Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 12 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ, θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια! Οι συγκεκριμένοι τομείς, βελτιώνονται και ανοίγονται μπροστά σου δρόμοι βελτίωσης και σημαντικές λύσεις! Ακολουθείς τα πιο βαθιά σου συναισθήματα και εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου, για το καλό σου. Η σημερινή ημέρα, θα φέρει και επικοινωνία με προσωπικά του παρελθόντος!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η διεκδίκηση και η κατάκτηση των ονείρων και στόχων σου, είναι εύκολη υπόθεση για εσένα, χάρη στον αξιοζήλευτο και έξυπνο τρόπο που συνομιλείς με τουςάλλους! Θα έχεις άπειρες ευκαιρίες τώρα, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες!

Δίδυμος

Σήμερα φίλε Δίδυμε, θα έχεις άπειρες σημαντικές, ωφέλιμες και ουσιαστικές λύσεις για προβλήματα που σε απασχολούν από παλιά! Δώσε χρόνο στα γεγονότα και μην πιέζεις καταστάσεις, δεν χρειάζονται βιασύνες! Σε επαφές και συναναστροφές, οφείλεις να είσαι ώριμος, αποφασιστικός, αξιόπιστος, ειλικρινής και μετρημένος!

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο φίλε Καρκίνε και αν δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, θα πείσεις τους άλλους με ευκολία και θα γοητεύεις τον περίγυρο σου, μέσα από συναναστροφές, συζητήσεις και επαφές! Επίσης, την σημερινή ημέρα, σημαντικοί στόχοι, γίνονται πραγματικότητα!

 Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 12 Φεβρουαρίου;

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για να πάρεις ωφέλιμες και εποικοδομητικές αποφάσεις! Πρέπει τώρα, να αξιολογήσεις σωστά τις καταστάσεις, τα γεγονότα, τα πρόσωπα και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Μην ξεχνάς, να ακολουθείς την διαίσθηση, το ένστικτο και την διορατικότητα σου, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις!

Παρθένος

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, το ενδιαφέρον σου, θα επικεντρωθεί στον φιλικό τομέα και καλά θα κάνεις! Οι φίλοι σου, θα σε βοηθήσουν με διάφορους τρόπους και θα γίνουν σύμμαχοι σου, στην διεκδίκηση και την εκπλήρωση ενός μεγάλου σου ονείρου! Την σημερινή ημέρα, καλό θα ήταν, να είσαι σε ετοιμότητα και εγρήγορση, αφού αναμένονται αλλαγές και ξαφνικές ευκαιρίες, που οφείλεις να αρπάξεις!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα προκαλείς τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων, με διάφορους τρόπους! Γνωρίζεις ακριβώς τι θες και την σημερινή ημέρα, είσαι ικανός να το πετύχεις, επιστρατεύοντας λογική, αποφασιστικότητα, ωριμότητα και σύνεση! Πιθανόν να φαίνεσαι λίγο πιο απόμακρος απ΄ότι συνήθως, αλλά σίγουρα βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου!

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, μπορείς να απολαύσεις την σημερινή ημέρα, η οποία θα είναι γεμάτη θετικότητα, εύνοια και κέφι! Απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, χαρμόσυνες επικοινωνίες και μηνύματα και ευχάριστες ειδήσεις! Χορταίνεις περιπέτεια, νέες συναρπαστικές εμπειρίες και διψάς για κάθε είδους εξερεύνηση! Η καλύτερη περίοδος για ταξίδια, εξόδους και εκδρομές!

Τοξότης

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, καταφέρνεις και έχεις εσύ ξανά τον έλεγχο, σε διαπροσωπικές συναναστροφές και σχέσεις! Η αξιοζήλευτη πειθώ σου, όπως και η ισχυρή διορατικότητα σου, σε βοηθούν να πετύχεις εύκολα τους στόχους, τα όνειρα και τα σχέδια σου, κυρίως μέσα από παρασκηνιακές επικοινωνίες και επαφές με το άμεσο περιβάλλον σου!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές σήμερα! Σίγουρα, όλα κυλούν ήρεμα και αρμονικά, πράγμα που σε ικανοποιεί! Ετοιμάσου να περάσεις όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές, με πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σε χαρακτηρίζουν επικοινωνιακές ικανότητες, οξυδέρκεια και ευφυία! Με αυτά τα χαρακτηριστικά, θα πετύχεις αρκετούς στόχους και σκοπούς της καθημερινότητας σου! Η πρακτικότητα, η ωριμότητα και η λογική σου, θα σε βοηθήσουν να διεκπεραιώσεις αρκετές από τις υποχρεώσεις σου και τις εκκρεμότητες σου!

Ιχθύς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, είναι μία από τις πιο θετικές ημέρες για εσένα! Να αναμένεις κεφάτες δραστηριότητες, ενθουσιασμό, διασκέδαση, χαρά, ψυχαγωγία, ευχαρίστηση και απολαύσεις! Θα έχεις όλα τα βλέμματα επάνω σου και γνωρίζεις πλέον καλά πως να γοητεύσεις τους άλλους, αφού είσαι ακαταμάχητος, πολύ αγαπητός και περιζήτητος! Θέματα με παιδιά και καλλιτεχνικές ασχολίες ευνοούνται!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...