Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
18.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα πρέπει να δράσεις παρασκηνιακά με την Σύνοδο Αφροδίτης-Άρη, για να κερδίσεις ό,τι επιθυμείς, μέσα από το άμεσο περιβάλλον σου και γενικά στην ζωή σου! Επωφελείσαι την σημερινή ημέρα, από αποκαλύψεις, που έχουν να κάνουν με παρασκηνιακές ενέργειες τρίτων ή κάποια μυστικά που σε αφορούν άμεσα ή έμμεσα! Φρόντισε να εμπιστεύεσαι την ενισχυμένη σου διορατικότητα, για να διορθώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, καταφέρνεις σήμερα και πετυχαίνεις μεγαλόπνοους στόχους και σημαντικούς σκοπούς, χωρίς καν να προσπαθήσεις ιδιαίτερα! Τραβάς εύκολα, όλα τα βλέμματα επάνω σου και αυτό σου δίνει επιπλέον λάμψη, σιγουριά για τον εαυτό σου, κέφι και αυτοεκτίμηση! Δημιουργική απασχόληση με παιδιά, αλλά και προβολή της προσωπικότητας σου, ευνοούνται ιδιαίτερα την σημερινή ημέρα!

Δίδυμος

Σήμερα φίλε Δίδυμε, θα είσαι σαφώς πιο συναισθηματικός, ρομαντικός και ευαίσθητος, απ’ ότι είσαι συνήθως! Θα καταφέρεις, να αναγνωρίσεις με συνείδηση τις ψυχολογικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, να αφήσεις πίσω σου το τοξικό παρελθόν και να διαγράψεις κάθε αμφιβολία, άγχος, φοβία και ανασφάλεια που είχες, κυρίως σε διαπροσωπικές συναναστροφές και σχέσεις!

ζωδια-σημερα

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η ωφέλιμη για σένα Σύνοδος Αφροδίτης-Άρη, ενισχύει τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, με νέες σπουδαίες γνωριμίες και ωφέλιμες επαφές! Θα έχεις ουσιαστική ικανοποίηση από συνομιλίες, συναναστροφές και νέα, την σημερινή ημέρα και οι συναναστροφές σου, είναι εκείνες που θα σου δώσουν την αίσθηση της επιτυχίας και ευχαρίστησης! Επιπλέον, μετακινήσεις, όπως και ταξίδια, ευνοούνται σήμερα!

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα θα έχεις έντονη ανάγκη για σιγουριά και ασφάλεια στην ζωή και την καθημερινότητα σου! Είσαι αποδέκτης ουσιαστικού και φανερού ενδιαφέροντος του περιγύρου σου και οι κινήσεις, όπως και οι δράσεις σου, θα είναι η ανάδειξη των προσόντων σου και φυσικά η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης σου!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο και κάνεις τα πάντα για να προβάλλεις τον εαυτό σου και την λάμψη σου! Εκμεταλλεύσου τον δυναμισμό και το θάρρος σου, σε κάθε σου δράση και κίνηση, χωρίς να παρασύρεσαι σε υπερβολές, απαιτήσεις, εγωισμό, βιασύνη και έπαρση! Στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές, να αναμένεις επίσης εύνοια!

Ζυγός

Σήμερα φίλε Ζυγέ, εντείνεται ο συναισθηματισμός και η ευαισθησία σου, όπως και η ανάγκη σου για μόνιμη και ουσιαστική ηρεμία! Αναγνωρίζεις τις επιθυμίες και κάνεις ωφέλιμα σχέδια και εποικοδομητικούς προγραμματισμούς για το μέλλον σου! Η αυξημένη διαίσθηση σου και το ένστικτό σου, θα σου δώσουν πολλές λύσεις και θα σου ανοίξουν τους δρόμους δυνατοτήτων, που πραγματικά χρειάζεσαι!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα θετική για εσένα, κυρίως όσον αφορά κοινωνικές δραστηριότητες και συναναστροφές, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Άρη! Έχεις σίγουρα τύχη σήμερα και οι ευκαιρίες θα είναι απανωτές, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις σκοπούς και στόχους, να περάσεις καλά και να επικοινωνήσεις με τον τρόπο που θες! Επιπλέον, θα έχεις εύνοια αρκετή σε ταξίδια, νέες γνωριμίες και μετακινήσεις!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα ετοιμάσου να ανακτήσεις αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση! Με την βοήθεια της Συνόδου Αφροδίτης-Άρη, θα αποδείξεις την πραγματική σου αξία και θα κερδίσεις με περίσσια ευκολία αυτό που επιθυμείς! Προστατεύεις και διορθώνεις οικογενειακές σχέσεις και ίσως τώρα, να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σπίτι και ακίνητα!

ζωδια-σημερα

Αιγόκερως

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, θα καταφέρεις με την ειλικρινή, έντιμη και άμεση συμπεριφορά σου, να γίνεις πολύ περιζήτητος, αγαπητός και δημοφιλής στους κοινωνικούς σου κύκλους και στον περίγυρο σου! Ξεχωρίζεις την σημερινή ημέρα, για την καλή σου διάθεση και την οξυδέρκεια σου! Αισθάνεσαι, πανέτοιμος να απολαύσεις όλες τις χαρές της ζωής και αυτό είναι που θα κάνεις την σημερινή!

Υδροχόος

Θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, έντονα την ανάγκη για συναισθηματική και ψυχολογική εκβάθυνση! Μην εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου εύκολα, όπως και τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου! Καλό θα ήταν, να προσπαθήσεις πρώτα να αναγνωρίσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου και ύστερα να εμπιστευτείς τους άλλους! Εκμεταλλεύσου την ενισχυμένη σου διαίσθηση και διορατικότητα, ώστε να κάνεις πάρεις ορθές αποφάσεις!

Ιχθύς

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις άτομα και καταστάσεις, με απόλυτη δικαιοσύνη, καθαρότητα, ειλικρίνεια, αλληλεγγύη και ανιδιοτέλεια! Είναι η κατάλληλη ημέρα, η σημερινή, για να παραδεχθείς τα λάθη σου, να πλησιάσεις πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί λόγω παρεξηγήσεων, όπως και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες ευχάριστες γνωριμίες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...