Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
14.7 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 14 Ιανουαρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα σηματοδοτεί εξαιρετικά θετικές και απρόσμενες, αλλά και ουσιαστικές εξελίξεις και αλλαγές, που θα βοηθήσουν πολύ, στην βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Επιπλέον, η Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, σε συμβουλεύει, να παραμείνεις ώριμος και σοβαρός, σε όλες σου τις επαφές!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, το απόλυτα ωφέλιμο για σένα Τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό σήμερα, προμηνύει πολλά ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου, κάθε είδους και μάλιστα στα ξαφνικά! Όχι μόνο θα περάσεις υπέροχα, αλλά θα έχεις και κάποιες απρόβλεπτες εκπλήξεις που θα σε συναρπάσουν! Τα νέα και ειδήσεις που θα λάβεις, θα σου αποδείξουν, πως η τύχη είναι με το μέρος σου! Επιπλέον, η Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, σε συμβουλεύει, να παραμείνεις λογικός και ώριμος, σε όλες σου τις επικοινωνίες!

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, το Τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σε βοηθήσει πολύ να αναλύσεις και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες και ανάγκες, αλλά και τα ουσιαστικά συναισθήματά σου! Έτσι, θα μπορέσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το παρόν, αλλά και το άμεσο μέλλον! Σήμερα, απολαμβάνεις ξαφνικές ερωτικές επαφές και επικοινωνίες, που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά! Επιπλέον, η Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, σε συμβουλεύει, να μην είσαι κτητικός!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η Αφροδίτη, σχηματίζει Τρίγωνο με τον Ουρανό σήμερα και είναι σίγουρα ένα πολύ θετικό νέο για σένα! Η όψη θα σου δώσει σήμερα, την απρόσμενη ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, να βελτιώσεις διαπροσωπικές σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, να προγραμματίσεις και να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά και να πάρεις χαρά από ξαφνικές ευχάριστες εξελίξεις κάθε είδους! Επιπλέον, η Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, σε συμβουλεύει, να μην μπλεχτείς σε παιχνίδια εξουσίας!

Λέων
Φίλε Λέοντα, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, σου δίνει την ανέλπιστη ξαφνική ευκαιρία, να πραγματοποιήσεις όλες τις επιθυμίες σου, ιδίως σε θέματα που αφορούν καθημερινότητα, υποχρεώσεις, λεπτομέρειες, απαλλαγή άγχους, βελτίωση ή αλλαγή εμφάνισης όπως και φροντίδα σωματικής κατάστασης και ευεξίας! Οι λύσεις έρχονται από το πουθενά και επιτέλους απαλλάσσεσαι από τρεξίματα, που σε είχαν κουράσει! Επιπλέον, η Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, σε συμβουλεύει, να φροντίζεις επαρκώς την ξεκούραση σου!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, μια ιδιαίτερα τυχερή όψη για το ζώδιό σου, πραγματοποιείται σήμερα και φυσικά αφορά το Τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού! Η σημερινή ημέρα, θα σου προσφέρει την ευκαιρία τώρα, να κοινωνικοποιηθείς, να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την τύχη σου, να γνωρίσεις ξεχωριστά και ενδιαφέροντα πρόσωπα και να ανοίξεις τους ορίζοντες σου! Επιπλέον, η Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, σε συμβουλεύει να μην έχεις έπαρση!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα η Αφροδίτη σχηματίζει Τρίγωνο με τον Ουρανό και εσύ θα καταφέρεις να τονώσεις και να βελτιώσεις όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Βέβαια, αυτήν την περίοδο οφείλεις να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, προκειμένου να διορθώσεις και να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις ή θέματα σπιτιού! Πιθανόν με την ταυτόχρονη Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα, να ξαναέρθουν στο προσκήνιο ξαφνικά, κάποια παλαιά προβλήματα που νόμιζες ότι είχαν ξεπεραστεί και πρέπει να βρεις τις αποτελεσματικές λύσεις τους!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, το θετικό για σένα, Τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, στρέφει το ενδιαφέρον σου, στις διαπροσωπικές σου επαφές, συναναστροφές και σχέσεις! Τώρα, θα έχεις την ανέλπιστη ευκαιρία να βελτιώσεις σημαντικά την επικοινωνία σου με τους άλλους και να λύσεις μάλιστα, κάποιες παρεξηγήσεις ή απομακρύνσεις λόγω τσακωμού, που ενδεχομένως να είχαν δημιουργηθεί με γνωστούς, αδέρφια, συγγενείς ή γείτονες! Επιπλέον, η Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, σε συμβουλεύει να μην μπλέκεις σε κουτσομπολιά!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το Τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα, θα σου δώσει μία ανέλπιστα μεγάλη ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σου και να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου, γεμάτος αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Επιπλέον, η Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, σε συμβουλεύει να αποφύγεις συμπεριφορές κτητικότητας!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το Τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, που σχηματίζεται σήμερα, ενεργοποιεί με θετικό τρόπο, τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου και βελτιώνει απόλυτα, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Η σημερινή ημέρα, θα φέρει πολλές θετικές εξελίξεις στη ζωή σου και μάλιστα χωρίς καν να το περιμένεις! Έρχονται ξαφνικά χαρμόσυνα μηνύματα, νέα, συγκυρίες και γεγονότα! Επιπλέον, η Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, σε συμβουλεύει να μην βάζεις πάνω από όλα, τον εγωισμό σου!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεφύγεις για λίγο, από το πολυάσχολο καθημερινό σου πρόγραμμα και να αρχίσεις να ηρεμείς ουσιαστικά και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου! Σχεδιάζεις τις επόμενες κινήσεις σου με προγραμματισμό, αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα και την διαίσθηση σου και ένα ευχάριστο νέο που μαθαίνεις πιθανόν παρασκηνιακά, σε κάνει να νιώσεις και πάλι ευτυχισμένος! Επιπλέον, η Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, θα φέρει μία αποκάλυψη που θα σε σοκάρει!

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, ο Ουρανός σχηματίζει Τρίγωνο με την Αφροδίτη, γεγονός που σου υπόσχεται να σου χαρίσει μια ανέλπιστα εξαιρετική και ευχάριστη ημέρα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις χαρμόσυνες συζητήσεις, αλλά και να λάβεις χαρούμενα νέα και ειδήσεις από φίλους σου, εκεί που δεν το περιμένεις! Επιπλέον, η Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, θα φέρει μία έκπληξη, είτε θετική, είτε αρνητική!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Καίτη Γκρέυ: Επέστρεψε στο σπίτι της μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Τέλη Φεβρουαρίου έγινε γνωστό ότι η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Με βάση τα όσα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την επιθυμία να εμβαθύνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κατανοώντας περισσότερα για...

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Κριέ μου, σήμερα η ημέρα έχει λίγες εξελίξεις και για εσένα, μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους...

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η λαϊκή σοφία όμως έχει μεριμνήσει και γι΄αυτό. Σας παρουσιάζουμε μερικά...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...