάνεις για λίγο τις ισορροπίες σου! Προσπάθησε να μην λες σε όλα «ναι» από φόβο να μην απογοητεύσεις. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα για τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Πέμπτη το αστρολογικό σκηνικό σου στήνει κάποιες προσωρινές παγίδες, που με το μεθοδικό μυαλό σου ξέρω ότι θα τις αποφύγεις! Άτομα του φιλικού περιβάλλοντος, μπορεί να σου προκαλέσουν εκνευρισμό με τις απαιτήσεις και τις διαθέσεις τους… Στα οικονομικά θυμήσου ότι η μέρα είναι ακατάλληλη για δανεισμό, αλλά και για αγορές. Κάποια ερωτικά κενά θα σε βάλουν σε σκέψεις, όμως είναι εντελώς προσωρινά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Φίλε Τοξότη, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου δίνοντας έμφαση σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Οι δύσκολες γωνίες της με τον Ερμή αλλά και τον Κρόνο, υποδηλώνουν ότι με κάποιους ανθρώπους έχεις εντελώς διαφορετική γνώμη αλλά και κατεύθυνση και σήμερα θα προκύψουν ασυμφωνίες, που θα σε πικράνουν! Μην περιμένεις να σε κατανοήσουν ή να ακολουθήσουν αυτά που πιστεύεις ή θεωρείς σωστά, αλλά κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που προσπαθούν να σου περιορίσουν το αίσθημα της ελευθερίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, διεγείρει την τελειομανία σου και έχεις την ανάγκη για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να βρεις εδώ και τώρα λύσεις για ζητήματα που αφορούν τις υποχρεώσεις και τις εργασίες σου! Πιέζεις πολύ περισσότερο τον εαυτό σου, αγχώνεσαι αρκετά, όμως καταφέρνεις να βάλεις σε μία σειρά όλα όσα πρέπει, προκειμένου να περάσεις πιο ανάλαφρα το Σαββατοκύριακο! Μην ξεχνάς να αφιερώνεις λίγο χρόνο και για σένα, το έχεις ανάγκη άλλωστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου φίλε Υδροχόε, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων διεγείρει τις ερωτικές σου επιθυμίες αλλά και την ανάγκη σου να περάσεις καλά! Τα οικονομικά αποτελούν ένα βασικό παράγοντα ανησυχίας, γιατί σήμερα αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς αυτό το καλοκαίρι να είσαι τόσο ανέμελος αλλά και ανάλαφρος όσο θα ήθελες, είτε δεν μπορείς να κάνεις, όλα όσα πραγματικά επιθυμείς! Προσπάθησε να μην μαυρίζεις με σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά, ίσως είναι η στιγμή που χρειάζεται να επανεκτιμήσεις κάποια πράγματα και να αρκεστείς με αυτά που ήδη έχεις, έστω και αν είναι λιγότερα από αυτά που θα ήθελες.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Πέμπτη σήμερα και με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, είσαι μέσα στην συναισθηματική υπερβολή, αλλά και με την τάση να παρεξηγείσαι με όλους και με όλα! Κάποιες συζητήσεις με την οικογένεια ή με πρόσωπα που αγαπάς θα σε πικράνουν, μήπως όμως αυτό που σε απογοητεύει είναι ότι εσύ περιμένεις ότι οι άλλοι θα λειτουργήσουν όπως έχεις λειτουργήσει και εσύ κάποιες άλλες στιγμές; Προσπάθησε να μην παίρνεις κάποιες καταστάσεις εντελώς προσωπικά και θυμήσου ότι στην ζωή δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο, υπάρχει και το γκρι!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου

Κριός Ο σκοπός αυτής της φάσης της Σελήνης είναι να σε υποστηρίξει στην αξιολόγηση του αν διαθέτεις τον χρόνο και την ενέργεια για να δεσμευτείς...

Τζένη Καρέζη: Δείτε την σπάνια φωτογραφία με τον πρώτο της σύζυγο, Ζάχο Χατζηφωτίου

Σε μια σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε το Elena’s Diary Blog στο Instagram, η Τζένη Καρέζη απολαμβάνει τον καφέ της στη «Μεγάλη Βρετανία» με τον...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου

Κριός Αυτή η φάση της σελήνης αποσκοπεί στο να δώσετε σάρκα και δέσμευση στις προθέσεις που θέσατε πριν από μια εβδομάδα. Αυτή η ενέργεια θα...

Σελήνη στον Ζυγό : Μπελάδες για Σκορπιούς και «χρυσάφι» για Ταύρους κι άλλα 3...

 Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό τα ξημερώματα, μια θέση που μας κάνει αρκετά ευδιάθετους ενώ κυριαρχεί η επιθυμία για επαφή και αρμονία. Στη διάρκεια της...

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου: Καρκίνοι, είναι ώρα να διεκδικήσετε αυτά που σας...

Κριός Οι σχέσεις σας μπορούν να αποκτήσουν μια πιο συναρπαστική τροπή. Απορρίψτε την ιδέα ότι πρέπει να είναι τέλειες και ανάψτε λίγη διασκέδαση μέσα τους....

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου: Αιγόκεροι, έρχονται αποκαλύψεις για τις σχέσεις σας

Κριός Αν τρέχεις σαν τρελός για να πετύχεις τους στόχους σου, ίσως να έχεις παραμελήσει τη ρουτίνα σου, οπότε αυτή είναι μια παύση για να...
Μαίρη Κουάντ, επανάσταση, μόδα, μίνι,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 10 Ιουλίου επανάσταση στη μόδα με τη μίνι φούστα στην Αγγλία

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1964...Η Μαίρη Κουάντ προκαλεί επανάσταση στη μόδα με τη μίνι φούστα στην Αγγλία. Η Μαίρη Κουάντ γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 1934 στο Λονδίνο και ήταν κόρη Ουαλών εκπαιδευτικών. Φοίτησε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου

Κριός Ο σκοπός αυτής της φάσης της Σελήνης είναι να σε υποστηρίξει στην αξιολόγηση του...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου

Κριός Αυτή η φάση της σελήνης αποσκοπεί στο να δώσετε σάρκα και δέσμευση στις προθέσεις...

Σελήνη στον Ζυγό : Μπελάδες για Σκορπιούς και «χρυσάφι» για Ταύρους κι άλλα 3 ζώδια

 Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό τα ξημερώματα, μια θέση που μας κάνει αρκετά ευδιάθετους ενώ...

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου: Καρκίνοι, είναι ώρα να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν

Κριός Οι σχέσεις σας μπορούν να αποκτήσουν μια πιο συναρπαστική τροπή. Απορρίψτε την ιδέα ότι...