Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
35.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 19 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ Κριέ, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και χαίρεσαι κάθε στιγμή της ημέρας στο έπακρο! Μεγάλη έμφαση δίνεται σήμερα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου και εσύ με το διπλωματικό ταλέντο αλλά και το αίσθημα της δικαιοσύνης που σε διακατέχει, καταφέρνεις να τα έχεις καλά με όλους και να περάσεις μία μέρα απίστευτη! Ξεπερνιούνται οι εντάσεις και οι συγκρούσεις με τον πιο σωστό και δίκαιο τρόπο! Σήμερα μάλιστα αισθάνεσαι ότι λαμβάνεις αποδοχή και επιβεβαίωση από τους άλλους, είσαι αρκετά δημοφιλής, αγαπητός και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ότι … ανεβαίνουν οι μετοχές σου!

Ταύρος

Αγαπητέ μου φίλε Ταύρε, για σήμερα Σάββατο αυτό που σε διακρίνει είναι το άγχος για όλα όσα πρέπει να διευθετήσεις στην καθημερινότητά σου! Έχεις την αίσθηση ότι η αξία σου, εξαρτάται πολύ από την γνώμη των άλλων με αποτέλεσμα να πιέζεις πολύ τον εαυτό σου να είσαι συνεπής, σταθερός και καθωσπρέπει σε όλα! Είναι όμως και μία μέρα που θα τρέξεις, θα βοηθήσεις, θα σταθείς και θα θελήσεις να εξυπηρετήσεις τον καθένα. Μην φορτώνεσαι στην πλάτη σου τόσα βάρη και θυμήσου πως δεν είσαι εσύ υποχρεωμένος για όλους και για όλα!

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Φίλε Δίδυμε για σήμερα Σάββατο σου έχω υπέροχα νέα! Είναι μία μέρα που το κέφι και η διάθεση χτυπούν κόκκινο! Καταφέρνεις χωρίς κόπο και προσπάθεια και κερδίζεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, έλκεις τον θαυμασμό των γύρω σου και είσαι το πρόσωπο της ημέρας! Απολαμβάνεις αυτή την καλοκαιρινή μέρα με ανεμελιά, χαρά και είναι τονισμένες οι ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση! Μέρα δημιουργική, ερωτική, διασκεδαστική ενώ η τονισμένη επιπολαιότητα αυτή την ημέρα δεν θα σου βγει σε κακό, αφού θα χαρείς σαν παιδί πράγματα που σου είχαν λείψει.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου φίλε Καρκίνε, για σήμερα Σάββατο δίνεις ως προτεραιότητα τους δικούς σου ανθρώπους, την οικογένεια και επικεντρώνεσαι σε θέματα προσωπικά και του σπιτιού! Καλείσαι να βρεις λύσεις για την εξομάλυνση κάποιων προσωπικών υποθέσεων , όμως κάποιες καταστάσεις θα τις εκλάβεις με περισσότερη ευαισθησία και θα εκδηλωθούν παράπονα και γκρίνιες, γιατί με κάτι θα παρεξηγηθείς! Σήμερα δεν θα μπορείς εύκολα να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου, έτσι κατά κάποιο τρόπο μπορώ να πω ότι θα «εκτονωθείς»! Η διαίσθησή σου θα είναι το σημαντικό όπλο που θα σου δώσει λύσεις.

Λέων

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ Λέοντα, δεν θα λείψουν ούτε στιγμή οι επικοινωνίες, οι ιδέες και η εγρήγορση για μετακινήσεις! Θα εξωτερικεύσεις χωρίς δεύτερη σκέψη τα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου και θα πεις πράγματα που κρατούσες εδώ και καιρό μέσα σου αλλά αποτελούν τις αλήθειες σου. Πες ναι σε επικοινωνίες, γνωριμίες, συναντήσεις, μηνύματα και επαφές…. προσπάθησε όμως να διακρίνεις το ουσιώδες από το ανούσιο και το επιφανειακό! Οι ειδήσεις της ημέρας, θα είναι η πηγή της χαράς σου!

Παρθένος

Αγαπητέ μου Φίλε Παρθένε, για σήμερα Σάββατο είσαι επικεντρωμένος σε θέματα οικονομικά, αλλά προσπαθείς να οριοθετήσεις και τα τα κεκτημένα σου! Αναζητάς τι είναι αυτό που έχει σημαντική αξία στην ζωή σου, είτε υλική, είτε συναισθηματική. Δεν λείπουν όμως και οι ευκαιρίες για να προστατέψεις ότι είναι πολύτιμο και σημαντικό, ενώ θα έχεις και κάποιες θετικές εξελίξεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερη σιγουριά για το μέλλον! Ο Κρόνος από το ζώδιο σου είναι γεγονός ότι σε έχει βάλει σε τάξη και οργάνωση και ειδικά σήμερα, λειτουργείς πιο πρακτικά βρίσκοντας λύσεις σε προβλήματα!

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων
Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

Ζυγός

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ φίλε Ζυγέ, δεν έχεις κανένα δισταγμό να απολαύσεις την περιπέτεια ή και να τολμήσεις σε μία νέα εμπειρία. Παίρνεις τα ρίσκα σου και ζεις με πάθος και δυναμισμό την ζωή σου! Σημαντικό είναι να περιορίσεις τον έντονο ενθουσιασμό, ιδίως για νέα πράγματα, γιατί είναι επικίνδυνη η απότομη προσγείωση. Έχεις την αυτοπεποίθηση που απαιτείται, νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, όμως χρειάζεται να λειτουργείς και λογικά σε κάθε κίνησή σου!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Σάββατο είσαι επικεντρωμένος στην ολοκλήρωση στόχων και διαθέτεις τονισμένη φαντασία, έντονο ένστικτο και κάνεις τα πάντα για να ομορφύνεις τόσο την δική σου καθημερινότητα όσο και των γύρω σου! Θέλω την προσοχή σου όμως… Η υπερβολή, το πείσμα και η επιμονή μπορούν να σε κάνουν να χάσεις την επαφή με την πραγματικότητα… Επιστράτευσε αυτή την ημέρα την διαίσθηση σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Τοξότης

Σήμερα Σάββατο φίλε Τοξότη, βάζεις ως προτεραιότητά σου τους φίλους σου, και επιθυμείς διακαώς την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου. Το καλό είναι ότι βρίσκεσαι σε πλήρη οξυδέρκεια και βρίσκεις λύσεις σχεδόν σε όλα τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές! Οι κοινωνικές σου σχέσεις εξομαλύνονται, ενδυναμώνονται και βελτιώνονται κατά πολύ! Δώσε την προσοχή σου στην συμβουλή ενός φίλου, θα σε βοηθήσει στην επίτευξη ενός μεγάλου στόχου ζωής.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου φίλε Αιγόκερε, για σήμερα Σάββατο σε πιάνει η ανταγωνιστικότητά σου και θέλεις να κυριαρχήσεις, να ξεχωρίσεις να τραβήξεις τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου αλλά και … να περάσει το δικό σου! Χαλάρωσε τις κυριαρχικές σου τάσεις γιατί θα φανείς αρκετά απόμακρος και ψυχρός από ότι συνήθως, σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Στην προσπάθειά σου να κερδίσεις τον σεβασμό των άλλων, θυμήσου ότι ο σεβασμός κερδίζεται και δεν απαιτείται. Φρόντισε λοιπόν, να διατηρήσεις την καλή κοινωνική εικόνα, που έχεις χτίσει μέχρι σήμερα!

Υδροχόος

Σήμερα Σάββατο αγαπητέ φίλε Υδροχόε, αξιοποίησε όσο περισσότερο μπορείς τον παράγοντα της τύχης που είναι με το μέρος σου! Έχεις την δίψα για ανεξαρτησία και ελευθερία και δεν μπαίνεις σε καλούπια! Ακολουθείς αυτό που πραγματικά θέλεις και ποθεί η καρδούλα σου, χωρίς να σκέφτεσαι τα «πρέπει» και τα «μη»! Η μέρα είναι κατάλληλη για μετακινήσεις, ταξίδια, επαφές, νέες εμπειρίες και πρωτότυπες νέες γνωριμίες που θα σε συναρπάσουν και θα σε βοηθήσουν να δεις τις καταστάσεις αλλιώς! Απόλαυσε την ανεμελιά αλλά και την καλή τύχη!

Ιχθύς

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ Ιχθύ, αναζητάς την ψυχική σου ηρεμία και βρίσκεσαι σε μία διαδικασία αυτό- ανακάλυψης και εξερεύνησης του εσωτερικού σου κόσμου! Αναζητάς τις βαθύτερες αιτίες σε ζητήματα που έχουν μεσολαβήσει και έχουν αγγίξει την ψυχή σου! Σου δίνεται ωστόσο η ευκαιρία να μεταμορφώσεις τον εαυτό σου, και να δεις σημαντικά βήματα βελτίωσης στην ζωή σου! Μην αφήσεις τους φόβους σου για το αύριο και τα οικονομικά να επηρεάσουν έντονα τον ψυχισμό σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ο Νίνο ποζάρει με τα παιδιά του από τον γάμο του με την Χρυσή...

Ο Νίνο γνώρισε την Χρυσή Βαρδινογιάννη, κόρη του επιχειρηματία Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη, το 2010, ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να μείνουν μαζί. Δύο...

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 18 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Σήμερα, μπορεί να νιώθετε περισσότερο συναισθηματικά αντιδραστικοί από ό,τι συνήθως, καθώς φαίνεται ότι πολλές αλλαγές βρίσκονται...

Τα 4 ζώδια που θα δουν τις σχέσεις τους να αλλάζουν έως τις 11...

Ετοιμαστείτε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας αυτό το καλοκαίρι! Από τις 17 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου, η Αφροδίτη – ο πλανήτης του έρωτα,...

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ενδέχεται να μην έχετε σήμερα ισχυρό κίνητρο, αλλά θα παρουσιαστούν φανταστικές συνθήκες για να επεξεργαστείτε αυτό...

Νίκος Κοκλώνης – «Ακούστηκαν τρελά πράγματα, όλοι οι ιδιοκτήτες καναλιών θα μπορούσαν να με...

“Είδα κόσμο που δούλευε για μένα και τους είχα ευεργετήσει σε τεράστιο βαθμό να με βρίζουν αργότερα” ομολογεί ο Νίκος Κοκλώνης. Ο Νίκος βρέθηκε...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Το πιο πολύτιμο στις σχέσεις είναι η συνάντηση με τον πιο αυθεντικό εαυτό σας. Οτιδήποτε τείνει...

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ο Δίας στους Διδύμους είναι ένα θαυμάσιο ουράνιο γεγονός για να βιώσετε νέες καινοτόμες λύσεις σε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 18 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Σήμερα, μπορεί να νιώθετε περισσότερο συναισθηματικά...

Τα 4 ζώδια που θα δουν τις σχέσεις τους να αλλάζουν έως τις 11 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας αυτό το καλοκαίρι! Από τις 17 Ιουνίου έως...

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ενδέχεται να μην έχετε σήμερα ισχυρό...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Το πιο πολύτιμο στις σχέσεις είναι...